Űrcsata - Böngészős játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Azt írja ki, nincs elég sötét anyag!
Regisztráltam Captain Peter néven. Nem nagyon játszottam eddig böngészõs játékokkal, de az most megtetszett 😊
Amint elegendõ aktív játékos lesz, tervezek egy apró meglepetést.
Brekkencs...
Nekem még 1 db hajóm sincs
lenne egy észrevételem lehet más már emlitést tett de lehetne vátoztatni a flotta támadásánál ne csak a koordinátákat irja ki hanem a támadott bolygó nevét is valamint esetleg az oda visszauthoz szükséges idö is lehetne folyamatos
Tiszteletem:Brekkencs
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kredit: ennek a szerepnek teljesen megfelelne a Sötét anyag
A piac pedig megoldható, fejlesztési listához hozzáadva 😊
Köszönöm az ötletet.
Bármire áttudod váltani, bármennyit fel lehet halmozni pénzbõl, míg nyersanyag korlátozott.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Jut eszembe..valamiféle piac nem lesz?
Esetleg olyan opció,hogy akinek már van több bolygója is,az 1-1 bolygót bizonyos mennyiségû kreditért(erre még késõbb visszatérek)/nyersanyagért el lehessen adni.
A kreditrõl:
Valamiféle konkrét fizetési forma bevezetése is jó ötlet lenne szerintem. Tehát a már meglévõ nyersanyagok mellett lenne valami 'ûrpénz' (nyilván nem ezen a néven 😄). Lehetne beváltani rá nyersanyagokat,hajókat..esetleg komplett bolygót eladni és ez lenne a fizetési forma. Választhatóan persze...hogy vagy ezzel a pénzzel vagy nyersanyaggal kívánunk-e fizetni.
Tudom,hogy ez így még elég nyers,de gyorsan leírtam még addig,amíg ki nem fut a fejembõl.
Nektek mi a véleményetek errõl?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nyersanyag bónuszt jóváírtam neked is!
További jó játékot és figyelembe ajánlom az ajánló linket 😊!
regisztráltam
gabo91 néven
csatlakoznák én is az sg csapathoz.
aki meghív egy játékost és eléri a meghívott játékos a 100 pontot, újabb 200 egységnyi nyersanyagot kap az ajánló és az ajánlott is.
Csak az újonnan meghívott tagok számítanak.
Ajánló linkeket szétküldhetitek különbözõ helyeken /más játékok fóruma, vagy skype, msn stb. /
Jelentkezni a bónuszért itt, vagy PM-ben lehet a játékban /admin usernek írjatok, ki kit hívott meg/
Változtattam a galaxis térképen, mesterségesen elõállított hátteret raktam be - nyugodtan jöhet a vélemény, kritika.
NYersanyag kalkulátorra menyj rá és ott be tudod állítani, hogy hány %-osan máködjenek az épületek, így tudsz az energiával is "okoskodni".
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rövidített: SG
Hosszú neve: SG Intergalaktikus Szövetség
Lépjetek be!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
HUNMercenaries a becsületes nevem a gaméban. 😄
Mijki - most már lehet 😊
Blum, hamarosan megkapod a nyersanyag jutalmat.
Én is most regisztráltam,még ismerkedem vele,de eddig kifejezetten tetszik! <#eljen>#eljen>
Rendben, kicserélem, amint találtam egy megfelelõ képet. - Jó ötlet! 😊
SG-s szövetség lehetne.
A Galaxis áttekintésé-nél, esetleg a háttérkép, nem lehetne a mi galaxisunk, például a tejútrendszer képe?