1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
#212 Még egy kis key adag!:)
PJEFZHDMJX6EJ2M372AK
33X64ZJDC49M79MPFZTR
6MTAFFX7NGTZAEHD627T
KNMG9PXAK2CJJXTG499C
FEFCC9FTDHAKN9MT73AE -
37lz55 #211 *addiktív -
37lz55 #210 igen van benne valami amit ír a srác, de attól is addigtív hogy kezdőként azt sem tudni mi hány méter, elveszettnek érzed magad nem érted mi történik körülötted... azt az érzést erősíti hogy egy univerzumban vagy, nem bf3 grand bazaron az egyik kuka mögött lapulva
az biztos hogy meg is szűri majd a kezdők jó részét
egy rendes wiki jó lenne hozzá -
#209 Jaj, de aranyosak, aggódnak az új játékosokért.
Én is csináltam egy új NC karaktert, egy nyúlfarknyi videó után úgy beb@szott egy hotspotba, egy támadó TR zerg közepébe, hogy csak nyekkentem. Újjászülettem egy Sunderernél, hát az velem együtt vágták taccsra. Újjászülettem a bázison, azt meg épp spawncampelték már erősen, két lépést nem lehetett megtenni, hogy ne nyírjanak azonnal ki. Egy random csapatba is alapból berakott, a főnök úr épp rendíthetetlenül a karabélyával akarta megakasztani a Prowler lánctalpát, esetleg csak Don Quijote komplexusa volt. A bázis elesett, és tette ezt a következő is ahova újra éledtem. Itt külön üdvözlendő volt az AA nélküli rocket pod spam(pedig olyat már egészen ritkán látok), illetve, hogy egy elfekvő embert újraélesztve véletlen elcsapott a saját tankunk. Kétszer.
Én sem vagyok egy hétpróbás elit PS2 szaki, nekem sem esett jól, de szerintem egy átlag kazuár játékos itt fog nyúlkálni logoff, uninstall, del, del, del gombok után. -
#208 oh, hát akkor takaritani kell xd
Kösz -
gosumofo #207 10gb kb -
#206 Gondolom megnézem a leveleimet (kb 3 napja), erre bumm. 11.-én kaptam meghivót bétába...
Amúgy mennyi helyet foglal a béta? Mert nem irja. -
#205 ACD7PAFXM7M349N2ZZ76
XP47MGGX47EN3PRM7RMZ
PER77NXMXJR7JDEMDEP7
973MTET3XHMCK9A9HR7F
Aki kapja marja. :) -
#204 Lesz majd egy tagsági szolgáltatás amivel kapsz xp-nyersanyag boostot, havonta plusz station cash-t és lehet külön station casht venni. Úgy van kitalálva, hogy jobban megérje a tagságot fizetni mint külön megveszegetni station cashből a dolgokat. Igazából havidíjnak is mondhatnánk. :) -
#203 Marmint akkor lesz egy havidijas resze, meg egy f2p egyutt? -
#202 Igen. Meg lehet majd venni a fegyvereket, skineket ilyesmit station cashből is, plusz xp-nyersanyag boost is van. Elméletileg nem fogja felborítani a játék egyensúlyát, mert minden kiváltható a f2p "fizetőeszközzel" is. -
#201 f2p -
#200 Ebben lesz fp2 resz???? -
#199 A quad egy hányó túra szerintem. :D Azon dimbes-dombos területen menni nagyon durva. Repülő irányításával nincs gond, nekem első pillanattól kezdve kézre állt.
Nagyobb patch előtt gyorsabban lehetett cert pontot szerezni, 250xp volt darabja, de ezt megduplázták ráadásul fele annyi xp jön a foglalásokból is.
725ért fegyvert biztos, hogy nem fogok venni, annyival nem jobbak mint az alap. Akkor már előbb veszek fejlesztéseket. F2p-es játékosként szerintem el lehet felejteni azt, hogy majd jól kitápolsz mindent, mert az iszonyatos játékidőt jelent, viszont ha MMO-sabbra fogod és elindulsz egy kasztal például combat medicel azt szépen fel lehet fejlesztgetni. Ugyan ez a járművekkel. -
#198 A járműveket lehet fejleszteni. Invert moouse van. -
MaRee #197 XP-ért cserébe, nekem chaten azt mondták 500 xp egy cert, de sztem kevesebb, Én sem kaptam egyébként semmit, arról nem is beszélve, hogy megint bebugoltak tegnap a pontjaim és egyet sem kaptam :D Nem tudom mit fixelnem ezek naponta többször ha ilyen bugokat nem javítanak.
