Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki meg tudja mondani, hogy az Avatar of fire passzív skill, az pontosan, hogy működik?
Elvileg minden fizika, jég, és villám sebzés 50%-t tűzzé alakítja de ez vonatkozik a bekapott sebzésre is mikor minket ütnek a mobok?
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
ha duelistet akarsz nézz körbe itt
keress olyat amiben benne van a beginner és vagy cheap, persze 3.0 verziójú legyen
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
thx
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
How much can you take,before you snap?
ez már kicsit mintha felhasználóbáratabb lenne.
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
viridian jewelre is megy mana leech valamint mana gained for each enemy hit by your attacks mod
de ott van még a Warlord's Mark curse gem
itt megtudod nézni melyik itemre milyen modok mehetnek
1. Több max manna 😄
2. Vannak nodeok amik csökkentik az aura fenntartás mértékét
3. Vannak nodeok amik csökkentik a skillek manna igényét
4. Van olyan support gem ami csökkenti a skill manna felhasználását
5. Essence of Loathing sisaknál 2-5% reserve csökkentés
6. Elreon árul olyan gyűrűt/amulettet ami csökkenti a manna költséget a skilleknél
7. Unique cuccok között is vannak reserve csökkentősek
+artic armor vagy hatred+herald of ash. Szerinted melyk jobb? Sajnos ugye ez leviszi a manámat 25%-ra és ha kevés az ellen hamar elfogy, ez ellen lehet valamit tenni?
cipőre life res movement speed
beltre life res
gloves life res attack speed
ring life res physical dmg int
amu physical int life res
minél több life, resed annyi kell hogy meglegyen cap 75% esetleg 33%al több (zárójeles érték) hogy elemental weakness mapon se halj halomra, ha meg van cap res mehetnek drágább itemek minél több dmg-el, meg annyi intel amennyi skillgemjeidhez kell
Egyszerüen nem tudom mit csináljak, lehet bugos a karakterem vagy én vagyok béna.
Harbinger javítások és új kiegészítő december elején. (hozzá tették, hogy ne számítsunk Fall of Oriath nagyságúra, de biztos finom lesz.)
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
szeretném a hc-t, alapból én is ott szoktam,de ahhoz most sajnos túl casual vagyok (kevés időm van csak játszani és nagyon fájna elbukni a több napi/heti "munkám"😉
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Szerettem volna kipróbálni a játékot de amikor feltelepítettem és elindítottam a patchelésnél nem ment tovább mindig hiba üzenetet add. Disconnected from patching server before patching completed. Try again. Mindig ezt a hibát írja. valakinek van valami ötlete?
üdvözlettel
és biztos akarsz ligázni? 😊
sc, vagy hc?
Azt hiszem itt az ideje újragondolni pár karaktert és nekiesni nulláról 6L + tonnányi Exa nélkül 😊
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1816150
SUMMONER WITCH BUILDS
alatt van sokféle, nézd meg mindet, ami tettszik és nem drága esetleg end map viable másold le 😄
Sziasztok.
Igyexek mellőzni a wot-ot(wall of text) de amint olvasgatom itt ezt a fórumot, van erre egy két nagyon "hardcore" gamer, úgyhogy bátorkodok kérni egy kis tanácsot.:-) A wot meg azért hogy lássátok mim van, tehát érdemeben is hozzá tudjanak szólni a nagyok... :-)
((ismét köszönöm a buildet Psyhedelicnek :-) )
Summonerem volt az Awakening előtt, nem Hc.
A köv. tárgyakkal/gemekkel irtottam az ellent:
Arumvorax kard(60% all elemental resist) - convocation/arctic armour/flesh offering
Prism guardian pajzs(soceted gem have blood magic/+1 socketed aura gem) - Generosity/hatred/reduce mana
Perandus blazon öv
Doedre's daming gyűrü(+1 curse)
Andvarius gyűrü(+67% rarity)
Atziri's foible amulett
2+minionos sisak - raise zombie/minion damage/multistrike/meele physical damage
kesztyű - clarity/purity of elements/reduce mana/haste
Bones of Ullr cipő(+1 zombi/+1 spectre) - raise spectre/increase area of effect/added chaos damage/minion damage
Cloack of defiance köpeny - curse on hit/arc/temporal chains/vulnerability/enfeeble
A kérdés a következő: mit és hogyan kell módosítani hogy továbbra is életképes legyek? Főképp azért kérdezem mert úgy tudom nerfelték az aurákat meg a az arctic armour is változott...meg ki tudja mi még...😞 (ja igen,a reduce manát is talán?)
A skillfára is jöhetnek javaslatok( már ha van valakinek pár jó ötlete😊 ),eddig az a kombó bejött hogy "arc"-al min sebzés, de rátesz 3 curse-t, a többit meg a minionok megoldják.:-)
(jahm, 83 as szintü vagyok most...és ezzel (és egy lassu géppel) a 70-71 es mapok mentek jól...magasabb szinten néha legyaktak... :-(
Köszönöm előre is a tanácsokat, véleményeket!
Rabby
mivel ez a POE fórum teljesen hallott gondoltam linkelek egy jóval életképesebbet
itt
Utoljára szerkesztette: Morti666, 2015.04.20. 16:42:00
Sok kihagyás után visszatértem játszogatni 76-os Rangeremmel. Van esetleg magyar Guild ahova lehet csatlakozni? Kicsit uncsi egyedül már 😊
Köszi
Tamás
Amúgy én most csóró lettem, a summoner epicek( cloak of def, prism guardian, Aurumvorax,ilyesmik...) kellőképp lenulláztak...
Most orb of fusing-ot gyüjtök, a CoDef be van 6 lik, de eddig még nem adta be a 5-6 összekapcsoltatása... :S