6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
#6727 Helyzetjelentés a modokkal felturbózott VR kampánnyal kapcsolatban: Végigjátszottam, tökéletesen működött minden. A lentebbi hozzászólásban említett problémák is megszűntek. Teljesen megkaptuk a kampányt, átvezetőkkel, mindennel. Persze a java csak most jön, hisz nyitott a vége és jönnek a Xenonok így is. Most elkezdem építeni a birodalmam. -
#6726 Nézőpont kérdése, én kényelmes ember vagyok és a következőképp játszom:
Babzsákba leheveredek, fejemre a VR headset, kezemben az xbox kontroller. Nem kötelező hadonászni a VR kontrollereivel.
A minőség kérdése mindig előkerül, mert mindenki az 5 eurós steam VR játékokra gondol. Tény, hogy javarészt "out of the box" nehéz komplett igényes VR játékot találni (azért akad pl.: Asgard Wrath). DE! A modoknak hála nekem közel negyven évesen olyan élményekben van részem VR-ban, hogy elmondani nem tudom.
GTA 5 nem hivatalos VR mod, de vagy 100 órát beletettem és brutál! Semmi sem közelíti meg a GTA akcióit VR-ban úgy, hogy benne vagy az események közepében. Skyrim VR modokkal (az alap verzió homályos és pocsék, de a modok működnek alatta).
Vagy épp a topik témája az X rebirth VR, ami modokkal hozza a teljes rebirth élmény, sőt. És azért Vr-ban repkedni az állomások mellett, részt venni a csatákban az elmondhatatlan! Játszom az X4-el is de az ugye non-VR és annyira hiányzik az a plusz dimenzió, hogy elmondani nem tudom. -
Jóózsf István #6725 Belepofázhatok? (Persze, hogy belepofázhatok! Erről vagyok híres!)
A cimborám egy-két éve belebolondult a VR-be. Olyan mértékben, hogy szinte már semmi más nem érdekelte az evésen és a vr-on kívül. Ennél fogva nekem is sokat "KELLETT" játszanom vele. De én nem vagyok beleőrülve és elég őszinte is vagyok. Az egész vr-t egyfajta vallási áhítat tartja életben. Mert ha a minőség szóba esik akkor mindenki enyhén kertelően fogalmaz. Meg érezteti, hogy ez egy feljövőben lévő technika. Mintha egy gyerekről kellene ítélkezni. De ha egy szóban kell válaszolnunk akkor a válasz a minőségre az, hogy: SZAR!!!
És akkor ott a kezelhetőség ami vagy illik egy adott környezethez vagy nem.
És az egész móka kib.szott kényelmetlen és megterhelő. "Az a jó!" mondhatnánk, de ha én el akarok cseszni egy adott mennyiségű időt az életemből, akkor nem feltétlenül akarok bele is gebedni! "Azért jó, mert még fizikailag is terhel." Igen. Egy tohonya kis majom gyereket, akinek annyi a fizikai terhelése, hogy az anyja elviszi az iskolába reggel, délután meg hazahozza. De én az egész napomat (A "gyárban") lótással-futással töltöm. Szóval maradjunk annyiban, hogy baromi megosztó dolog ez. Ha szerelmes vagy bele, akkor úgyis mindent megbocsátasz neki, de ha épp csak ránézel akkor jön a felkiáltás: "Emberek! Meztelen a király!"
Ja, és a haverom kiszerelmesedett belőle, mert már előre megrendelte tavaly előtt ősszel a Reverb G2-őt, aztán valahogy nem akarták leszállítani neki és még azt a hibát is elkövette a gyártó, hogy egy meglehetősen ostoba és bosszantó hibát cseszett kijavítani a kontrollerében az előzőhöz képest. Így egy huszárvágással lemondta a megrendelést és azóta csak érintőlegesen foglalkozik a vr-el.
Mennyivel egyszerűbb lenne a virtuális valóság kifejezést használni, és akkor még anglomán köcsögök se lennénk! (annyira) -
#6724 Értem, köszi!
A szemem világának elég nagy az elvárása. Hamar elfárad, ha nem elég éles valami és erőlködni kell, hogy kivegyem a dolgokat.
Én még a DKII-es Rift-et próbáltam, de gyenge volt a VGA-m. Elite-ben a Cobra nem igazán volt kivehető.
Amelyik játékban nem volt sok mozgó dolog és nagy tér, ott azért egész jó volt a kép is, meg az FPS is.
Úgy 3 éve kipróbálhattam rövid időre a HTC-t Fallout 4-el. Nem volt már olyan rossz, de nem is nyűgözött le.
Illetve amikor a DKII-t próbáltam, akkor épp augusztus volt és baromi meleg. Nem volt túl kényelmes a VR viselete.
Ettől függetlenül érdekel a dolog. -
#6723 Rift S, és ryzen 7 + 2060 Superrel támogatom meg.
Nem olyan éles a kép, mint monitoron ez tény. De ha ED-t próbáltad Vr-ben, akkor annál azért szebb.
A hajók közepes távolságból kivehetők, ha nagyon messze vannak, akkor nem, de az info panel segít ezen. Közelről elég jó a részletesség, ahhoz képest, hogy VR. Egy Xenon K hajó testén láthatók a védelmi ágyuk, a generátorok, stb.
Épp most néztem végig közelről, ahogy a konténer hajóm bedokkol egy állomásra, hogy felvegye az árut és még a dolgozó cargo drónok is ott vannak, ahogy hordják be a cuccot a hajóra. Ha közel repülsz, akkor elég részletes minden.
Ha az elvárásod a monitor képénél kezdődik, akkor azt nem hozza, de ha VR vonalon kell elhelyezni, akkor ez azért elég jó még ma is. -
#6722 Milyen VR-t használsz és mivel hajtod meg?
Mennyire látszanak a játékban a pixelek, mennyire szép a kép?
A hajók messziről is kivehetőek?
Közelről részletgazdagok?
Csak kíváncsi vagyok, mert az eddigi VR-es tapasztalataim alapján inkább a szép éles, tiszta képű monitornál maradtam. Igaz, 3 is van, ami azért elég szép látványt nyújt ilyen jellegű játéknál. -
#6721 ED-t én is nyomom, de az X jobban beszippantott.
1-2 grafikai buggal találkoztam, illetve az első hozzászólásomban lévő problémákkal, de azok még a mod nélküli futásban voltak.
Stabilitással semmi gond (eddig - sőt a mod óta a betöltés kétszeresére gyorsult)
A kezelés ízlések és pofonok, én Xbox controllert használok és mivel masszívan balkezes (bal-ujjas?) vagyok, ezért eléggé át szabtam, de nekem nagyon bejön (ED-t is ugyanígy, ugyanilyen kiosztással játszom, szóval ha kontrollerről van szó, és az ED irányítását magadra tudtad szabni, akkor ezt is. Ha a VR kontrollerekre vonatkozik a kérdés, akkor passz, nem használom őket).
Illetve az is tetszik, hogy a fegyver célzóját a fejemmel tudom irányítani, értsd ahova nézek oda megy a lövedék.
Azt pedig gondolom, tudod a régi részekből, hogy tartalomban mennyivel változatosabb az X mint az ED (még a mod nélküli X VR-ban is többféle/változatosabb feladat van, mint az ED-ben).
-
Kancsalborz #6720 Az Elite Dangerous-t próbáltad VR-ban ? Ahhoz képest mit tud ez ? Én azt nyomom, de régen elég nagy "X universe fan" voltam egészen az Albion Prelude-ig, de Rebirth nagyon nem jött be, de ezzel a mod-al tán' kipróbálnám én is.
A kezelés mennyire jól van "VR-ra szabva", ill. mennyire fut stabilan ? ( elég bugosak szoktak lenni az x-ek...) -
#6719 Nem sokkal a lenti hozzászólás után akadtam rá a recall modra, ami a non-VR kampányt teszi bele a VR változatba. Te jó ég, miért nem ezzel kedztem a játékot? :) Van benne normális tutorial, nem a semmiből kell kitalálni a mechanikát. :)
Remélem a lentebb vázolt gondjaimat megoldja a mod, sokkal több állomást látok ott, ahol eddig csak 1-2 volt. Meglátjuk, eddig nagyon nagy élmény VR-ban. :) -
#6718 Sziasztok,
Nemrég ismerkedtem meg az X játékokkal a VR lévén, így a Rebirth Vr változattal kezdtem. Nem látom, hogy lenne külön topikja annak a verziónak, ezért itt kérdeznék.
