Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olcsót úgy értettem, hogy össze cuccolni könnyű legyen első karakterként és ne függjön drága cuccoktól. Szerintem kezdésnek egy marauder a legjobb, vagy egy summoner witch.
Palinko küldök privibe egy ts címet és oda gyere fel majd és akkor úgy megbeszéljük.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAG_ol30d-ZU1uaYTZmSubLaQZq8W9gb6nypDSTQ==
Tőlünk mindenki a standardon játszik, valahogy nem szokott elkapni minket az új ligák láza, főleg, hogy hegyekben állnak itt a karaktereink amiket nem szívesen hagyunk ott még ha csak ideiglenesen is.
Esténként ha van rá igény akkor szoktunk menni mapozni/egymás napi küldetéseit megcsinálni. A társaság jelenleg eléggé családias, mert tsen 4-6 ember szokott lenni és még páran akik nem járnak fel. Van egy srác aki a guild jó barátja és ő nagylelkűen szokta vinni a népet 77-8as térképekre és ilyenkor szépen lehet fejlődni.
Guild stash tele van cuccokkal amik karakter húzásnál jól jönnek, ezeket ingyen és bérmentve ki lehet kérni, valamint tsen ötletekkel is tudunk segíteni.
Ha főleg az új ligákban tolod, akkor tudtommal van egy másik nagyobb guild akik ott vannak, nevük hirtelen nem ugrik be, de utána tudok nézni/sikítanak mindjárt. 😄
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.10.28. 19:10:31
A robbanó minion-ra sztem nem érdemes építeni, alacsony szinten még hasznos, magas szinten viszont már az a jó, ha a minion-ok életben maradnak, és inkább olyan gemeket használni, amitől több lesz a hp-juk, nagyobbat sebeznek stb.
Beyond ligában most nekem is summonerem van, ehhez hasonló mint ami ebben a guideban van. LINK
Bár vannak változtatásaim. De nagyon könnyen lehet vele haladni.
Utoljára szerkesztette: Psychedelic, 2014.10.19. 22:18:17
fire penetration, chance to ignite, Inciase burning damage. (vagy mi más ami ezt a combot(9 csonti körbeveszi az ellent, és mire leveri őket, bele is hal) tápolja?😊 )
Thx előre is
Valaki rég azt mondta hogy az iron reflex kell mindenképp, mert az mekkora táp(és a túlélés szempontjából elengedhetetlen)...vélemény?
LINK
Tudtok tanácsot adni hogy az eddgi necro withc-emmel merre tovább?😊
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAEJcRDx0UKphEBEjnTLNNuVAwVytr220ZfRiPRpuhpwismL2CzLzZC9rd217fiukC7Ir31_qA_rM=
Van sacc 17 pontom...mire rakjam hogy életképes legyen 2.-3. nehézségi szinten?
Köszi a tanácsokat előre is...
Utoljára szerkesztette: xxxpaulxxx, 2014.10.13. 12:23:06
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Jobb oldalról a quest helper-t nem lehet eltüntetni?Notebook-on játszom most és zavarnak a kiírások
Keresek aktív játékost, játékosokat napi esti játékra.
LV46 körül vagyok, ligában játszok jelenleg.
Esti órákban 8:30 - tól általában fent vagyok játszani olyan 23-24 óráig.
Szoktam néha idétlen buildeket építeni, de jelenleg egy komoly (legalábbis annak szánom) ice spear witchem van. Nem ligában egy physica crit rangerrel tudnám felvenni a fonalat szintén lv43 körül.
Aktív játékosokhoz szívesen csatlakoznék. Írjatok rám. (6 éves lányom is játszik, ha nem válaszolok, akkor ő tolja éppen a Molten Shell Marudert 😄 )
Ingame name: VenomWendigo
:)
24 éves játékosként szeretnék egy magyar PoE klánhoz csatlakozni, ha van ilyen a játékban. Karakterem neve: Nifrindil
Teljesen kezdő játékos vagyok, D3-al játszottam régebben de 100-as paragon után már nem volt kedvem tovább hozzá.
Ez a build életképes erre a szintre vagy nincs is értelme próbálkoznom vele.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.09.06. 17:41:48
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.08.27. 16:07:27
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
nem is!<#banplz>#banplz>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ingame:
RedMFindBaby
Meroldys
ElysiumGate Path of Exile Klán: http://www.pathofexile.com/guild/profile/91153 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/684715
Egyébként érdekes, hogy nincs magyar közössége a játéknak, holott elég sok magyart látok(és ismerek is), aki zúzza vele.
