Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.03.15. 23:06:14
ha mapon ölnek meg akkor gyenge a builded
mapok hoz meg annyit kisezdsz minden mapot stashből ás átállítod map stasht legújabb-ra és belemennek az újak, régieket meg lefutod vagy eladod vendornak, vagy elrakod emléknek
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Megyek 1 level 1 mapon megjelennek ezek a kemény csávók és kinyirnak ,tök jó így elveszteni a nehezen megszerzett xp.Grat a fejlesztőknek.
Ja és + bonus ,hogy nem lehet a mapokat betenni a stash tab re mert mások .
Ez így egy kicsit kiábrándított a játékból
1.) Furcsa, egyelőre csak sima mappokon megyek (max rare vagy unique ha Zana ad küldit) de én ott mindig mindent ki szoktam pucolni, semmit sem hagyok meg, és nem mindig adja meg complet-re az adott mappot. Viszont ezt a bonus-t nem vágtam, köszi, Viszont a bonus egész pontosan mit takar?
2.) Tehát akkor véletlenszerű. Én azt hittem, hogy ezek a lab-ok mappokhoz vannak kötve, és csak azokon a mappokon fordulnak elő. Eddig a 6-ból 3 megvan, és van egy pár offering. Akkor megyek tovább és csak belefutok ismét.
Viszont még két kérdés a Zana-t illetően. Mitől függ, hogy mikor lehet tőle mappokat venni? Továbbá mitől függ, hogy mikor jelenik meg egy mappon mikor is küldit ad?
Thx!
2.) Az Eternal Labyrinth-hoz (más néven uber lab) mapokban kell megcsinálnod 6 különböző trial-t. Ezek véletlenszerűen jöhetnek mapokban, akár több ugyanolyan is egymás után. Nekem már volt olyan valamelyik ligában, hogy nagyon későn jött az első Trial of Burning rage és addigra már összeszedtem vagy 50 offering-et, mire megcsinálhattam az uberlabot. Amúgy global 820-on szokták osztogatni.
Utoljára szerkesztette: SgtPepper, 2019.02.08. 16:22:28
1.) Mitől függ az, hogy az adott map kész van vagy sem? Mi kell ahhoz, hogy kipipálja az adott mappot? Van, hogy kiírja miután kész vagyok vele, hogy complet, de a térképen mégsem látom késznek. Illetve, hogy kell érteni a bonus-t? Valahogy nem igazán vágom.
2.) Van a The Lord's Labyrinth azon belül a The Ethernal Labyrinth miképp kell megcsinálni? Értem azalatt, hogy már van 4db Offering to the Goddess viszont csak 3-at számolt be. Hogy kell elérni, hogy mind a 6 ilyen kő világítson és kinyíljon a labirintus? Esetleg mappokhoz van kötve, hogy hol lehet ezekbe belefutni?
Thx!
How much can you take,before you snap?
Path of the Shadow
írja is hogy: Can Allocate Passives from the Shadow's starting point
akkor jelen esetben elindulhatsz a shadow passzívoktól a skilltreen
Nem csak úgy lehet haladni a skillfán, hogy egymásra építkezünk? Hogy maradhat ki láncszem?
Úgy indult,vettem egy kardot,és utána 3-4 percel később akartam még egyet és azt már nem engedte meg,és azóta nem tudok vásárolni másoktól
De ez pár napja volt,és azóta se vehetek semmit,ezért indítottam másik karaktert ma,de nem változott a helyzet.
2 éve játszok már ezzel a játékkal,de most ebben a ligában egyszer csak már nem enged vásárolni.
2 cuccot tudtam vásárolni a karakteremmel,azóta viszont nem "kapcsol be" az accept gomb.
Csináltam másik karaktert hogy az hátha tudd majd,de azt se engedi a játék.venni cumokat.
Lenne valami tárgylimit,hogy egy féle cuccbol nem lehet csak 5-t venni,vagy mi?
Ami meg a loot-ot illeti nekem csak az a "bánatom" hogy amit nagy nehezen elértél az előző ligában, azt az újba nem viheted át. Elég ha csak az unique tárgyakra vagy a currency tárgyakra gondolok. Igen csak nem egyszerű előröl kezdeni újfent az egészet. Kicsit monoton már annak ellenére, hogy az előző két ligát már letoltam. Valahogy már nincs hangulatom belekezdeni egy harmadikba...
Amúgy a végleges verzió mitől lenne más?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
de nem buktál semmit mert előző Challenge ligás karaktered ládád át került standard ligára
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2018.09.01. 21:21:49
Viszont, ha ez így van, akkor azt mivel lehet magyarázni, hogy az új liga kezdete után 1 nappal már "mindenki" (kis túlzással) full unique-ban lvl100-al rohangál? Ha mindent újfent össze kell szedni, akkor mi a trükk?!
Hazardous Research
Cobalt Jewel
(10-15)% increased Lightning Damage
With at least 40 Intelligence in Radius, Spark fires Projectiles in a Nova
With at least 40 Intelligence in Radius, Spark fires 2 additional Projectiles
(20-15)% reduced Spark Duration
2. és 3. sor a lényeg, persze nem kell kiraknod a rádiuszában 40 intet elég ha csak benne van a körben 40 int összesen
Ami a trade-et illeti, köszönöm az infót.
Radius
Some unique jewels may come with a radius in which a specific effect occurs. The radius modifier represents the following internal values:
Size Value
Small 800
Medium 1200
Large 1500
NOTE: The passive skill nodes within the effective radius of a Threshold jewel do not have to be allocated to be counted as a stat required for the jewel. The stat requirement simply limits which jewel sockets can be used effectively
#3046. rákeresel az adott tárgyra, majd ott az ára a játékos neve profil és whisper, rámész a whisperre, játékban chat ablakban nyomsz egy ctrl+ v gombot és elküldi neki az üzenetet, meghív partiba elmész hideout-jába és tradelsz
Ehhez kérnék némi segítséget.
Thx!