1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
A szerverek ugyanazok, csak az amcsiknak a SOE kezeli az accountját, az európaiaknak meg a ProsiebenSat1. Ez utóbbi a visszajelzések alapján egy nagy kalap szar ami hol működik, hol nem. -
hundani99 #451 áhh igen én is ez szedtem le csak azt hittem h másik szerverekre visz be -
Ha már van accod akkor ezt szedd le, és nem kell majd a prozíbenszattal szopnod. -
hundani99 #449 jah értem mert nekem mondjuk van soe-s accom mert másik játékhoz az kellet és nem értetem de most már értem köszi :D -
tr oldalon a "jammers" magyar outfit, snomag-ra kell ráírni -
Az az európai installer, teljesen normális, hogy az eus oldalról azt tölti le. -
hundani99 #446 igen igen de az nekem vmi ps2 psg akart letöltetni
-
Zero 7th #445 planetside2.eu-ra, ha nekem szólt a kérdés. -
hundani99 #444 planetside2.com-ra reggelsz vagy a soe.comra?
-
Zero 7th #443 GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Faszom Gmail. Berakta a regisztrációs visszaigazoló emailemet a spamek közé. Basszaszíven, de hülye vagyok, hogy nem néztem eddig. -
Zero 7th #442 Én pont azt szeretném, de nem sikerült tegnap regisztrálnom. Most mindjárt megpróbálom megint. -
hundani99 #441 És van már vmi magyar klán vagy hasolno a milleren?
-
Since #440 Játszik valaki Miller szerveren NC oldalon? -
hundani99 #439 a stemesre a pirosra?
-
mindenhol vannak, de Miller TR oldalra jer :D -
hundani99 #437 a sony honlapjárol vagy steamröl játszotok és melyik oldalon vannak magyarok?
-
barikami #436 akérhogy probálom az eu klienst, nem enged :( kár, hogy nem lehet vele játszani, érdekelt volna. -
mar megy -
Scrab #434 nah megint meghót a miller -
Akkor vpn, a lényeg, hogy a ps2.com oldalra amcsi IP-vel regisztrálj. -
Blackdog #432 Java-t nem támogatják. -
Proxy mögül nem próbáltátok? Pl. a hidemyass.com amcsi IP-t ad, azzal talán enged regisztrálni a ps2.com-on. -
Rehom #430 Mégse jó mert belépni belép a launcherbe de nem tölti le a játékot, csak belép , elfogadom a szerződési feltételeket aztán utána eltűnik az egész és ennyi
Steamos verziót töröltem az előbb, mert azt írták,hogy nem a steamról kell letölteni a játékot ... és EU-s accom van igen mivel a ps2.com-on nem tudok belépni vele csak a ps2.eu-n -
Blackdog #429 Hogyan? Steames verziót használod? EU-s accal léptél be? -
Rehom #428 Megoldottam! -
Rehom #427 Hol enged regisztrálni? steamos verzió nem megy, proSieben 1es accountot meg nem lehet csinálni , próbáltam már mindent de sehogy se tudok regisztrálni,hogy el is fogadja ...
ez után meg nem történik semmi ha le OK-ozzom
-
mennek ujra a szerverek -
A kontinens "elfoglalásával" kapsz bónuszt, a terület addig a tied amíg vissza nem foglalják. A bónusz azt hiszem bizonyos ideig tart. -
A continent "lock", ami most előnyszerzésért megy, ha majd behoznak még egy kontinenst, akkor már minden frakciónak csak egy footholdja lesz. Legalább is ezt mondták. -
Scrab #423 1 ha már bevettek egy világot ideje megtenni egy korábbival, mert csak tartani egy területet nem éri meg a foglalásért jár az XP, itt az idő felszabadítani egy másik világot
2 Szerveleállás, visszaállás eredeti állapotba
mivel nem voltam még jelen egy teljes kontinens elfoglalásánál, de gaynítom, hogy ha megtörténik akkor alapbó visszaáll egy idő után azeredeti helyzet azzal a különbséggel hogy a korábban hodító fél kap valamilyen bónuszt -
server down, gyorsa lehet menni reggelizni :D -
Zero 7th #421 Eh, ettől azért kicsit tartottam. Mi is akadályozza meg a világot abban, hogy kialakuljon az a helyzet, hogy mindegyik kontinensen egy oldal ül 100% területtel, és spawnkempeli a másik két főbázist? -
Scrab #420 már írtam korábban is, nem stabil a kliens, várhatóan majd javítják 4-ből egyzser sikerült beloggolnom tegnap, de volt ilyen a bétánál is ha új patchet raktak fel, idővel várhatóan majd megoldódik. Probálkozz csak tovább egyszer csak sikerül. -
Blackdog #419 Vagy azzal sem... Indulás után kilép. -
Aki tegnap regelt, az csak az eus oldalról letöltött klienssel tud játszani, steamesen nem. -
Blackdog #417 Nálam is ugyanez a jelenség, én tegnap regeltem csak az eu-s oldalon. -
Betaztal esetleg? Ha igen, akkor mindenkepp uninstallald a beta klienst eloszor. Ha nem, akkor passz. -
barikami #415 továbbra is érdeklődnék. Letöltöttem az EU-s klienst, elinditom a játékot, a launcher töltene valamint (gondolom a logoláshoz a mezőket) majd megáll a karika mintha befagyna és a kliens eltünik (bezárja magát).
Letöltöttem Steamről is, ott az EU-s accomat nem fogadja el. Regeltem másikat a sony stationon v min, ott beenged de közli, hogy miután nem amerikai vagyok, menjek szépen ahova akarok, mindezt egy linkel az eu verzsönhöz. -
A másik 2 map 80 százaléka pedig nc/vs fölény. csúnya gonosz nc/vs, a murva anyjukat herp derp :D -
ha a no subscription uzenetet kaptad azt egy steam relog megoldja