5572
-
Cef #90 Kint van a 0.16!
Persze a szerver túl van terhelve mint az állat, a fórum is csak félig-meddig működik, folyamatosan próbálkozni kell a patcheléssel, hátha sikerül. -
#89 Nem, ugyanúgy megmarad a státuszod, és ugyanúgy hozzáférsz a drágább verziókhoz is a jövőben! -
andrro #88 de ha emelkedik az ára aki már megvette annak is rá kell fizetni?
-
#87 Emelik az árat is, szerintem jófajta újításokat kapunk! :)
Sikerült leszállnom a kettes számú kis holdra (Minmus), és haza is jutottam utána. Nem volt egyszerű, direkte nem néztem róla videokat, hogy meglegyen a felfedezés öröme. :) -
Cef #86 Így van, elkezdődött a belső teszt. Általában 1-2 hétig szokott tartani, ha minden jól megy akkor a jövő hét vége felé megkapjuk, de mivel sok új játékelem van benne nem kizárt, hogy kicsit tovább fog tartani. -
andrro #85 Ha most jól tudom elkezdődött a 0.16 tesztelése?
Az angolom nem a legjobb de a fórumból ezt szűrtem le.
És ha már elkezdődött a teszt akkor még meddig tarthat míg kiadják? -
Cef #84 Nem lehet tudni. Az feature-ök még mindig nincsenek kész, és valószínűleg ellesznek még vele egy darabig. Utána lesz egy belső, fejlesztői teszt, az egy hétig is eltarthat, majd lesz egy zárt teszt, ami újabb 1-2 hét. És mivel teljesen új játékmechanika fog belekerülni a programba, így minden esély megvan rá, hogy a két tesztfázis marha hosszú lesz. Szerintem még minimum egy hónapot várni kell míg kint lesz. -
andrro #83 Nem tudjátok mikor jön ki a 0.16? -
Cef #82 Én most az EVA-t várom a legjobban, az eddigiek alapján frankó kis feature lesz. Azt is mondták, hogy a jövőben nem csak kabinnézetet akarnak majd, hanem azt is, hogy lehessen mozogni is az űrhajón belül, tehát ha összeraksz egy űrállomást vagy egy nagyobb űrhajót be is tudod majd járni belülről, ami nagyot fog dobni a feelingen, remélem, hogy tényleg össze tudják majd hozni. -
#81 Kint van már egy ideje a 0.15.
Javított texturák, plusz egy égitest, ami egy kisebb hold viszonylag távol, pár új alkatrész a hajóhoz, és a repülős építő szett került bele, az engine-en való molyoláson kívül.
A jövőben lesz kabin-nézet, feljesztett effektek, illetve átdolgozzák kicsit az építési felületet. -
Cef #80 Nem mod, a 0.15-ös verzióból van a videó, ami még most készül, ha minden jól megy a jövőhéten megkapjuk. Lesz űrrepülő és repülő építési lehetőség. Ezen kívül finomítottak a grafikán, hogy jobban fusson, a videóban mintha a Munnak is új textúrája lenne, a modellek is új textúrát kapnak. Támogatni fogja a játék az animációt, a különböző modulokat ki-be lehet majd kapcsolgatni külön-külön is.
-
#79 Ez egy mod? Kb egy hete vettem meg, és nem találkoztam vele a játékban. :)
A grafika jobb lett, Kerbal terepviszonyai jobban látszanak az űrből. Szerintem a Mun is jobb texturákat kapott, de ez nem biztos.
A decoupler-ek robbanóereje csökkent, ezzel kapcsolatban volt pár kellemetlen meglepetésem, mikor ledobtam a szárnyakat orbit pályán, és széttörték az űrhajóm.
Egyszerre több repülésünk is mehet szimultán. Én pl pályára állítottam két műholdat, ezek a játék ki- és bekapcsolása után is ott maradnak. Elvileg simán futhat egyszerre több Munraszállásunk is, és az új irányítóközpontban kapcsolgathatunk közöttük. Mutatja a levált darabok-szatellitek pályáját is a játék. Az irányítógömb bekapcsolható a "navigációs" képernyőn is, és irányítható vele a hajó. Ez lehet, hogy eddig is így volt, nekem most tűnt fel. Ezek az egyből látható változások, de biztos van még pár, meg gondolom a kódon finomítanak mindig. -
Cef #78 Egy kis ízelítő az új verzióból:
-
Cef #77 Igen, ez egy jó öreg bug, bár tudtommal a napot még senkinek sem sikerült felrobbantani :D
A fejlesztők részéről megtörtént a várva várt bejelentés: Lesz mentési lehetőség az új verzióban, és minden ezzel kapcsolatos nyalánkság (pályakövető-rendszer, űrhajók közti váltás, de dokkolás sajna még nem ).
Holdbázis, műholdak, űrszemét: lesz mivel szórakozni egy darabig . -
prepszi #76 Sziasztok!
Nekem sikerült felrobbantanom a Napot!
Több mint 3000000 m/s sebességgel belerepültem a közepébe, ekkor darabokra szakadt a rakétám, de az asztronauták túlélték, a Nap pedig egyszerűen eltűnt. -
Cef #75 Nekem tuti vétel. Ez az egyetlen játék ami három napnál tovább le tudott kötni, ami nálam elég nagy szó. 7 dollár nem sok érte, ráadásul semmi kedvem torrentoldalakon vadászni a legújabb verziókra. -
#74 Tudod mit lehet ma 7 dollárbólvenni éheznekafrikában kiszáradnakafolyók fakivágás felmelegedés monnyonle.
Szerintem manapság a zemberek nem bíznak még eléggé a netes fizetésekben. :C
Meg "má nehogymá ezér pézt kiadni!!44?!".
