1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
#52 Akkor tetesd be, nehogy már én dolgozzak. :) -
#51 Ez EPIC
-
#50 Sose! :d
-
#49 legyél Matar ! -
#48 Itt :D
-
#47 Akkor most hol kezdjek? :D -
#46 A hájpot tekintve szerintem a legtöbb cod fanboy az nc oldalon lesz. Már látom is magam előtt, ahogy pörög a bazmegolás a chat-en. -
#45 Nekem mindig is a tr tetszett. Szvsz most is ott van átlagban a legjobb felszerelés. -
#44 Az első rész nekem kimaradt, annak idején nem is hallottam róla + az én esetemben az szinte lehetetlen, hogy havi díjat fizessek egy játékért. Azt mondjuk nem tudom, hogy ezt később eltörölték-e vagy sem.
Szerencsére ez a második rész ingyenes + modernebb. Szóval tuti kipróbálom. Amúgy nekem is ez a Vanu nevű oldal a szimpatikusabb a leírtak alapján. Van valami magyar rajongói oldal vagy ilyesmi, ahol a csapatok szerveződnek? Szép lenne ha egész MO, egy több ezer fős szervezett csapatba verődne. Talán most majd többen játszanak majd ezzel. -
#43 nekem tetszik -
#42 az 1be mindig ott volt az agyutoltelek playebazis..:) -
#41 +1 -
#40 Banner, amíg nincsen jobb? -
#39 én ugyan az első résszel nem játszottam de a Vanut támogatom én is :) -
#38 ööö mi a baj terran oldallal ? -
#37 nem lehetne hogy most ne terran oldalon szivjunk? mehetnenk vanuknak.. -
#36 btw remélem, hogy összejön az a magyar társaság tr oldalon, ami az első résznél megvolt. -
#35 Kár hogy a tr csak díszlet volt :D
-
#34 -
mikor jon mar :DDDDDDDDD -
#32 hmm meg mindig szep kis nosztalgikus erzeseket kelt bennem, remelem hasonloan epik harcok lesznek benne mint az 1ben a kezdeten..:) -
#31 -
#30 erdekes lesz ez:)
night ops -
Corten #29 Ez rohadt jól néz ki, mármint úgy az egész. Régen kipróbáltam a PlanteSideot bár eléggé kihalt volt is hamar elment tőle a kedvem, de ez egy teljesen új élmény lehet 64+ player, régóta várok valami ilyesmi játékra. Bétára egyből fel is iratkoztam :D. -
#28 http://www.gametrailers.com/video/exclusive-alpha-planetside-2/728575 -
#27 -
#26 ingame videók -
philodox #25 Nahát, nem csak én voltam az egyedüli magyar játékos 2009-2010. környékén? :)
-
#24 Na hát akkor megyek is :D -
Supa #23 Lehet jelentkezni beta testre -
#22 Don Ferrone aki csinálta az első részhez a zenéket, készített pár demot a 2-höz.
-
#21 Sajnos már csak a vége felé. -
#20 Te is toltad? -
#19 Alap :) -
#18 Én elég sokat toltam ps-sel, nem is hittem el hogy lesz második része. Instant buy -
philodox #17 OK. Van link is.
Planetside blog -
philodox #16 Indítottam egy blogot a planetside-ról, akit kicsit is érdekel, hogy épp mi újság, nézzen be.
Legalább magyarul van.
Ja, a játék ingyenes lesz! :) -
#15 +javasoljuk a "tudatlanoknak", hogy ha grafika meg stb nezegetnek nezzek meg a planetside1rol keszult youtub-s videokat, no azokon latszan fog mirol is van szo.. -
philodox #14 Akinek kimaradt volna az életéből...
Ez a játék egy MMO-FPS, remélem ezt nem kell lefordítani. ;)
Az első rész 133vs133vs133 csatákat tudott lekezelni egy permanens térképen. Aki nem próbálta, nem tudja, hogy egy ilyen méretű csata mit is jelent!
A motornak tehát nem arra kell képesnek lennie, hogy a BF3 grafikáját hozza, hanem az, hogy többezer ember háborúját tárja eléd az utolsó nyomjelzős töltényig.
A játék hangulata össze sem hasonlítható semmilyen single, vagy multi élménnyel. Ahol többszáz ember játszik napról-napra, évről-évre, egymás közt koordinálva, egymást támogatva, az még évtizedekig űberel minden MI-s próbálkozást. A multis shooterek meg méretüknél fogva törpülnek el. Ez nem 5 vs 5 CS parti. Ez ezrek háborúja.
És a második rész ezt fogja továbbvinni, magasabb szintre emelni. A karakterek még jobban testre szabhatóak lesznek, a játék mögött folyó taktikázás az új rendszer szerint még összetettebb lesz, a klánok szerepe játéktechnikailag is felértékelődik... Ez a Sony Online Entertainment elnökének kedvenc játéka. Nem fogja hagyni, hogy elk*rják. -
Sir Cryalot #13 Ennél ránézésre a q2dm -nek , de főleg az unreal xmp-nek 15x jobb hangulata volt.
Nyilván ezt nem lehetett csak úgy szőnyeg alá söpörni mint a többi elvetélt mmo próbálkozást, azért néz ki úgy mint egy rossz vicc a killzone3 mellett.