357
Űrcsata - Szöveg alapű ingyenes böngészős játék
  • Kiado
    Azt nem lehetne megcsinálni, hogy párhuzamosan lehessen gyártani hajókat/kutatni miközben fejlesztem is ezen épületeket?
  • urcsata
    Meglepetés:

-Közeljövőben, ha az aktív felhasználók száma eléri az 500-at, indítunk egy speed szervert.

Ilyen 300 - 400 szoros sebességre kell gondolni :)

További részletek hamarosan!
  • urcsata
    Üdv! Nem tudom megválaszolni, mivel nem játszottam vele.

Az elv szerintem hasonló.
  • Sumi70
    Ez hasonló, mint az AstroEmpires?
  • urcsata
    Nyersanyag jóváírva!
  • urcsata
    Üdv!

Meg van csinálva, lassú lehet egy kicsit a képek betöltése.

Mekkora folyamatos játékot igényel?
    Ezt egyelőre nem tudom megválaszolni, mivel friss a project, nem sok felhasználó van. Ez nagyban függ a játékosok stílusától, ahogyan ők kialakítják a játékmenetet.

Cowie - nyersanyag jóváírva
    mukievil - szintént
  • Blasta
    A screenshotos oldalon nekem nem mutat semmit, a hiba nálam van vagy azt még nem csináltátok meg?

Egyéb kérdés: mennyiben hasonlít/kulonbozik ez az Ogame-tol? Mik a hasonlóságok (azon kivul, hogy urstratégia), mennyire igényli a folyamatos játékot? (Ogame-ben ha kicsit tovabb voltam offline az tuti, hogy leraboltak vagy lenullázták a hetek óta fejlesztett flottám)
  • Cowie
    Sziasztok!

Egész jónak tűnik a game.
    Regisztráltam én is ua. néven mint itt az SG-n.

• martin1992
    Hajógyárban tudsz építeni nap szatellitet, amely a Naptól való távolság mértékében állít elő energiát. Mondjuk ez érdekelne, hogy a távolság mekkora energiacsökkenéssel jár a szatellit esetében.
  • gabo91
    Egy kérdésem lenne:

Épületeknél mennyi a max. szint mert ha rákattintok akkor kitesz egy listán hogy a különböző szinteken mennyi a termelés és fogyasztás, ott 18-ig jelzi.
    Kérdésem az, hogy ha vas üzemanyag és kristályt is kimaxolom akkor nem fogja elbírni a naperőművem... lehet majd csinálni melléje másikat is vagy ennyi a max mindenki állítsa be a magának tetszőleges termelést?
  • urcsata
    Igen, az a szerveridőhöz van kötve. Megpróbálom valahogy' átállítani.
  • Blum
    Szerintem ez azért van,mert a szerver idejéhez kötődik.
  • eMPé
    Köszönöm! Egy észrevétel: néhány perccel ezelőtt írtam egy üzenetet az egyik szövetségnek, és az üzenet küldési idejét reggel 08:40-re írta.
    Valaki más tapasztalt ilyet, vagy ez csak egyedi jelenség? Na nem mintha zavarna, csak gondoltam leírom.
  • urcsata
    Üdv!

A bónuszokat hamarosan jóváírom.

Emelt díjas "esemes" állásfoglalás:
    - nem valószínű, hogy be lesz vezetve következő okból:
    a, akár a frissen regisztrált user ne szerezzen már előnyt azokkal szemben, akik idejüket beleölik a játék használatába
  • wittman
    Regeltem én is!

Szeretem az ilyet!

Remélem emelt díjas sms- nem lesz bevezetve plusz előnyökért.
  • mukievil
    Terragen

http://www.planetside.co.uk/

Bár ez is fizetős :)
  • j0nNyKa
    siman lehet, hogy itt sgn talalsz lelkes grafikust, aki bagoer segit

bar ilyen browser based projektben meg nem vettem reszt, az tuti, hogy egy kezdo grafikusnak jo referencia lehet
  • urcsata
    Köszönöm.

Egy ilyen felülethez komoly grafikus gárda szükséges, jelenleg ezt nem tudjuk finanszírozni - non profit az oldal, max. hirdetések lesznek kint a közeljövőben.