Amúgy megfelszedsz mindent, és eladod vendornak, abból meg jön a craft mati.
Látatlanban szerintem a geared gyenge.
A magas block másodlagos teljesen. Semmit nem ér, ha nincs elég hp-d, ha alacsonyak a resistek fõleg, mert 48-on nem lesz még spellblock is mellé. Illetve az armor is fontosabb.
A dmg szinten gear függö többnyire. 0 db dmg talentel is lehet jól haladni, ha erõs fegyvert, és megfelelõ support gemeket használsz.
Többet is irhatnál a buildrõl, mert igy nehéz tippeket adni.
Nézd meg a Defence panelen, hogy mi lehet a gond.
Elõre is kösz.
Tud valaki segiteni abban hogy ha van egy spell totemem, ami aktiválja a summon skeletont, akkor mik tpolják még azon skillt hogy ha leverik a csontit akkor robban egy nagyot és az ezt okozott sebzést növeli? Pl fire penetration? (Értelemszerüen(legalábbis szerintem) ha van egy minion life akkor az igen...de a tüzsebzõs skillek?)
Köszi a tanácsokat elõre is...
Illetve ha van egy magyar guild ahova fér még egy játékos akkor szóljatok...köszi elõre is.. 😊
ott a link jó olvasgatást szerintem ha írsz Trolynak forumon aztán játékban dumáltok utána szerintem be is tud venni mert van hely
Érdeklõdnék mennyi magyar aktív játékos van, esetleg guild ? 😊 Akihez mondjuk lehetne csatlakozni, pár napja kezdtem a játékot , esetleg valami tipp, hogy újjaknap szóló tippeket merre találok, a fórumot lekezdtem vissza olvasni.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Kb. 2-3 hónapja nem játszottam a játékkal, és most meglepve láttam, hogy van vagy 40 pontom, amit el kellene osztani.
Kösz elõre is.
SC-ben senki nem játszik azért közel sincs így, a legtöbb ember aki lvl 100-ra hajt, de nem napi 18 órát játszik pl ott tolja, nem véletlen van ott a legtöbb lvl 100-as. Aki pvp-ni akar szintén ott játszik, stb.
Amúgy ha végigtolod a 4 hónapos ligát 1 karival, a végére már szerintem éppen annyira fogod unni azt a karit, vagy éppen már annyira szeretnél valamilyen másfajta karakterrel játszani, hogy simán gond nélkül belekezdesz egy új karakterbe az új ligában. Ha a régivel akarod tolni azt meg gond nélkül tudod.
Ezek olyan problémák, amik csak addig problémák, mig nem ismered a helyzetet.
Ha pl. a legbetegebb, legdurvább karaktert akarod összehozni, SC-ban a helyed, mert ott olyan itemeket tudsz megvenni, igaz csillagászati áron, amit a többi ligában még látni se fogsz.
Nekem is van karim több ligában is, HC-ban is sok, most meg éppen ambushban tolom, mert épp nem volt hangulatom nemesisen kezdeni, meg régi haverok visszajöttek játszani kicsit, és ott kezdtek.
SC liga nem egyenlõ pl a diablo 2-es non ladder karakterekkel, azokat tényleg kukázhattad mivel 1-2 év is eltelt akár 2 ladder reset között, itt más a rendszer, ezért sokan vannak, akik nem akarnak mindig új ligában indulni, ezért sc-ban toljak.
Bár ahogy én láttam, a legtöbb ember nem azért hagyta abba a játékot mert kukaznia kellett a liga végén a karit, hanem mert nem tudta felvenni a játék ritmusát, és nulla gearben hülyére verték a mobok mercilesen és elege lett. 😊
Szóval ha 3 hónap mulva is az lesz a legnagyobb problémád, hogy nincs kedved sc-ban tolni, akkor inkább örülni kell. 😊
de játszanak ott is 😊 liga végén beindul az élet ott is pár hétig még nem indul új 😄
de a ligák közötti eloszlás kb így néz ki jelenleg
ambush 45%
invasion 35%
standard 19%
hardcore 1%"
Swedish people are albino monkeys