357
Űrcsata - Szöveg alapű ingyenes böngészős játék
-
Kiado #77 Azt nem lehetne megcsinálni, hogy párhuzamosan lehessen gyártani hajókat/kutatni miközben fejlesztem is ezen épületeket? -
urcsata #76 Meglepetés:
-Közeljövőben, ha az aktív felhasználók száma eléri az 500-at, indítunk egy speed szervert.
Ilyen 300 - 400 szoros sebességre kell gondolni :)
További részletek hamarosan! -
urcsata #75 Üdv! Nem tudom megválaszolni, mivel nem játszottam vele.
Az elv szerintem hasonló. -
Sumi70 #74 Ez hasonló, mint az AstroEmpires? -
urcsata #73 Nyersanyag jóváírva! -
urcsata #72 Üdv!
Meg van csinálva, lassú lehet egy kicsit a képek betöltése.
Mekkora folyamatos játékot igényel?
Ezt egyelőre nem tudom megválaszolni, mivel friss a project, nem sok felhasználó van. Ez nagyban függ a játékosok stílusától, ahogyan ők kialakítják a játékmenetet.
Cowie - nyersanyag jóváírva
mukievil - szintént -
#71 A screenshotos oldalon nekem nem mutat semmit, a hiba nálam van vagy azt még nem csináltátok meg?
Egyéb kérdés: mennyiben hasonlít/kulonbozik ez az Ogame-tol? Mik a hasonlóságok (azon kivul, hogy urstratégia), mennyire igényli a folyamatos játékot? (Ogame-ben ha kicsit tovabb voltam offline az tuti, hogy leraboltak vagy lenullázták a hetek óta fejlesztett flottám) -
#70 Sziasztok!
Egész jónak tűnik a game.
Regisztráltam én is ua. néven mint itt az SG-n.
-
martin1992 #69 Hajógyárban tudsz építeni nap szatellitet, amely a Naptól való távolság mértékében állít elő energiát. Mondjuk ez érdekelne, hogy a távolság mekkora energiacsökkenéssel jár a szatellit esetében. -
#68 Egy kérdésem lenne:
Épületeknél mennyi a max. szint mert ha rákattintok akkor kitesz egy listán hogy a különböző szinteken mennyi a termelés és fogyasztás, ott 18-ig jelzi.
Kérdésem az, hogy ha vas üzemanyag és kristályt is kimaxolom akkor nem fogja elbírni a naperőművem... lehet majd csinálni melléje másikat is vagy ennyi a max mindenki állítsa be a magának tetszőleges termelést? -
urcsata #67 Igen, az a szerveridőhöz van kötve. Megpróbálom valahogy' átállítani. -
Blum #66 Szerintem ez azért van,mert a szerver idejéhez kötődik. -
eMPé #65 Köszönöm! Egy észrevétel: néhány perccel ezelőtt írtam egy üzenetet az egyik szövetségnek, és az üzenet küldési idejét reggel 08:40-re írta.
Valaki más tapasztalt ilyet, vagy ez csak egyedi jelenség? Na nem mintha zavarna, csak gondoltam leírom. -
urcsata #64 Üdv!
A bónuszokat hamarosan jóváírom.
Emelt díjas "esemes" állásfoglalás:
- nem valószínű, hogy be lesz vezetve következő okból:
a, akár a frissen regisztrált user ne szerezzen már előnyt azokkal szemben, akik idejüket beleölik a játék használatába -
wittman #63 Regeltem én is!
Szeretem az ilyet!
Remélem emelt díjas sms- nem lesz bevezetve plusz előnyökért. -
mukievil #62 Terragen
http://www.planetside.co.uk/
Bár ez is fizetős :) -
#61 siman lehet, hogy itt sgn talalsz lelkes grafikust, aki bagoer segit
bar ilyen browser based projektben meg nem vettem reszt, az tuti, hogy egy kezdo grafikusnak jo referencia lehet -
urcsata #60 Köszönöm.
Egy ilyen felülethez komoly grafikus gárda szükséges, jelenleg ezt nem tudjuk finanszírozni - non profit az oldal, max. hirdetések lesznek kint a közeljövőben.
