357
Űrcsata - Szöveg alapű ingyenes böngészős játék
-
mukievil #317 Üdv!
Én asszem abbahagyom a játékot, bár még rágódok rajta egy kicsit!
Tul sok a bug, egykét alapvető dolog még mindig nem működik. Aki elöbb kezdett játszani, az lenyom bármit csinálok! Játékegyensúly semmi nincs. Elkezdtem screenshotolni a bugokat, de a 10 kép után meguntam.
Támadó veszteségei: 0 Védekező veszteségei: 634.000
Meg hogy tud két flottával tök egyszerre támadni!
Tehát ez vicc.
Statisztikában a 18 helyen vagyok kb, 10 bolygoval, elég jo kutatással, seregem az full meghalt, a fenti csatában. Ha valakinek kell az acountam jelentkezzen, sztem adminok segítségével meg tudjuk oldani, hogy átnevezzük vagy valami! -
#316 Valami leírást kaphatnánk a csatamotorról?
a csatajelentés egyszerűen használhatatlan, és a csaták is érdekesen zajlanak le például itt van egy 1 Cirkáló vs 1 Gauss ágyú esete. Meg se karcolják egymást pedig ennek a csatának a gauss ágyú győzelmével kellene végződnie. -
froncs #315 Továbbá ha korlátozva lenne a dolog, akkor sem oldana meg sok mindent, mert akkor lennének testvérszövik, meg akadémiák, amik ugyan úgy begyűjtik az embereket. Így legalább nem kell azokkal bíbelődni.
Azt pedig ne várja el tőlem senki, hogy ebből a 97 tagból (közülük 90db napi rendszerességgel látogatja a játékot) kiválasszak 20-at, a többinek meg mondjam, hogy "Isten veled, boldogulj ahogy tudsz" -
froncs #314 Én személy szerint 100 tagnál többet nem fogok felvenni a szövibe. Jelenleg 97 tagunk van, ebből 20 db aki azt mondhatom, hogy aktívan fosztogat, ők is csak inaktívokat. Szerintem nem korlátozni kéne, hanem valamihez kötni a taglétszámot (mondjuk alapból lehetne 20-at, szöv. lerakat minden szintje után plusz 10 tagot felvenni) vagy hasonló)
Majdnem minden online játékban úgy van, hogy aki nem tartozik egy szövetséghez sem, az hamar elvérzik. Ez részben segíti a szövetségek bővülését, és az új szövik kialakulását. Ha pedig be lesz hozva a gyenkék farmolásának letiltása, akkor nem lesz baj azzal, hogy nem tudnak fejlődni. Alacsony pontszámúakat amúgy sem éri meg fosztogatni, mert nem sok nyersanyagot halmoznak még fel. -
#313 ezt már nagyon vártam, mint ebben a kánikulában a hideg limonádét xD -
martin1992 #312 sikeres expedíció:
A flotta megtalálta egy korábbi expedíció maradványait, megpróbálták technikusok az űrhajókat újra működésbe hozni.
Szállítóhajó: 0 -
urcsata #311 Újabb funkcióval bővült az üzenetkezelés. Kiválasztottak törlése, stb. -
urcsata #310 Ez igaz, hamarosan lekorlátozom a max. tagok számát. -
#309 gyors kérdés gyors válasz.
Ha a galaxis nézeten vagyok s lépkedek mért von le deut a játék? Nem reptetek hajót csak "galaktikus radarozom" Ha már le kel vonni szerény véleményem hogy 10 deu nagyon sok.
Legyen szép napotok! -
#308 Szép jó reggelt!
Azon filoztam hogy ha van kb: 200 aktív játékos s abból 98 a Fehér Holló szövetségben van akkor mi is lesz. Az ugye durván a fele az aktív játékosoknak. A gyengéket az erősek állandóan le fogják nyomni (ez a játék egyik célja) ezzel nincs is baj. Ha sokan vagyunk! Ogame Kb: 800 aktív emberke van 45 fős a legnagyobb szövetség. Mi is következhet ebből a gyengék 30 % megunja hogy állandóan kifosszák őket elmegy, akik jönnek újak meg védetek meg amúgy sem lesz értelme farmolni őket. Javaslatom az lenne hogy egy egy szövetségbe ne lehessen 20-25 tagnál több ez egészséges taglétszám a 800 aktív játékosra levetítve. Sajnos van a dologra példa az Ogame is bele esett ebbe a hibába.
Ürcsata hogy állunk azzal a dologgal amit beszéltünk? Van valami híred a részemre?
Legyen szép napotok! -
jozzy #307 köszi.Ez a megoldás elég nehéznek tűnik. -
#306 Expedíciózni kell járni, ha szerencséd van akkor talál az expedíciózó flotta -
jozzy #305 sziasztok. Segítséget kérnék, hogy milyen módon juthatok söteét anyaghoz.
köszi -
urcsata #304 Munka állása:
- jelenleg az üzenet törlésén dolgozunk
Módosítások regisztrációnál:
-kötelező captchat kitölteni
-email címet megerősíteni -
#303 Privibe elküldtem egy jó kis szkint. Ha kell szólj tesztelek segítek mindenben. Ha szükség van rá. De tényleg szólj.
Legyen szép napotok! -
urcsata #302 Üdv!
Jelenleg a bugok állnak javítás alatt, aztán lehet szó a redesignról. -
#301 Szép napot!
