Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Swedish people are albino monkeys
ha sokat akarsz halni és hc fan vagy invasion
ha nem akkor pedig ambush
softcoret nem éri meg drága és felhalmozódott minden
ambush 4hónapos liga márc elején indult ha lejár a 4hónap átmegy minden kari és item softcorera invasion pedig hardcorera
hogy mit érdemes hát tág, kb mindenbõl csinálhatsz bármit 😄
7 kari van abból 6az alap hogy utólsód unlockold végig kell vinni normal act3at
fórumon vannak kariként buildok ott nézegess ami meg tettszik aztán hajrá 😄
Swedish people are albino monkeys
In cut-throat events, the exit to character screen option is now disabled
Ezek szerint te a kevés szerencsések közé tartozol, akiknek jó a szolgáltatója.
Egyébként mi más a HC-ban ? Vannak olyan cuccok amit csak ott dob? Magasabb droprate? Nézd el a tudatlanságom de még soha nem HC-ztem 😊
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
akkor ajánlom figyelmedbe a 2664-est 😛
hálistennek nálam nincsen baj a nettel
nagyon ritkán fordul elõ hogy megszakad a kapcsolat, de ha elõ is fordult mindig olyan karijaim voltak akik nem halnak meg ha 3-4 mp-re véletlenül bennragadnak a game-ben
desynch is elhanyagolható, egy idõ után érzi az ember mitõl mikor hol fordulhat elõ, és megtanulja kezelni
az /oos hotkey pedig megoldás rá ha megszokja az ember
Sajnos a magyar internetszolgáltatók, az esetek nagy többségében nem képesek a folyamatos kapcsolat fenntartására (egyéni észrevétel) kisebb-nagyobb kihagyások mindig vannak és itt sokszor elég ha egy pillanatra kihagy a kapcsolat. Illetve a játék szervereit sem lehetetlen túlterhelni.
http://www.youtube.com/watch?v=H_hirS7jrFU
én sosem használtam ilyesmit, de ez a 4 hotkey rendkivül hasznos és 100% legit ugyhogy én 3 napja ezt használom
röviden ennyi:
F2::Remaining() ;
F3:😮osCommand() ;
F4::CheckItemLevel() ;
XButton2::FastLogOut() ;
nekem eddig fél év alatt 4 hc karim volt
lvl 88, lvl 59, lvl 69 és egy friss amit most húzok
az elsõ 3 egyikse desync stb szarság miatt halt meg hanem az adott körülmények miatt
szoval ha valaki azt mondja hogy POE-ban értelmetlen hc-zni azt max kiröhögöm, de az tény hogy teljesen más játékstílust igényel
a single targetedre pedig használj double strike-ot , alig van mana costja és sokkal erõsebb mint az ST
ezen besírtam 😄
A nem túl fellengzõs PoE Multiscript nevet viseli és jelenleg az 1.0.5+ verzió a legújabb (tudtommal).
Any macro that performs more than one action is bannable, as is anything that sends it based on a timer.
It's fine to have a button that causes /oos, or /remaining or casts an aura, but having a timer to repeat actions or a macro to cast all your auras is not allowed. This is because these are things that normal players cannot do, so they give advantages in terms of playing speed."
Vagyis amig a macrod nem csinál több dolgot, nincs vele gond. oos, logout stb macro mehet, azzal van gond, ha ismétli a parancsot, vagy ha 1 gombnyomásra sok különbözö dolgot csinál.
persze az hatványozza meg
minél többet kell számolni szervernek annál több descy crit dodge stb
ott az /oos paracs (remélem jól írtam)
de nem árt hc-n 1gomb macro kilépés 😄 nah meg instant low life poti
bár invasionon elég gyakori az 1hit :/
de hát peo így szeretünk<#law>#law>
Pl. Flicker Strike, Blood Rage-el kombinálva szinte 3-5 percenként hozza.
Ráadásul, sokszor csak késõn észlelhetõ.
Sajnos semmiféle információt nem ad a játék a játékosok számáról (legalábbis én még konzolparanccsal sem találkoztam), ami alapján idõzíteni lehetne hogy mikor "veszélytelenebb" HC-t játszani.
Mindez magyarázható a játék ingyenes voltával szerintem. Abból tartják fenn magukat amit a mikrotranzakciókból tudnak összeszedni. Hozzátenném viszont hogy még nagy bevételû játékoknál is (EVE-Online) rengetegszer elõfordul hasonló. Egyszerûen van hogy akármekkora szerverpark is szolgálja ki a játékosokat az is kevés.
Az a baj ,hogy ez már "függõség" elõzõ szezonban (vagy hogy hívják itt õket) még én is csak domit toltam aztán egyszer rámerészkedtem a nemesisre és élveztem ,hogy jobb odafigyelést igényel meg mindenek. Persze az ilyen nem az én hibám halálok nagyon idegesítõek, de ha ma meghal egy hc karim már nem annyira veszteség mint az elsõ 1-2. Fõleg mióta nem 2-3 nap végig vinni csak normalt hanem 6-7 óra max.
Mennyé ambushba, ott nem kell ilyennel szarozni 😄
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
mert amúgy nagyon jó lenne csak egyelõre a mana costja nevetségesen sok
Gondolkodtam egy builden most véleményeket várok, hogy mennyire tûnik viable-nak. Templar sceptre+shield. Elemental hit+multirstrike+melee splash+weapon elemental damage fõ AoE skillnek, leap strike ugráláshoz single target-en meg igazság szerint nem gondolkodtam még, de gondolom heavy strike+added fire+life gain on hit. Shieldre meg mehetne a tempest shield amellé reduced mana meg Determinaton elsõkörben mondjuk. Skill fát amennyire lehet deffensívre hp terén aztán ha midnen jó mehet egy kis +eledamage. vélemények? Ugye multistrike-al az ele+hit midnen ütése külön-külön számít? szóval akár egy ütés is pakolhatja a háromféle ele sebzést? valamint az a melee splasból mindenki másra is érvényes lesz akit ér?
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Life Gain on Hit vagy Life Leech?
Maruder, Resolute Technique megtanulva, DPS 600 (cleave) ill. 1200 (heavy strike).
Koszi
Hivatalos oldalon néztem Class-t mivel kezdjek és Scion-t nem találom ingame.Meg kell venni ha azzal akarok lenni?
Reméljük javítják.
valaki elmagyarazna picit szajba-ragosan, hogyan kell a POE oldalon boltot kesziteni es arulni a cuccokat?
Koszi, tovabbi szep napot mindenkine :-)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
btw
a mai patchben az új ligákkal járó összes hibát egyszerre javították, balance-olták tökéletesen, nagyrészt játékosok egybehangzó véleménye alapján
ilyet semmilyen más játékban nem fogtok látni
Ha spark varázslatot használok, van különbség a között, hogy 10% spell damage, 10% elemental damage, vagy 10% lighting damage fejlesztek ?
3lm0: sajnos Ambush ligaban jatszom
Vaal orb: tedd google translate-be, eleg jol leforditja, a lenyeget megerted ;-)
ˆxalyy: felvettelek a baratok istajara - vagy mi, engem Beringarius neven talalsz meg