Ha jól sejtem a VR változat eléggé meg lett kurtítva a non Vr-hoz képest. A campaign történet véget ért 1-2 óra alatt azzal, hogy az első xenon K hajót kell boradingolni (szép magyar szó), megfertőzni vírussal, majd a hajó elugrik. És nincs több főküldetés sztori. Vagy igen?
Eddig olyan 70 órám van benne és nem jött azóta új plot küldetés. De gondoltam ez sem baj, elég nagy a játék el leszek benne, megépítettem a SEAT-t, párszáz mellék küldetést lezavartam, sikerült összerakni az MK5-ös rare engine-t.
De például nem tudom befejezni azt a mellékküldetést (x-periment), amiben össze kell szedni a jump drive komponenseket, mert össze szedtem, de mikor leadnám a missiont az NPC-nek, akkor ott crashel a játék minden alkalommal. Másnál is így volt?
Illetve még egy kérdés, az állomás építés eléggé lehetetlennek tűnik, pedig sok mellékküldetésben is kérik. De! Minden construction vesselnek kell nyersanyag, hogy az építés elkezdődhessen. Ezek közül a reforced metal planting a problémás. Több ezer kell belőle egy állomás megépítéséhez, de eddig a 70 óra alatt két olyan hajót találtam, amelyiknek volt a fedélzetén 1-1 db. :D
Természetesen google-ben megnéztem, hogy a nem VR változatban hogy lehet hozzájutni ehhez a dologhoz, de a VR változat szerintem annyira meg lett kurtítva, hogy azok a állomások ahol írják, hogy lehet venni, azok jelentős része egyszerűen nincs benne a játékban. Állomások hiányoznak. Egy egyezést találtam, de ott ellentétben a nem VR változattal, csak veszik, nem adják a reforced metal plant-et. Más ezt hogy oldotta meg? -
Stormbird #6717 Szia!
A mentés xml szerkesztésével valószínüleg meg lehet oldani a problémád. Menj át az X4: Fundations fórumba és ott biztosan tud segíteni a Jóózsf István vagy a kisiku. -
Wolwerine #6716 Sziasztok! Újra elővenném a játékot, de egyetlen scriptet hiányol a mentésben, így nem engedi betölteni a mentett állásomat 300+játékórával. Van mód rá hogy megoldjam a betöltést? A srcipt nem igazán hiányozna játék közben. -
Kaziking #6715 1 tanács az Ilonkát nem kell lelőni annyira, nincs nagy boarding resistance (vagy eggyáltalán nincs nem emlékszem) ugy hogy full armor közelében lehet foglalni simán. -
csongi3 #6714 Köszi szépen, végülis úgy oldottam meg, hogy szétlövettem Ilonkát egy Fulmekronnal. Amikor elkezdte lőni, szép lassan szedett le a jumpdrive hull-jából is, minden lövésnél pár százalékot, így mire 20% alá ért a hajótest integritása a jumpdrive-ot is kilőtte. Igaz, ez nem mindegyik esetben sikerült, sokszor szétlőtte az Ilonkát előbb, mint a jumpdrive-ot, viszont negyedik visszatöltésre sikerült először az ugróhajtóművet szétlője úgy 20% környékén, utána pedig visszavonultattam a Fulmekront és a Skunk-kal folytattam tovább, és folyamatosan 5% körül tartottam a hull-t, így szinte veszteség nélkül foglalták el a kopaszok.
A következő Ilonkánál megpróbálok berepülni az általad megadott helyen -
#6713 Ha jól emlékszem, alján közép tájékon ahol sok szúrós tüskét látsz, ott középen a tüskék között szépen belavírozol, és megtalálod, de van két (4?) ágyú is ami védi. Van valami Xenon "szoborra" hasonlító izé is fölötte, egy elszeparált rész az egész.
