357
Űrcsata - Szöveg alapű ingyenes böngészős játék
  • mukievil
    Na még továbbra sem működik az oldal!

A nem látott állomások a szolgáltató illetve helyi háló, rövid ping idővel, nem hiszem hogy ott a gond!

Viszont az utolsó 3 csomag, az nem tudom mi, 170 körüli ms-t ír, de ott várt vagy 5-8 másodpercet is mire kiírta az állomást!

http://static.kepfeltolto.com/big/2011/06/15/d2a64d2126267a0d07ad2e5524b07811.jpg
  • mukievil
    Üdv!

Melyik fejlesztéssel tudok több expediciot inditani ?

A megába vagyok :D!

• Harbonah
    nem kell bolygónként fejlesztened a technikákat elég egyszer
  • Szuszidi
    Szia mukievil!
    A játék lényege hogy jól érreze magát az ember. Ez az a játék ahol nem lehet nyerni. De lehet barátokat lelni. Jót szórakozni.
    A rövid velős lényeg légy ügyes fejleszd magad minél jobban, erősödj meg s igázd le a gyengébbet.(az erősebbet úgy sem tudod). Lépj be egy szövetségbe (Pl: a Megába). S harcolj váll - váll vetve.
    Legyen szép estétek!
  • gabo91
    Ha kutatás folyik éppen, akkor nem lehet fejleszteni a kutatólabort, és fordítva.
    Viszont bolygónként külön külön kell kikutatni a technológiákat.
    Ha az 1. bolygón folyik a kutatás, a többin nem engedi fejleszteni a kutatólabort.... mondván hogy kutatás folyik.
    ezen nem lehetne változtatni?
    Elég nehézkes lesz így összehozni a dolgokat.
  • mukievil
    Üdv!

Srácok valaki leírná nekem a játék hosszútávú mechanizmusát?

Most így hirtelen rápillantottam, ugye csak a top 100at látom, abban kb mindenkinek szövetsége szövetséges a szövetséggel:D:D!
    Szóval elég sok a szövetséges, persze tudom ez változhat!

Tehát a játékban ellenséges bolygókat lehet foglalni, vagy mitől lesz valaki az ellenségem?
    Nemrég megtámadott valaki, 20 fényévnyire, visszavertem, most én is küldjek 20 fényévnyire sereget?

Szóval a problémám hogy nem nagyon érzem át a játékot! Ez azért van mert nemrég indult ? Vagy mi a feladatom, vagy miért vagyok a galaxisban?

(még nem játszottam böngészős játékkal)
  • urcsata
    Elkészült a játék számára Teamspeak 3 szerver:

108.59.253.137

ip címen lehet megtalálni minket, klánoknak saját szoba létrehozható, igények szerint.

Személy szerint engem is itt lehet majd megtalálni, azonban nem mindig leszek elérhető.
  • Harbonah
    Na akkor múltkor fölöslegesen állítottam le a hajó építést...
  • mukievil
    Hát akkor nem szóltam :D!
  • froncs
    A bolygókolinizálsá nem bug! az első 9 kolóniához nem kell semmi technológia, csak egy kolonizáló hajó. Ha már megvan a 9 kolóniád, akkor számít az expedíciós technológia! A bolygóra építhető dolgok helyeinek száma pedig nekem már kevés :S fejlesztenem kell a terraformálót, hogy tudjak még odaépíteni.
  • Kiado
    küldött 4, fogadott 4, elveszett 0 :/
  • mukievil
    Pár kérdés:
    -Mekkora egy fejlesztés maximális szintje?
    -Mekkora egy épület maximális szintje?
    -Lehet csak itt az eleje fele, de nekem elég soknak tűnik a bolygóra építhető dolgok száma, nem nagyon kell kombinálni, hogy ez kristály bánya bolygó legyen stb...
    -Hány bolygót lehet kolonizálni?

Pár bug:
    -A bolygó kolonizálásával kapcsolatban, van az a technológia (még nálam sem jön be az oldal), talán az expediciós vmi, ami azt irja, hogy minden második szinten kolonizálható egy bolygó! Na nekem ez 2. szintű, és van már 4 bolygóm!
    -Néha néha mintha nem frissülne az oldal, és beragad egy-két dolog. Pl ha a fejlesztés kész, még utána nem enged hajót venni, ilyesmik. Pár perc múlva ha visszalépek már működik.

