357
Űrcsata - Szöveg alapű ingyenes böngészős játék
-
#357 Új motor lett csórva? :D
Nem teljes a fordítás, nem tudjátok a maradékot fordítani vagy kimaradt egyelőre? :) -
#356 Üdv!
A játék tényleg jobb, lett.
Szerintem érdemes kipróbálni! -
urcsata #355 Üdv!
Teljesen megújult online stratégiai játékunk: az Űrcsata,
várunk minden kedves új és régi játékost.
Pár újdonság:
- fejlettebb motor
- hibajavítások
- küldetések
- új design
- és sok sok más egyéb fejlesztés!
Segítség is van a kezdéshez, amit Cowie szerkesztett össze.
Gyere és játssz a többi játékossal! -
urcsata #354 Igen, így elvileg folyamatos aktivitásra ösztönzi a játékost. -
#353 De a játékos nem tudja, hogy melyik órában mi mennyit ér, ha jól gondolom. -
urcsata #352 Éjfélkor határozódik az meg, hogy az adott napon egy órában mi mennyi pontot ér.
Tehát óránként változik az, hogy mi mennyi pontot ér.
4 és 12 pont között változik ez az egész szám. -
#351 Azt hogy mi mennyi pontot ér lehet tudni? Vagy az is random? -
urcsata #350 Tisztelt Felhasználók!
Készen lett a nyereményjáték, az első körben egy pendrive, űrcsatás póló és bögre kerül kiosztásra!
Pontszámítás: Minden nap! éjfélkor elvégződik egy kalkuláció, ami meghatározza az aznapi órákban a pontok számát,
azaz: kisorsolódik, hogy óránként mennyi pontot ér egy építés, kutatás stb.
Ezen kívül! 360 pontot ér egy új felhasználó meghívása a játékba, így bővülne a társaságunk.
Kérdéseiteket ide is várjuk! -
#349 Az ötlet jó. A kiegyensúlyozáson sok múlik.
A kezdő játékosok pl. kaphatnának valamilyen szorzót a szerzett pontjaikra, hogy lépést tudjanak tartani a régebbi játékosokkal. -
urcsata #348 Tisztelt Felhasználók!
Elérkezett az idő a változásra, egy új irány kijelölésére. Megpróbáljuk úgy alakítani az oldalt, hogy jól szórakozzatok, kellemes kikapcsolódást jelentsen böngészgetés közben.
Ezért kitaláltunk egy új, / lehet, hogy Magyarországon egyedülálló módszert/ az aktív játékosok megjutalmazására.
Az oldal bevételeinek egy részét visszaforgatjuk a felhasználók számára, ajándékok fejében.
Bizonyos időszakokra lesznek meghirdetve ún. pontgyűjtő versenyek, amelynek végén a legtöbb pontot elérő X játékos ajándékban fog részesülni.
A rendszer úgy lesz kialakítva, hogy a friss, újonc játékos is ugyanakkora eséllyel fog indulni a játékban, mint az "öreg" játékos, tehát aktivitás alapján lesz minden számolva. Az aktivitás részleteiről később.
A nyeremények fedezete miatt több hirdetés megjelenítése várható az oldalon.
Alapszabály
Aki az egyik hónapban nyert, az a következő hónapban nem kaphat ajándékot, mivel így több esély marad a játékosoknak.
Nyeremények
Az ajándékok értéke, mennyisége változni fog a bevételek függvényében.
A nyertes postai úton fogja megkapni a nyereményét és hozzájárul neve és városának megjelenítéséhez.
Aktivitás - változás alatt
Különböző mennyiségű pontokat lehet majd gyűjteni építkezésért, harcért, kutatásért stb. az adott időszak alatt, tehát nem a mostani pontrendszer lesz használatban.
Azok a játékosok akik nem értek el helyezést, beválthatják majd a pontjaikat különböző játékbeli bónuszokra.
Nagyobb pontban fog részesülni az, aki meghívja egyik barátját/ismerősét a játékba és az illető aktívan játszani is fog!
Kérdéseiteket, javaslataitokat várom! -
urcsata #347 Üdv!
2 személyből, bugok kijavításán szabadidőnkben dolgozunk. -
#346 Tényleg most a fejlesztő csapat hány főből áll? Mennyire számíthatunk a játék gyors fejlődésére, bugok javítására? - :) -
#345 Ám, sok értelme nincs a játéknak ha pl egymás flottáját elpusztítjuk azt a bolygók maradnak ugyanúgy, termeléssel együtt. Ha valaki halálra ítélt fog egy kolonizáló hajót elmenekül egy távoli galaxisba :D ahova nem pár óra alatt lehet eljutni:P
Hatalmas kiaknázatlan lehetőségek vannak ebben a játékban csak nem mindegy merre megy.
