357
Űrcsata - Szöveg alapű ingyenes böngészős játék
-
#157 A NIFI-nél (Nemzeti Információs Infrastruktura Fejlesztési Iroda) már a kezdetektől jó :) -
urcsata #156 Be, csak most a t-onlineon múlik minden. -
froncs #155 Fogjuk meg egymás kezét, koncentráljunk erősen és kántáljuk, hogy "Múkodj" Eddig mindíg bejött nem? -
froncs #154 attól hogy szervert váltottak, az oldal még ugyan azon a címen érhető el. Már akinek :(. T-home-osoknak még nem frissült, ezért egyelőre nem elérhető sehogysem. -
#153 Értem, és a méretet csak ránézésre látni vagy valahol számszerint is látható.
Nekem sem jön még be az oldal.
Mi az új címe? vagy a régi com-os kell? -
urcsata #152 Ez már jó jel ha be sem tölt az oldal, hamarosan át fog állni szerintem az új name serverekre. -
froncs #151 Nekem lenne olyan kérdésem, hogy hány db kolónia hozható létre maximálisan, illetve ha van már egy kolóniám, kell-e valamit fejleszteni ahhoz, hogy még 1-et tudjak csinálni, vagy egyszerűen csak még egy kolonizáló hajó kell? -
froncs #150 Ez a fránya T-home nem akarja hogy játszunk :S -
#149 Szép napot!
Nem tudom mi lészen mert most már azt írja ki hogy az oldal nincs nem is létezett. T-hom rendszerből ezek szerint elérhetetlen? -
urcsata #148 Ezt sajnos nem tudjuk befolyásolni, a netszolgáltatón múlik.
Leellenőriztem a beállításokat http://www.domain.hu/domain/regcheck segítségével, jól van beállítva minden. -
Nagyapi #147 Részemről kivárom.
Addig is a Gal6-on most csapódok, a Dark Orbiton hajtok a Góliatra, szóval van dolgom. -
Kiado #146 Nálam még mindig semmi, valami ötlet? -
urcsata #145 20 ezer -
Nagyapi #144 Mennyi is a tároló alapból, 2 vagy 20 ezer ?
-
#143 Nekem T-Online-os nettel még nem megy. Valakinek másnak esetleg? -
#142 Igen,termelnek a bányák,de pocsékba,erre ugyanis nem számítottam és ennyi idő alatt a tárolók megteltek. -
urcsata #141 Pontosan, elvileg a kimaradás alatti időtartam alatt is termeltek a bányák. -
Nagyapi #140 Nekem még nem, de ha a játék fut, akkor nincs gond, a bányák termelnek. -
Kiado #139 Nem tudom itt milyen net van a gépen, de itt sem jó még. -
urcsata #138 inivtellel is elérhető már -
urcsata #137 upc, digi már működik -
Nagyapi #136 T-online. -
#135 t com-nál még nem megy. -
urcsata #134 Milyen internetszolgáltatód van? -
Nagyapi #133 Szia !
Még nem jön be. -
urcsata #132 Üdv!
A játék ismét működik, immár saját szerveren.
Akinek medvedisznóember jön még be, az várjon türelemmel, ugyanis az internetszolgáltatójánál a name serverek nem frissültek.
Visszajelzéseket várnék.
Köszönöm a megértést. -
#131 bocsi ,csak vissza kellett volna olvasnom...:) -
#130 Nem tudok bejelentkezni,karbantartás van?
A főoldal bejön utána,de bejelentkezni nem lehet, -
urcsata #129 Elég egyedül küldeni a kolonizáló hajót.
Igen, a bolygók mérete között van különbség:
arányosan nő a felépíthető létesítmények száma a bolygón, az égitest méretével. -
#128 valaki csinált már új koloniát?
Nekem elvileg kész a hajóm.
Van különbség a bolygók között? Nagyobbra többet lehet építeni vagy ilyesmi?
Elég ha egymagában küldöm a kolonizáló hajtó vagy kell kíséret is mellé? -
urcsata #127 Update:
-leterhelte a játék a szervert, innen költöznünk kell.
remélhetőleg ez az éjszaka folyamán le fog zajlani -
urcsata #126 Adatbázis le van mentve, tehát semmilyen veszteség nem érheti a felhasználókat.
Valószínűleg a tárhelyszolgáltató kergült meg. -
Nagyapi #125 Nem nagy baj, gyűlik a nyers. :) -
urcsata #124 Elnézést a kellemetlenségekért, hiba kijavítás alatt! -
mukievil #123 Remélem meggyogyul 10ig :D addigra lesz pénz kolonizálo hajóra :D:D -
#122 Lehalt a game? Főablakig jutok majd 403 forbidden -
Kiado #121 Sorry én voltam a hülye, robotgyár 2 kellett hozzá... rég volt amikor ennyire az elején volt az ember :D -
urcsata #120 Kipróbáltam teszt szerveren a kolonizálást és működik!
Technológiai fánál át tudod tekinteni, hogy mi kell hozzá az adott bolygón /ki kell fejleszteni az adott bolygón is a technológiákat, épületeket meg kell építeni/ -
Kiado #119 Ez világos, csak nem lehet pl. hajógyárat építeni, mert nincs az épület listán. -
urcsata #118 Köszönöm, hiba kijavítva.
Dolgozunk jelenleg egy átfogóbb súgórendszeren - lehet, hogy wikipedia szerű lesz.
Új bolygó esetén ki kell fejleszteni az épületeket, mint az első bolygónál.