256
-
#136 azert az a bomba erosen szintfuggo. nem tudom milyen szinten vagy de nalunk (asszonnyal) hasznos tud lenni meg ha nem is hasznaljuk :) -
iRockYou #135 Lewyty: a bomba nagyon keveset sebez, felesleges bombákat pakolni a bosshoz és a bubis npc csak azt mondja el hogy van a közelbe az a bizonyos terep de attól az még nem küldi csak megmutatja milyen közel van.
Benga1994: nekem rougem van és boss ölésnél annyit tehetsz ha egyedül játszol hogy felszerelkezel rengetek potival (warer glass + heartflower) és így fight közbe hátrálsz néha és eliszol egyet. Ha nagyon erős a boss akkor meg kell várni míg a feje felett nincs csillag és rányomni egy skillt (ez lehet jobb klikk vagy 1-2-3) ilyenkor újra kap egy stunt és lehet ütni amíg földön van és ezt folytatni de ez minden karakternél megy ;)
Én már nagyjából "kijátszottam" a játékot de szívesen segítek bárkinek és szeretnék új karaktert is kezdeni lanba szigorúan 4en ha vannak rá jelentkezők. Ts3 használata alap -
DylanTJ #134 Kipróbáltuk mi is tesóval, eddig élvezetesnek tűnik. Remélem a játékmenet idővel nem fordul át túlzott grindelésbe. Itt egy kis videó a kezdeti bénázásunkról:
GameBunker - Cube World 1. -
tutyimutyi2 #133 ezt hogy érted?
egyébként reggelente amikor elöször kapcsolom be a gépet akkor is ugyugy lefagy
-
#132 Szerintem nézd meg mennyire melegszik a géped játék közben -
tutyimutyi2 #131 nekem olyan problémám van a játékkal hogy miután bekapcsolom 2-10 perc elteltével egyszerüen lefagy és indithatom ujra a gépet, van ien másnak is vagy csak nekem van ez illetve mit tehetnék ellene? -
#130 Ja még a bossokhoz... kell venni pár bombát és kitapaszatalni először hogy harcol az aktuális boss ész utánna alápakolgatni. -
Benga1994 #129 Na most sikerült az első boss és egyben az első questemet is megcsinálni! :) 2 nap kellet és 12 szint de sikerült! :) -
#128 Ha egy bubis npc-töl kapott questet megcsinálok kapok valami jutalmat? reputációt bármit?
-
#127 Tudom, próbáltam már a hosztolást. 2 perc alatt összeomlott a szeró és Please wait lett. :) -
#126 Én edig egyet nyírtam ki egyedül Ranger-el.(de csak mert nem volt speckó képessége.)
(folyamatosan hátráltam és ütöttem... kb 30perc és 20 +1-es healing poti)
És egyet belecsaltam egy barátságos 4fős npc csapatba. -
#125 De a multihoz egy bika gép kell ám!
Vagy egy gép ami csak szerver. -
Benga1994 #124 Akár item akár taktika. Én eddig kb 4-5 bossnak ugrottam neki és hát nem jártam sok sikerrel. -
#123 Én is szívesen multiznék, bár még csak virágbolti változatom van.
3-as rogue-m van -
#122 ird le hogy mire vagy kivancsi konkretan (ha itemre meg azokhoz tartozo adatokra gondolsz) es megnezem, mert fejbol nem megy mibol milyen van. -
Benga1994 #121 Értem. -
#120 most erre milyen valaszt produkaljak? O.o
"tobbnyire hatasosan es aranylag gyorsan" -
Benga1994 #119 Akinek rogue-ja van az hogy öli a bossokat?? Mert nekem eddig sehogy nem sikerül. -
#118 Nem is hiányzik -
#117 moderator topic -ba kertem, hogy rakjak be a wiki -t egyelore ez boven eleg. -
#116 Herby itt van? xD -
#115 Ha most egy adminnal berakattad akkor gratulálok...
Akkor már a játék oldalát is linkelhette volna. -
#114 Valakivel/kikkel nagyon szívesen játszanék.
Feltétel NASA szervergép hogy ne legyen lagg :D -
#113 megoldva, mar kint van -
#112 Hogy tenném már ki?
Semmi jogom nincs.
A TÉMAINDÍTÓ és a HÁZIGAZDA nem ugyan az.
Spameljünk ki 500hsz-t és legyen valaki házigazda.
A seed-nek van valami értelme is? úgy is teljesen random minden. miben határozó? -
#111 probald ki ezt, nagyon hasznos:
Legendary Lamp
Seed: 13375
(Yellow quality lamp, costs 4 copper at starting village, extremely bright.)
de Wikiben ez is le van irva :p -
#110 Mondjuk az éjjeli sötétséget egy kicsit túlzásba vitték! Találtam egy óceános biomot és rámesteledett a tengerfenéken, három piranha lerángatott a krokodilom hátáról és széttépett, anélkül hogy a nevükön és a HP-csíkon kívül bármit is láttam volna belőlük! Még most sem tudom hogy néz ki egy piranha a játékban! -
#109 Értem. :)
Az előbb találtam egy barlangot, lestem is hogy ez hogy került ide. :) -
#108 hal isten, ez nem mc, koze nincs hozza.
aki turni akar az huzzon mczni -
#107 Bányászni most is tudsz, a barlangokban van iron, gold, silver, diamond, ruby. Mint a minecraftban, olyan földtúrás nem lesz. -
Benga1994 #106 Sziasztok!
Esetleg van most aktív szerver?
Mert amit lentebb írtatok az jelenleg nem megy. -
#105 A későbbiekben bányászni is lehet majd a játékban?(pl.: Minecraft) -
#104 ja mert LeWy lusta es nem rakta ki a linket ;x -
#103 Nem tudtam, hogy van wiki. :) -
#102 ezt birom elobb kerdes, aztan utanna nezes :p
miert nem forditva O.o
amugy igen tetszoleges ideig lehet viz alatt barangolni. vicces latni spawn pontokat viz alatt :D -
#101 Nem eszencia hanem spirit, és megtaláltam wikin. -
#100 A tenger gyümölcsei. :D
El tud fogyni a levegőd a víz alatt, vagy lent maradhatsz tetszőleges ideig? -
#99 Vannak minibossok, névvel ellátott mobok amik 2-3x nagyobbak a simánál: Óriásmókus, Óriásterrier, Óriástehén (nem a Skull Bull) amikkel eddig találkoztam. Valamilyen elementális(fire,wind,ice) eszenciát dobnak. Tudja valaki ezek mire használhatók? -
#98 Megtaláltam wiki-n a választ mindkét kérdésemre. :) -
#97 Sziasztok!
Két kérdésem is lenne a játékkal kapcsolatban:
1, Az Itemeknél kell x power hogy tudd használni. Ez pontosan mi és hogy lehet növelni ezt az értéket?
2, Hogy lehet pet-et szerezni a vadonban?
A választ előre is köszönöm.