Űrcsata - Böngészős játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gabo91... nekem mûködik a lefelegörgetés. próbálj meg más böngészõt, vagy válts kompatibilitási nézetre.
szuszidi... A linkek valóban gyorsítanák a játékot? lehet, hogy van olyan hely (technológiafa) ahol nem kellene görgetni, de azért a játék javánál sokat nem számítana. Sztem mindegy lenne, hogy balra kell húzni 2 cm-rel az egeret, rá a menüre, vagy feljebb 2 cm-rel a gyorslinkre. Ennyire ne legyünk már lusták, hogy nem vagyunk képesek görgetni! Részemrõl egyébként átláthatók a dolgok. Az építési idõvel meg nem értem, hogy mi a problémád, mert bal oldalt is kiírja alul, külön szedve a bolygóidnál, írja az áttekintésnél, illetve az épületeknél is. Ennél több helyen már felesleges, mert akkor meg az lenne a baj, hogy "miért írja a hajógyárba az épület építési idejét? ezzel összezavar"
szuszidi... A linkek valóban gyorsítanák a játékot? lehet, hogy van olyan hely (technológiafa) ahol nem kellene görgetni, de azért a játék javánál sokat nem számítana. Sztem mindegy lenne, hogy balra kell húzni 2 cm-rel az egeret, rá a menüre, vagy feljebb 2 cm-rel a gyorslinkre. Ennyire ne legyünk már lusták, hogy nem vagyunk képesek görgetni! Részemrõl egyébként átláthatók a dolgok. Az építési idõvel meg nem értem, hogy mi a problémád, mert bal oldalt is kiírja alul, külön szedve a bolygóidnál, írja az áttekintésnél, illetve az épületeknél is. Ennél több helyen már felesleges, mert akkor meg az lenne a baj, hogy "miért írja a hajógyárba az épület építési idejét? ezzel összezavar"
Hold a bolygó körüli csata esetében alakulhat ki a törmelékbõl.
Erre 20% esély van.
Erre 20% esély van.
Nekem csak egy észrevételem lenne, lefele görgetni nem lehet, csak oldalra görget, ez azért zavaró mert az oldal meg inkább lefelé építkezik.
De nagyon jó kis játék, megfogott!
Lenne egy kérdésem.
Szövetségi lerakat, hogy mûködik?
A Szövetségi lerakat a baráti flottáknak nyújt lehetõséget az újratankolásra. Szintenként 10 ezer deutériumot lehet a flottának felvennie.
Errõl kicsit konkrétabbat tudnál mondani?
Ja és még valami. Holdam hogy lehet? 😊
(3 bolygóm van már)
De nagyon jó kis játék, megfogott!
Lenne egy kérdésem.
Szövetségi lerakat, hogy mûködik?
A Szövetségi lerakat a baráti flottáknak nyújt lehetõséget az újratankolásra. Szintenként 10 ezer deutériumot lehet a flottának felvennie.
Errõl kicsit konkrétabbat tudnál mondani?
Ja és még valami. Holdam hogy lehet? 😊
(3 bolygóm van már)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Köszi hogy elmondhattam. S várom a fejleményeket. A reklámokat lehet jobb oldalra rakni nem zavaró s szem elõtt van (lásd Ikariam, ogame)S mégis kattintanak.
Legyen szép napotok!
Legyen szép napotok!
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Köszönöm az építõ jellegû kritikát.
Ha kell, akkor újratervezem az oldalakat - csoportosítva.
Reklám:
- lehet, hogy zavaró helyen van, vagy mindig "rá viszi az ember szemét", de ebbõl tartja fent magát az oldal, nem akarok bevezetni semmi esemes fizetési rendszert.
Idõ probléma: még levelezgetek a supporttal, elvileg megoldották, de nem úgy tûnik, mert még mindig ugrál +- 5 percet.
Mikor lesz a fejlesztésekbõl komolyabban valami?
Durván 1 hét múlva, ugyanis vizsgáim lesznek.
