1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Snomag
    eleg egy pause/resume is
  • elitehun
    Ja, csak ha kibirná 10 percig akkor lent is lenne :D
    Amúgy relog után maxxal szedi egy ideig
  • Fpocok
    Ok, megoldotta :D
  • Zero 7th
    Úgy értem: még ma. :P
  • Snomag
    nekem a no subscriptiont az oldotta meg, hogy ujrainditottam a klienst
  • Fpocok
    Sry ha már volt, de steamben rámennék, hogy letölt, de hibát ír ki:
    no licenses
  • Snomag
    nekem 22-24% kozott alig akart jonni, most meg majdnem 15MB/s..erdekes
  • Zero 7th
    Folyamatosan ingadozik, nekem is néha jön max sebességgel, időnként meg leáll nullára. Aztán megint jön maxxal. Lenn lesz ez hamar.
  • elitehun
    nnna, kb 30%-ig szedte max-al (még hátra volt úgy 15 perc), erre most megáll...
  • Scrab
    Ha lesz magyar TR outfit, támogatom, külöbenis akkor csatlakozol egy nagyobb támadáshoz amikor csak akarsz, nem kell semilyen outfit-hez tartozni, hogy velük vonulhass, max a stratégiájukat nem fogod ismerni
  • elitehun
    Hopp, lehet az volt a baja hogy ment a ts xD
  • Snomag
    nekem 22%ig jott teljes sebesseggel, azota meg csak vanszorog
  • elitehun
    Hát, nekem nem xd
  • s1lkforrent
    Steamről teljes sebességgel jön. Kapott a Steam bolt főoldala egy cuki egész estés PS2-es reklámot ugyanott.
  • elitehun
    ja, kemény 500 kb/s... xd
  • Snomag
    steamen relog utan elindult a letoltes
  • elitehun
    minden ilyen játék startjánál van vmi gáz...
    kár hogy nincs preload
  • Snomag
    Vagy ha nem is megy teljesen zokkenomentesen, de menjen :D Ez, hogy 7:00kor behalt minden vicces :p
  • s1lkforrent
    Meglepő mód a hivatalos oldal elérhetetlen, a Steames letöltés meg nem indul. Egyszer érnénk meg hogy minden flottul megy.
    Viszont semmilyen fizetési lehetőség, és kezdő akció nincs a Steam oldalán, hát akkor lőttek a zakciós cuccoknak, lehet várni a SC szorzós vételre, meg a játékon belüli leárazásokra.
  • elitehun
    Várható volt :DD
  • elitehun
    Jaaa, már visszaszámlálás sincs XD
  • Snomag
    nekem le is halt a planetside2.com :D
  • Snomag
    yay
  • s1lkforrent
    Kezdőődik.
  • Lemming
    Inkább egy NAGY brigádba lépek be sokadiknak, ahol nem tűnik fel ha nem vagyok egy ideig mint egy kis csoportba ahol pár nap múltán megy a nyűglődés hogy kevés az online ember.
    Elég hektikusan tervezek játszani, így magam részéről nem tartok igényt magyar outfitre.
  • Snomag
    Amugy mennyire lenne igeny egy magyar outfitre TR oldalon? Csak mert ismerosokkel tervezzuk, hogy csinalunk egyet, de csak akkor lenne ertelme, ha 4nel azert tobben lennenk :p

Nem egy HC outfitrol lenne szo, de ugye megis teljesen mas a jatekelmeny, ha nem csak ossze vissza szaladgal az ember, hanem van azert valami csapatmunka szeruseg is.
  • Lemming
    Outcasters mennyire HC elvárások tekintetében amúgy?
    Olvastam róluk egy keveset de a Beta fórumon nem rémlik hogy kiderült onnan sok minden.
  • philodox
    VS és NC eu outfitek?

NC oldalon a legkomolyabb, nagyjából makulátlan hírnévnek a Mercenarys örvend, ez viszont egy kifejezetten elitista társaság - nem a szó rossz értelmében, egyszerűen jó képességű játékosaik voltak/vannak, akik összedolgoznak, nem kell senkire várni, nem kell semmit kétszer mondani - sokszor egyszer sem, mert átlátják a helyzetet és teszik a dolgukat.

