1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • uwu420
    Este megpróbáltam steam-ről letölteni, de nem sikerült, egy rendkívül informatív steam error hibaüzenetet kaptam folyton.
  • 37lz55
    GeForce 310.61 Driver (beta)

"GeForce 310.61 drivers are a minor update from GeForce 310.54 drivers with improved compatibility for Planetside 2 and Hitman: Absolution."
  • Since
    Én végülis NC oldallon kezdtem Miller serveren.
  • Torzonborz
    "Ha már volt SOE accod"

"csak" 12 éves :D azzal regeltem bétára és léptem be de most nem engedte.

egyébként pont ezt a lauinchert szedtem le és jön le full speeddel a cuccos. azért köszi ;)
  • MaskimXul
    Ha már volt SOE accod, akkor ezzel a launcherrel indítsd és menni fog. Csak azoknak szarakodik, akik most csinálnak először accot és Európában élnek.
  • MaskimXul
    Ami viszont megéri a lóvét az az XP boost, 50%-al több XP-t kapsz mindenért. Van egy órás, egy napos és egy hetes változat is.
  • Scrab
    jah és ha már vásárlásra adnátok a fejeteket, a camo festést nem ajánlom, csak elcseszi a karakter skinjét és annyira világos, hogy inkább ordítt hogy itt vagyok, ide lőjetek. Különben is minél átlagosabb vagy annál alacsonyabb reputációjú célpont vagy ;)
  • Scrab
    nah én hótzicher hogy nem fogok fizetni érte ezt előre leszögezem, nem ezért mert rossz lenne, csak simán elvi okokból

a kliens alapbó többször betöltés közben lefullad, ilyen volt a bétában is remélhetőleg idővel korrigálják

ha valamit SC-vásároltok ki majy be kell loggolni hogy látszódjék
  • s1lkforrent
    Mint kiderült nem jött el a világvége, persze ettől még a rák egye meg a húsukat. Steam-es PS2 simán működik Sony Sation fiókkal, amit többek között itt lehet https://account.station.sony.com/ készíteni. Ja és ha Ausztriát jelölitek be országként akkor simán euróban fog számlázni, ami olcsóbb árakat jelent a dollár+20%-nál..
  • Torzonborz
    hmm érdekes leszedtem EU-s siteról a launchert és össze vissza szarakodik , el sem indult vagy user/pass megadás után EULA elfogadásnál dögölött le . most meg lerántottam US oldalról és simán megy.

gg soeprosiebenfospáros
  • barikami
    Üdv!

Segítséget kérnék, már vagy 2 accot regeltem, vissza igazoltam, mindent megcsináltam viszont a játékba ahogyl ogolnék be (launcher) nem érzékeli az accountot, tehát mintha nem csináltam volna. Mi a kínja? Nem az első játékom, tudom a menetét ezeknek a dolgoknak de ez valami agysorvasztó...

előre is köszi a helpet
  • Jockey
    amerish-n, a tobbin mar kevesbe:)
    amugy hol latom hogy az alpha squad cuccaim megvannak-e?
  • Jockey
    hat milleren a map 80%a terrane foidoben..:p
  • Scrab
    egen ezt beleszámoltam ezért írtam, "ha így marad" ez a hét tutira ilyen lesz, még új a cucc sokan akarják majd kipróbálni akik nem kerültek bele a bétába, nah meg azok akik benne voltak.
  • Snomag
    Indulas napjan eleg sokszor fullosak a szerverek, barmilyen MMOban
  • Scrab
    Nos, ha ez így marad, akkor nem lesz más lehetőségem, mint hogy a Woodman-re, vagy valamelyik amcsi szeróra regelni. Hiába a fizető játékosok előnyt élveznek, és csúcsidőben full a szeró. A bétából az a tapasztalatom, hogy alig van lagg a keleti amcsi szervereken (valójában nem is tapsztaltam) viszont játékosból se volt pangás az időzóna miatt. Ha ez így marad, akkor valszeg én ott folytatom :/
  • Zero 7th
    Az faja, mert nekem regisztálni sem sikerült.
  • Scrab
    amint látom a Miller máris túlnépesedett :/
  • Lemming
    Én ezért maradtam a bétás SOE fiókomnál. Kell a tökömnek még egy, pláne úgy, hogy Alpha squad van az eredetin. HA végképp férgeskednek max játszok US East szerveren.
  • s1lkforrent
    Ééés nagyon úgy néz ki, hogy az a bizonyos Sony Station fiók->ProSiebenSat1 átállás jelenleg úgy néz ki, hogy csinálsz egy új fiókon a németeknél, a régit meg otthagyod.
  • Zero 7th
    Hát akkor bizony a jó kurva anyjukat, de tényleg.
  • s1lkforrent
    Közben azt olvasom hogy a Steam változat nem megy Prosiebensat1 fiókkal, az csak a PS2.eu oldalról leszedett klienssel megy. Ha ez igaz, akkor akkorát fog WTF-elni a Steam tábor, hogy megfullad csuklásban a SOE vezetőség.
  • Torzonborz
    jahm közben rájöttem hogy ide nem enged be soe accounttal , csináltam presiebenst , leszedtem lancsert aztán baszik bármit is csinálni.