Ha kell, akkor újratervezem az oldalakat - csoportosítva.
Reklám:
- lehet, hogy zavaró helyen van, vagy mindig "rá viszi az ember szemét", de ebbõl tartja fent magát az oldal, nem akarok bevezetni semmi esemes fizetési rendszert.
Idõ probléma: még levelezgetek a supporttal, elvileg megoldották, de nem úgy tûnik, mert még mindig ugrál +- 5 percet.
Mikor lesz a fejlesztésekbõl komolyabban valami?
Durván 1 hét múlva, ugyanis vizsgáim lesznek.
Szép reggelt!
Kedves "urcsata" néhány észrevételt szeretnék megosztani. Azért nem a fórumba írom mert ide több ember jár. Lehet vele vitázni. A részemre van egy pár nagyon zavaró dolog.
Áttekintés: Szépen kidolgozott fontos dolgokat hozza. Viszont a reklám fent nagyon zavaró. A reklám és a bolygós kép helyet cserélhetne mert a reklám ott nagyon rossz helyen van.
Birodalom áttekintése: elsõ ránézésre részemre áttekinthetetlen. Kicsi betûk, sok sok görgetés. Hiányoznak a képek is.
Épületek:
Szépen kidolgozott látszik sok idõd van benne. De a reklám zavaró vagy lent vagy jobb oldalt. Nincsenek csoportba foglalva az épületek. Megint a görgetés elmegy az ember kedve a játéktól.
Kutatás:
Csoportosítás hiányzik a részemre minden egy helyen, egy táblában. Hiányzik a tecfa gomb is nem tudom megnézni csak úgy ha átnyomok s elmegy a egy másik képernyõre s azt majd vissza lassítja a játékot.
Védelem:
Hajógyár: Nincsen csoportba foglalva nincs fechfa gomb sem nekem hiányzik. Nem látom a hajokat amiket lehetne majd gyártani át kell menni a tchfába megint felesleges körök. Csak lent van van egy épít gomb le kell görögni. Mért nem lehet egységenként kirakni. S nem ismered a vízszintest. Csak lefele megy minden. Szépen csoportba szedve visszaintessen egy képernyõre kiférne minden. (ez igaz majd minden menü pontra.) Építési lista mikor épít nem látom az idõt keresni kell. az keretbe raknám a tábla alá kiemelve, oda írva hogy vissza lévõ idõ az építésbõl. S ha már sorban vannak rakva az összes építési idõt is beírnám. Kiemelve. (amúgy az építési idõ nem megy elkezd számolni de leáll, csak akkor frissít ha átlépek másik képernyõre s vissza)
Flotta parancsnokság: Ha hiszed ha nem nem értem. Hiányoznak a hajók képei nincs csoportba szedve (pl: Szállítók,Hadi hajók, Ellátó hajók,stb.) Megint csak lefele építkezel ha vízszintesen raknád ki sokkal jobb lenne.
Techfa:
Nincs csoportosítva semmi. Hiányoznak a linkek a technológiákhoz, megnézek valamit mi kell mire vissza érek az oldalra elfeledem olyan soká tart. (vica verza linkre gondolok) Itt azt értem hogy Pl: Egyetem
Robotgyár (Szint 6/20)
Kutatólabor (Szint 5/22)
Nanitgyár (Szint 0/4)
Computer technológia (Szint 4/12)
Intergalaktikus kutatóhálózat (Szint 0/3)
Mindenhova kell link csak egy gombnyomás s ott is legyek s ha már ott vagyok egy másik s vissza is menjek.
Elnézést kicsit hosszú lett s le sem írtam mindent. A játék sokkal jobbnak ígérkezik mint az Ogame! Nagyon sok munkátok fekszik benne az látszik. Persze majd kiforrja magát a dolog. Remélem nem bántottam meg senkit az észrevételeimmel. (Esetleges gyalázkodó leveleket a privátba kérem nem hiányzik ide)
Nem lehúzni akarom a játékot nem ez a cél az a cél hogy jobban pörgõsebben játszhatóvá legyen téve.