Azonban ötletnek kiváló. Ha anyagi fedezet elég lesz hozzá, meg lesz valósítva. -
urcsata #59 Expedíció során lehet majd sötét anyagot szerezni, plusz egyéb "versenyek segítségével"
Technológiai Fa opcióban át lehet tekinteni, hogy az adott épülethez, milyen követelmény kell és mi van már teljesítve. -
#58 Hali!
Frankó a cucc, grat hozzá.
A bolygónak grafikus felületet nem terveztek? Olyasmire gondolok, mint ami az imperionban van. -
mukievil #57 Ezt szomorúan hallom :D, hogy lehet sötét anyagot szerválni ? :D Csak hajókkal ? -
#56 én még a hajógyár építése opciót se találom egyenlőre :D -
urcsata #55 Igen, sötét anyag kell hozzá. -
mukievil #54 Srácok, a konvertálás nektek működik ? Vagy szükséges sötét anyag ha át akarok váltani kristályt fémre ?
Azt írja ki, nincs elég sötét anyag! -
mukievil #53 MukiEvil néven, én is regisztráltam:) -
urcsata #52 Üdv a fedélzeten, bónusz jóváírva! :) -
eMPé #51 Üdv!
Regisztráltam Captain Peter néven. Nem nagyon játszottam eddig böngészős játékokkal, de az most megtetszett :) -
Vincentcloud #50 Kicsit furcsállottam is hogy honnan lett annyi nyersanyagom hirtelen :)
-
urcsata #49 Vogel, silnehancloud bónusz jóváírva!
Amint elegendő aktív játékos lesz, tervezek egy apró meglepetést. -
jacksz #48 hopsz mutatja csak keresni kell :) -
jacksz #47 lenne még 1 a visszatérö hajok nem mutatják a nyersi mennyiséget ami jó lenne hiszen szemet gyönyörködtetö a látvány :)
Brekkencs... -
Kiado #46 Ejha, már itt tartotok, hogy támadtok?:D
Nekem még 1 db hajóm sincs -
jacksz #45 sziasztok..üdv az isteneknek(adminok)
lenne egy észrevételem lehet más már emlitést tett de lehetne vátoztatni a flotta támadásánál ne csak a koordinátákat irja ki hanem a támadott bolygó nevét is valamint esetleg az oda visszauthoz szükséges idö is lehetne folyamatos
Tiszteletem:Brekkencs -
Vincentcloud #44 silnehancloud néven regeltem, majd meglátjuk mi sül ki belőle :) -
#43 Vogel néven regeltem. Olyan Ikariam feeling, de azt nem bírtam. Ez jobban tetszik :D -
Blum #42 -
urcsata #41 Jó ötlet!
Kredit: ennek a szerepnek teljesen megfelelne a Sötét anyag
A piac pedig megoldható, fejlesztési listához hozzáadva :)
Köszönöm az ötletet.
-
#40 Nem rossz ötlet. Több szempontból is jó.
Bármire áttudod váltani, bármennyit fel lehet halmozni pénzből, míg nyersanyag korlátozott. -
Blum #39 1 nap alatt ugrottam fel majd 50-et a ranglistán és még hol a nap vége..
Jut eszembe..valamiféle piac nem lesz?
Esetleg olyan opció,hogy akinek már van több bolygója is,az 1-1 bolygót bizonyos mennyiségű kreditért(erre még később visszatérek)/nyersanyagért el lehessen adni.
A kreditről:
Valamiféle konkrét fizetési forma bevezetése is jó ötlet lenne szerintem. Tehát a már meglévő nyersanyagok mellett lenne valami 'űrpénz' (nyilván nem ezen a néven :D). Lehetne beváltani rá nyersanyagokat,hajókat..esetleg komplett bolygót eladni és ez lenne a fizetési forma. Választhatóan persze...hogy vagy ezzel a pénzzel vagy nyersanyaggal kívánunk-e fizetni.
Tudom,hogy ez így még elég nyers,de gyorsan leírtam még addig,amíg ki nem fut a fejemből.
Nektek mi a véleményetek erről? -
#38 Köszönöm!