Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Never deal Critical Strikes = soha az életben nem fogsz critelni
Ps.: itt ir valamit evasion-rol: Resolute Technique
never deals critical strikes
az hogy a glacial hammernek van %chance to freeze, burning arrownak meg %chance to ignite az más kérdés de az nem crit
crit = alapból 150%-al nagyobb damage, amit crit multiplierel lehet növelni
crittel együtt jár elemental damage-nél a status effects = shock, freeze vagy ignite attól függ milyen ele dam
Szoval ha felveszed ahogy irja a mobok nem tudnak kiterni az uteseid elol cserebe soha nem fogsz kritelni... kiveve ha pl. a skill amit hasznalsz rendelkezik sajat crit esellyel, Glacial Hammer / Burning Arrow tud ilyet pl.
es igen ha ez meg van akkor nem kell accuracy, evasion itt nem jon sehol kepbe azt gyujtogetheted
egyebkent ezt a keystone-t leechel szoktak egyutt hasznalni, mert ha mindig betalalsz akkor mindig fogsz leech-elni, a vegen pedig ha mar eleg nagy a leech akkor mehet a Vaal Pact es azonnal tolt vissza > kellemes
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
1. igen legegyszerûbb enduring cry gemet használni olyankor amikor sok monsta van körülötted és egybõl max chargot kapsz
2. resolute teqnique-en mit szeretnél növelni? nem értem
azt jelenti hogy 100% lesz az accuracyd, tehát az ütéseid mindig találnak
jó lenne tudni hozzá mennyien tolják steamrõl
én konkrétan senkit nem ismerek, azt sem vágom mik az elõnyei a steamnek
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
1., hogy mukodik az Endurance charge, kell hozza hasznalnom az alabbi gem-ek kozul valamelyiket (Enduring Cry, Warlord's Mark), hogy feltoltodjon?
2., Resolute Technique: ennel nincs ertelme tenni skill pointokat az accuracy -ra, evasion -ra es a critical chance -t le nullazza, viszont lehet ezt novelni pl. skill, gem vagy targy segitsegevel.
koszi az info-t, udv. mindenkit
és ez akkor csak jó hír.
attól hogy ez a topic halott, meg Magyarországon nem túl elterjedt vagy népszerû attól még ez így van
a community csak egyre nõ és nõ már 5millio feletti regisztrált játékos van
és mivel most indultak az új ligák most vannak a legtöbben online
persze ha valaki standarden játszik akkor ebbõl nemsokat tapasztal
de a ligák közötti eloszlás kb így néz ki jelenleg
ambush 45%
invasion 35%
standard 19%
hardcore 1%
Én 5000-10000-re saccolnák most és a csúcspontban kb. 20-30,000
Van egy chaos orbom, ha valait érdekel és tud adni valaki érte valami jó necro cuccot... 😊
Az uj ligábanvagyok amugy...a standardon is van 10 chaos... oda is necro cucc kell...csak az ottaki kari 63 as az itteni meg...õõõ...20 körül? 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
nézem nézem sehol semmi mob hp 100 50 30 0 halál😄
lower prisonba rare nekro dobta tabula rasat 😄 az ládába maradt 😊
invasion OP 😄
Invasion a HC liga (végleges a karakter halál de a ládában tartott cuccok megmaradnak)
Én mindig is azok közé tartoztam, akik szerint a diablo 3 nagyon jó játék de szerintem a POE az új király. (szigorúan a HC ligákban 😊 )
Most kezdek az uj ligában, itt az idõ HC- próbálni.😄
Ha valakinek esik egy witch necrónak jó cucc azt tegye félre pls és holnap 8 tól megalkudunk rá... :-)
THX!😊
Ambush az uj standard es Invasion az uj HC mod😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Kíváncsi vagyok, mennyit mehetnek fel azoknak a gemeknek az árai amit már nem fog ezután dobni a játék.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A hétvégén újraraktam a windows 8.1 -emet és a game nem kérte az MS Visual C++ redist. telepítését. A nélkül fut. Nincs fent a telepített programok között.
Változtattak ezen valamit? Beheggesztették a gaméba? Vagy a windows ba? Vagy már nem kell?
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
mellesleg azt nem tudtam hogy a casual player azt jelenti hogy nem kezdhet új karit az új ligában
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM