5572
-
andrro #130 egy kérdés.
ha két hajót összekapcsolok hogy lehet a két hajó között üzemanyagot átvinni?
-
#129 0.18-as kint van! -
Cef #128 Még nincsenek kész. Remélhetőleg majd a következő verzióban befejezik őket. -
andrro #127 egy kérdés:
két kabinnak a belső nézete bugos vagy direkt nincs még megcsinálva?
az egyik az ürrepülő kabinja a másik meg a sima repülő.
belső nézetkor egy nagy fal van elötte és nem látni ki az ablakon -
Cef #126 Egy hasznos kis oldal, ahol ki lehet számítani az égitestek eléréséhez szükséges röppályát:
http://ksp.olex.biz/ -
andrro #125 Kint van a 0.17 -
#124 Nincs tul sok otletem. Eger lett cserelve, vagy hozza driver?
Probald masik egerrel esetleg... reszemrol passz sajnos :S -
Cef #123 Sajnos nekem sincs több ötletem. Ha más programnál is előfordulna akkor egyértelmű lenne, hogy a géppel van gond, de így nem tudom, mi lehet. -
andrro #122 az a baj hogy semmit nem másoltam át.
teljesen újból telepítettem.
még le is töltöttem újból os beállításoknál meg semmi nincs elálítva.
ötletem sincs mi lehet a gond -
Cef #121 Próbálj meg a beállításoknál ügyködni valamit, lehet, hogy elállítódott az irányítás. Ha nem , akkor próbáld meg újratelepíteni. Ne másolj át semmit az előző játékból, se a mentést, se a settings.cfg-t. -
andrro #120 még egy baj van!!
nem tudom irányítani se az űrhajót!
Légyszíves segítsetek!!! -
andrro #119 Segítség!!
Van egy nagy problémám: nem tudom a kamerát forgatni sehol se.
se ürhajó készítésekor se felszállás elött se felszállás után.
ezen kívül még az alkatrészeket se engedi forgatni.
mi lehet a baj?
a játék tiszta eredeti.
mod sincs benne -
Cef #118 "De ugyanezt bolygókörüli pályán a jelenlegi rendszerrel nem hiszem, hogy meg lehet csinálni. Ugye annyira összehangolni a pályákat, hogy át lehessen szállni..."
A Kerbin körül működik az "űrrandevú" más bolygó körül is menni fog, csak az a probléma, hogy valakinek előbb még ki kell majd számolnia a szükséges pályaadatokat bolygónként, ami elég hosszadalmas feladat. Nagyon körülményes lesz egy ilyen átszállás, de meg lehet majd csinálni.
Bár nekem még eddig a Kerbin körül sem sikerült ez a manőver, szóval valószínűleg nem leszek majd azok között akik alkalmazzák :D -
#117 Volt hasonló kényszermegoldásom, lezuhant a MunShip, de az egyszemélyes fülke megmaradt. Indítottam a mentésre egy 3 személyest, amiből az egyik srác "kiszállt" a startnál.
De ugyanezt bolygókörüli pályán a jelenlegi rendszerrel nem hiszem, hogy meg lehet csinálni. Ugye annyira összehangolni a pályákat, hogy át lehessen szállni... -
Cef #116 Nova szerint, aki a bolygókat készítette a jelenlegi alkatrészekkel sikerült már eljutnia és leszállnia az összesre. A visszajutás már bajosabb lehet, főleg ha le akarsz szállni az egyik bolygóra, vagy holdra, de a fórumon már erre is vetettek fel egy elegáns megoldást:
Két hajót kell küldeni, az egyikkel leszállsz a felszínre, miután felszálltál vele randevúzol a másik hajóval, EVA-val átszállsz és hazamész a Kerbinre. -
#115 Most építettem egy olyan űrhajót (egyszemélyes), amivel megnézem közelről a napot, és után metszem a Kerbin pályáját. Direkt, hogy teszteljem a távolsági utazás jellegzetességeit.
Megoldható a dolog, a hatalmas pálya módosítása ügyében az extra energiaigényt ledobható gyorsítórakétákkal oldottam meg. Így egész jól beállítottam a kívánt ellipszist. Szerintem kivitelezhető lesz a mostani készlettel is. A probléma inkább, hogy sokat kell várni, amíg a hajó és a Kerbal éppen találkoznak... -
andrro #114 egy kérdés
most ugye több bolygó lessz távol egymástól.
hogyan csinálunk olyan ürhajót ami elmegy odáig?
lessz valami olyan dolog hogy ujra lehet tölteni az üzemenyagot?
vagy csak kapunk mégnagyobb üzemanyagtartályt? -
Cef #113 Basszus, megint bejött a fagyasztott béka effektus, pedig mikor beraktam még jó volt.
