1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • MaskimXul
    A szerverek ugyanazok, csak az amcsiknak a SOE kezeli az accountját, az európaiaknak meg a ProsiebenSat1. Ez utóbbi a visszajelzések alapján egy nagy kalap szar ami hol működik, hol nem.
  • hundani99
    áhh igen én is ez szedtem le csak azt hittem h másik szerverekre visz be
  • MaskimXul
    Ha már van accod akkor ezt szedd le, és nem kell majd a prozíbenszattal szopnod.
  • hundani99
    jah értem mert nekem mondjuk van soe-s accom mert másik játékhoz az kellet és nem értetem de most már értem köszi :D
  • Krinyo
    tr oldalon a "jammers" magyar outfit, snomag-ra kell ráírni
  • MaskimXul
    Az az európai installer, teljesen normális, hogy az eus oldalról azt tölti le.
  • hundani99
    igen igen de az nekem vmi ps2 psg akart letöltetni
  • Zero 7th
    planetside2.eu-ra, ha nekem szólt a kérdés.
  • hundani99
    planetside2.com-ra reggelsz vagy a soe.comra?

• Zero 7th
    GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Faszom Gmail. Berakta a regisztrációs visszaigazoló emailemet a spamek közé. Basszaszíven, de hülye vagyok, hogy nem néztem eddig.
  • Zero 7th
    Én pont azt szeretném, de nem sikerült tegnap regisztrálnom. Most mindjárt megpróbálom megint.
  • hundani99
    És van már vmi magyar klán vagy hasolno a milleren?
  • Since
    Játszik valaki Miller szerveren NC oldalon?
  • hundani99
    a stemesre a pirosra?
  • Snomag
    mindenhol vannak, de Miller TR oldalra jer :D
  • hundani99
    a sony honlapjárol vagy steamröl játszotok és melyik oldalon vannak magyarok?
  • barikami
    akérhogy probálom az eu klienst, nem enged :( kár, hogy nem lehet vele játszani, érdekelt volna.
  • Snomag
    mar megy
  • Scrab
    nah megint meghót a miller
  • MaskimXul
    Akkor vpn, a lényeg, hogy a ps2.com oldalra amcsi IP-vel regisztrálj.
  • Blackdog
    Java-t nem támogatják.
  • MaskimXul
    Proxy mögül nem próbáltátok? Pl. a hidemyass.com amcsi IP-t ad, azzal talán enged regisztrálni a ps2.com-on.
  • Rehom
    Mégse jó mert belépni belép a launcherbe de nem tölti le a játékot, csak belép , elfogadom a szerződési feltételeket aztán utána eltűnik az egész és ennyi

Steamos verziót töröltem az előbb, mert azt írták,hogy nem a steamról kell letölteni a játékot ... és EU-s accom van igen mivel a ps2.com-on nem tudok belépni vele csak a ps2.eu-n
  • Blackdog
    Hogyan? Steames verziót használod? EU-s accal léptél be?
  • Rehom
    Megoldottam!
  • Rehom
    Hol enged regisztrálni? steamos verzió nem megy, proSieben 1es accountot meg nem lehet csinálni , próbáltam már mindent de sehogy se tudok regisztrálni,hogy el is fogadja ...

ez után meg nem történik semmi ha le OK-ozzom

• Snomag
    mennek ujra a szerverek
  • Krinyo
    A kontinens "elfoglalásával" kapsz bónuszt, a terület addig a tied amíg vissza nem foglalják. A bónusz azt hiszem bizonyos ideig tart.
  • Krinyo
    A continent "lock", ami most előnyszerzésért megy, ha majd behoznak még egy kontinenst, akkor már minden frakciónak csak egy footholdja lesz. Legalább is ezt mondták.
  • Scrab
    1 ha már bevettek egy világot ideje megtenni egy korábbival, mert csak tartani egy területet nem éri meg a foglalásért jár az XP, itt az idő felszabadítani egy másik világot

2 Szerveleállás, visszaállás eredeti állapotba

mivel nem voltam még jelen egy teljes kontinens elfoglalásánál, de gaynítom, hogy ha megtörténik akkor alapbó visszaáll egy idő után azeredeti helyzet azzal a különbséggel hogy a korábban hodító fél kap valamilyen bónuszt
  • Snomag
    server down, gyorsa lehet menni reggelizni :D
  • Zero 7th
    Eh, ettől azért kicsit tartottam. Mi is akadályozza meg a világot abban, hogy kialakuljon az a helyzet, hogy mindegyik kontinensen egy oldal ül 100% területtel, és spawnkempeli a másik két főbázist?
  • Scrab
    már írtam korábban is, nem stabil a kliens, várhatóan majd javítják 4-ből egyzser sikerült beloggolnom tegnap, de volt ilyen a bétánál is ha új patchet raktak fel, idővel várhatóan majd megoldódik. Probálkozz csak tovább egyszer csak sikerül.
  • Blackdog
    Vagy azzal sem... Indulás után kilép.
  • Krinyo
    Aki tegnap regelt, az csak az eus oldalról letöltött klienssel tud játszani, steamesen nem.
  • Blackdog
    Nálam is ugyanez a jelenség, én tegnap regeltem csak az eu-s oldalon.
  • Snomag
    Betaztal esetleg? Ha igen, akkor mindenkepp uninstallald a beta klienst eloszor. Ha nem, akkor passz.
  • barikami
    továbbra is érdeklődnék. Letöltöttem az EU-s klienst, elinditom a játékot, a launcher töltene valamint (gondolom a logoláshoz a mezőket) majd megáll a karika mintha befagyna és a kliens eltünik (bezárja magát).
    Letöltöttem Steamről is, ott az EU-s accomat nem fogadja el. Regeltem másikat a sony stationon v min, ott beenged de közli, hogy miután nem amerikai vagyok, menjek szépen ahova akarok, mindezt egy linkel az eu verzsönhöz.
  • Krinyo
    A másik 2 map 80 százaléka pedig nc/vs fölény. csúnya gonosz nc/vs, a murva anyjukat herp derp :D
  • Snomag
    ha a no subscription uzenetet kaptad azt egy steam relog megoldja