5572
  • Crokin
    Forgás ellen S.A.S kell, nem szárny :)
  • Garou
    Ha kanyarodni kezd ne a rokettat nezd, hanem a kis vario gombot alul, ott egyertelmu. :) Szarnyak nem kellenek, attol csak nehezebben iranyithato a kicsike.
  • SötétBarom
    Nekem egy 2.7-es C2D meg egy 4850 viszi simán fúécsdíbe.
  • Jim Morrison
    ez zsir :D ki kell probalni ^^
  • Zsolek123
    Eddig azthittem csak nekem baszakodik a game...
    Kifagy, nehezen indul el, ha elindul akkor is rengeteget tölt... miafasz

Egyébként játékmenettel szvsz nincs baj :)
    Meg hát még messze van a teljes verzió
  • JethroHUN
    Vicc ez a játék, komolyan, ilyen grafika és egy HD3870 + i3 nem viszi :/
    Állandóan becsapódtam a földbe nagyobb, rakétával... vagy azok a szárnyak vannak rosszul scriptelve mert szerintem az lenne a lényegük h stabilabb legyen tőle a gép, ne forogjon össze vissza. Szerintem a kormányzás is szarul van megcsinálva, mert az irányok a rakétához vannak kötve, van eleje, oldala, de egy hengeren ami még forog is, jöjj rá mit kell nyomni ha kanyarodni kezd :S idáig csak úgy tudtam elérni az űrbe h minden fokozathoz raktam SAS-t, = nyíl egyenesen szált fel a rakéta :D
  • pxxl

• Csirke4
    Rover mikorlesz benne?:C
    Kocsikázni akarok a felszíneken. :D
  • Cef
    Újabb feature-leszállótalpak

Meg a wiki-jén találtam egy listát a tervezett játékelemekről.
  • SötétBarom
    Nagyon jó cucc! :))
  • Zsolek123
    Verjem bele a megauploadba...

"The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later."
  • Carlos
    Köszi! Otthon feltolom őket aztán meglátjuk.
  • Cef
    Ionhajtómű-Csak űrben érdemes használni
    Hűtőrendszerek-Később hevül túl a túlhajtott hajtómű
    Egy kis Star Trek feeling-iszonyat erős hajtómű
    Néhány extra-Változatosabb dizájnokat lehet csinálni
    Hajtóművek és rakéták-Óriás indítórakéták, nukleáris hajtómű (csak űrben jó), fékezőhajtómű, mentőrakéta stb.

• Carlos
    Mit javasolsz letöltésre akkor aminek haszna is van és nem csak átskinezett cucc?
  • nyuny01 #36
    Akartam már én is csinálni,csak még kevés anyag áll rendelkezésre ami jó minőségű is! :)
  • PrasCo
    Dobok én is egy saját ötpercest.
  • pxxl
    akkor szólok, h rakják be, aztán majd összedobok/dobunk egy rendes bannert menükkel :)
  • Carlos
    jó lesz.
  • pxxl
    Banner?

• Carlos
    Naja, csak az nekem ilyen hack szerűségnek tűnik...
    Hogy oké ott a kis hajtómű elfér a siklón belőle 50 és akkora tolóerőt ad, mint egy nagy hatalmas...
  • pxxl
    semmi extra :D

• pxxl
    jah meg erősebb hajtómű, több üzemanyag ilyesmik :)
  • ZsZso
    Tuti én voltam balfék, de nem bírtam kilőni magam az űrbe a tutorial alapján. Az alábbi videó viszont sokat segített:

Ezek után sikerült úgy eltávolodnom a Földtől, hogy a büdös életben nem találtak vissza az asztronauták. Apró popó: sikerült már valakinek robanás nélkül kinyiffantania a jobb alsó sarokban figyelő palikat? :)
  • Carlos
    No tegnap este letöltöttem pár "DLC"-t a lenti linkről és hát nem nagy számok a dolgok, némi átskinezés, átmodellezés, ilyesmik...
  • Carlos
    igéretes nagyon. Jól elbohóckodtam a debil rakétákkal.
    A kedvencem az volt, amelyiknek a segédhajtóművei a földön felrobbantak, majd békésen felszállt a kis kabin. :D
  • Cef
    Nincs. Ez még csak amolyan béta verzió, még nincs befejezve a játék. A későbbiekben terveznek különböző célokat például műhold fellövése, leszállás egy másik bolygóra, meg emlegettek még egy küldetésszerkesztőt is. Olvasgattam a fórumot, de úgy tűnik, hogy még a készítőknek sincs pontos elképzelése, hogy milyen irányba szeretnék elvinni a játékot. Annyi biztos, hogy folyamatosan fejlesztik és bővítik, majd meglátjuk mi lesz belőle.
  • Carlos
    ok, lenne egy kérdésem...
    Kilőttem a hajót az űrbe. Most mivan? Megy előre és ennyi... Valami cél van?
  • Zsolek123
    Tök jól el lehet vele szórakozni, csak megeszi a videókártyámat ez a kis játék
  • Cef
    Ezt meg milyen járgánnyal sikerült összehozni? :D
  • PrasCo
    Te állat. :D Nem lesz problémád a Holddal.
  • Csirke4
    Nem lehet belelőni a hajót a napba?:D
  • Carlos
    Köszönöm!
  • pxxl
    najóvan unom már ezt az esztelen száguldást :D

itt a vége :D

• Cef
    Itt vannak.
  • Carlos
    Van valami link a letölthető extrákhoz?
  • Cef
    A Realistic modon kívül mindet. Így már tényleg tápos hajókat lehet összerakni. Csak sajnos hajlamosak nagyobbat is robbanni .

Az oldalán ígérik, hogy a későbbi verziókban lehet majd műholdakat fellőni, űrállomásokat építeni, meg más bolygókra utazni. Remélem be fogják tartani az ígéreteket, mert van potenciál ebben a játékban.
  • Csirke4
    Milyen modokat raktatok már fel?:D
  • pxxl
    mostmár beállt állandó sebességre :D seggel hátra száguldok a semmibe

• Torzonborz
    hmm még csak 725 km-ig jutottam el. dolgoznom kell még rajta :D
  • Carlos

Alig várom, hogy hazaérjek és kipróbáljam. :)