Ezt most a Merc-ről írtam, de a korábban felsorolt outfitekre általában igaz, legalábbis a kemény magra. Az én outfitem, az Outcasters pl. mindig is kifejezetten népes volt, 0 napos kezdőtől PS1 béta óta játszó veteránokig voltak tagok. Mindig voltak újoncok, tanítgattuk, képeztük őket, türelmesek voltunk, ha kellett akár egy tucat ember is várt a lemradató egyre. A kemény mag viszont a fenti Mercenerysnek is méltó ellenfele volt egyéni és csapatszinten is. Soha nem volt egyértelmű egy-egy barlang sorsa, csak épp az ő teljesítményük mindig a toppon volt, addig nálunk soha nem lehetett borítékolni, hogy aznap mire leszünk képesek... :)

NC oldalon még tudok a Blue Lionsról ők is nagy létszámmal dolgoztak, nem görcsöltek rá a dolgokra. Ha NC-t kezdenék, én őket keresném.

VS oldalon viszont nem jut eszembe senki... Nem mintha nem lennének ott is kiváló csapatok, csak hát a memóriám... :)
  • Zero 7th
    Ja, oké, félreértettem, mire vonatkozik az "Így igaz".

Általában véve megértem, én is így vagyok vele legtöbbször, ha nem ilyen papírvékony a háttérsztori...
  • Zero 7th
    Persze hogy előbb volt. Nem is erről beszélek.
    Hanem hogy outfit=guild, squad=klán, nagyjából. Tehát hogy az outfit egy nagy MMOs egység, relatíve lazábban szervezve és azon belül a squadok meg inkább olyanok, mint egy sztenderd FPS klán, kisebb, szorosabb, jobban ismerik egymást a pléjerek.
  • elitehun
    Aha, gondoltam hogy guild lesz, de azért jobb megkérdezni :P
    Kösz mindenkinek.
    Ja, amúgy látom szinte mindenki TR-el lesz, néhányan NC-vel, de hogy én leszek az egyetlen VS-el?? :D
    Legalábbis szerintem azzal leszek, még nem tudom
  • Lemming
    (Mondjuk klán előbb volt mint guild, de FPS is előbb volt mint MMO.)

BRTD nekem nagyon szimpatikus, csak semmi kedvem elkötelezni magam, mármint vállalni kötelező dolgokat, az nálam nagyon kedvfüggő.

Egyébként szólózhatsz, ha ésszel csinálod. A legtöbb PUG/PUB squad elég ratyi amúgy is.
  • Zero 7th
    Ja, és inkább guild mint klán, ha teszünk olyan különbséget, hogy a guild MMO kifejezés, és jellemzően többtucat emberből áll, a klán meg inkább FPS szleng, és általábabn csak 5-20 ember max.
  • Lemming
    A kérdésre válaszoltam, azaz valóban érdekel a backstory / ideológia.
    És szeretek is ilyenek mentén némi RP-t belevinni olykor olykor, nekem ez is a fun része.

A legtöbb játékban is ezt teszem. Warhammerben is kb Dark Eldar kivételével minddel tudok adott esetben 'azonosulni', de az orkok a kedvenceim.

Már leszoktam arról, hogy a legerősebb puskát vagy épp a legcsóróbb factiont keressem mert abban van a vitamin meg a kihívás.
  • Snomag
    Az outfitek az itteni klanok/guildek.
  • elitehun
    Ha már kezdőknél és türelemnél járunk... :D
    Mik is azok az outfitek?
    Meg ahogy leirtad a TR-nél a normálisabbakat, megtennéd hogy leirod az NC-nél és VS-nél is? :)
  • philodox
    Öröm látni a kis lelkes csapatot, még nagyobb boldogság, hogy ahogy elnézem, ha lesz magyar outfit, akkor az TR lesz! :) Helyes!

Az újaknak: szólózni tényleg nem érdemes, kb. akkora a különbség szóló és csapatjáték közt, mint a szexben. Már ha értitek, hogy mondom...

TR oldalon tudom ajánlani a Better Red Than Dead (BRTD), Ruffnex, Outcasters, Blood Legion outfiteket, ezek mind EU csapatok, többé-kevésbé csapatban és taktikusan játszanak, és az újakkal is türelmesek. Az átlagéletkor sem alulról veri a 15-öt. Beszélnek angolul. A Ruffnex mondjuk elsősorban német.

Kicsit komolyabban veszi magát az Unleashed, néha a MoX... És aztán ott vannak az oroszok, Red October és társaik, na ők viszont szinte biztosan nem beszélnek angolul - viszont nagyon szervezettek tudnak lenni.

Ezek mind Planetside 1 veterán outfitek, és a Miller szerver felé tendálnak (amennyire tudom, a VS és NC oldal is). Éppen ezért én itt várom a leginkább taktikus harcokat.

Viszlát a harcmezőn!
  • Snomag
    elvileg nincs preload sajnos
  • Zero 7th
    Nem tudunk róla, de ha találsz rá lehetőséget, áruld el nekünk is! :D
  • XenHai
    Le lehet szedni a klienst előre valahonnan?