Egyébként csak szerintem nagyon furcsa és nehézkes a járművek irányítása? Egy bf3-hoz képest pl itt alig tudtam elindulni egyes gépekkel, főleg a repülő furcsa, lehet ott invertelni az egeret? Mármint hogy ha felfelé tolom az egeret akkor lefele repüljön, meg fordítva, mert általában így van. A keybindingsnél nem találtam ilyen lehetőséget. -
#196 Tenyleg hogyan lehet ilyen pontokat szerezni? -
#195 Na azért. Nem gond, én az sem kaptam.
Viszont a 10-15 cert per óra ütem hülyén jön ki a 725 certes fegyverek(kissebb gond), és jármű unlockok mellett. Közben ott lógnak a képességek is. -
#194 Nem SC-t kaptunk, hanem cert pontot. Az Alpha Squadhoz járó SC-t csak megjelenés után kapod meg. -
37lz55 #193 senkisem állította hogy továbbvihető, muhaha... -
#192 A StationCash nem veszik el, az a Sony online játékaiban csereszabatosan használható fizetőeszköz játékbeli tartalmakra. Ergo az Alpha Squad-hoz járó SC-vel ebben a pillanatban is lehet venni mondjuk Everquest 2-ben rézfán fütyülő csillámpónit.
De épp ezért szerintem nem SC-t kaptatok, hanem.. mit is? -
#191 Természetesen béta után elveszik minden -
#190 Releasekor minden el fog veszni nekik, muhaha ! :D -
#189 Ne idegeljetek, kaptatok puszira 25 dollár értékű SOE valutát?
Hány hétig kellett ezért fényezni Smedley hátsóját? -
#188 Jeee vegre kiprobalhattam :DDD
Akkora allat ez a jatek, a faszom bf3 meg az osszes warfare elmehet a picsaba a 16vs16okkal :D -
#187 Nem érdemelted meg :P -
MaRee #186 Én nem kaptam. -
#185 nincs, mindenki megkapta. -
37lz55 #184 ma délelőtt belépéskor adott 2500 sc-t van benne valami lottó szerűség is?:) -
#183 Valszeg ilyesmi lesz. :) -
37lz55 #182 jó 5let -
#181 Szerintem meg talán jobb lenne servereket kijelölni a frakcióknak pl :
EU1 NC
EU2 TR
EU3 VS
Így a teljes Magyar közösség játszhat együtt akár egy frakcióban is + nincs olyan hogy egy serveren egymást csépelnék ( aminek nem biztos hogy jó a vége ).
De ez csak ötlet. :) -
MaRee #180 Egyébként azt vettem észre, hogy nagy a Vanu utálat, legtöbbször őket látom szidni a chaten :D Amúgy rohadt idegesítő már, hogy egy nap leáll háromszor a szerve mert hotfixelnek, de pl folyamatosan bebugol inflitratornál a stealth, és csak a relog oldja meg, aztán szaladgálhatok vissza a világ másik végére, szuper. Arról nem is beszélve, hogy kb 2* estem már át a földön keresztül a semmibe, és egész délelőtt kb egyetlen certet sem kaptam 2000 xp-ért cserébe. De ezen kívül nagyon szórakoztató és jó a játék :) -
#179 Egymásra mondanak, hideget-meleget a különböző frakciók :D -
MaRee #178 Nem is melegek a Vanuk :( -
#177 Én ezt szoktam hallgatni alatta
-
#176 Azt sem kell elfelejteni, hogy a frakciókhoz saját háttérzene is tartozik, engem például a New Conglomerate kamu rockzenéje idegesít hosszabb távon. -
#175 Megjelenést követően szvsz az nc oldalán lesznek a legtöbben. Szinte minden promóciós anyagnál őket favorizálják, Higby kedvenc oldala, még az introban is nc a favorit, plusz ugye ez az az oldal ami nem titkoltan az USA-t szimbolizálja, a tr a gonosz náci oldal, a vs meg a melegek hadserege :D
De mint mondtam, teljesen kiegyenlített az egész hadszíntér, ha hosszú távon nézzük.
Én + 2 ember a tr oldalon leszünk, ez már biztos. -
#174 Simán élvezetes a játék így is, nem arról van szó. :)
Ha viszont akarunk egy kis csoportosulást létrehozni, meg kellene állapodni egy frakció/szerver kombónál. Nc-t preferálom. :) -
#173 Én is kb 1 hónapja játszom már és a saját tapasztalataim (Eurydome szerveren) az, hogy Indaron kívül általában eléggé rosszul áll az Nc, nincsenek valami nagy területei, amióta meg Amerish bejött a havas területeken még kevesebb ember van. Ez persze ha megjelenik a játék kicsit változni fog a több játékos miatt.