kellett ez nekünk mint púp a hátunkra :D
  • s1lkforrent
    Retekprosiebenfasság. Én most sírok picit magamban, mert ha akarok majd akármit a PS2-re költeni, akkor MUSZÁJ lesz a németekhez igazolnom, vagy jön a 20% sarc a dollár árra. Egyébként az euro ár csak kicsit van a dollár ár felett, de a jó franc tudja, hogy lesz-e valaha szorzós SC feltöltés a németeknél.
  • Zero 7th
    Eh, nem lenne gond, ha működne, de gondolom összeszarta magát a rendszerük terhelés alatt... Nem volt minden név foglalt, csak a timeoutot is nemnek veszi a scriptjük.

Zöld pipa a név mellett, adatok kitöltve, register. Bad proxy. Back. Username taken. 'Nyádpics?
    Most a tököm sem tudja, hogy sikerült regisztrálnom, és majd kapok levelet csak nagyon lassan küldi, vagy nem sikerült regisztrálnom és a felhasználónevet is baszhatom örökre, vagy nem sikerült regisztrálni, de a név majd felszabadul, ha rájönnek, hogy nem ment végig a reg?

Jaj de rühellem az ilyen szarakodást...
  • Torzonborz
    kérdés : az ezer éves station accountommal be kéne tudnom lépni az EU-s PS2-be vagy ezt a retek prosibenfasság kezeli már ?
  • elitehun
    vki találkozott textúra buggal? elkezd villogni minden és szart se látni..
  • s1lkforrent
    Amiatt én is félek, hogy minden létező értelmes név le lesz foglalva mire odaérek.
  • Zero 7th
    Agyam eldobom. Baszomtetűlassú a felhasználónév ellenőrzés, és feszt azt írja, hogy pirosX. Azt nem hiszem el, hogy még a zero7thhu is foglalt, menjen már az anyjába... :P
  • s1lkforrent
    Miller-TR Woodman-NC Vanu-nem lesz, nincs az az isten
    Én így megyek neki a játéknak.

Egyébként előfizetői díjak is fent vannak már, 72 dollár a 6 havi, illetve 60 euró, ha ProsiebenSat1 oldalra visszük a fiókot.

más: http://www.freerealms.com/
    https://www.clonewarsadventures.com/index.action
    Bejelentkeztek a Sony Station fiókkal ezekbe, és ingyen adnak 170SC-t a fiók számlájára.
  • Zero 7th
    Jólvan, elmúlt. :P
  • Zero 7th
    Nabazze. Planetside2.eu aszongy nekem, hogy bad gateway. Ilyenkor mi..?
  • Scrab
    szerintem mindkét szeróra csinál karit mind a 3 frakcióból ;)
  • Zero 7th
    Szerintetek mi a jobb?
    1. Miller szerver, NC, és akkor legalább egy szerveren vagyunk, de ellenségek.
    vagy
    2. Másik szerverre megyek, mint NC, és akkor nem nagyon találkozunk, de megvan a lehetőség, hogy ha esetleg mégsem jön be annyira az NC, mint gondoltam, tudok csatlakozni a Millerre TRnek.

(Jól tudom, hogy egy account egy szerveren egy karaktert enged?)
  • elitehun
    ez WTF
    Game Error G37
    Malfunction:
    gameError.defaultMessage
  • Snomag
    Nekem megy minden szepen.

Meg is csinaltuk az outfitet, jammers neven, TR oldalon (Miller), aki gondolja irjon ram ingame (snomag a nickem ott is) es megy a meghivo. Aztan majd meglatjuk mi lesz belole :)
  • elitehun
    Nekem is most fejezi be a letöltést. Reménykedjünk :D
  • Snomag
    Hamarosan kiderul. Nekem steam leszedte, most valamit installal amikor elindult maka a launcher.
  • Fpocok
    Örülnék, ha egy fél órára mindenki leállítani a letöltést.
    Köszönöm.
  • elitehun
    egyszer próbáltam az nem vált be. majd kipróbálom újra.
    De addig oké hogy nagy nehezen sikerül leszedni, de kérdés hogy a játék fog-e menni rendesen? :D