1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Since
    Én is szemezgetek vele, de nemtudom hogy megéri-e...Régebben sokat játszottam PS1-el, és ahogy nézegettem a hivatalos fórumot elég sok minden nem úgy van PS1-ben. Nincsenek álló harcok a bázisokért / taktikai pontokért, hanem ilyen FPS lövölde az egész.
    Közben tegnap Smed írt a fórumra hogy milyen terveik vannak, és felkeltette újra az érdeklődésemet, de hogy ebbő mi lesz implementálva azt senki sem tudja.
  • s1lkforrent
    Szerintetek megéri a 40 dolláros Alpha Squad? Meddig lesz ez a csomag érvényes?(limited offer aszondjék) Vajon lesz ez még olcsóbb?
  • Since
    Smed bácsi írt egy picit, akit érdekel olvassa el : http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/beta-status-whats-coming.17498/

Jöhetnek a kommentek :)
  • Optimus Prime
    Out of keys! -_-
  • Győri Devi
    elindult csak egy sima ign acc kell és van beta access
  • Győri Devi
    IGN beta key 7.től
    "Prime members get it first on Sep 4. Open to all IGN users on Fri, Sep 7."
  • Győri Devi
    most vannak primosok de 7től már sima memberek is
  • Optimus Prime
    Csak a Prime-osokanak, nem? Mert az "Well, that's jusr Prime." lesz.
  • Győri Devi
    tudtommal az IGN holnaptól fog osztogatni kulcsokat
  • Optimus Prime
    Egy kulcsnak én is. Bár nem tudom bírná-e a gépem, mert ha nem akkor felesleges. Van hivatalos gép infó?
  • tutituti
    Köszönöm!

ha van felesleges kulcs esetleg akkor örülnék(pontosabban a haverom) egynek.
  • AnarchoiD
    hivatalosan delutan mennek de pl en hajnal 3 kor is betudtam logolni ;)

Szereztem 2 serialt trukkozve erre mareggel kaptam 2 kulcsot legitim ajandekba + sony is adott (planetside1 user vagyok) szal gondolom mostmar osszevissza menni fognak a szerverek
  • tutituti
    Helló

Mennek most is a szerverek,vagy csak nálam closed?
  • Krinyo
    Eddig is volt pár dolog ami unlockolható volt, de nem működött. Ez a béta :D
  • AnarchoiD
    az latod lehet ;) bar akkor miertt unlockolhato ? :)
  • Krinyo
    Lehet, hogy még nincs használható állapotban.
  • AnarchoiD
    azt vagja valaki, hogy van, hogy engivel kilockolom az "anti personal mine"-t loadout customizatioban nem latszik, de deploy utan weapon stationban latszik, de 0 van belole es szurke a restock gomb .. ez milehet ? hivatalos forumban nem valaszolnak ;(
  • Krinyo
    Reménykedjünk benne, ha majd több kontinens lesz, akkor kiveszik a foothold-okat. A foglalhato szigetekkel talán motiválhato a codos népség a csapatmunkára.
  • Optimus Prime
    Sajnos ez ma a trend. Ha jó játékot akarsz, akkor Indie vagy valami közép európai/orosz cím. Sokkal ötletesebb és ütősebb címek születnek, mint a ami AAA vonalon. Mit tettek az ME3-mal vagy a DS3-mal...
    Manapság a a blockbuster cmíek a menők. Ha netán készl egy egyedi játék (MNC, Section) és persze esélye nincs a népszerűsége születik egy mainstreamelt verziója (SMNC, S( Prejudice), amivel még az eddigi fanokat is elriasszák.

Sajnos én csak anno egyszer tudtam kipróbálni az első PS-ot, de már akkoriban mikor haldoklott.
  • Petko
    Tudom miről szól a beta teszt, ezért nem írtam egy szót se az engine bugjairól, grafikáról, akadásról stb.
    Az játékoncepció alapjának viszont semmi köze a beta teszthez, ez az első amit egy papíron vagy egy táblán felvázolnak mielőtt még egy sor programkódot is írna valaki. És ezt már ott elcseszte az a buzeráns kölyök, amikor kitalálta, hogy mivel a cod meg a bf3 népszerű, a ps1 pedig "annyira" nem volt népszerű ezért inkább ps2 néven csináljuk azt hogy lekoppintjuk a nagy pénz hozó játékokat és mmoval meg f2p mikrotranzakcióval fűszerezve majd jól meggazdagszunk. A Planetside 1, meg akik azt szerették meg le vannak szarva.
    Ha nem játszottál a ps1-el akkor sajnos nem értheted az általam felvetett problémát. Több mint 22 éve játszok PC-s játékokkal, ebből 15 éve multiban is. Szinte mindent láttam és ebből eddig a Planetside volt a csúcs, ez nyújtotta a legnagyobb élményt. Ott volt egy forradalmi koncepció és valódi, tömeges háborús élményt nyújtott, olyat amit semmi más. Állandóan frontok alakultak ki, állóháborúk és visszaköszönt a valóságos háború élménye. Ezzel szemben itt a hülyegyerek kitalálta, hogy minek az állóháború, inkább "dinamizmus" kell, ugrabugra, nyílt terep, kodos futkosás, mert azon annyira tetszik a kölyköknek...
    Meg nem lepődtem, tudtam hogy erre számíthatok, de azért így is borzasztóan elszomorító, hogy a mostanra néhány megavállalat által uralt játékipar csak egyre nyomorultabb és hitványabb termékeket produkál, és mindent csak visszafele fejlesztenek, illetve tönkretesznek.
  • celgene32
    Azert ennyire nem szornyu a helyzet.
    En nem jatszottam a Planetside 1. reszevel lehet ezert latom igy, de ebben az allapotban is jol elvagyok vele.

