1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
37lz55 #252 fegyvereket nyilván még ezerszer nerfelik mire jópár év múlva lelövik az uccsó szervert..:) -
Lemming #251 Egész véletlenül nem BF1942-ztél te annó?
Más:
Eurydome szerveren van a BRTD outfit, launchkor oda megyek ahova ők.
És Terran. Mikor elkezdtem játszani hetekig sz*pattak minket, a másik két faction kb csak minket b*szogatott, tegnap este is két bázisnál kerültük szendvicsbe. (Tényleg volt olyan, hogy a chaten pezsgőt bontottunk ha NC vanut lőtt mert annyira más vektoron támadtak minket hogy esély se volt arra, hogy egymást lőjék.)
Most már valóban van, hogy tudunk keménykedni is, NC sok playert vesztett vélhetően azért mert nerfelték őket némileg. (Nem 1shotol a sniper, nem kaszál le kilóméterről a gauss lmg, etc.)
Egyébként NC még talán szimpi is lenne de hipster rebel "freedom USA" feeling nem jön be. Fekete-lila pizsamás csak éjjel előbújó sunyi Vanu meg pláne nem, a strafelő tankjaikkal együtt mehetnek a...
TR nekem legalább olyan mint Wh40k-ban az Imperial Guard, és egész véletlen PS1-ben is az voltam. :)
Amúgy Alpha matematikailag megéri, max az unlockol fegyvereket nem fogod használni.
-
Csokis #250 -
#249 Én is meg akartam venni, de kártyánál ezt kaptam: We're sorry, your payment provider has indiciated that your payment source may not be used for this type of purchase. Please contact your payment provider directly for more information on why this occurred. You may also select an alternate credit card or payment method to continue with your purchase.
Sonynak nem tetszik a Visa Classic, minden más bolt szó nélkül elfogadja. Tudom, az sem normális, aki Sony-nak kártya adatokat ad meg.
Egyébként 48 dollárt(~38 eurót) akasztana le Paypal-ről, azaz drágább lenne nekem, mint a nyugatiaknak(eurozóna), akiktől 35 eurót nyúlnak le. Régiót egyébként nem lehet választani fiók készítéskor, ország alapján pakol valahová.
Magyarul _csúnyán_ elszámoltam magam, mert a Sony simán rászámít jó 20% áfát a dollár árakra, viszont másoktól(nem amerika) nem vont le, ezért gondoltam hogy gyereknap lesz. Így viszont nem lesz, dugják fel maguknak, majd 11 ezret már véletlenül sem ér meg.
Gondolom ez majd a 72 dolláros 6 havi előfizetést(86,4USD), és a 15 dolláros havi előfizetést(18USD) is érinteni fogja. És most eljutottunk oda, hogy a Prosieben eurós árainak még örülhetünk.. -
#248 Főleg az SC miatt -
#247 Majd megjelenéstől lesz -
#246 Remelem ujra toljuk Terran oldalon :D -
Since #245 Vannak már magyar faction csoportosulások? -
#244 Azaz részegen vásároltatok? Annyi bátorság kellett az Alfa megvételéhez, mint a város legjobb nőjének leszólításához?
Egyébként random szentimentális ok vezetett rá(mer megérdemlik, tömni Sony-ék zsebeit hogy ne éhezzenek a kicsi sárga csemeték), vagy megtetszett a camo ill összességében jó kezdőcsomagnak itéltétek meg a játékhoz, esetleg villogni akartok majd a Founder titulussal pár év múlva?
