357
Űrcsata - Szöveg alapű ingyenes böngészős játék
-
froncs #197 és a karbantartás kb meddig várható? -
urcsata #196 Rendben, erre próbálok megoldást találni. -
froncs #195 Ez az építési idős hiba régebben nem volt, abba biztos vagyok! -
urcsata #194 Pár perces karbantartás. -
urcsata #193 Igen létezik, azonban ez módosult 500 pontra. -
Nagyapi #192 Létezik olyan, hogy kezdők védettsége ?
Olvastam valahol, hogy 5 000 pontig védett vagyok, de most nem találom.
Lehet, hogy nem is ebben a játékban volt? -
urcsata #191 Igen, már más is jelezte.
Ez a hiba a kezdetek óta megvan, vagy csak az új szerverre költözés óta? -
#190 Nem tudom, más jelezte már de egy olyan hibát találtam, ha elindítok egy építkezést az egyik kolóniámon és közben pl. átváltok az anya bolygóra visszaváltásnál előröl indul az építéshez szükséges idő számolása. -
urcsata #189 Köszönöm a segítséget, valószínűleg ez okozza a problémát az építési idő és a flottaérkezés esetében, elkezdem a kijavítást. -
froncs #188 Amúgy nemtudom olvastad-e az űrcsata fórumot, de beírom mindenesetre ide is. A szerveridő mindíg mintha lefrissítene az eredeti időre, 5 perccel kevesebbet mutat, ezért 5 perccel megnövekszik az építési idő. Aztán valami miatt gondol egyet és visszaáll 5 perccel későbbre és akkor meg lecsökken hirtelen 5-tel az építés.
Ha jól sejtem az oldal 5 perccel előbbre van, mint amennyi idő van valójában, viszont mindíg lefrissít az eredeti időre a szerveridő. -
froncs #187 Ezzel most kíváncsivá tettél :D Már alig várom az új fejlesztést ^^ -
Blum #186 Igen,ezt mar en is eszrevettem. Eloszor ugy gondoltam,hogy ez azert lehet,mert tobbet epit egyszerre. Aztan rajottem,hogy hulye vagyok,hiszen egyszerre csak egyet epit.
Nem egyszer fordult elo velem mar olyan is,hogy betettem valaminek az epiteset a listaba,elkattintottam,majd vissza,de a lista teljesen ures volt. Ez most meg nem nagy gond,hiszen egy epulet max. epitesi ideje 1,5-2 ora,amit altalaban megtudok varni,de a kesobbiekben ha ez az ido mar tizen akarhany orara novekszik,es teszem azt,hogy ejjel szeretnem,hogy megepuljon,akkor reggel bizony erhet kellemetlen meglepetes. -
urcsata #185 köszönöm az észrevételt,
az éjszaka meglesem ezt is, javítgatok pár bugot kifele, plusz belekezdek egy új fejlesztésbe is, aminek örülni fogtok :D -
froncs #184 őőőő...admin? Ez lehet hogy egy ici-pici bug?
Az miért van, hogyha a kolóniámnál berakok egy fémbányát fejleszteni, kijelzi, hogy 9 perc van még hátra. Mialatt építi, rákattintok a kristálybányára, hogy fejlessze azt is. ekkor azonban a fémbányának megnövekedik az építési ideje 13 percre. Felrakok még valamit építési sorba, már 24 perc. össze-vissza ugrál az építési idő. Minden frissítésnél mást jelez ki. Hol 22 percet ír, hol csak 3-at :S az előbb azt jelezte, hogy felépítette, most meg újra elkezdte építeni ugyan azt a szintet. -
froncs #183 próbáld meg hogy befrissíted az oldalt, vagy újraindítod a modemet. -
jacksz #182 nekem még mindig nem jó
bejött pár pillanatra aztán elment megint :( -
froncs #181 váááá nem hiszem el! Bejött az oldal :D:D:D:D -
froncs #180 Mi a Fehér Hollóban vagyunk. Ha ki van a kémkedésed fejlesztve 2-es szintre, jöhetsz nyugodtan. Illetve akárki jöhet! -
urcsata #179 Már nálam is bejön az oldal t-onlineos nettel.
~20 óra várakozás után -
mukievil #178 Ugyérzem ha életben akarok maradni a közeljövöben, akkor kénytelen leszek belépni egy szövetségbe! Tehát ti mibe vagytok ? Illetve bevesz e valaki ?
Pedig olyan jo, hogy én vagyok az istencsászár :D, csak nincsenek imperátoraim :D -
Kiado #177 Csak a legfontosabb dolgokat csináltam meg gyorsba, mert félek, hogy túllépem a mb keretet a forgalommal :S:D -
Blum #176 En meg egyelore a Fem es Kristaly gyarakat fejlesztem ezerrel,illetve a Naperomuvet tuningolom -
froncs #175 Kiado ha van valami a szövetségben, akkor rendezd el légyszi. Tagokat fel tudsz venni? -
froncs #174 Remélem azért a szövetségünk nagyrésze tud már játszani. Hajrá emberek! csináljátok csak a kolóniákat :) most úgyis annyi nyersanyag összegyűlt, hogy akinek ki lett fejlesztve az impulzushajtómű a megfelelő szintre, tud már kolonizálóhajót csinálni! -
Blum #173 Nalam delutan 2 ora ota hibatlanul mukodik az oldal Digi nettel.
(csak gondoltam megjegyem) -
Kiado #172 Tévedtem, telóról mégis megy mobilnettel, de rendes gépről nem. -
jacksz #171 sajna nálam sem pedig mennék már 1000-el.... -
froncs #170 Nálam sem jó még mindíg. :/
Szánalmas ez a T-home. Kíváncsi vagyok mennyit estem emiatt vissza... Márha valaha átáll a szolgáltató. Az hogy így alakult nem te tehetsz róla. -
mukievil #169 Biztos nem nálatok van gond ? Sütik törlése, vagy nemtudom, nekem már volt hogy délelött is jo volt, aztán elment egy kis időre, aztán 3-4 fele már jo volt , bár nem figyeltem pontosan, mert dolgoztam! Pannon mobilnettel mondjuk! -
urcsata #168 Ez nem biztos, hogy mindenütt így van, mert pl. nálam a t-onlineos neten még nem elérhető.
Szerintem holnapra már mindenkinél jó lesz.
Elnézést a kellemetlenségekért! -
mukievil #167 Jah már látom, ott van egy kis fül hogy kolonizácio,azt nem pipáltam ki! Köszi a segítséget!
-
#166 T-online bejön végre. Elindult minden okés vele. -
mukievil #165 Ok, már egyszer probáltam, megprobálom mégegyszer, hátha valamit elrontottam! -
urcsata #164 Flottaparancsnokságnál kiválasztod a hajót, koordinátát és fel fogja kínálni a lehetőséget. -
mukievil #163 Egy kérdés:
Hogy kell bolygot kolonizálni ? Kész a kolonizálo hajo, ki van fejlesztve az expedicios technologia, de hogy kell odamenni és kolonizálni ? -
jacksz #162 sajna nálam sem jött még be
a végén még bedarálnak és leshetek :( -
Kiado #161 Semmi sajna, próbáltam pedig iphone-ról is, ott is azt írja ki. -
urcsata #160 Akkor úgy néz ki, hogy lassan indul befele. Nevetséges a t-online lassúsága ...
Kiado
nyomj ctrl + f5-öt, hátha! -
Kiado #159 Nálam még mindig semmi :/ -
Nagyapi #158 Bejött végre, csak a fém lett több, mint a tárolókapacitása.