Űrcsata - Böngészős játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi.Ez a megoldás elég nehéznek tûnik.
Harbonah
Expedíciózni kell járni, ha szerencséd van akkor talál az expedíciózó flotta

sziasztok. Segítséget kérnék, hogy milyen módon juthatok söteét anyaghoz.
köszi
Munka állása:

- jelenleg az üzenet törlésén dolgozunk

Módosítások regisztrációnál:

-kötelezõ captchat kitölteni
-email címet megerõsíteni

Szuszidi
Privibe elküldtem egy jó kis szkint. Ha kell szólj tesztelek segítek mindenben. Ha szükség van rá. De tényleg szólj.
Legyen szép napotok!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Üdv!

Jelenleg a bugok állnak javítás alatt, aztán lehet szó a redesignról.

Szuszidi
Szép napot!
Van már valami alternatív elképzelés a kinézetre könnyebb kezelésre?
legyen szép napotok!

viszont most meg mégnagyobb gáz van
egy rakétasiló megépítése 2 óra lenne nekem. beraktam építési sorba délben és most nézem, hogy még 3 óra mire elkészül. Miért tart ennyi ideig? Ugyan ez van a többi épülettel is. A naperõmûvembõl 8 perc volt hátra, utána jött volna egy bánya. Azt a bányát "lemégséztem" és megugrott a naperõmûvem 2 óra 8 percre -.-
Tényleg nem ugrál. dejó ^^
Rendben, ezt a gyengébb-erõsebb dolgot át kell beszélni a felhasználókkal.

Elvileg az idõ ugrálása kijavítva. Nem ugrál elõre, hátra 5 percet.
Nézzétek meg - köszönöm!

Mert egyébként az, hogy valaki pontszámban erõsebb, az még nem jelenti, hogy katonailag is. Lehet, hogy ezt az "erõsebb-gyengébb" dolgot érdemes lenne flottához és védelemhez mérni inkább, mint összponthoz.
Erõsebbet (s) vagy gyengébbet (w) nem lehet kémkedni sem.
Mondjuk ezzel nem értek egyet, mert attól, hogy valaki gyengébb, még nyugodtan kémkedhetné a másikat, és az információkat továbbíthatná mondjuk a szövetsége részére.
Ugye zozo?
Ma fél héttõl elvileg elérhetetlen lesz kis idõre a szerver, ugyanis karbantartást fognak végezni a hostingnál.

Köszönöm a megértést.

És mikortól lehet támadni -kémkedni????
Nem vagy letiltva.

Nem jött össze!
Nem lehet hogy ipcím alapján valahogy nálatok vagyok letiltva ?
De igazábol most megint ment fél órát, most megint nem!

Elnézést kérek, abbahagyom ezt a témát, megoldom mobilnetrõl a belépést! Vagy privátba folytatom urcsata-val!

windowson parancssorba:

ipconfig/flushdns

hátha 😊

És most kipróbáltam egy másik számítógéprõl az irodában, ott mûködik! Tehát tuti más a baj!

gabo91
Ja...
nem tudom, mert nincs még másik bolygón kutatólaborom, csak amit írtam azt tapasztaltam...
azért gondoltam hogy kikell ott is fejleszteni mindent, mert van egy fejlesztés "Intergalaktikus" kutatóhálózat"...
ja, de semmi mind1
akkor neked van igazad mégis

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

A rossz fogalmazásért sorry!

Tehát ezt írja ki, amikor azt irtam, hogy nem megy az oldal:
Udv! Szolgaltatot valtottunk, ha ezt latod, nem alltak at az internetszolgaltatodnal a name serverek! Varnod kell, a jatek fut, adtataid nem vesztek el!
Tovabbi informacio: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1306663149
Koszonom a turelmet!

Szerintem nem a szolgáltatóval van gond, bár nem értek hozzá!

De akkor is hülyeség,amit írsz,mert az oldal nálam reggeltõl estig MÛKÖDIK. Ma is,tegnap is,azelõtt is..mindig.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tényleg, na ne mond!

Csak próbálom írni, hátha valami mással van összefüggésben, hátha valaki tud segíteni!

Meg mivel a kérdésekre nem reagáltok általában (tisztelet a kivétel)! Így kénytelen vagyok hülyeségeket írni!