A cuki rucik egyébként nekem is tetszenek:
Egyébként most nézem, hogy fegyverre is külön skin kell, tyű a nemjóját, az komoly összegbe kerülne akkor, ha az Alfa skin mennyiségét valaki össze akarja lapátolni. Mert elvileg kasztonként kell(5+max) járművenként kell(7), és.. fegyverenként(?). Hát, azt nem mondom hogy SOE nem rakott elég pénzelbaszási lehetőséget a játékba. -
#243 Bekúrtunk haverral, ő megvette, én meg nem akartam lemaradni. Szal megvettem. Kérdés? :D -
#242 Ez egyébként péntek éjfél PST, azaz keleti parti idő szerint(amerikai szoftver cégek imádnak abban számolni). Ez elvileg egybe esik a béta szerverek lekapcsolásának idejével. -
#241 Az Alpha Squad-ot péntek este 11:59 PM-ig lehet megvásárolni, ez magyar idő szerint úgy szombat reggel 8 óra 59 percet jelent.
Ki vette meg, ki fogja még megvenni, és mit ajánlotok a cuccal kapcsolatban, szerintetek érdemes-e megvenni, vagy inkább spóroljunk-várjunk előfizetési csomagokra, illetve akár mondjuk Steam és egyéb kezdési akciókra? -
#240 A dubstep let's play-ek wubwubjaitól ments meg, Uram, minket! -
#239 -
coyote77 #238
pár kulcs
RHP7F2KXRPXNZDKMMFRA
HJ6FJNGCAPN4497PK3TJ
H7FF3DZ6PJ6AFAHZXE62
HRATHRAEEE7KPM4JX67K -
Gyuszopapa #237 Igazából az nem gond ha fizetsz érte mert nincs ingyen.De az a szituáció is fennáll hogy költhetsz a játékra bármennyit mindig lesz aki többet költ nállad és jobb feltételekkel indul ellened harcba.
Ezért a ráköltés elérheti a csillagos eget is már ha persze jó játékélményt akarsz(aprítani a gyengébbeket).Nem véletlen találták ki ezt a F2P dolgot,jól tudják illetve mindannyian jól tudjuk vannak nagyon-nagyon sokan olyanok akik bármennyit megadnak azért hogy jobbak lehessenek.
Márpedig ha a fizetősnek nem lesz a pénzéért valami plussza amivel ő jobb lesz akkor gyorsan tovább fog állni. -
#236 Komolyan nem értem ezeket a pay 2 win megszólalásokat.Sztem ti sem ingyen dolgoztok.Vmiből hasznot kell csinálniuk hisz akkor veszteséges lenne a játék.Ingyenesként bármit megszerezhetsz mint amit fizetősként csak lassabban és aki támogatja a játékot az meg is érdemli hogy vmi plusszot kapjon mert ha a játék veszteséges lesz akkor szépen lelövik a szervereket és az ingyenesek sem fognak játszani. -
#235 Mikor zarjak le a szervereket?
Hétvégén. -
#234 Jolvan, akkor nem veszem meg 20-tol meg tolon Terran oldalon :PPP
Most hetvegen meg fog menni a beta? Mikor zarjak le a szervereket? -
#233 Nem kell megvenni semmit, ez továbbra is egy "ingyenes" játék.
Az ilyen játékok pénzügyi részének a lényege, hogy bónuszokat, előnyöket vehetsz, amik arra ösztönöznek hogy önként és dalolva adj a játékért pénzt időnként, lehetőleg többet mint amit egy teljes játékért egyszerre kiadnál.
Na most, mint az ilyen játékoknál szokás, összegründoltak egy induló csomagot a játék kiadása előtti korai támogatóknak, de ez nem feltétlen éri meg jobban, mint amit később esetleg kiadnak majd Bravo/Charlie/Delta Squad néven, és semmiképp nem lesz tőle hátrányod, hogy nem veszed meg. Ez amolyan csekélység a játék fanatikusabb támogatóinak, hogy mondjuk 5 év múlva villoghatnak az Alfa emblémájukkal és spéci álcafestéssel, hogy ők ott voltak kezdéskor. -
#232 Nem ertem, hogy akkor az alapjatekot meg kell venni es utana eldontod hogy elofizetsz ra vagy sem? -
#231 Van esetleg valami driver ATI-hoz amivel jobban futna? -
gosumofo #230 http://store.steampowered.com/app/218230/
steamen is fent lesz -
#229 Megvan egyébként, hogy milyen áron lesznek az előfizetési csomagok.