Tény , hogy építgetős gyűjtögetős játék módot külön univerzumba kell csinálni:) -
#344 De nézzétek a játék fórumát :)
http://www.urcsata.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=36 -
#343 Sziasztok!
Véleményem az, hogy mehet a bolygó foglalás ebben az univerzumban csak ki kell alaposan dolgozni. pl nem úgy menne, hogy fogom oda menek a flottával elpusztítok mindent és enyém , hanem lenne pl bolygónak populációja ami szépen növekedne és az is befolyásolná plusz a bombázás plusz a morál. Ha egy Galaxisba elég sok a nagyon erős játékos Szövetség alap h oda nem dobna a játék több játékost hanem nyitna odébb egyet. Persze oda eljutni nem 1-2 óra lenne hiába lenne valaki hiper fejlett. Vélemény? -
#342 Véleményem szerint, bolygó foglalós változat jó lenne, de mindenképpen külön univerzumba.
Az expedíció paramétereit mikor tudjátok kijavítani? Ez a mostani változat teljesen kiöli a játékból az akciót. (senki nem támad, csak farmolja az expedíciót) -
#341 Szép reggelt!
Remélem jót pihentél.
A véleményem az hogy külön univerzum. Jelenleg is túl sokan vannak egy szövetségben. Ha valakinek elfoglalják a bolygóját kezdheti a játékot elölről. Valahol a közös nevezőt kéne megtalálni, harc is gyűjtesz is. A fórum életet be kéne indítani nagyon jó lenne.
Legyen szép napotok! -
urcsata #340 Üdv!
Visszaérkeztem az országba, ismét beindul a javítgatás, fejlesztés.
Szavazást kellene tartani arról, hogy elmenjen a játék egy olyan irányba, ami pl. klánháborúhoz hasonlít -> bolygót tudsz foglalni, érdemes a másikat támadni /esetleg erre a modra kulon univerumot inditani/ vagy pedig a gyűjtögetéses, kevesebb támadással rendelkező játék.
Véleményt, ötletet kérnék, köszönöm előre is! -
#339 Igen Ogameben befolyásolja a található nyersanyag mennyiséget az is -
froncs #338 Amúgy miért jobb az, ha nem csak 1 órát vannak expedíciózni, hanem 6-ot?? Több nyersit kéne hozniuk? Vagy nagyobb eséllyel találnak pl sötét anyagot? -
#337 Szerintem azzal, hogy az expedíciókból ennyi nyersanyagot lehet hozni azzal a játékélményt teljesen tönkreteszitek.
Így senki sem fog harcolni, mert nem éri meg.
Kockázat nélkül tud bárki nyersanyagra szert tenni, akkor minek harcoljon.
Gyakorlatilag a játék átmegy gyüjtögetésbe.
Szerintem úgy kellene konfigurálni a dolgokat, hogy a szűkös erőforrások miatt a játékosok rá legyenek kényszerítve arra, hogy harcoljanak egymással. -
#336 nem, az eredeti másodpercet számoltam el, de csak a napot javítotam ki :D -
froncs #335 Harbonah mondjuk elszámolt valamit....
ez nem 9700 nap, hanem 16000. De sok mindenen nem változtat. :) -
froncs #334 Lehet, hogy én még nagyon előre gondolkodok, de nem lett egy "kicsit" elnagyolva a játék? :D
Az 1-es gravitonhoz 300.000 energia kell. Slussz. Ez még nem lenne olyan nagy valalmi. csak a legjobbak tudnák megcsinálni, a többiek meg hagynák a fenébe, inkább nekifognának a romboló tömeggyártásához, mert olcsóbb, mint 1 halálcsillag, és 70 db romboló már lezúzza a deathstart. Eddig nincs kifogás, tökéletes a játéktervezés. De ha belegondolok, hogy az avatarhoz 8-as!!! graviton kutatás kell, akkor már elgondolkodtat egy kicsit a dolog:
38.400.000 energia.----> ehhez csupán
256.000 napszat kell (ha 150 energiával számolunk. !max 124-et termel!)
ahhoz pedig
512.000.000 kristály
128.000.000 deu
meg egy kis idő... számoljunk csak 1 percet mindegyiknek-> 177 nap alatt megvan!
de ez csak a graviton.
a fegyvertek még húzósabb:
Harbonahtól idézek, köszönöm a számításokat!