Igazából csak egy fanmade kép:
http://img196.imageshack.us/img196/82/kerbolsystem.jpg -
#112 Ehh, javítsd kérlek a képet mert érdekelne, illetve ha van még infod, akkor jöhet! -
Cef #111 Megvannak az új bolygók és holdak nevei:
-
Cef #110 Én a Carts modot és a The Truss Pack-et használom mostanában. Plusz átírtam az alap Liquid Fuel Tank-ot, hogy kétszer annyi nafta legyen benne.
andarro:
Elég sokat mondtak a mostani verzióról is. A blogokban sok mindenről lehet olvasni, az unoficcial 0.17 discussion thread-ben pedig Silisko folyamatosan adagolja a képeket és 1-2 infót. -
andrro #109 Én Mechanical Mouse industries-től a kethane modot.
Ezenkívül néha szoktam a Bigtrak-kot.
Kérdés:
A fejlesztők most miért halgatnak annyit az új verzióról?
-
#108 Srácok ti használtok MOD-okat, és ha igen, akkor milyenek jöttek be eddig?
Én a radial booster pack-ot raktam fel, illetve a Silico Industries pack-ot innen
Fent van még a Bigtrak
Egyelőre más nincs, egy jó űrbázis, vagy holdbázis kéne... -
Cef #107 Nem mondanak megjelenési dátumot. Régebben próbálták, de rosszul sült el, azóta tilos a KSP fórumon megjelenési dátum felől érdeklődni.
Kb. 4 hét fejlesztés + 1-2 hét tesztelés. Szeptemberben kint lesz. -
andrro #106 nem tudjátok kb mikor jön ki az 0.17?
-
#105 Nekem is ezt írta ki, de aztán a 0.16 jött le végül, szóval töltsd nyugodtan. :) -
andrro #104 Olvastam hogy letölthető a store-ból a 0.16, de nekem még mindig csak a 0.15 van beenn ez miért van? -
Cef #103 A planned features-nél még ott van. -
andrro #102 A kerbal space program wiki-jéről lekerült az I.V.A.
ez most jelent valamit?(pl:nem lessz benn a játékban?) -
#101 Ezt le sem lehet nyomni egy kézzel baszki... Bár tévedtem, meg lehet csinálni D: -
Cef #100 Shift+WASDQE -
andrro #99 Nem tudjátok hogy lehet úgy elforgatni a dolgokat építésnél hogy ne derékszögben forduljanak?
-
Cef #98 Dokkolás biztos hogy lesz csak nem tudni mikor. Elég fontos feature, mivel enélkül nem lehet sem űrállomásokat, sem bolygóközi űrhajókat készíteni, amik azért elég fontosak egy ilyen jellegű játékban. Viszont sok macerát igényel, kell hozzá pályatervező rendszer, új kezelőfelület ellátmányrendszer stb., nem is fog beleférni egyetlen kiadásba. Végül úgy döntöttek a fejlesztők, hogy egyenlőre inkább más irányba mennek el és megcsinálják az EVA-t és a belső nézetet ami az IVA-nak lett volna az előfutára. De úgy tűnik az EVA önmagában is túl nagy falatnak bizonyult, a belső nézetre már nem jutott idő. -
andrro #97 Hát én most olvastam hogy mivel anyian akarták ezért kiadták a frissítést de mivel korábban adták ki ezért eltolták egy késöbbi kiadásra a belsőnézetet és még egyéb dolgokat. (egyéb dolgok alatt nem tudom mit értenek de ezt írták a fórumon)
A dokkolást is megemlítették de arról még semmi sem biztos, az sem hogy eggyáltalán valaha benne lessz e a játékba. -
Cef #96 Úgy tűnik kihagyták a belső nézetet. Az maga a fülke modellje kész van, benne is van a játékban a bent üllő kerbalokkal együtt, ez látható a profilképükön az alsó sarokban, de belső nézet nincs. Ez lenne az internal cockpit model a release notes-nál, hát ez nem gyengén félrevezető, elég csalódott vagyok miatta, legalább egy postot dobhattak volna, hogy bocs srácok, kimarad. Legalább is én sehol nem láttam, hogy írták volna. -
andrro #95 Na az első Utasom Megjárta a holdat csak sajna ott ragadt.
Sajna még mindig nem jöttem rá mivel kell a kamerát átállítani a kabin nézetre.
Remélem azért benne van és nem felejtették ki. -
Cef #94 Ez egy jó kérdés. Már én is végignéztem mindent, de sehogy sem sikerült, a beállításoknál sem szerepel. Már a fórumon is kérdezték, de még nem jött rá válasz, és amilyen állapotban van a szerver szerintem egy darabig nem is fogjuk megtudni. -
andrro #93 Még egy Kérdés.
Hogy Tudom Aktiválni a Kabin belső kameráját?
mert ha jól tudom az is már benne van. -
andrro #92 Amúgy nem tudjátok miért nem működik a patcherem?
Amikor elindítom elkezdi letölteni, le is tölti de amikor ki akarja csomagolni akkor azt írja hogy error nem lehet kibontani.
erre mien megoldás van? -
andrro #91 Hihetetlen hogy kint van, és az is hogy ennyire túl van terhelve a szerver.