Legyen szép napotok!
Üdv: Szuszidi
Kedves "urcsata" néhány észrevételt szeretnék megosztani. Azért nem a fórumba írom mert ide több ember jár. Lehet vele vitázni. A részemre van egy pár nagyon zavaró dolog.
Áttekintés: Szépen kidolgozott fontos dolgokat hozza. Viszont a reklám fent nagyon zavaró. A reklám és a bolygós kép helyet cserélhetne mert a reklám ott nagyon rossz helyen van.
Birodalom áttekintése: elsõ ránézésre részemre áttekinthetetlen. Kicsi betûk, sok sok görgetés. Hiányoznak a képek is.
Épületek:
Szépen kidolgozott látszik sok idõd van benne. De a reklám zavaró vagy lent vagy jobb oldalt. Nincsenek csoportba foglalva az épületek. Megint a görgetés elmegy az ember kedve a játéktól.
Kutatás:
Csoportosítás hiányzik a részemre minden egy helyen, egy táblában. Hiányzik a tecfa gomb is nem tudom megnézni csak úgy ha átnyomok s elmegy a egy másik képernyõre s azt majd vissza lassítja a játékot.
Védelem:
Hajógyár: Nincsen csoportba foglalva nincs fechfa gomb sem nekem hiányzik. Nem látom a hajokat amiket lehetne majd gyártani át kell menni a tchfába megint felesleges körök. Csak lent van van egy épít gomb le kell görögni. Mért nem lehet egységenként kirakni. S nem ismered a vízszintest. Csak lefele megy minden. Szépen csoportba szedve visszaintessen egy képernyõre kiférne minden. (ez igaz majd minden menü pontra.) Építési lista mikor épít nem látom az idõt keresni kell. az keretbe raknám a tábla alá kiemelve, oda írva hogy vissza lévõ idõ az építésbõl. S ha már sorban vannak rakva az összes építési idõt is beírnám. Kiemelve. (amúgy az építési idõ nem megy elkezd számolni de leáll, csak akkor frissít ha átlépek másik képernyõre s vissza)
Flotta parancsnokság: Ha hiszed ha nem nem értem. Hiányoznak a hajók képei nincs csoportba szedve (pl: Szállítók,Hadi hajók, Ellátó hajók,stb.) Megint csak lefele építkezel ha vízszintesen raknád ki sokkal jobb lenne.
Techfa:
Nincs csoportosítva semmi. Hiányoznak a linkek a technológiákhoz, megnézek valamit mi kell mire vissza érek az oldalra elfeledem olyan soká tart. (vica verza linkre gondolok) Itt azt értem hogy Pl: Egyetem
Robotgyár (Szint 6/20)
Kutatólabor (Szint 5/22)
Nanitgyár (Szint 0/4)
Computer technológia (Szint 4/12)
Intergalaktikus kutatóhálózat (Szint 0/3)
Mindenhova kell link csak egy gombnyomás s ott is legyek s ha már ott vagyok egy másik s vissza is menjek.
Elnézést kicsit hosszú lett s le sem írtam mindent. A játék sokkal jobbnak ígérkezik mint az Ogame! Nagyon sok munkátok fekszik benne az látszik. Persze majd kiforrja magát a dolog. Remélem nem bántottam meg senkit az észrevételeimmel. (Esetleges gyalázkodó leveleket a privátba kérem nem hiányzik ide)
Nem lehúzni akarom a játékot nem ez a cél az a cél hogy jobban pörgõsebben játszhatóvá legyen téve.
Legyen szép napotok!
Üdv: Szuszidi
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Na nektek legalább sikeres az expedíció 😄 Nálam ez volt: "Az expedíció idegen ûrhajóval találkozott. A rádióüzenetük megfejthetetlen volt, azonban a hajók tüzet nyitottak a flottára!"
