Planetside 2

← ElőzőOldal 34 / 34

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
az 1be mindig ott volt az agyutoltelek playebazis..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

elitehun
+1
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Győri Devi
én ugyan az elsõ résszel nem játszottam de a Vanut támogatom én is 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Torzonborz
ööö mi a baj terran oldallal ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
nem lehetne hogy most ne terran oldalon szivjunk? mehetnenk vanuknak..

Krinyo
btw remélem, hogy összejön az a magyar társaság tr oldalon, ami az elsõ résznél megvolt.

Krinyo
Kár hogy a tr csak díszlet volt 😄

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkHorSe

mikor jon mar 😄DDDDDDDD

Swedish people are albino monkeys

Jockey
hmm meg mindig szep kis nosztalgikus erzeseket kelt bennem, remelem hasonloan epik harcok lesznek benne mint az 1ben a kezdeten..😊

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jockey
erdekes lesz ez😊
night ops

Ez rohadt jól néz ki, mármint úgy az egész. Régen kipróbáltam a PlanteSideot bár eléggé kihalt volt is hamar elment tõle a kedvem, de ez egy teljesen új élmény lehet 64+ player, régóta várok valami ilyesmi játékra. Bétára egybõl fel is iratkoztam 😄.

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

s0n1c
<#eljen>
Krinyo
Nahát, nem csak én voltam az egyedüli magyar játékos 2009-2010. környékén? 😊
Krinyo
Na hát akkor megyek is 😄

Lehet jelentkezni beta testre<#taps>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Krinyo
Don Ferrone aki csinálta az elsõ részhez a zenéket, készített pár demot a 2-höz.

s0n1c
Sajnos már csak a vége felé.
Krinyo
Te is toltad? <#fejvakaras>

s0n1c
Alap 😊
Krinyo
Én elég sokat toltam ps-sel, nem is hittem el hogy lesz második része. Instant buy

OK. Van link is.

Planetside blog
Indítottam egy blogot a planetside-ról, akit kicsit is érdekel, hogy épp mi újság, nézzen be.

Legalább magyarul van.

Ja, a játék ingyenes lesz! 😊
Jockey
+javasoljuk a "tudatlanoknak", hogy ha grafika meg stb nezegetnek nezzek meg a planetside1rol keszult youtub-s videokat, no azokon latszan fog mirol is van szo..

Akinek kimaradt volna az életébõl...

Ez a játék egy MMO-FPS, remélem ezt nem kell lefordítani. 😉

Az elsõ rész 133vs133vs133 csatákat tudott lekezelni egy permanens térképen. Aki nem próbálta, nem tudja, hogy egy ilyen méretû csata mit is jelent!

A motornak tehát nem arra kell képesnek lennie, hogy a BF3 grafikáját hozza, hanem az, hogy többezer ember háborúját tárja eléd az utolsó nyomjelzõs töltényig.

A játék hangulata össze sem hasonlítható semmilyen single, vagy multi élménnyel. Ahol többszáz ember játszik napról-napra, évrõl-évre, egymás közt koordinálva, egymást támogatva, az még évtizedekig ûberel minden MI-s próbálkozást. A multis shooterek meg méretüknél fogva törpülnek el. Ez nem 5 vs 5 CS parti. Ez ezrek háborúja.

És a második rész ezt fogja továbbvinni, magasabb szintre emelni. A karakterek még jobban testre szabhatóak lesznek, a játék mögött folyó taktikázás az új rendszer szerint még összetettebb lesz, a klánok szerepe játéktechnikailag is felértékelõdik... Ez a Sony Online Entertainment elnökének kedvenc játéka. Nem fogja hagyni, hogy elk*rják.
Ennél ránézésre a q2dm -nek , de fõleg az unreal xmp-nek 15x jobb hangulata volt.

Nyilván ezt nem lehetett csak úgy szõnyeg alá söpörni mint a többi elvetélt mmo próbálkozást, azért néz ki úgy mint egy rossz vicc a killzone3 mellett.

A trailer alapján inkább az UT-hez hasonló hangulata van.

Régi szép idõk...😊

Torzonborz
arról nem is beszélve ha egy mmonak jó a grafikája akkor azért megy a sírás hogy jajj milyen atom gép kell majd hozzá és hogy fog szaggatni meg különben is nem a grafika számít mmonál hanem a játékélmény blablabla

ha meg nem túl kiemelkedõ a grafika akkor egybõl megy az osztás hogy de ocsmány blablabla

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

guardian hero
Játékélményben a Planetside 1 is agyonveri akármelyik Killzone-t. Grafikát meg majd akkor hasonlítgassuk, ha a Killzone-ban is 200 ember + 20-30 jármû csatázik egyszerre, online.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Hát tényleg nem egy killzón 😄D

,mintha azt pénzbõl fejlesztették volna ezt meg nem 😄

Otthon, anyuval meg apuval kicsihuszár.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Fpocok
De bunkó vagy... na húzzál.

Parasite Eve 2, best game EVER!

pxxl
lol ez a grafika 😄

All hail the double x!

Jockey
megoldottam a klerdest mint latod..

Hatalmas megrázkódtatás lehetett.. Azért kiheverted?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Jockey
Szasztok!

Hazaertem kulfoldrol, erre latom meg nics topikja ennek az igerets kis gamenek..😊
Anno nyomtam planetside-l, grafikai es latency bugok miatt, vagy tudja fene miatt nem volt nepszeru, pedig ha valahol, hat abban nagyon izgalmas elvezetes csatak voltak..😊

az uj cime:
http://www.planetside2.com/

← ElőzőOldal 34 / 34