256
-
#96 Nekem a készítő rajz progia is nagyon tetszik -
#95 vizalatti izek
-
xalyy #94 Hát magyar hivatalos szerver még nincs de mondom a visszajelzés miatt, mert az oldalon baj van a regivel, nem tudtam megoldani az ucozzal, valamiért minden emailt letiltanak. -
#93 en azt a 2-3 embert sem ertem, mi ertelme van annak, hogy felveszunk skype -on? oldalra ki tudod irni, hogy megy -e a server. ilyen miatt halal ertelmetlen. ha meg az miatt kene, hogy feljohetek -e, az megint felejtos mert tobb futo szerver is van csak korul kell nezni. -
xalyy #92 Nem unta meg senki csak a új weblapot csinálok és most, nem tudom a szervert futtatni, mert most fontos programokat futtatok és úgyis csak lagg lenne de semmi visszajelzést nem kapok egyáltalán, hogy most akkor hogy is laggol a szerver milyen formában, mert se a netem se gépem nem gyenge. Alig 2-3 ember vett fel skypeon, amikor többször el lett mondva mindenki lépjen velem kapcsolatba. Tudom, hogy az oldal is szarakszik de ne aggódjatok készül az új! -
#91 parommal (lv21 warrior) probaltuk de mindegy ki hostol az egyiknek mindig laggol vagy csak egyszeruen a vegtelensegekig tart amig betolt rendesen. legutobb ~10percet hagytuk tolteni a jatekokat ugy hogy meg se mozdultunk, semmit nem csinaltunk. akkor tudtunk egy kicsit okorkodni egyutt de... egy ido utan akkor is elojon a folyamatos chunk toltes ha ugyan azon a kisebb teruleten kevergunk.
jaja nagyon bejon. van mar legalabb 30 kulonbozo allatkank ezek kozott mar olyan is van ami "plusszos" csak nem abbol a tipusbol amelyikbol jo lenne (terrier+4, cat+4, sheep+4 illetve meg egy par)
jaja birom en is azert is ragadtam le. lemon bug -ra vagy valami plusszos slime -ra palyazom :D -
#90 Ugye hogy az ALPACA a leg menőbb? :D -
#89 De csak egyedül játszható. :( lagg mentes multira sehogy sincs lehetőség?
Szerintem én megveszem... megéri az árát.
-
#88 dehogy :D
-
#87 Hi!Ilyesmit irkálnak!
Pet Stamina
Pet stamina are shown as 5 blue water droplet icons and depletes over time when riding. When all icons disappear the pet is not mountable for a period of time until a stamina icon is visible again. Pet stamina regenerates almost immediately when on water.
Haverral már öltünk bele pár órát.A Mage és a Ranger eléggé erősek ezért én warrior vagyok haver meg rogue.Így elég nagy kihívás a játék. -
#86 A pet alatt a kis kék karikák mit tudnak? -
#85 Ennyi volt?
Megunta már mindenki?
A szerverkifagyásokra van egy ötletem:
Haver hosztolt nekünk... ő akkor fagyott ki mikor a dungeon bossok közelébe kerültünk. -
#84 Sziasztok,
Csak tegnap kezdtem játszani, és nekem tetszik.
Régóta figyeltem már a játékot, de észre sem vettem, hogy kijött az alpha.
Sajnos a BUY egyelőre (megint) nem működik, így virágboltival játszom, de nagyon hangulatos a világa, tükörsimán fut (single), és tetszik, hogy nem lehet ész nélkül nekirohanni mindenkinek, jól meg kell fontolni, hogyan is akarunk/tudunk fejlődni.
Ha ismét elérhető lesz, szerintem megveszem, aztán benézek a multiba is.
Persze még látszik, hogy alpha verzió, de biztos, hogy szépen fognak jönni a patch-ek, frissítések, új tartalmak.