Es alairom, hogy meg messze vannak az igazsagtol de jo uton haladnak.
    E mellett ez meg csak beta es a Devek is megirtak a forumon hogy sok minden fog valtozni.
    (tobbek kozott irtak hogy a bazis foglalas mechanizmusa is)

Kar lenne meg temetni.

Ja es ne felejtsd hogy mirol szol egy beta teszt.
  • Jockey
    nincs benne epic bridge fight? pajzsol amit le kell szedni? aaa
  • Jockey
    hmm ez rossz hír..
  • Optimus Prime
    Kösz az infót. Azt hiszem inkább megvárom a kész játékot. Épp nézném a hivatalos oldalt: maintence. :/ Így tűnik fel nagyon: kicsit hajaz a Lost Planet logójára.
  • s1lkforrent
    Valamikor év végét célozhatták meg, de valószínűleg "when its done". Ha be akarsz kerülni, akkor melegen ajánlom a Twitteres cigánykodást, a sima sign up gomb nyomkodása az szeptember-októberi kezdést is jelenthet.
    Persze az is igaz hogy jelenleg még tényleg nincs kész a játék, szóval ha egy kész "demo" érdekel, akkor talán jobban is jársz a későbbi indulással, fél év múlva úgyis mindenki játszhat a kész játékkal.
  • Optimus Prime
    Most elvileg mikor jön ez ki? Bétára próbáltam jelentkezni, de a weboldalán az istennek nem tudtam belépni a SWG-hez is használt SOE-s accountommal.
    Gameplay videón nekem olyan S8/Tribes feelingem van. ...Jah, hivatalos gépigény infó van már?
  • Petko
    felesleges túlságosan lelkesedni a bétáért...
    mi mind kaptunk veterán ps1 játékosként, de bár ne...
    ahogy sejtettem összességében jól elbaszták az egészet
    kidobták az egész régi ps1 koncepciót és helyette lekoppintották a bf3-at és abból csináltak egy erőltetett mmo-t
    gyakorlatilag sok kis bf3 map van szétszórva és azon lehet agyatlanul rohangálni... nincs frontcsata és szervesen fejlődő hadszintér mert a bázisokat jól elbaszták, teljesen nyitottak, sok kis melléképületből állnak, szerintem én törlöm is az egészet a gépemről
  • s1lkforrent
    https://twitter.com/planetside2
    Twitteren lehet kérni Béta kódot, ami jövő héttől belépést enged. Ha csak agy picit is rendhagyó módon kéred, kapásból küldik.

És így nem kell a neppertől több ezerért fiókot venni.(amit később akár vissza is szerezhet/letilthat a supporttól)
  • eN00 Begger
    Planetside 2 beta acccount eladó. Nem fake, privátban bizonyítékot küldök a hitelességéről. E-mail: [email protected] Xfire: VSZM
  • celgene32
    Hat kb 2 hete indult a beta es ennek megfeleloen ilyen allapotban is van, nem optimalizalt, nincs balance, sok minden nem vagy csak felig mukodik, de jo uton haladnak.

Es meg a bugok ellenere is nagyon epikus csatak szoktak lenni, tenyleg visszadja a "haboru feeliniget".
    Siman szoktak lenni 150-200 fos harcok, tankkokkal repulokkel, nehany ember meg squad-ban valo egyuttmukodesre is hajlando, van ingame beszelgetesre is lehetoseg, szoval meg egy kis taktikazas is belefer.

Karakter, jarmu, fegyver szemlyreszabhatosag eleg szeleskoru. (legalabbis annyira amennyire egy mai jatektol elvarhatja az ember)

• elitehun
    Ja, mivel még zárt béta van. Jó azoknak akik bejutottak. Irnátok pár sort a játékról?
  • celgene32
    Valamit elbasztak mert mar most belehet lepni vele.
  • Smithwarden
    Wazze, ez gyorsan elfogyott...
    "Sorry - all beta keys are now gone! Thanks for participating."
  • Corten
    Kösz érte :)
  • celgene32
    link

Kulcs: Aug 17-19 beta test, UK-t bejelolve nekem ment.
  • s0n1c
    fasza lett
  • Jockey
    klassz lett grati
  • 0Fritz0
    A játékosok moderátori fórumában (ITT) megírod, hogy az adott linken lévő flest (EZT) tegyék be 800*300-as méretben IDE.

Hmm, csak nem úsztam meg. :D
  • eN00 Begger
    Valaki kapott már beta invite-ot?
  • Jockey
    aztat hogy a pekbe kell?)