-
csongi3 #6712 Sziasztok. Én még tolom kicsit az "Újjászületést", az "Alapítványok"-at majd később kezdem. Egy kis segítségre szorulok azoktól, akik foglaltak már Xenon I-t. Jelenleg leakadtam az első Xenon I-m foglalásnál. A világért sem tudok a második ugróhajtóműhöz hozzáférni. Valahol a hajótest kellős közepében jeleníti meg Yisha, körberepülöm minden irányból, de sehol egy bejárat, egy alagút, egy rés, hogy hozzáférjek és kilőjjem. Hiába lövöm a megjelölt pontot, semmi. Addig pedig ezek a kopaszok nem akarnak elindulni foglalni. A teljes hajótest letakarítva, sehol egy ágyú, pajzsgenerátor, az első ugróhajtóművet könnyen kilőttem, motorokat, ahogy azt kell, hajótest 10% alatt, indulhatna a foglalás, de a második jumpdrive-hoz nem férek hozzá. Valami ötlet valakinek, hogyan tudnám kilőni? Egy bug ez nálam, vagy mindenkinek a hajótest kellős közepébe teszi? Amúgy normálisan hol kellene elhelyezkedjen a 2 jumpdrive?
PS: egyszer sikerült kilőjjem úgy, hogy kihasználtam a bugot, vagyis berepültem a hajótestbe, ott lebegett a közepén a jumpdrive, kilőttem, de utána nem tudtam újra kijönni a hajótestből utánégetővel sem. Game over -
tomonor #6711 Talán ez segíthet. -
Zombye Reloaded #6710 Hali urak...
Tudom, hogy mostanság mindenki az X4 - Fándésünnel van elfoglalva, de mivel nekem eléggé bugos, így mmostanában nosztalgiából X-rebirthezem kicsit.
Van néhány problémám, pontosabban bosszantó dolgok, amiket lehet meg lehet oldani, csak én vagyok láma..
szóval:
Lehetséges-e, hogy ne várjam végig a különböző dialógusok befejezését ahhoz, hogy egy menürendszerben tovább tudjak lépni.
Pl. gyárépítésnél, illetve új modulok építésénél folyton végig kell várnom, hogy végiggagyogja a csaj a dógait, pedig én már lépnék tovább a következő menüre, de addig nem tudok, ameddig el nem nyomja a dumáját.
Előre is köszönöm a hasznos és kevésbé hasznos infókat. :)
-
#6709 Ja boszen szabaditom fel a PMC hajokat de az eros negativ standing miatt mar lotek ki par hazafele tarto hajomat.
Majd tartok egy kis tisztogatast az uton:) -
Jóózsf István #6708 A gyárhoz rendelt bányásznak csak a gazdasági igazgató parancsol, a flottában levőnek meg eleve úgy adjuk ki az utasítást, hogy BÁNYÁSSZ - EZT - ITT (vagy itt - ezt)
A foglalással meg az a baj (kb 2.0-óta) hogy igencsak megorrol a tulajdonosa. Pillanatok alatt összejön a -30-as viszony! -
#6707 Ha jól emlékszem be lehet állítani mit túrjon egy bányászhajó.
Visszaemlékezve, cirka a flottám háromnegyedét loptam (moddal a Xenon hajókat is, "I"cukát de imádtam, az egyetlen komoly ellenfél, rendesen leizzasztotta az embert szó szerint), NE gyárts hajókat eladásra, nem nyereséges, foglalj sok PMC tepsit amiben van valami rakomány (amire nincs szükséged), és add el DeVries-ben, tátva fog maradni a szád, a bukszád meg tele lesz. Mindig legyen nálad két-három hajónyi legénység, kapitány+mérnök elég, van mod mely kibővíti a borz humán rakterét 12 főre (?). Egy értékesebb rakománnyal megpakolt akár tíz milliót is érhet, és kb. öt perc elfoglalni egyet, kényelmes fosztogatással óránként összejöhet 50 millió. Beszámoltam a javítási időt, mod javasolt, javító lézer "welding laser" (? ez lecseréli a bányász lézered), besegítesz a mérnöknek a javításba, hajtómű+jumpdrive amit lényeges meghegeszteni, persze szerencse is kell, hogy olyan tepsit találj ami zsíros falat, főleg a konténereseket kell keresni. -
Jóózsf István #6706 Ha sürgősen megoldást keresel a bányász problémára, akkor igen adj még egyet a gyárnak.