Nem volt nehéz utána keresni, mert minden SOE játék prémium díja egy árban van.
STANDARD
GAME PASS
1 Month $14.99 / mo.
3 Months $12.99 / mo. $39 billed every 3 months
6 Months $11.99 / mo. $72 billed every 6 months
12 Months $9.99 / mo. $120 billed every 12 months
Magyarul a 6 havi előfizetés 16000 forint, a 12 havi 26000 forint.
Még így is egész szép pénz kombinálva a 40 dolláros Alfával, meg némi SC vétellel. Igaz az utóbbi nem feltétlenül igaz, hisz 4000SC + 3000-6000SC azért csak elég egy ideig. -
#228 Btw semmi okuk hogy megváltoztassák. Ingyenes? Ingyenes!
Tetszik megveszed, nem tetszik nem veszed meg.
-
#227 Dehogynem, a burzsujoknál az előfizu az Alfával összeadódik, azaz 60%-al több pénz áll a házhoz.
Krinyo: ezt is szépen megfogalmazták
Free 2 Play
Pay 2 Enjoy
Pay a fortune 2 Win
Ha így hagyják a fejlődési rendszert, már pedig ez úgy néz ki már rajtunk marad, akkor tényleg rá lesznek kényszerítve a "haladni akarók" az előfizetésre, mert 10-12 cert per óra az nagyon gyengus, és nem lehet mindig mindenhol medic farmolni, leeshet ez a felére is. 60 óra per jobb fegyver, vagy nagyobb jármű fejlesztés. Az lesz a nem semmi. -
#226 Én nem tudom hogy vagytok vele, de aki kivárt az Alpha Squad-al, és később inkább egy 6 havi előfizut vesz, az szvsz jobban jár, mert leszámítva a founder exkluzívokat(skin, plecsni, és a founder címzés, amit soha senki nem fog látni) és néhány random fegyvert(mert nem a legjobbakat válogatták össze), még a magasabb ár mellett is többet kap az ember. 50% plusz az nem piskóta(10% helyett), és még így is megdobnak 30 dollárnyi SC-vel. És van egy olyan érzésem, hogy a 6/12 havi előfizetési csomagból legalább 1-2 havi díj árát még le fogják vonni, hogy jobban vegyék.
Más kérdés hogy az Alfában is van anyag, egyik topikban összegyűjtötték a fegyver árakat, ezek szerint;
Assault Rifle
NC GR-22 ??? (There is no such weapon)
TR Cycler TRV - 250c =500SC
VS H-V45 ??? (There is no such weapon)
Carbine
NC AC-X11 ??? (There is no such weapon)
TR T5 - 725c =700SC
VS Pulsar C ??? (There is no such weapon)
LMG
NC EM6 LMG 250c =500SC
TR TMG-50 B 375c =500SC?
VS SVA-88 50c =250SC
Sniper
NC LA80 - 725c =700SC
TR SR-7 - 725c =700SC
VS V10 - 725c =700SC
azaz akár 2000 SC is lehet az Alpha fegyverarzenálja(/karakter/oldal), plusz az exkluzív skin szett minden kasztra/járműre vonatkozik, azaz csak egy karakter/oldallal(6 kaszt, 7 jármű) és 250-500SC skin árakkal számolva 3250-6500 SC lenne a csicsázás. Ha két karaktered van(mert minden új általad indított karakter megkapja ezeket az idők végezetéig), duplája.