-
xalyy #83 Igazából semmi baj nem lenne a multival ha lenne egy normális server tool és nem lepték volna el a szerót az angolok... -
#82 jahh -
#81 Egyik jobb mint a másik, igaz? :D -
#80 Singleben unalmas, Multiban élvezhetetlen. -
xalyy #79 http://huncubeworld.ucoz.hu/ - Elméletileg első magyar szerver, ja és válasz a kérdésedre: A szerver sajnos még ismeretlen okok miatt ki szokott fagyni ilyenkor kiírja nektek, hogy Disconnected a chat ablakba, általában azonnal újraindítom ilyen esetekben. Ha visszamentek a főmenübe akkor a szokásos módon újracsatlakozhattok! -
#78 direkt kickeltek ki? -
tosiro #77 Gyere erre a szerverre. IP:(80.96.151.21) Mindenki jöhet. -
#76 És hogy csináljátok hogy nem laggol? -
#75 Hogy lehet összehozni vele egy szervert?
Hamachi? -
#74 Remek, ügyes vagy ^^ :D
Letöltöttem (de ilyet nem illik sg-n írni), és kipróbáltam. Azért írtam hogy nem tudnám rászánni magam. :) -
tosiro #73 Ha nem akarod megvenni akkor töltsed le.Én is letöltöttem,és most kezdtem el multizni. -
#72 Engem sem fogott meg annyira mint a videókban/képeken :(
Pedig nem laggol, és nem is fagy, de valahogy most nem tudnám rászánni magam arra hogy megvegyem :/ -
#71 Lehet hogy az optimalizálással gondok vannak :) végül is még munkálat alatt van a játék. Én akkor néznék rá amikor kész lesz. -
tosiro #70 Nekem eggyáltalán nem laggol nagyon szép,és nagyon megtetszett. :D -
#69 ... Én jobbra számítottam... ennyi. Az irányítás és a célzás valamiért nagyon kellemetlen. -
xalyy #68 Nemnagyon kaptam bugot eddig és hát azért kell is egye nem egy 2D-s játék és elég nagy világot kell rendereljen és amúgy is még alpha mit akarsz. -
#67 Hát én jobbra számítottam... indokolatlanul eszi a gépet és laggol, tiszta bug néha -
xalyy #66 Még annyit, hogy a szerver néha ismeretlen okok miatt kifagy de azonnal újra szoktam indítani! -
xalyy #65 Sziasztok! Bárki jöhet a szerveremre, mindenkit szeretettel várok!
Ha lesz rá igény egész nap fog menni a szerver.
IP: 80.96.151.21 -
#64 -
tosiro #63 Sziasztok.Valaki megtudná mondani kérem szépen,hogy a játékban,hogyan lehet multizni ? -
#62 Hát egy MineCrafttal ellentétben itt ténylegesen meg kell tölteni tartalommal a játékot, nem elég a játékosokra bízni :) -
#61 Igaza van abban RAZOR27-nek, hogy a mojang alkalmazottja immáron Wollay, de elvileg nem konkurenciák egymásnak. Bár lehet abban valami, hogy Notch ezt tartja "Backup Plan"-nek, ha a Minecraft eladás satnyulna:/ De szerintem csak simán majdnem teljesre meg akarja írni a srác a kiadás előtt:) Csak azért tényleg húzza a releaset :/ -
#60 Lehet, fogalmam sincs, csak arra írtam, hogy a két játék nem feltétlen konkurenciája egymásnak, szóval Notch talán nem szól bele :) -
#59 csak ha jóltudom (javítsatok ki ha tévednék) időközben felvette a srácot mojang, akkor volt az a nagyon hosszú szünet hogy nemlehetett felőle semmit se hallani -
#58 Szerencsére kb semmi köze nincs a MineCrafthoz attól eltekintve, hogy a design kockákra épül :) -
#57 kárvolt eladnia a lelkét, screenshotok ide vagy oda ez csak akkor fog megjelenni amikor elkezd stagnálni a minecraft eladása és notch papa rábólint lol de ne legyen igazam