• Cowie
    A fejlesztők felé a következő kérdésem lenne:
    A támadó flottába küldök egy Újrahasznosítót is akkor a csata után keletkezett törmeléket is begyűjti, vagy arra külön küldetést kell majd indítani a csata után?
  • gabo91
    nem tudom írta e már valaki...
    üzeneteknél nem lehetne megoldani, hogy az általam kijelölteket törölhessem?
    Csak olyan lehetőséget látok, hogy összes üzenet törlése...
  • froncs
    kiado!
    Elméletileg lehetséges hogy helyettesítselek a játék keretein belül. Ha te is és az admin is beleegyezik, akkor addig építgetem a tiédet is, hogy ne csússz annyira le!
  • Harbonah
    ha le pingeled az oldalt jön válasz? ha nem akkor traceroutera mit mond?

ha nem tudod, hogy kell:
    Start menü>futtatás... (vagy Windows gomb+R)
    írd be: "cmd" majd enter
    a fekete ablakba írd be: "ping urcsata.com" Enter
    Elfog erre küldeni 4 csomagot, amire ha jön válasz akkor a net rendben van és a böngészőben van vmi gebasz, töröld a gyorsítótárat, próbáld meg másik böngészővel

Ha nem jön vissza a csomag, akkor pötyögd be ezt:
    "tracert urcsata.com" enter, és kiderül hol akad el a dolog. Másold ide az eredményt és lehet megtudjuk mondani a megoldást
  • Kiado
    Sajna nekem a mai napig nem jön be az oldal a leállás óta :S
  • froncs
    Baloldalt a menüben rákattintasz az áttekintésre. Ha beadta, akkor felül középen ki van írva, hogy "kolónia"xy erre rákattintasz és itt tudod átnevezni.
  • pubiloál
    Hogy lehet a kolonizált bolygót átnevezni? Nem valami tetszetős az a név hogy "Kolónia".. :)
  • Szuszidi
    Az a bajom hogy én már vén ember létemre nem látom át mit ti fiatal titánok. Szeretem az össze fogott dolgokat az egyszerű átlátható dolgokat. (tanácsolom reggelj valamelyik online játékon) s nézz körül)
    Legyen szép napotok.
  • froncs
    Gabo91... nekem működik a lefelegörgetés. próbálj meg más böngészőt, vagy válts kompatibilitási nézetre.

szuszidi... A linkek valóban gyorsítanák a játékot? lehet, hogy van olyan hely (technológiafa) ahol nem kellene görgetni, de azért a játék javánál sokat nem számítana. Sztem mindegy lenne, hogy balra kell húzni 2 cm-rel az egeret, rá a menüre, vagy feljebb 2 cm-rel a gyorslinkre. Ennyire ne legyünk már lusták, hogy nem vagyunk képesek görgetni! Részemről egyébként átláthatók a dolgok. Az építési idővel meg nem értem, hogy mi a problémád, mert bal oldalt is kiírja alul, külön szedve a bolygóidnál, írja az áttekintésnél, illetve az épületeknél is. Ennél több helyen már felesleges, mert akkor meg az lenne a baj, hogy "miért írja a hajógyárba az épület építési idejét? ezzel összezavar"
  • urcsata
    Hold a bolygó körüli csata esetében alakulhat ki a törmelékből.
    Erre 20% esély van.
  • Cowie
    A "hold kérdés" engem is érdekel.
  • gabo91
    Nekem csak egy észrevételem lenne, lefele görgetni nem lehet, csak oldalra görget, ez azért zavaró mert az oldal meg inkább lefelé építkezik.
    De nagyon jó kis játék, megfogott!

Lenne egy kérdésem.
    Szövetségi lerakat, hogy működik?
    A Szövetségi lerakat a baráti flottáknak nyújt lehetőséget az újratankolásra. Szintenként 10 ezer deutériumot lehet a flottának felvennie.
    Erről kicsit konkrétabbat tudnál mondani?

Ja és még valami. Holdam hogy lehet? :)
    (3 bolygóm van már)
  • Szuszidi
    Köszi hogy elmondhattam. S várom a fejleményeket. A reklámokat lehet jobb oldalra rakni nem zavaró s szem előtt van (lásd Ikariam, ogame)S mégis kattintanak.
    Legyen szép napotok!
  • urcsata
    Köszönöm az építő jellegű kritikát.

Ha kell, akkor újratervezem az oldalakat - csoportosítva.

Reklám:
    - lehet, hogy zavaró helyen van, vagy mindig "rá viszi az ember szemét", de ebből tartja fent magát az oldal, nem akarok bevezetni semmi esemes fizetési rendszert.
    Idő probléma: még levelezgetek a supporttal, elvileg megoldották, de nem úgy tűnik, mert még mindig ugrál +- 5 percet.

