357
Űrcsata - Szöveg alapű ingyenes böngészős játék
-
urcsata #37 Üdv!
Nyersanyag bónuszt jóváírtam neked is!
További jó játékot és figyelembe ajánlom az ajánló linket :)! -
#36 helo
regisztráltam
gabo91 néven
csatlakoznák én is az sg csapathoz. -
urcsata #35 Nyersanyag jóváírva! -
#34 Én is regeltem, Pubilol a nevem, ne hagyjatok magamra! -
urcsata #33 Kitaláltam egy jutalmazási rendszert,
aki meghív egy játékost és eléri a meghívott játékos a 100 pontot, újabb 200 egységnyi nyersanyagot kap az ajánló és az ajánlott is.
Csak az újonnan meghívott tagok számítanak.
Ajánló linkeket szétküldhetitek különböző helyeken /más játékok fóruma, vagy skype, msn stb. /
Jelentkezni a bónuszért itt, vagy PM-ben lehet a játékban /admin usernek írjatok, ki kit hívott meg/ -
urcsata #32 Így van, az épületeknek energiára van szükségük a működéshez.
Változtattam a galaxis térképen, mesterségesen előállított hátteret raktam be - nyugodtan jöhet a vélemény, kritika. -
Kiado #31 Naperőmű termeli a cuccost, sok épület energiát használ, hogyha többet fogyasztasz, mint amennyit termelsz, akkor értelemszerűen minuszban vagy.
NYersanyag kalkulátorra menyj rá és ott be tudod állítani, hogy hány %-osan máködjenek az épületek, így tudsz az energiával is "okoskodni". -
#30 az energia miert van minuszban? -
urcsata #29 Bónusz nyersanyag jóváírva. -
#28 Ne ide lépjünk be! Van egy Fehér holló nevű. Ott már 17-en vannak. -
#27 Az SG szövetség létrehozva.
Rövidített: SG
Hosszú neve: SG Intergalaktikus Szövetség
Lépjetek be! -
tttttom #26 Nem rossz. :)
HUNMercenaries a becsületes nevem a gaméban. :D -
Blum #25 Köszöntem! -
urcsata #24 Blum, nyersanyag jóváírva!
Mijki - most már lehet :) -
#23 nem igazán képzeltem sehogy, csak valaki írta hogy imperium galactica, abban meg volt RTS rész is :) -
Blum #22 Köszönöm,jóljön majd! :) -
urcsata #21 Igen, már kijavítottam, lehet szóközt használni :)
Blum, hamarosan megkapod a nyersanyag jutalmat. -
#20 Azt meglehetne esetleg oldani, hogy lehessen szóközt használni a klán névnél? -
Blum #19 Jöhet...:) -
#18 Na legyen SG-s szövetség? -
Blum #17 Sziasztok!
Én is most regisztráltam,még ismerkedem vele,de eddig kifejezetten tetszik! -
urcsata #16 Igen, akár itt! -
#15 Itt lehet majd ötleteket adni a játékkal kapcsolatban? -
#14 Ez nagyon tetszik, hogy van építési lista(5-öt lehet berakni) és nem kell folyton azt figyelni, hogy mikor van vége az előzőnek. -
urcsata #13 Bónusz jóváírva.
Rendben, kicserélem, amint találtam egy megfelelő képet. - Jó ötlet! :) -
#12 Én is innen regisztráltam :)
SG-s szövetség lehetne.
A Galaxis áttekintésé-nél, esetleg a háttérkép, nem lehetne a mi galaxisunk, például a tejútrendszer képe? -
urcsata #11 Jóváírva -
Wyatt Mathewson #10 Én is regeltem, Wyatt a nick-em. Remélem lesz SG-s szövetség! -
urcsata #9 Mivel innen regisztrált be Kiado nevű felhasználó, kapott minden nyersanyagból 200 egységet. -
#8 kicsit olyan mint a régi Ogame, azt meg szerettem :) -
urcsata #7 Üdv!
Jelenleg nincs, ez azonban változhat, ha van rá igény.
Megpróbáljuk a játékot a játékosok igénye szerint formálni, alakítani, nem fixen egy berögzült fejlesztési tervhez tartjuk magunkat.
Real Time dolgot pontosan, hogy képzeled el? Bolygók ostrománál, vagy csak sima flották "találkozásánál" /esetleg mindkettő/?
-
Kiado #6 Ha valaki esetleg nem sajnálna 200 nyersanyagot tőlem, az plz regizzen alám :D
Reg link -
Kiado #5 Reggeltem, 1 próbát megér -
#4 van benne rts csata? -
Ironman2 #3 YES! Imperium galactica feltámad! -
#2 Galactica koppintás? -
roberrtto #1 Játék rövid leírása:
Böngészőben játszható magyar kézben lévő játék, amelyben a legerősebb birodalmat kell létrehoznia a játékosnak.
Honlap címe: Űrcsata
A hódítás megkezdéséhez a következőkre van szüksége a játékosnak:
-felépíteni 1 jól működő bolygó védelmet és nyersanyag ellátó rendszert /bányák és nyersanyag tárolók
-kifejleszteni a szükséges technikákat a Kutatólabor segítségével
-legyártani az egységeket /űrhajókat/
A játék lényege: kutass, építs, gyárts. - Persze meg kell tartani az egyensúlyt ezek között, mivel külső támadások érhetik a játékost.
A fejlesztések és az épületek különböző szintre emelhetőek, így többet termelnek, nagyobb bónuszt adnak.
Egyéb funkciók - ízelítő:
Expedíció: A játékos elküldheti a flottáját az egyedi csillagtérképen felfedező útra.
Itt a flotta különböző sorsra juthat:
a, nem tér vissza semmivel
b, nyersanyaggal tér vissza
c, Sötét anyaggal tér vissza
d, elpusztul
e, egy elhagyott hajót talál
Támadás:
- más játékos kifosztása, bolygójának elfoglalása
Azonban a frissen beregisztrált játékosokra védelem van 5000 pontig.
Fejlesztés:
-különböző technológiákat lehet kifejleszteni, amellyel hatékonyabbá lehet tenni pl. gyártást, űrhajókat.
Szövetségek:
-szövetségeket lehet alapítani, ahol a játékosok összetömörülve hatékonyabban tudnak játszani
Kémkedés
- más játékosok után a kémdrónok segítségével lehet kémkedni, információkhoz fogsz jutni az adott bolygóról
Kolonizáció
- a lakatlan bolygókat és holdakat kolonizálni lehet, így nagyobb hatalomra lehet szert tenni
Pár jó tanács:
-A technológiai fa segítségével áttekinthető, hogy milyen kutatás/épület kell a következő egységig.
-Ha hibát találsz, jelezd és a hiba bejelentése nyersanyaggal lesz honorálva
-Játék fórumában kérdezhetsz, bejelentheted a talált hibát
Fejlesztések:
-játékba beépítésre került egy ajánló rendszert, így minden a felhasználó után meghívott játékos után, 100 Kristályt és Fémet kap az illető
-további ötleteket várok, hogy mivel tudnám érdekesebbé tenni a játékot a felhasználók számára /játék fórumában lehet jelezni/
Ha időtök engedi és érdekel a dolog, kérlek szánjatok majd a játékra pár percet és segítsétek ezt a magyar kezdeményezésű startupot.
Ha kérdésetek van, írjátok meg, a játék Adminja fog rá válaszolni!
Aki az sg.hu címről regisztrál, 100 egységnyi bónuszt kap. Felhasználónevét jelezze a hozzászólásokban.
Köszönöm a segítséget!