357
Űrcsata - Szöveg alapű ingyenes böngészős játék
-
mukievil #117 Bolygó ellenséges flottája Aurora[x:xy:z] váljon a közeli bolygódhoz? Evilium [x:xy:z] látóhatáron. -
mukievil #116 Jah, néhol elég kevés az információ! De végülis egy idő után rájön az ember! -
Kiado #115 Utolsó kérdés, ha kolonizáltam egy új bolygót, nem is lehet oda hajógyárat építeni?
Hogy fogom így megvédeni, se védelem, se hajó stb. ?:D -
Kiado #114 Még egy kérdés, támadásnál van a "hold" menüpont illetve "hold 1 óra stb."
ezek mit jelentenek? -
#113 Kedves urcsata!
Naperőmű 14 es színt. Lézertechnológia 3 as színt. Ezek vesztek el.
Legyen szép estétek. -
Kiado #112 urcsata, érdeklődnék, hogy támadás után a bolygóvédelmi eszközök megmaradnak, vagy regenerálódnak később? -
urcsata #111 Pontosabb, részletesebb leírást tudnál adni?
Hány db fejlesztés volt a listában, stb.
Köszönöm -
#110 Kedves Adminok.
2 fejlesztésem elveszett a nyersanyag levonódott. Nap erőmű 14 szintre emelése. Lézer technika 3 as szintre emelése. Várom a segítségeteket!
Legyen szép estétek!
Üdv: Szuszidi
A játékban is ezen a néven vagyok! -
Nagyapi #109 Szia!
Gratula az új bolygódhoz.
A játékban Szelid a nevem.
Nyomatom ezerrel, remélem nekem is meglesz rövidesen. -
Kiado #108 Heyho, meglett a 2. bolygóm :o
Szia nagyapi én is Hollóknál vagyok. -
Nagyapi #107 Üdv Mindenki!
Tegnap reggeltem, jó kis játék ez. :)
Vágtatok a ranglista eleje felé, már 137.-ik vagyok.
Ha megfelelek, rövidesen a Fehér Holló szövetség büszke tagja leszek.
-
urcsata #106 Megoldva -
Kiado #105 Köszi és a harcnál random flottával találkozik, vagy az is előfordulhat, hogy pl. nehéz vadászok ellen halálcsillag jön? :D -
urcsata #104 Következő események történhetnek:
- nem talál a flotta semmit
- talál 1 idegen hajót
- nyersanyagot talál
- harcba bocsátkozik, amit megnyer/elveszít
- teljesen elpusztul a flotta -
#103 Azt valahogy nem lehetne megoldani, hogy a kutató laborban is kutató listát bővíteni 5 fejlesztésre, mint az épületeknél? -
Kiado #102 Kedves urcsata admin, expedícióról írnál néhány szót, hogy miket lehet szerezni, van-e ott csata, veszteségek stb. ?:)
Thx. -
Blum #101 Nem szoltam,mostmar jo! :) -
Blum #100 Szep napot!
Sracok,mivan az oldallal. Ramegyek es azt irja ki,hogy:
A domaint a Domdom.hu sikeresen regisztrálta! Es az Istenert sem tudok eljutni a jatek oldalahoz. -
#99 köszönöm szépen, működik!!! -
urcsata #98 Hamarosan jön egy átfogóbb leírás, amivel a felhasználók jobban tudnak majd tájékozódni, benne lesznek az eddig felmerült kérdések és rá a válaszok is. -
urcsata #97 Írd már le kérlek pm-ben az email címet és felhasználónevet,
a használt böngésző verzióját
Megpróbálom beregisztrálni.
Köszönöm -
#96 Nem működik sajna, azt írja ki, hogy az e-mail cím használtban van. Pedig tuti nincs. -
urcsata #95 Nyersanyag átkonvertálási költsége 1 Sötét anyag, ezt az expedíciók során lehet szerezni! -
urcsata #94 Nem az Ogame motorja, ez egy opensource project, ami tovább lett fejlesztve.
Üdv. -
#93 Nem, persze... csak a véletlen műve a feltűnő hasonlóság...
Nem kell nekem bemutatni a dolgot, én is anno "megszereztem" az OGame játék motorját, amivel ogame játékot lehetett pár perc alatt csinálni.
Azt kicsit átalakítani, külsőt módosítani és hopp kész az "új játék".
Ne akarjátok bemesélni senkinek, hogy ezt a játékot ti magatok írtátok 0-ról.... főként azért ne mert egyes helyeken befigyel a német szöveg, amit nem sikerült lefordítani.... -
urcsata #92 Üdv!
Most ellenőriztem épp le a regisztrációt, működik.
Sikerült regisztrálni?
A játék nem az Ogame motorján alapszik. -
#91 Nem kicsit nagyon hasonlít. -
#90 Kicsit hasonlít ez a játék nekem az OGame nevű játék "motorjára" .... -
#89 nem tudom mit csinálok rosszul de csak csúszok visszafelé... -
#88 Helló, egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e valamiféle regisztrációs problémákról.
A haverom és én kb 5 különböző névvel és e-mail címmel próbáltunk regelni, de mindig azt írja ki, hogy van már ilyen e-mail cím regisztrálva (tuti nincs, mivel 10 perccel előtte hoztam az egyiket létre), vagy pedig azt írja, hogy a név már foglalt, ami megintcsak elképzelhetetlen 500 felhasználónál és pláne úgy, hogy megadok egy ilyen nevet TUDFFMXFDJRE.
Ja és több gépről is próbáltuk, több helyről.
Ötlet? -
Kiado #87 Még 1 észrevételem lenne, hogyha a Technológiai fa alatt kattintok rá bármire, akkor nem adja ki az infókat. -
#86 Köszi a válaszokat. -
urcsata #85 41 egységnyi energiát biztosítanak. -
#84 Ez az Ogame játékhoz hasonló. Sőt majdnem ugyan az. -
#83 Nyersanyag kalkulátorra menj rá ott kidobja a Nyersanyag termelés: s ott látod a termelést lebontva. Értelemszerűen. -
Petyaarc #82 Köszi, reggel megteszem! -
eMPé #81 A Fehér Holló szövetséget keresd, abban van több sg-s emberke! -
#80 Szép napot!
Aki csatlakozna a szövetségemhez várom Itt megteheti.
Mega Szövetség.
Jó játékot! -
#79 Azt szeretném megkérdezni, hogy a nap szatelitnél honnét lehet tudni, hogy konkrétan mennyi energiát termel? -
Petyaarc #78 Hello srácok! Szeretnék csatlakozni az SG szövihez, de nem találok ilyet a játékban. Tudtok segíteni?