Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Vorrhess, 2018.02.28. 18:41:43
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Tudom nem szeretik ha D3-hoz hasonlítják de az ottani ww irányítása tetszik, itt oda pörög ahová klikkelek és amíg nem éri el azt a pontot nem hajlandó megszakítani a támadást, nem követi az egeret.
Aztán indítottam egy marauder cleave tankot, az tetszett, szerintem azzal kezdek most is, persze lehet beleszól majd hogy mit változtatnak rajta.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
"When Abyss merged into the permanent leagues, characters and items were merged immediately but hideout/master/atlas progress was not. Because that takes a long period of downtime to perform, it is done during the deployment of the next patch instead of immediately. You'll regain your hideout and masters from Abyss in a couple of days."
Azt hittem átjön minden standardba...
Mi van ilyenkor?
Leadsz az npc-nek silver coint és ő ad egy küldetést (ez a prophecy).
Ez rengeteg féle lehet, linkeltem az oldalt.
Ha megcsinálod akkor eltűnik, ennyi.
Van ami csak xp-t ad, van ahol egy véletlenszerű pályán megjelenik egy csomó patkány és ha megölöd mind akkor van kész, van ami mint írtam craft jellegű.
Nem kell túl bonyolítani, kezeld küldetésként, ha van üres hely akkor vegyél fel újat és le van tudva.
Arra azért figyelj hogy vannak köztük igen drágák. pl egy socketelővel 5 v 6 linkes lessz egyből a cuccod (persze minnél értékesebb annál ritkább is).
Van olyan aminél egy adott unique cuccal felvértezve kell megölni 1 adott bosst és akkor az a unique átalakul egy erősebb verzióra.
Itt meg tudod nézni milyenek vannak, ha valamelyiket esetleg el akarod rakni/adni akkor le lehet őket zárni (seal prophecy) agyan annál az npc-nél, ez silverbe kerül.
Itt illetve itt megnézheted hogy az adott jóslat mennyit ér kb. Arra figyelj hogy a linkelt 2 oldalon mindíg a megfelelő szerver/league legyen kiválasztva.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha van még valami fontos akkor a tapasztaltabbak majd leírják. 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2018.02.23. 21:30:26
prohardveren írj fórumba ott segítenek sokan
A másik, hogy rengeteg hp kell a későbbi pályák miatt, ami miatt a skillfát néha teljesen logikátlan irányba kell terelni.
A harmadik, hogy minden nagyobb update-nél új karit érdemes csinálni, nem lehet átvinni egyiket a másik ligába, ez pedig így nagyon gáz.
Egyébként nem lenne rossz
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
elsó hozzászólás leírás
mellé még ezt
látatlanba nehéz bármit is mondani, de hivatalos oldalról tudod linkelni profilodat de előtte beállításokban az oldalon fent neved utána jobb oldalt Privacy settings szedd ki a pipát innen Hide Characters tab utána már látjuk
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"