Azonban ötletnek kiváló. Ha anyagi fedezet elég lesz hozzá, meg lesz valósítva.
  • urcsata
    Expedíció során lehet majd sötét anyagot szerezni, plusz egyéb "versenyek segítségével"

Technológiai Fa opcióban át lehet tekinteni, hogy az adott épülethez, milyen követelmény kell és mi van már teljesítve.
  • j0nNyKa
    Hali!

Frankó a cucc, grat hozzá.

A bolygónak grafikus felületet nem terveztek? Olyasmire gondolok, mint ami az imperionban van.
  • mukievil
    Ezt szomorúan hallom :D, hogy lehet sötét anyagot szerválni ? :D Csak hajókkal ?
  • Tatyla
    én még a hajógyár építése opciót se találom egyenlőre :D
  • urcsata
    Igen, sötét anyag kell hozzá.
  • mukievil
    Srácok, a konvertálás nektek működik ? Vagy szükséges sötét anyag ha át akarok váltani kristályt fémre ?

Azt írja ki, nincs elég sötét anyag!
  • mukievil
    MukiEvil néven, én is regisztráltam:)
  • urcsata
    Üdv a fedélzeten, bónusz jóváírva! :)
  • eMPé
    Üdv!
    Regisztráltam Captain Peter néven. Nem nagyon játszottam eddig böngészős játékokkal, de az most megtetszett :)
  • Vincentcloud
    Kicsit furcsállottam is hogy honnan lett annyi nyersanyagom hirtelen :)
  • urcsata
    Vogel, silnehancloud bónusz jóváírva!

Amint elegendő aktív játékos lesz, tervezek egy apró meglepetést.
  • jacksz
    hopsz mutatja csak keresni kell :)
  • jacksz
    lenne még 1 a visszatérö hajok nem mutatják a nyersi mennyiséget ami jó lenne hiszen szemet gyönyörködtetö a látvány :)
    Brekkencs...
  • Kiado
    Ejha, már itt tartotok, hogy támadtok?:D
    Nekem még 1 db hajóm sincs
  • jacksz
    sziasztok..üdv az isteneknek(adminok)
    lenne egy észrevételem lehet más már emlitést tett de lehetne vátoztatni a flotta támadásánál ne csak a koordinátákat irja ki hanem a támadott bolygó nevét is valamint esetleg az oda visszauthoz szükséges idö is lehetne folyamatos
    Tiszteletem:Brekkencs
  • Vincentcloud
    silnehancloud néven regeltem, majd meglátjuk mi sül ki belőle :)
  • Vogel
    Vogel néven regeltem. Olyan Ikariam feeling, de azt nem bírtam. Ez jobban tetszik :D
  • Blum
  • urcsata
    Jó ötlet!

Kredit: ennek a szerepnek teljesen megfelelne a Sötét anyag
    A piac pedig megoldható, fejlesztési listához hozzáadva :)

Köszönöm az ötletet.
  • gabo91
    Nem rossz ötlet. Több szempontból is jó.
    Bármire áttudod váltani, bármennyit fel lehet halmozni pénzből, míg nyersanyag korlátozott.
  • Blum
    1 nap alatt ugrottam fel majd 50-et a ranglistán és még hol a nap vége..

Jut eszembe..valamiféle piac nem lesz?
    Esetleg olyan opció,hogy akinek már van több bolygója is,az 1-1 bolygót bizonyos mennyiségű kreditért(erre még később visszatérek)/nyersanyagért el lehessen adni.

A kreditről:

Valamiféle konkrét fizetési forma bevezetése is jó ötlet lenne szerintem. Tehát a már meglévő nyersanyagok mellett lenne valami 'űrpénz' (nyilván nem ezen a néven :D). Lehetne beváltani rá nyersanyagokat,hajókat..esetleg komplett bolygót eladni és ez lenne a fizetési forma. Választhatóan persze...hogy vagy ezzel a pénzzel vagy nyersanyaggal kívánunk-e fizetni.

Tudom,hogy ez így még elég nyers,de gyorsan leírtam még addig,amíg ki nem fut a fejemből.
    Nektek mi a véleményetek erről?
  • gabo91
    Köszönöm!