1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Zero 7th
    Mondjuk neked meg kissé megártott az NWO. Összeesküvés-elméleteknek egészen a háborúIG van értelmük, és jellemzően civil móka. Onnantól, hogy háború van, max propaganda, ellenpropaganda, agitáció, árulás van, nem elméletezgetés meg tipródás a semmin.
  • uwu420
    Mer nem ismered neten terjedő nagy titkokat. Ezek mindenhol ott vannak, és pont onnan lehet tudni hogy ott vannak, hogy semmi nyomuk.
    És mivel az egyik oldal egy autokrata rendszerért küzd, mi sem természetesebb, minthogy ezt megdöntendő összeesküvés szövődik a háttérben a bizonytalan játékosok ideológiai alapú áttérítésével.

Az egész arra megy ki hogy lenyúlják a jobb fegyverzetet.
    De akinek jó a szimata, rögtön kiszúrhatja melyik az igaz oldal. A fegyverek sosem hazudnak.
  • Zero 7th
    A zsidózás nem tudom hogy jött, de a TR lenácizása NC oldalról teljesen általános a fanbase körében. Ugyanígy az NC oldal áruló a TRek szemében, a vanuk meg a diszkós buzik mindkét másik oldal szemszögéből.

Nem illik komolyan venni a dolgot, PS sztenderd in character poénkodás csak.
  • uwu420
    Ez nem off.
    Ha te nem hiszel a Planetside világában kiépült összeesküvésben ,az a te dolgod, én csak szóltam hogy valakik le akarják nyúlni a jó cuccokat.
  • Zero 7th
    Jah, mintha te úgy általában olyan kurvasokat kommunikálnál in character... :P
  • Scrab
    -.-
    Ez most komoly? Nácizzátok, meg zsidózzátok egymást? Van egy alap háttérstory, vagy tetszi vagy nem. Valakinek fontos az is, hogy kiért harcol. Valaki eleve a "gonosz" oldalon akar állni. De ez rohadtul nem számít. Ez nem egy szájkaratéjos játék, ha problémád van ragadj fegyvert és oszd agresszíven a véleményed, de minek ilyeneket offolni.
  • uwu420
    Én könnyen megismerem melyik az én oldalam. Az ahol a jobban kézreálló fegyverek vannak.
    Ennyi. A többi csak népámítás és illúzió.
  • uwu420
    Ez sz egész egy nagy zsidó összeesküvés. A kezükbe van a média, és így el tudják hitetni a tömegekkel még azt is, hogy az oldalak ideológiája pont ellentétes mint a valóságban.

Tegnap még én se tudtam, de álmot láttam, és úgy ébredtem hogy tudatában vagyok, melyik oldalra is kell állnom, ha az igaz ügyért akarok harcolni.
    Ne hagyjátok magatokat befolyásolni! Ilyen nyálas kis pöcsöknek mégis hogy lehetnének már ilyen fasza fegyverei? Tényleg nem gyanús?
  • uwu420
    Mindenki azt hisz amit akar, én egy kék náci leszek azt jónapot.
    Számomra a pirosak lesznek a nyálas szabadságharcosok.
  • Zero 7th
    Azé' ez nem ilyen egyszerű, a játékosok azért szoktak úgy csinálni, mintha számítana, ki melyik oldalon van. Szerintem itt, ebben a topikban is elő fog fordulni egymás lenácizása, leárulózása. (Nyilván csak a poén kedvéért, nem vérkomolyan.) De ezt megfordítani nem fogod.
  • uwu420
    Képzeld azt hogy átállították a színeket, és te tulajdonképen azon az oldalon harcolsz amelyik szimpatikus. Véletlenül a nácik kékek lettek, azt annyi.
  • Zero 7th
    Most egyetértesz velem, és nem számít a háttérsztori, vagy azonosulni akarsz az oldallal? Mert ez két homlokegyenest ellentétes álláspont szerintem... :P

De komolyan, engem még az egyenruha és tankdizájn(ami ennél középszerűbb, átlagosabb nem is lehetne, úgyhogy pont töklényegtelen ez is) is jobban befolyásol, mint hogy melyik oldalnak mi az ideológiája.

Nálam fontossági sorrend:
    1. Játszhatóság, és a minimális eltérések a fegyverzetben.
    2. Melyik oldalon vannak magyarok többségében
    3. Dizájn
    4. Háttérsztori

De gyakorlatban csak az 1. és 2. érdekel. Alapvetően NC szeretnék lenni a felszerelésük miatt, de mondjuk így, hogy vagy tízen jeleztétek, hogy TR-ek akartok majd lenni, ez lehet, hogy eltérít.
  • Lemming
    Így igaz.
    TF2-ben két egál oldal van, itt nem.
    A lényeg, hogy azonosulni tudok-e valamennyire azokkal, akikkel játszok. A többi csak stat meg alkalmazkodás. Mint mondtam, stat szerint Vanut játszanék, ha nem lennének unszimpatikusak.
  • Zero 7th
    Eheh, hát ebben a játékban a backstory kb annyira lényeges, mint a TF2-ben. Felőlem akár lehetne RED, BLU meg VIO a három csapat, pont annyira érdekel az egész, meg éppen ennyi jelentősége is van.