Így most kiestem a top50-bõl 😞
Így most kiestem a top50-bõl 😞
Az enyém furcsa idegennel találkozott, aki matematikai számítások fejében 190 sötét anyagot adott. <#nevetes1>#nevetes1>
Flottád visszatért az expedícióból.
Ennyit sikerült hozniuk: Fém 0, Kristály 0, Deutérium 0 és Sötét anyag 273 .
Ennyit sikerült hozniuk: Fém 0, Kristály 0, Deutérium 0 és Sötét anyag 273 .
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
beindult a kutató lab .
OK<#taps>#taps>
OK<#taps>#taps>
Kösz. Nem volt létfontosságú, csak esetleges segítségkéréshez szükséges.
A kutatólabor 6 szintet nem tudom kifejleszteni pedig megvan hozzá mindenem , zödldel jelöl mindent ,csak nem fogadja el az épít ha rákattintok
nézzétek meg lécci
nézzétek meg lécci
Igen. Nem mindegyik rang engedi, hogy körüzenetet hozz létre, de már kiosztottam neked egy rangot,amivel tudsz. Bocs, hogy ilyen sokáig tartott
Nálam nincs.A link után közvetlenül egy "Kedves Látogató!" felirat jön.
Hacsak nem keveredtem el nagyon.
Hacsak nem keveredtem el nagyon.
Szövetségi üzenet küldéséhez kell valami rang, mert nem találom sehol ?
szerintem még annyira nem rossz, hogy bennt van, mert így nincsen az, hogy a 30 ezres lefosztja a sokkal alata lévõt, ezzel pedig nem hagyja játszani.
Igen, van benne egy ilyen védelem, hogy ha túl erõs az ellenfeled, nem támadható. Ugyan így vissza is játszik ez.
Ha ez zavarja a játékosok nagy részét, eltávolítható.
Ha ez zavarja a játékosok nagy részét, eltávolítható.
Mekkora a különbség köztetek pontban?
Ma ment egész idáig, most szerinte megint nem állt át az internetszolgáltató 😄!
Az miért van, hogy 2000 pont feletti játékost sem tudok támadni? A távolság befolyásolja, hogy kit érek el?
<#violent>#violent> mai támadásom után is a ami 14 órakor volt a zsákmány 75%-át hozta el , bosszantó 1 kicsit<#violent>#violent>
ez nem sikerült még kijavitani
ez nem sikerült még kijavitani
Mekkora egy épület és fejlesztés maximális szintje ?
Pár perc és kijavítom
A játék fórumán a "van egy ötletem" fórumban nincs topic nyitási, és post küldési jog adva a normál júzereknek, legalábbis nekem nem enged postolni. Persze ha direkt van így akkor nem szóltam 😊
Szerintem csak x%-át tudod elhozni az ellenfél nyersanyagának, nem az összeset, hiába rendelkezel elegendõ raktér kapacitással
Köszönöm, ezt már jelezték.
Megvárom az óra pontos beállítását szerver szolgáltató részrõl, mivel lehet, hogy ezt is a pontatlan idõ okozza. /Korábban tudtommal nem volt ilyen/
Megvárom az óra pontos beállítását szerver szolgáltató részrõl, mivel lehet, hogy ezt is a pontatlan idõ okozza. /Korábban tudtommal nem volt ilyen/
Én is találtam egy érdekességet !!!<#violent>#violent>
Támadás- gyõzelem után a zsákmánynak egy töredékét adja be a szállítóimnak ,nem elõször, hogy félig üresen jöttek vissza , gondoltam a préda belépett és költött belõle , de csata után ,kémkedés és csodálkozva látom ott van a cuccos ,csak a szállítóim jönnek vissza a kétórás visszaútról félig üresen - ez így nem nagyon jó mert, hiába a gyõzelem, ha nincs meg amire számítasz <#conf>#conf>
Támadás- gyõzelem után a zsákmánynak egy töredékét adja be a szállítóimnak ,nem elõször, hogy félig üresen jöttek vissza , gondoltam a préda belépett és költött belõle , de csata után ,kémkedés és csodálkozva látom ott van a cuccos ,csak a szállítóim jönnek vissza a kétórás visszaútról félig üresen - ez így nem nagyon jó mert, hiába a gyõzelem, ha nincs meg amire számítasz <#conf>#conf>
Nocsak,ujra bejelentkeztem es megjavult. Ez esetben targytalan,elnzest.