Mikor lesz a fejlesztésekből komolyabban valami?
    Durván 1 hét múlva, ugyanis vizsgáim lesznek.
  • Szuszidi
    Szép reggelt!
    Kedves "urcsata" néhány észrevételt szeretnék megosztani. Azért nem a fórumba írom mert ide több ember jár. Lehet vele vitázni. A részemre van egy pár nagyon zavaró dolog.
    Áttekintés: Szépen kidolgozott fontos dolgokat hozza. Viszont a reklám fent nagyon zavaró. A reklám és a bolygós kép helyet cserélhetne mert a reklám ott nagyon rossz helyen van.
    Birodalom áttekintése: első ránézésre részemre áttekinthetetlen. Kicsi betűk, sok sok görgetés. Hiányoznak a képek is.
    Épületek:
    Szépen kidolgozott látszik sok időd van benne. De a reklám zavaró vagy lent vagy jobb oldalt. Nincsenek csoportba foglalva az épületek. Megint a görgetés elmegy az ember kedve a játéktól.
    Kutatás:
    Csoportosítás hiányzik a részemre minden egy helyen, egy táblában. Hiányzik a tecfa gomb is nem tudom megnézni csak úgy ha átnyomok s elmegy a egy másik képernyőre s azt majd vissza lassítja a játékot.
    Védelem:
    Hajógyár: Nincsen csoportba foglalva nincs fechfa gomb sem nekem hiányzik. Nem látom a hajokat amiket lehetne majd gyártani át kell menni a tchfába megint felesleges körök. Csak lent van van egy épít gomb le kell görögni. Mért nem lehet egységenként kirakni. S nem ismered a vízszintest. Csak lefele megy minden. Szépen csoportba szedve visszaintessen egy képernyőre kiférne minden. (ez igaz majd minden menü pontra.) Építési lista mikor épít nem látom az időt keresni kell. az keretbe raknám a tábla alá kiemelve, oda írva hogy vissza lévő idő az építésből. S ha már sorban vannak rakva az összes építési időt is beírnám. Kiemelve. (amúgy az építési idő nem megy elkezd számolni de leáll, csak akkor frissít ha átlépek másik képernyőre s vissza)
    Flotta parancsnokság: Ha hiszed ha nem nem értem. Hiányoznak a hajók képei nincs csoportba szedve (pl: Szállítók,Hadi hajók, Ellátó hajók,stb.) Megint csak lefele építkezel ha vízszintesen raknád ki sokkal jobb lenne.
    Techfa:
    Nincs csoportosítva semmi. Hiányoznak a linkek a technológiákhoz, megnézek valamit mi kell mire vissza érek az oldalra elfeledem olyan soká tart. (vica verza linkre gondolok) Itt azt értem hogy Pl: Egyetem
    Robotgyár (Szint 6/20)
    Kutatólabor (Szint 5/22)
    Nanitgyár (Szint 0/4)
    Computer technológia (Szint 4/12)
    Intergalaktikus kutatóhálózat (Szint 0/3)
    Mindenhova kell link csak egy gombnyomás s ott is legyek s ha már ott vagyok egy másik s vissza is menjek.
    Elnézést kicsit hosszú lett s le sem írtam mindent. A játék sokkal jobbnak ígérkezik mint az Ogame! Nagyon sok munkátok fekszik benne az látszik. Persze majd kiforrja magát a dolog. Remélem nem bántottam meg senkit az észrevételeimmel. (Esetleges gyalázkodó leveleket a privátba kérem nem hiányzik ide)
    Nem lehúzni akarom a játékot nem ez a cél az a cél hogy jobban pörgősebben játszhatóvá legyen téve.
    Legyen szép napotok!
    Üdv: Szuszidi
  • eMPé
    Na nektek legalább sikeres az expedíció :D Nálam ez volt: "Az expedíció idegen űrhajóval találkozott. A rádióüzenetük megfejthetetlen volt, azonban a hajók tüzet nyitottak a flottára!"
    Így most kiestem a top50-ből :(
  • Nagyapi
    Az enyém furcsa idegennel találkozott, aki matematikai számítások fejében 190 sötét anyagot adott.
  • gabo91
    Flottád visszatért az expedícióból.
    Ennyit sikerült hozniuk: Fém 0, Kristály 0, Deutérium 0 és Sötét anyag 273 .
  • zozoka59
    beindult a kutató lab .
    OK
  • Nagyapi
    Kösz. Nem volt létfontosságú, csak esetleges segítségkéréshez szükséges.
  • zozoka59
    A kutatólabor 6 szintet nem tudom kifejleszteni pedig megvan hozzá mindenem , zödldel jelöl mindent ,csak nem fogadja el az épít ha rákattintok
    nézzétek meg lécci
  • froncs
    Igen. Nem mindegyik rang engedi, hogy körüzenetet hozz létre, de már kiosztottam neked egy rangot,amivel tudsz. Bocs, hogy ilyen sokáig tartott
  • Nagyapi
    Nálam nincs.A link után közvetlenül egy "Kedves Látogató!" felirat jön.
    Hacsak nem keveredtem el nagyon.
  • Harbonah
    a szövetségi chat linkje alatt van körüzenet néven
  • Nagyapi
    Szövetségi üzenet küldéséhez kell valami rang, mert nem találom sehol ?
  • froncs
    szerintem még annyira nem rossz, hogy bennt van, mert így nincsen az, hogy a 30 ezres lefosztja a sokkal alata lévőt, ezzel pedig nem hagyja játszani.
  • Cowie
    Nem zavaró. Sőt érthető.
  • urcsata
    Igen, van benne egy ilyen védelem, hogy ha túl erős az ellenfeled, nem támadható. Ugyan így vissza is játszik ez.

Ha ez zavarja a játékosok nagy részét, eltávolítható.