De nem olvasod a hozzászólásaim és meg van oldva a dolog!

Érdekes,hogy nálam egész nap hibátlanul megy. Kicsit unalmas már,hogy állandóan benyögöd,hogy most megy az oldal,most nem...lófaszt. Az oldal mindig megy,egyszerûen a szolgáltatód szar.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hehe, megint nem mûködik az oldal 😄, úgytûnik 2-3 között megy csak 😄!

Mi történt tegnap óta ,hogy gyakorlatilag senkit nem tudok támadni?
a gyenge a W-s, azt azért nem lehet, aki meg S-es mert erõs azt meg azért nem lehet ,még kémkedni sem enged ,pedig meglátogatnék pár bogyeszt .............<#violent><#gun><#violent><#gun> <#integet2>
Csináltatok valamit ? Most mûködik az oldal 😄😄!

Harbonah
Minden támadó egységre tüzet nyit. A gyors tüzelés csak bónusz opció, a felsorolt egységek ellen ha sikeres dobást hajt végre akkor újra támadhat

dalmar
Sziasztok a védelmi berendezésekkel kapcsolatban lenne kérdésem.
A gauss ágyúról ezt írja: Elektromos impulzoson alapuló fegyver. Nem sci-fi, mint az 1900-as években volt.

Gyorstüzelés tõle Halálcsillag 50
Gyorstüzelés tõle Fekte Hold 50
Gyorstüzelés tõle Avatar 50
Strukturális integritás 35.000
Pajzs ereje 200
Támadás ereje 1.100

Ez a fegyver,illetve a többi bolygóvédelem tud olyan egységre is tüzelni ami nincs a leírásában feltüntetve?Gondolok itt pl rombolóra,vagy arra más eszközt kell építeni?És mit jelent a gyors tüzelés?

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Harbonah
az expediciót technológiával lehet elvileg, a tech szintjének négyzet gyöke darab számú expedició indítható, jó kuszán hangzik 😊

tehat 1-3 as szintig 1
4-8 szintig 2
9-15 szintig 3

Cowie
Az miért van, hogy gyakorlatilag senkit nem lehet támadni, még azt sem akihez képest csak pár száz pontos különbség van?
Tegnap nem volt ilyen gond.

Na még továbbra sem mûködik az oldal!

A nem látott állomások a szolgáltató illetve helyi háló, rövid ping idõvel, nem hiszem hogy ott a gond!

Viszont az utolsó 3 csomag, az nem tudom mi, 170 körüli ms-t ír, de ott várt vagy 5-8 másodpercet is mire kiírta az állomást!

http://static.kepfeltolto.com/big/2011/06/15/d2a64d2126267a0d07ad2e5524b07811.jpg

Üdv!

Melyik fejlesztéssel tudok több expediciot inditani ?

A megába vagyok 😄!

Harbonah
nem kell bolygónként fejlesztened a technikákat elég egyszer

Szuszidi
Szia mukievil!
A játék lényege hogy jól érreze magát az ember. Ez az a játék ahol nem lehet nyerni. De lehet barátokat lelni. Jót szórakozni.
A rövid velõs lényeg légy ügyes fejleszd magad minél jobban, erõsödj meg s igázd le a gyengébbet.(az erõsebbet úgy sem tudod). Lépj be egy szövetségbe (Pl: a Megába). S harcolj váll - váll vetve.
Legyen szép estétek!

gabo91
Ha kutatás folyik éppen, akkor nem lehet fejleszteni a kutatólabort, és fordítva.
Viszont bolygónként külön külön kell kikutatni a technológiákat.
Ha az 1. bolygón folyik a kutatás, a többin nem engedi fejleszteni a kutatólabort.... mondván hogy kutatás folyik.
ezen nem lehetne változtatni?
Elég nehézkes lesz így összehozni a dolgokat.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Üdv!

Srácok valaki leírná nekem a játék hosszútávú mechanizmusát?

Most így hirtelen rápillantottam, ugye csak a top 100at látom, abban kb mindenkinek szövetsége szövetséges a szövetséggel😄😄!
Szóval elég sok a szövetséges, persze tudom ez változhat!