Viszont nem biztos, hogy meg is vennéd ezeket, szóval ez totál irreveláns számolgatás. -
#225 Ezt eddig is tudtuk, 50%nál nem lesz nagyobb a bónusz. Ez igazából csak a fejlődést teszi élvezhetőbb gyorsaságúvá és ennyi. F2pesként nem kell minden féle haszontalan dologra elkölteni, hanem jobban céltudatosan kell fejleszteni a dolgaid. -
#224 f2p, p2w -
#223 Nézzenek oda: "Several of the benefits have an increasing value the longer you maintain your membership. If you buy a multi-month sku you will be automatically elevated to the bonus value for the last month of that sku, so if you bought a 6-month membership sku you would immediately receive the 50% increased cert gain. If your membership lapses you will have 30 days to reestablish your membership to retain the increased bonus amounts."
Magyarul röpke 90 dollárért(ez jelenleg 20000 forint, de lehet hogy lesz erre valami kedvezmény) 6 hónapon át(!!!) él az 50%-os bónusz mindenre. Pluszban gondolom a 3000 SC is kapásból jóváíródik. 1 éves előfizunál hasonló lehet a helyzet. -
#222 Innentől kezdve bármit megtehetnek, mindig lesz játékos -
#221 Planetside 2 a Sztímen! -
#220 Jól tudod, hogy mind3 oldalon ugyanez megy ;)
Btw 2-3 jól működő squaddal bevertük valamelyik nap egész Amerisht, és nem kellett hozzá túlerő. -
#219 Nc oldalon várlak ! :) -
#218 no ez is egy megerősítés, hogy magyarok ide vagy oda, biztos el fogom kerulni a terran oldalt, maradok ellenallo es nc agy vanu-t fogom erositeni, mert base campekhez nincs kedvem..:-)
ezt tapasztaltam eu szerveren is.. -
#217 "I played it for an hour or so and I just don’t get this game. The whole hour a bunch of terran guys ( me included ) stood outside of the some-other guys base and was base-zerging from what I could tell. The some-other guys were standing behind the force field running out and dying from time to time. I browsed through all the base setups, shot at the forcefield a little, even got some kills, by total accident of course. In the meantime I joined a squad, or whatever the units are called, but we were so all over the map we basically soloed anyway. Then I logged out… Maybe gonna try this again today, but so far it is looking pretty bland. And speaking of looking, OMG the textures are abysmal!"
Szerintem ez egy totál átlagos vélemény jelenleg a játékról az újoncok szemszögéből.
Szerintem a SOE vezetőinek nincs ki mind a négy kereke, hogy ilyen állapotban adják ki a játékot. A sejtett(de soha meg nem erősített) február környéki eredeti kiadási időpontra valószínűleg már ki fogják pofozni a játékot, de addig hány potenciális játékosuk fog világgá szaladni? -
37lz55 #216 key binding nálam sem mutat most semmit, ez működött korábban...
de épp tölt egy böszme 3 gigás peccset, remélem ezt is foltozzák -
#215 "Azért jó lett volna egy tutorial az elejére..."
Egyetértek , kicsit a katonai kiképzés hangulatát keltő tutorial féleséget tehettek volna bele amiben alap dolgokat elmagyaráznak.
Nem , nem azért mert debil vagyok csak hát ugye ha már katonákat alakítunk ( még ha egy futurisztikus világban is ) akkor ez is hozzá tartozna. -
#214 Nos, Sakcok! Nekem is megjött az inv a játékra és fogalmam sincs mit kéne csinálni...:( Kasztok azok tiszták, de nem értem, hogy mit kéne elfoglalni vagy megsemmisíteni...:( Hogyan működik, hogy egy adott terület mi alapján van elfoglalva...:( Azért jó lett volna egy tutorial az elejére...
A bill. kiosztásnál nekem nem mutat semmit, hogy mi mihez van hozzárendelve..:(
Ha valakinek van egy pici ideje, akkor dobhatna egy szösszenetet, hogy mi merre..:) -
Chris #213 Tehát akkor nem változtatnak azon a koncepción, hogy bizonyos idő után mindenki kimaxolhat mindent, csak hosszabb ideig tart?
Mi a helyzet a vásárolható boostokkal?