(vagy ha netan ilyen gyors lenne a reagalas,akkor koszonom! 😊)
(vagy ha netan ilyen gyors lenne a reagalas,akkor koszonom! 😊)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Talaltam egy ujabb bug-ot.
Jelenleg en 40ezer kristalyt tudok tarolni. Ami pont jo lenne,mert szeretnek egy szovetsegi lerakatot epiteni,de a kristaly szamlalo 39.999-nel megallt! Kitudna ezt javitani valamelyik illetekes?
Jelenleg en 40ezer kristalyt tudok tarolni. Ami pont jo lenne,mert szeretnek egy szovetsegi lerakatot epiteni,de a kristaly szamlalo 39.999-nel megallt! Kitudna ezt javitani valamelyik illetekes?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Köszi.Lenne még egy kis gondom de privátban kérdezném.
Hiba kijavítva, tudsz már regisztrálni. Köszönöm.
Sziasztok .Többször próbáltam regisztrálni , de mindig ezt a hiba üzenetet kapom
Van valami ötletetek hogy miért?
Warning: mysql_connect() : Access denied for user 'urcsata'@'localhost' (using password: YES) in /var/www/vhosts/urcsata.com/httpdocs/index.php on line 359
Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/vhosts/urcsata.com/httpdocs/index.php on line 360
Warning: mysql_real_escape_string() : Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/urcsata.com/httpdocs/index.php on line 361
Warning: mysql_real_escape_string() : A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/urcsata.com/httpdocs/index.php on line 361
Warning: mysql_query() : Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/urcsata.com/httpdocs/index.php on line 363
Warning: mysql_query() : A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/urcsata.com/httpdocs/index.php on line 363
Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)
Van valami ötletetek hogy miért?
Warning: mysql_connect()
Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/vhosts/urcsata.com/httpdocs/index.php on line 360
Warning: mysql_real_escape_string()
Warning: mysql_real_escape_string()
Warning: mysql_query()
Warning: mysql_query()
Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)
Mekkora egy épület maximális szintje?
Dravanet-nél sem megy még
Externet Kft.
HÁt azt nemtudom sajna!
Milyen szolgáltató van?
A munkahelyemen még most sem mûködik az oldal 😄😄, le fogok maradni 😄!
privátba elküldtem
Igen, amíg megoldom az építési problémát.
Tudnál adni 1 msn címet? köszönöm
Tudnál adni 1 msn címet? köszönöm
Az építési lista le lett csökkentve 3 db-osra?
akkor bugos! Mert felépítettem a kolóniámon 2-re a kutatólabort és megkaptam rögtön a vegyihajtómûvet 4-esre, impulzushajtómûvet 3-asra stb. Tehát nem kell semmit újra fejleszteni, mert amit kifejlesztettem az anyabolygón, az a kolóniámon is ki van fejlesztve.
Kutatásnál igen, az adott bolygón újra ki kell fejleszteni a technológiát.
Eddig én akármikor bejelentkeztem, rossz volt. Viszont azt hadd kérdezzem meg, hogy hogyan van ez a kutatás a kolónián. Elõröl kellene minden kutatást kezdeni? vagy amit a fõbolygón kifejlesztettem, annak a szintjei elérhetõk a kolónián is?
Úgy néz ki, hogy meg van a hiba forrása.
Idõközönként jelentkezett ez a bug, bizonyos órákban jó máskor meg rossz?
Idõközönként jelentkezett ez a bug, bizonyos órákban jó máskor meg rossz?