"ha 20 as szintig felakarom huzni a fegyver techet akkor kelleni fog 1.677.619.200 fém és
419.404.800 kristaly
valamint 1428597600 másodperc az 9700 nap
persze a kutatási idő csökken az intergalaktikus kutatóhálózat miatt, de a nyersi igény ott van!" -
froncs #333 Folyamatban, de lassan megy az a hajó. -
urcsata #332 Jöhetne még egy teszt, mert ismét módosítottam. -
froncs #331 megerősítve! :) -
urcsata #330 Hiba kijavítva, megerősítésre várok :) -
froncs #329 Dettó.
ötször annyi nyersanyagot hoztak nekem is a hajóim, mint amennyit el tudnának szállítani. Kíváncsi lennék az újoncok arcára, mikor 2000 ponttal elküldik az életük első vadászát egy expedícióra és odaállít nekik 600k fémmel meg 400k kristályjal. Építhetnek egy darabig, mire elfogyasztják. :)
-
#328 Nem lőttetek egy kicsit túl a célon az expedíció fejlesztésénél?
2 teherhajóm volt és több mint 100.000 deutériumot hoztak. -
mukievil #327 Ha engem kérdezel, én abbahagynám az expedíció egyensúlyba hozását! Elküldöd a hajókat, vagy meghalnak vagy sem! Senki sem kételkedik szerintem abban, hogy elveszik e a hajója vagy sem, nyilván a sötét anyag ritka!
Nem ismerjük a hajók harcerejét, a motor működését, így kicsit nehéz segíteni!
De lehet csak én nem ismerem!
Egyébként nem egy könnyü feladat ballanszolni egy ilyen szintű játékot, nem véletlenül vannak több honapon át bétatesztek, ilyesmik! De egy szük körü csapatban érdemes lejátszani egy gyorsjátékot is, hogy milyen különbségeket hoz 1-1 hajo kifejlesztése. Bele se merek gondolni, hogy a csatahajo utáni szinten, már egy hajoval le lelhet ölni mindenkit ? -
urcsata #326 Üdv!
Jelenleg az expedíció egyensúlyba hozásán dolgozok.
Mivel egyedül nehéz, ezért júl. 10-től bővül a fejlesztőcsapat egy új taggal.
Ezek után lehet komolyabb változásokra számítani.
Hajóknál:
megfelelő lenne az adott egységek árának módosítása?
véleményt kérnék, köszönöm -
froncs #325 Írtam űcs-án privátot muki!
Igaza van amúgy sajnos, mutatják a csatajelentések is. Kicsit át kéne variálni az egységeket. Ha a csatahajó tízszer olyan erős,mint a cirkáló, akkor kerüljön legalább 3-szor annyiba. Szerintem nincsenek egyensúlyban az egységek, és ha nem találunk erre megoldást, akkor esélyük sem lesz azoknak, akik most kezdik a játékot. Elérik a 20 ezer pontot, ha még nincs csatahajójuk, végük. Hiába van cirkálójuk, csatahajó ellen semmit nem ér. -
mukievil #324 Inkább a csatamotoron kéne változtatni!
A vakáció mód nem működik, a csatahajot meg már nemtudom kifejleszteni, mert nem engedik hogy összegyüljön annyi nyersanyag a bolygon, a szállítokat meg legyakják!
Csatahajo nélkül, meg megkarcolni sem lehet csatahajot kb!
A szövetségemtől elnézést kérek, de én szerintem abbahagytam a játékot! -
urcsata #323 Módosítás:
10-ből 1 expedíciónál:
- elpusztul a flotta
- csatába keverdik a flotta
10-ből 3 expedíciónál:
-nyersanyaggal tér vissza
-sötét anyaggal tér vissza
10ből 2 expedíciónál:
-űrhajót talál a flotta
-
urcsata #322 Bug javítás
-expedíció során volt 1 kis hiba, ott lett kijavítva bug
Esélyek:
20%-ra vannak jelenleg lebontva
- flotta sötét anyagot talál
- nyersanyagot talál
- csatába keveredik a flotta
- űrhajót talál /ekkor 50% esély a túlélésre/
- elpusztul a flotta
-
froncs #321 Nem. Hajót és védelmet nem lehet lerombolni, csak épületet. Bár a rakétakilövőnél azt írja, hogy "fejlettebb technológiák során, valószínűleg ez a létesítmény felesleges lesz, lebontásra fog kerülni." De mégsem lehet lebontani -
eMPé #320 A nap szatelitet meg lehet semmisíteni valahogy saját kezűleg? -
Nagyapi #319 Hiába a gauss ágyúk, a sok ion ágyú, meg sem tudom karcolni.
Egy hajót sem veszít, úgy visz mindent, már nem is építek védelmet.
-
#318 Ha ACS flottát indít és meghívja magát akkor tud egyszerre több bolygóról hajókat küldeni, persze ez gondolom nem vigasztal :(
de amúgy a csatamotor télleg egy vicc