Tényleg ez alapján választotok oldalt? :O
  • 37lz55
    csak egy hétig volt alkalmam tolni de vanuk közt volt a legjobb teamplay számomra,
    fegyverek statját elnézve minden kaszt heavy karakterrel kb 22% százalékot lőttem light-el 27 körül k/d is tök egyformán 1,8 körül alakult
  • 37lz55
    steamon már most van kb 300 csoport finnektől a mongolokig, még meg sem jelent:)
  • s1lkforrent
    A Terran Republic mindig közkedveltnek számított, és általában ők szoktak legtöbben lenni. Nekem a NC úgy általában unszimpatikus, egy "szabadságharc" amit nagyvállalatok az őket ért sérelmek miatt szerveznek, rotflol, nemesi felkelés.
    Vanu haderő meg olyan elvont, amilyen csak lehet, a lila kezeslábasaikban rettentő furán néznek ki. Viszont zene téren egész jól állnak az elektronikus dallamaikkal, TR a mű szimfonikus zenéjükkel(az igazi valahogy így hangzik) valahol mellettük van, és a végén az NC a néhol idegesítő mű rockzenéjével.
  • Snomag
    Azt irja a steam hogy 8oran belul unlockolodik, szoval elvileg igen.
  • Lemming
    Kizárt. 1-2% CPU-t eszik a Steam, az kell a játéknak így is belassul. :D
  • 37lz55
    steamon is ma indul? mert akkor talán érdemes lenne arról telepíteni, van benne néhány közösség funkció ami jól jöhet
  • Zero 7th
    Jáj, mindenki TR akar lenni? Degáz... :P Gyertek NCnek, ne legyetek nácik! :D
  • Since
    Én még gondolkozom hogy hova is álljak :)
  • Scrab
    dettó, már nagyon hiányzik a PS2
  • Lemming
    Ha lejön időben a kliens, én megyek. Mivel eleve később érek haza ez valószínűtlen.
  • Snomag
    Csak ugy kivancsisagbol, ki jon majd este a Miller szerverre TR oldalon?

• Snomag
    par embert biztosan tudok, hogy terrannal :p
  • Krinyo
    terran
  • elitehun
    Ahogy nézek vidiket, egyre jobban tetszik.
    Sajnálom, hogy túl későn jutott eszembe a béta, de mindjárt úgyis tölthető :D
    Csak ne legyen túlterhelt a szerver, bár úgyis az lesz. meg mindenféle fennakadások a letöltésnél ahogy az lenni szokott.
    Amúgy ki mivel lesz majd? :D
  • elitehun
    Ez k*rvanagy!!! :DD
  • Lemming
    Deckard Cain Squad
  • Lemming
    Én is. :)
  • Krinyo
    úgy értettem, hogy van rá lehetőség holnaptól
  • Lemming
    Nem volt unlockolva 1 sem, illetve nem is láttam hol lehetne. Gondolom majd élesben lehet majd rendes pénzért, de bétában hiányzott.
  • Krinyo
    " hiányoznak a loadout slotok."
    vannak
  • Lemming
    Zero, Kb úgy játszom én is ahogy te szeretnél azzal a differenciával, hogy light assault helyett heavyt használok, sok esetben a spec pajzsa jobban jön mint a röpködés (nekem). (Kb ugyan úgy játszom mint a BF-ben annó.)

Scrab: Sniper volt a jelem az oviban. Oké, némi túlzás, mert BF-ben se az volt a fő, de kb mióta neten játszom szeretek sniperkedni, nem is lepett meg a bullet drop, sőt, mikor rájöttem, hogy van még örültem is, mert skill is kell a killekhez, nem ezért írtam amit, hanem csak észrevétel gyanánt, ugye mindenki másképplát dolgokat.

Mondjuk így béta után bolt actiont ritkán használnék, 2 pontos lövést leadni ugyanarra a célpontra, hacsak nem bamba, töltési idővel együtt már nehéz és sokszor a tömeg miatt értelmetlen is. Félautomatával meg többeket leht riogatni, fejlövés abból is fáj, nagyon.

TR medicnél a 2x burst SABR távolra epikus, snipereket lőttem vele. Közelharcban viszont meghaltam, túl sokszor.
    Én maradok a Cyclernél (egyik variáns hogy legyen ammo unlock), azt úgy használom ahogy épp akarom, max nem lesz über hatékony egyik távon se. Lusta vagyok minden respawnkor átszabni a unitom, hiányoznak a loadout slotok.
  • Zero 7th
    A szerver a legkevesebb szerintem. Ha nem egy oldalon vagyunk, akkor igazából tökmindegy, hogy ki hol játszik. Azt részemről megígérem neked, hogy nem fogom a neved keresgélni az ellenséges tömegben, ha jön szembe egy százemberes zerg rush... :P
  • Zero 7th
    Létezik a valóságban is a battle rifle kategória, a félautomata puskákat hívják így a II. VH. óta. M1 Garand, M14, AR15, stb.

Tankozás szerintem ketten sokkal nehezebb. Ha a sofőr épp belemozdul a gunner lövésébe, az idegesítő lehet. Összeszokott driver-gunner páros kell, hogy az hatékony legyen. Persze az nem baj, ha egy überfegyvert nehéz használni...
  • Krinyo
    Ha meg ilyen kevesen vagyunk, pláne nincs értelme szétszórni mindenkit.
  • Scrab
    A PS1-ben BFR-ek voltak vagyis bazi lépegetők, nah azok nem hiányoznak az biztos, de egy háromszemélyes tanknak azért örülnék.

A magyar/magyar elleni küzdelem már csak azért sem megvalósítható, mert általában hatalmas seregek vonulnak egymás ellen ott pedig eltörpül a magyar népesség. Privát pitiáner háborút vívni pedig marhaság külöben meg előbb utóbb a lövések odacsábítják a többieket is.
  • Krinyo
    Nem feltétlen kéne külön szerverre menni. Aki tudja már, hogy melyik oldalra szeretne állni, úgy sem fog egy másik szerveren új karaktert húzni, hiszen elég lassan jön az xp. Talán érdemes lenne minden magyarnak egy szerverre mennie, függetlenül melyik oldalon játszik, így legalább lehetne jó kis magyar-magyar ütközet :)