Van már valami alternatív elképzelés a kinézetre könnyebb kezelésre?
legyen szép napotok! -
froncs #300 viszont most meg mégnagyobb gáz van
egy rakétasiló megépítése 2 óra lenne nekem. beraktam építési sorba délben és most nézem, hogy még 3 óra mire elkészül. Miért tart ennyi ideig? Ugyan ez van a többi épülettel is. A naperőművemből 8 perc volt hátra, utána jött volna egy bánya. Azt a bányát "lemégséztem" és megugrott a naperőművem 2 óra 8 percre -.- -
froncs #299 Tényleg nem ugrál. dejó ^^
-
urcsata #298 Rendben, ezt a gyengébb-erősebb dolgot át kell beszélni a felhasználókkal.
Elvileg az idő ugrálása kijavítva. Nem ugrál előre, hátra 5 percet.
Nézzétek meg - köszönöm! -
froncs #297 Mert egyébként az, hogy valaki pontszámban erősebb, az még nem jelenti, hogy katonailag is. Lehet, hogy ezt az "erősebb-gyengébb" dolgot érdemes lenne flottához és védelemhez mérni inkább, mint összponthoz. -
froncs #296 Erősebbet (s) vagy gyengébbet (w) nem lehet kémkedni sem.
Mondjuk ezzel nem értek egyet, mert attól, hogy valaki gyengébb, még nyugodtan kémkedhetné a másikat, és az információkat továbbíthatná mondjuk a szövetsége részére.
Ugye zozo? -
urcsata #295 Ma fél héttől elvileg elérhetetlen lesz kis időre a szerver, ugyanis karbantartást fognak végezni a hostingnál.
Köszönöm a megértést. -
zozoka59 #294 És mikortól lehet támadni -kémkedni???? -
urcsata #293 Nem vagy letiltva. -
mukievil #292 Nem jött össze!
Nem lehet hogy ipcím alapján valahogy nálatok vagyok letiltva ?
De igazábol most megint ment fél órát, most megint nem!
Elnézést kérek, abbahagyom ezt a témát, megoldom mobilnetről a belépést! Vagy privátba folytatom urcsata-val! -
urcsata #291 windowson parancssorba:
ipconfig/flushdns
hátha :) -
mukievil #290 És most kipróbáltam egy másik számítógépről az irodában, ott működik! Tehát tuti más a baj! -
#289 Ja...
nem tudom, mert nincs még másik bolygón kutatólaborom, csak amit írtam azt tapasztaltam...
azért gondoltam hogy kikell ott is fejleszteni mindent, mert van egy fejlesztés "Intergalaktikus" kutatóhálózat"...
ja, de semmi mind1
akkor neked van igazad mégis -
mukievil #288 A rossz fogalmazásért sorry!
Tehát ezt írja ki, amikor azt irtam, hogy nem megy az oldal:
Udv! Szolgaltatot valtottunk, ha ezt latod, nem alltak at az internetszolgaltatodnal a name serverek! Varnod kell, a jatek fut, adtataid nem vesztek el!
Tovabbi informacio: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1306663149
Koszonom a turelmet!
Szerintem nem a szolgáltatóval van gond, bár nem értek hozzá! -
Blum #287 De akkor is hülyeség,amit írsz,mert az oldal nálam reggeltől estig MŰKÖDIK. Ma is,tegnap is,azelőtt is..mindig. -
mukievil #286 Tényleg, na ne mond!
Csak próbálom írni, hátha valami mással van összefüggésben, hátha valaki tud segíteni!
Meg mivel a kérdésekre nem reagáltok általában (tisztelet a kivétel)! Így kénytelen vagyok hülyeségeket írni!
De nem olvasod a hozzászólásaim és meg van oldva a dolog!
-
Blum #285 Érdekes,hogy nálam egész nap hibátlanul megy. Kicsit unalmas már,hogy állandóan benyögöd,hogy most megy az oldal,most nem...lófaszt. Az oldal mindig megy,egyszerűen a szolgáltatód szar. -
mukievil #284 Hehe, megint nem működik az oldal :D, úgytűnik 2-3 között megy csak :D! -
zozoka59 #283 Mi történt tegnap óta ,hogy gyakorlatilag senkit nem tudok támadni?
a gyenge a W-s, azt azért nem lehet, aki meg S-es mert erős azt meg azért nem lehet ,még kémkedni sem enged ,pedig meglátogatnék pár bogyeszt .............
-
mukievil #282 Csináltatok valamit ? Most működik az oldal :D:D! -
#281 Minden támadó egységre tüzet nyit. A gyors tüzelés csak bónusz opció, a felsorolt egységek ellen ha sikeres dobást hajt végre akkor újra támadhat -
#280 Sziasztok a védelmi berendezésekkel kapcsolatban lenne kérdésem.
A gauss ágyúról ezt írja: Elektromos impulzoson alapuló fegyver. Nem sci-fi, mint az 1900-as években volt.
Gyorstüzelés tőle Halálcsillag 50
Gyorstüzelés tőle Fekte Hold 50
Gyorstüzelés tőle Avatar 50
Strukturális integritás 35.000
Pajzs ereje 200
Támadás ereje 1.100
Ez a fegyver,illetve a többi bolygóvédelem tud olyan egységre is tüzelni ami nincs a leírásában feltüntetve?Gondolok itt pl rombolóra,vagy arra más eszközt kell építeni?És mit jelent a gyors tüzelés? -
#279 az expediciót technológiával lehet elvileg, a tech szintjének négyzet gyöke darab számú expedició indítható, jó kuszán hangzik :)
tehat 1-3 as szintig 1
4-8 szintig 2
9-15 szintig 3 -
#278 Az miért van, hogy gyakorlatilag senkit nem lehet támadni, még azt sem akihez képest csak pár száz pontos különbség van?
Tegnap nem volt ilyen gond.