-
#73 hülyének is... -
#72 Szerk.: Mai árfolyamon 1635 forint... -
#71 +fav
7 dollár a pre-order, azért sz a jelenlegi gazdasági helyzetben se hiszem, hogy el kellene tántorítson bárkit is. -
Cef #70 Huh, hát nem olyan könnyű a leszállni a Holdon mint gondoltam, eddig minden kísérletemnek tűzijáték lett a vége :D
Úgy tűnik, hogy a következő verzióban nem lesz új tartalom, csak optimalizálás (rá is fér a game-re), és egyben az lesz az utolsó ingyenes verzió. -
#69 Opplá, egy paraszthajszállal elhibáztam a Holdat.
Helló, Nap körüli keringés, egyúttal elnézést, srácok, lövésem nincs, hogy hozlak vissza benneteket :D -
Cef #68 Kint van a 0.12 végleges verziója.
Ezzel együtt a játék is nagy mérföldkőhöz érkezett. A készítők szerint 1-2 verzión belül véglegesen kész lesz a játék "lelke" és onnantól már a tartalomra fognak koncentrálni.
Ez jó és rossz hír is egyben, mivel azután már fizetős lesz a játék, ahogy azt már az elején leszögezték. Az utolsó ingyenes verzió megmarad demónak. Szerencsére csak egyszer kell kifizetni, onnantól a játék majd ingyenesen frissíti magát a legújabb verzióra. A pontos árat nem lehet tudni, de aki meg akarja majd venni, az jobban jár ha előrendeli (amint újra elérhető lesz ez az opció), mert így olcsóbban hozzájuthat. -
Cef #67 Tölthető a 0.12 próbaverziója!
-
Cef #66 Hmmm...egyszer lehet, hogy végig kéne olvasnom, hogy a billentyűbeállításoknál milyen lehetőségek vannak. -
#65 Eleve a "T" bekapcsolva tartja az SAS-t :) -
Cef #64 Megesik az ilyen :)
Közben nekem is sikerült megcsinálni. Nem is olyan nehéz, ha ráérez az ember.
Felfedeztem egy bug-ot (bár lehet, hogy csak az én gépemben van a hiba), ami bizonyos helyzetekben segíthet. Ha nyomva tartod az F-et és úgy nyomod meg az M-et hosszan a pályaadatokhoz, akkor automatikusan be lesz kapcsolva az SAS-t. Így nem kell folyton nyomva tartanod az F-et és alapból stabilizálva van a hajó mozgása. Viszont a manőverezéshez nyomva kell tartani az F-et. Főleg időgyorsításnál jó, hogy nem mozog össze-vissza a hajó. -
#63 Ja, bocs, látom, neked ajánlom magadat :D -
#62 Nekem már sikerült pályára állnom, a legutóbbi kísérlet kimondottan jó lett, nem távolodott el a Földtől a kabin olyan nagyon, és szépen közeli pályára állt. Csak sajnos minden naftám elfogyott a végére, tehát szegény Kerbal tesók ott fognak keringeni az örökkévalóságig.
A video, amit Cef linkelt alant segít sokat. A lényeg, hogy olyan 18-20.000 m. fölött már nem szabad vertikálisan menni, be kell lőni az emelkedő körpályát, a bolygótérkép segít. De nem egyszerű...
Az meg a másik, hogy a nagy stabilizátor nélkül (a kicsi szart sem ér) nem tudok jól manőverezni, mert irányíthatatlan így ebben a tps nézetben. A nagy cucc pedig nehéz. A saját cangával már azért egész jól pályára tudtam állni. Hogy anno Gagarin hogy jött vissza, az számomra még rejtély :D -
Cef #61 Nem igazán. A fél körpályát már sikerült megcsinálnom. Jó lenne belejönni ezekbe a pályadolgokba, mert az alapján amit a fórumon olvastam, a Holdra is majd valamilyen elliptikus pályán lehet majd eljutni. Nem lesz elég, hogy ráirányítod a hajód orrát és go. -
#60 Huhh, nem könnyű... -
#59 Köszi, kipróbálom majd. Tök jó ez a kis cucc amúgy, rengeteg potenciál van benne! Remélem, azt az Indie utat futja be majd, mint a Mount and Blade pl. Jó lenne. -
Cef #58 Nekem még nem sikerült, de pályára lehet állni.
Ez segíthet:
-
#57 Orbitális pályára tudott valaki állni? Eddig csak arra jutottam, hogy kilőttem a cuccot a p**ba az űrbe :D
Lehet egyáltalán? -
#56 jaja, frankó lesz
ha tényleg olyan lesz ahogy leírták, ( bolygók felfedezése stb. ) akkor kurvajó kis sandbox játék lehet belőle -
Cef #55 "0.9 után nem feltétlen jön 1.0 :)"
Közben én is rájöttem. :)
Amúgy kíváncsi leszek az új verzióra, végre lesz hold, szóval lehet készülni a holdra-szállásra. -
#54 0.9 után nem feltétlen jön 1.0 :) -
#53 Ismét van új verzió, végre időgyorsítással, ill. egyéb faszájos újításokkal :> -
Cef #52 Kint van az új verzió.
The 0.9 release has many improvements to the game, most importantly:
- A completely overhauled staging system, to make stage editing a lot more user-friendly and easy to understand
- A new type of part, called a Strut Connector, that allows linking any two parts together for greater structural integrity
- A new Settings screen, where you can customize Video, Audio and Controls.
- And a heap of bugfixes and tweaks
Mondjuk egy kicsit több újítást vártam volna, így az 1.0 felé közeledve :( -
#51 Tárgytalan, végigolvastam a hsz-t.