5572
-
#50 Forgás ellen S.A.S kell, nem szárny :) -
#49 Ha kanyarodni kezd ne a rokettat nezd, hanem a kis vario gombot alul, ott egyertelmu. :) Szarnyak nem kellenek, attol csak nehezebben iranyithato a kicsike. -
#48 Nekem egy 2.7-es C2D meg egy 4850 viszi simán fúécsdíbe. -
#47 ez zsir :D ki kell probalni ^^ -
#46 Eddig azthittem csak nekem baszakodik a game...
Kifagy, nehezen indul el, ha elindul akkor is rengeteget tölt... miafasz
Egyébként játékmenettel szvsz nincs baj :)
Meg hát még messze van a teljes verzió -
#45 Vicc ez a játék, komolyan, ilyen grafika és egy HD3870 + i3 nem viszi :/
Állandóan becsapódtam a földbe nagyobb, rakétával... vagy azok a szárnyak vannak rosszul scriptelve mert szerintem az lenne a lényegük h stabilabb legyen tőle a gép, ne forogjon össze vissza. Szerintem a kormányzás is szarul van megcsinálva, mert az irányok a rakétához vannak kötve, van eleje, oldala, de egy hengeren ami még forog is, jöjj rá mit kell nyomni ha kanyarodni kezd :S idáig csak úgy tudtam elérni az űrbe h minden fokozathoz raktam SAS-t, = nyíl egyenesen szált fel a rakéta :D -
-
#43 Rover mikorlesz benne?:C
Kocsikázni akarok a felszíneken. :D -
Cef #42 Újabb feature-leszállótalpak
Meg a wiki-jén találtam egy listát a tervezett játékelemekről. -
#41 Nagyon jó cucc! :)) -
#40 Verjem bele a megauploadba...
"The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later." -
#39 Köszi! Otthon feltolom őket aztán meglátjuk. -
Cef #38 Ionhajtómű-Csak űrben érdemes használni
Hűtőrendszerek-Később hevül túl a túlhajtott hajtómű
Egy kis Star Trek feeling-iszonyat erős hajtómű
Néhány extra-Változatosabb dizájnokat lehet csinálni
Hajtóművek és rakéták-Óriás indítórakéták, nukleáris hajtómű (csak űrben jó), fékezőhajtómű, mentőrakéta stb.
-
#37 Mit javasolsz letöltésre akkor aminek haszna is van és nem csak átskinezett cucc? -
#36 Akartam már én is csinálni,csak még kevés anyag áll rendelkezésre ami jó minőségű is! :) -
#35 Dobok én is egy saját ötpercest. -
#34 akkor szólok, h rakják be, aztán majd összedobok/dobunk egy rendes bannert menükkel :) -
#33 jó lesz. -
#32 Banner?
-
#31 Naja, csak az nekem ilyen hack szerűségnek tűnik...
Hogy oké ott a kis hajtómű elfér a siklón belőle 50 és akkora tolóerőt ad, mint egy nagy hatalmas... -
#30 semmi extra :D
-
#29 jah meg erősebb hajtómű, több üzemanyag ilyesmik :) -
#28 Tuti én voltam balfék, de nem bírtam kilőni magam az űrbe a tutorial alapján. Az alábbi videó viszont sokat segített:
Ezek után sikerült úgy eltávolodnom a Földtől, hogy a büdös életben nem találtak vissza az asztronauták. Apró popó: sikerült már valakinek robanás nélkül kinyiffantania a jobb alsó sarokban figyelő palikat? :) -
#27 No tegnap este letöltöttem pár "DLC"-t a lenti linkről és hát nem nagy számok a dolgok, némi átskinezés, átmodellezés, ilyesmik... -
#26 igéretes nagyon. Jól elbohóckodtam a debil rakétákkal.
A kedvencem az volt, amelyiknek a segédhajtóművei a földön felrobbantak, majd békésen felszállt a kis kabin. :D -
Cef #25 Nincs. Ez még csak amolyan béta verzió, még nincs befejezve a játék. A későbbiekben terveznek különböző célokat például műhold fellövése, leszállás egy másik bolygóra, meg emlegettek még egy küldetésszerkesztőt is. Olvasgattam a fórumot, de úgy tűnik, hogy még a készítőknek sincs pontos elképzelése, hogy milyen irányba szeretnék elvinni a játékot. Annyi biztos, hogy folyamatosan fejlesztik és bővítik, majd meglátjuk mi lesz belőle. -
#24 ok, lenne egy kérdésem...
Kilőttem a hajót az űrbe. Most mivan? Megy előre és ennyi... Valami cél van? -
#23 Tök jól el lehet vele szórakozni, csak megeszi a videókártyámat ez a kis játék -
Cef #22 Ezt meg milyen járgánnyal sikerült összehozni? :D -
#21 Te állat. :D Nem lesz problémád a Holddal. -
#20 Nem lehet belelőni a hajót a napba?:D -
#19 Köszönöm! -
#18 najóvan unom már ezt az esztelen száguldást :D
itt a vége :D
-
Cef #17 Itt vannak. -
#16 Van valami link a letölthető extrákhoz? -
Cef #15 A Realistic modon kívül mindet. Így már tényleg tápos hajókat lehet összerakni. Csak sajnos hajlamosak nagyobbat is robbanni .
Az oldalán ígérik, hogy a későbbi verziókban lehet majd műholdakat fellőni, űrállomásokat építeni, meg más bolygókra utazni. Remélem be fogják tartani az ígéreteket, mert van potenciál ebben a játékban. -
#14 Milyen modokat raktatok már fel?:D -
#13 mostmár beállt állandó sebességre :D seggel hátra száguldok a semmibe
-
#12 hmm még csak 725 km-ig jutottam el. dolgoznom kell még rajta :D -
Alig várom, hogy hazaérjek és kipróbáljam. :)