Tehát a játékban ellenséges bolygókat lehet foglalni, vagy mitõl lesz valaki az ellenségem?
Nemrég megtámadott valaki, 20 fényévnyire, visszavertem, most én is küldjek 20 fényévnyire sereget?

Szóval a problémám hogy nem nagyon érzem át a játékot! Ez azért van mert nemrég indult ? Vagy mi a feladatom, vagy miért vagyok a galaxisban?

(még nem játszottam böngészõs játékkal)

Elkészült a játék számára Teamspeak 3 szerver:

108.59.253.137

ip címen lehet megtalálni minket, klánoknak saját szoba létrehozható, igények szerint.

Személy szerint engem is itt lehet majd megtalálni, azonban nem mindig leszek elérhetõ.

Harbonah
Na akkor múltkor fölöslegesen állítottam le a hajó építést...

Hát akkor nem szóltam 😄!

A bolygókolinizálsá nem bug! az elsõ 9 kolóniához nem kell semmi technológia, csak egy kolonizáló hajó. Ha már megvan a 9 kolóniád, akkor számít az expedíciós technológia! A bolygóra építhetõ dolgok helyeinek száma pedig nekem már kevés :S fejlesztenem kell a terraformálót, hogy tudjak még odaépíteni.
küldött 4, fogadott 4, elveszett 0 :/

Pár kérdés:
-Mekkora egy fejlesztés maximális szintje?
-Mekkora egy épület maximális szintje?
-Lehet csak itt az eleje fele, de nekem elég soknak tûnik a bolygóra építhetõ dolgok száma, nem nagyon kell kombinálni, hogy ez kristály bánya bolygó legyen stb...
-Hány bolygót lehet kolonizálni?

Pár bug:
-A bolygó kolonizálásával kapcsolatban, van az a technológia (még nálam sem jön be az oldal), talán az expediciós vmi, ami azt irja, hogy minden második szinten kolonizálható egy bolygó! Na nekem ez 2. szintû, és van már 4 bolygóm!
-Néha néha mintha nem frissülne az oldal, és beragad egy-két dolog. Pl ha a fejlesztés kész, még utána nem enged hajót venni, ilyesmik. Pár perc múlva ha visszalépek már mûködik.

Cowie
A fejlesztõk felé a következõ kérdésem lenne:
A támadó flottába küldök egy Újrahasznosítót is akkor a csata után keletkezett törmeléket is begyûjti, vagy arra külön küldetést kell majd indítani a csata után?

gabo91
nem tudom írta e már valaki...
üzeneteknél nem lehetne megoldani, hogy az általam kijelölteket törölhessem?
Csak olyan lehetõséget látok, hogy összes üzenet törlése...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

kiado!
Elméletileg lehetséges hogy helyettesítselek a játék keretein belül. Ha te is és az admin is beleegyezik, akkor addig építgetem a tiédet is, hogy ne csússz annyira le!
Harbonah
ha le pingeled az oldalt jön válasz? ha nem akkor traceroutera mit mond?

ha nem tudod, hogy kell:
Start menü>futtatás... (vagy Windows gomb+R)
írd be: "cmd" majd enter
a fekete ablakba írd be: "ping urcsata.com" Enter
Elfog erre küldeni 4 csomagot, amire ha jön válasz akkor a net rendben van és a böngészõben van vmi gebasz, töröld a gyorsítótárat, próbáld meg másik böngészõvel

Ha nem jön vissza a csomag, akkor pötyögd be ezt:
"tracert urcsata.com" enter, és kiderül hol akad el a dolog. Másold ide az eredményt és lehet megtudjuk mondani a megoldást

Sajna nekem a mai napig nem jön be az oldal a leállás óta :S

Baloldalt a menüben rákattintasz az áttekintésre. Ha beadta, akkor felül középen ki van írva, hogy "kolónia"xy erre rákattintasz és itt tudod átnevezni.
pubiloál
Hogy lehet a kolonizált bolygót átnevezni? Nem valami tetszetõs az a név hogy "Kolónia".. 😊

Szuszidi
Az a bajom hogy én már vén ember létemre nem látom át mit ti fiatal titánok. Szeretem az össze fogott dolgokat az egyszerû átlátható dolgokat. (tanácsolom reggelj valamelyik online játékon) s nézz körül)
Legyen szép napotok.