Űrcsata - Böngészős játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt szomorúan hallom 😄, hogy lehet sötét anyagot szerválni ? 😄 Csak hajókkal ?

Tatyla
én még a hajógyár építése opciót se találom egyenlõre 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Igen, sötét anyag kell hozzá.

Srácok, a konvertálás nektek mûködik ? Vagy szükséges sötét anyag ha át akarok váltani kristályt fémre ?

Azt írja ki, nincs elég sötét anyag!

MukiEvil néven, én is regisztráltam😊

Üdv a fedélzeten, bónusz jóváírva! 😊

Üdv!
Regisztráltam Captain Peter néven. Nem nagyon játszottam eddig böngészõs játékokkal, de az most megtetszett 😊

Kicsit furcsállottam is hogy honnan lett annyi nyersanyagom hirtelen 😊
Vogel, silnehancloud bónusz jóváírva!

Amint elegendõ aktív játékos lesz, tervezek egy apró meglepetést.

hopsz mutatja csak keresni kell 😊
lenne még 1 a visszatérö hajok nem mutatják a nyersi mennyiséget ami jó lenne hiszen szemet gyönyörködtetö a látvány 😊
Brekkencs...
Ejha, már itt tartotok, hogy támadtok?😄
Nekem még 1 db hajóm sincs

sziasztok..üdv az isteneknek(adminok)
lenne egy észrevételem lehet más már emlitést tett de lehetne vátoztatni a flotta támadásánál ne csak a koordinátákat irja ki hanem a támadott bolygó nevét is valamint esetleg az oda visszauthoz szükséges idö is lehetne folyamatos
Tiszteletem:Brekkencs
silnehancloud néven regeltem, majd meglátjuk mi sül ki belõle 😊
Vogel
Vogel néven regeltem. Olyan Ikariam feeling, de azt nem bírtam. Ez jobban tetszik 😄

<#eljen><#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Jó ötlet!

Kredit: ennek a szerepnek teljesen megfelelne a Sötét anyag
A piac pedig megoldható, fejlesztési listához hozzáadva 😊

Köszönöm az ötletet.

gabo91
Nem rossz ötlet. Több szempontból is jó.
Bármire áttudod váltani, bármennyit fel lehet halmozni pénzbõl, míg nyersanyag korlátozott.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

1 nap alatt ugrottam fel majd 50-et a ranglistán és még hol a nap vége..<#vigyor>

Jut eszembe..valamiféle piac nem lesz?
Esetleg olyan opció,hogy akinek már van több bolygója is,az 1-1 bolygót bizonyos mennyiségû kreditért(erre még késõbb visszatérek)/nyersanyagért el lehessen adni.

A kreditrõl:

Valamiféle konkrét fizetési forma bevezetése is jó ötlet lenne szerintem. Tehát a már meglévõ nyersanyagok mellett lenne valami 'ûrpénz' (nyilván nem ezen a néven 😄). Lehetne beváltani rá nyersanyagokat,hajókat..esetleg komplett bolygót eladni és ez lenne a fizetési forma. Választhatóan persze...hogy vagy ezzel a pénzzel vagy nyersanyaggal kívánunk-e fizetni.

Tudom,hogy ez így még elég nyers,de gyorsan leírtam még addig,amíg ki nem fut a fejembõl.
Nektek mi a véleményetek errõl?

gabo91
Köszönöm!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Üdv!

Nyersanyag bónuszt jóváírtam neked is!

További jó játékot és figyelembe ajánlom az ajánló linket 😊!

gabo91
helo

regisztráltam
gabo91 néven
csatlakoznák én is az sg csapathoz.

Nyersanyag jóváírva!

pubiloál
Én is regeltem, Pubilol a nevem, ne hagyjatok magamra! <#nevetes1>

Kitaláltam egy jutalmazási rendszert,

aki meghív egy játékost és eléri a meghívott játékos a 100 pontot, újabb 200 egységnyi nyersanyagot kap az ajánló és az ajánlott is.

Csak az újonnan meghívott tagok számítanak.
Ajánló linkeket szétküldhetitek különbözõ helyeken /más játékok fóruma, vagy skype, msn stb. /

Jelentkezni a bónuszért itt, vagy PM-ben lehet a játékban /admin usernek írjatok, ki kit hívott meg/

Így van, az épületeknek energiára van szükségük a mûködéshez.

Változtattam a galaxis térképen, mesterségesen elõállított hátteret raktam be - nyugodtan jöhet a vélemény, kritika.

Naperõmû termeli a cuccost, sok épület energiát használ, hogyha többet fogyasztasz, mint amennyit termelsz, akkor értelemszerûen minuszban vagy.
NYersanyag kalkulátorra menyj rá és ott be tudod állítani, hogy hány %-osan máködjenek az épületek, így tudsz az energiával is "okoskodni".

Tatyla
az energia miert van minuszban?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bónusz nyersanyag jóváírva.

mijki
Ne ide lépjünk be! Van egy Fehér holló nevû. Ott már 17-en vannak.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Az SG szövetség létrehozva.

Rövidített: SG
Hosszú neve: SG Intergalaktikus Szövetség

Lépjetek be!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nem rossz. 😊

HUNMercenaries a becsületes nevem a gaméban. 😄

Köszöntem! <#worship>

Blum, nyersanyag jóváírva!

Mijki - most már lehet 😊

Sippie
nem igazán képzeltem sehogy, csak valaki írta hogy imperium galactica, abban meg volt RTS rész is 😊
Köszönöm,jóljön majd! 😊

Igen, már kijavítottam, lehet szóközt használni 😊

Blum, hamarosan megkapod a nyersanyag jutalmat.

mijki
Azt meglehetne esetleg oldani, hogy lehessen szóközt használni a klán névnél?

Jöhet...😊

mijki
Na legyen SG-s szövetség?

Sziasztok!

Én is most regisztráltam,még ismerkedem vele,de eddig kifejezetten tetszik! <#eljen>

Igen, akár itt!

mijki
Itt lehet majd ötleteket adni a játékkal kapcsolatban?

mijki
Ez nagyon tetszik, hogy van építési lista(5-öt lehet berakni) és nem kell folyton azt figyelni, hogy mikor van vége az elõzõnek.<#eljen>

Bónusz jóváírva.

Rendben, kicserélem, amint találtam egy megfelelõ képet. - Jó ötlet! 😊

mijki
Én is innen regisztráltam 😊

SG-s szövetség lehetne.

A Galaxis áttekintésé-nél, esetleg a háttérkép, nem lehetne a mi galaxisunk, például a tejútrendszer képe?

Jóváírva

Én is regeltem, Wyatt a nick-em. Remélem lesz SG-s szövetség!
Mivel innen regisztrált be Kiado nevû felhasználó, kapott minden nyersanyagból 200 egységet.

lang14
kicsit olyan mint a régi Ogame, azt meg szerettem 😊

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...