A hajógyár tulajdonképp megérheti, bár egyikünk sem alkalmazta ebben a formában. És csak abban az esetben lehet vele profitot termelni, ha a saját alkatrészeiddel és építőanyagaiddal tömöd. Mi inkább arra használtuk, hogy olcsóbban és gyorsabban jussunk hajókhoz. -
#6705 Lassan haladok Devries felviragoztatasa fele nagyon lassan.
Az igen kemeny hogy a gyarnak nem tudom megmondani mit gyartson se a banyasznak mit banyasszon / mennyit. Most tele a URV Wharf kristallyal de erc nuku szoval nem csinal semit, ha tolok a banyasz melle egy masikat az esetleg mast fog banyaszni?
A Player Shipyards-al gyartott hajokat esetleg el tudom adni haszonnal? Ha igen akkor Devries-ben lenne ertelme epiteni egy egesz sor gyarat, mar mint profitot is tudna termelni. Ahogy eddig olvastam az egy NPC gyar nem igazan igenyli a nagy felhajtast... -
kisiku #6704 Jaja, tudom, ezért írtam a végére hogy sokkal részletesebben le van írva, én is végigolvastam. -
Pares #6703 "Csak jött a Terminátorból ismert "AI öntudatra ébredés" a Xenonok "fellázadtak", agresszívvé váltak és mindenkit kiirtottak vagy ki akartak irtani."
Az egész azzal kezdődött, hogy kiküldtek egy hibás frissítést az egyszerű terraformáló MI-nek, ami miatt az elkezdte újra terraformálni a már terraformált és/vagy emberi életet támogató kolóniákat az X univerzumon belül, beleértve a Földet is. Aztán Nathan. R. Gunne átcsalogatta őket a földi kapun az X univerzumba, utána meg felrobbantották a földi kaput. Az X:BTF 750+ évvel később kezdődik (29.-30. század). Nathan R. Gunne Földtől elszigetelt leszármazottai lettek az Argonok (aar-gonn), a terraformálók meg továbbfejlődtek a mostmár öntudatra ébredt Xenonokká, akik minden organikus elétetet el akarnak pusztítani.
De kicsit bonyolultabb a történet... -
#6702 A történet felfogható amolyan hosszabb tutorialként is,megmutatja a drón kezelés,hajó foglalást,bázis szkennelést/építést stb -
kisiku #6701 A plot, avagy a történet az összes X részben elég gyengén volt megcsinálva.Maga a történet nem rossz, annak idején megjelent egy könyv is, kb 4-500 oldalas a sztorija.
Itt a Rebirth-ben kicsit erőltetett is a sztori. Ugye az X3 Terran Conflict és az Albion Prelude már arról szólt, hogy a fajok nagyvállalatai vették át az irányítást. A Rebirth-ben a korábbi világ megszűnt, mert a térugró kapuk meghibásodtak/eltűntek, és az egész galaxis átformálódott. Persze ebben a világban is fennmaradtak a korábbi erős nagyvállalatok, amik egymást is irtották, így a PMC túlélte, sőt a legnagyobbá vált.
Aztán ugye megint csak kísérletezek a Xenonokkal, csak nem jött be, erről szól ez a rész.
Mellesleg a Xenonokat mi magunk, Földiek vittük az X világba, erről szól az első rész és annak kiegészítője az X-Tension.
Ugyanis a Xenonok eredetileg Terraformálók voltak, akiket a Földről küldtek előre az univerzumba, hogy találjanak, majd tegyenek lakhatóvá bolygókat az embereknek.Csak jött a Terminátorból ismert "AI öntudatra ébredés" a Xenonok "fellázadtak", agresszívvé váltak és mindenkit kiirtottak vagy ki akartak irtani.
Az X2 The Threat-ben bemutatkoztak a Khaak-ok, amik aztán az X3:Reunion-ban is ott voltak, majd megjelentek az X-Rebirth: Home of Light-ban is, habár itt csak mutatóban.
Ettől részletesebben le is van írva sok helyen. -
#6700 Meg lett a plot, jol latom hogy a DLC ad egy kuldit hogy fedezzem fel az uj kaput 26 millaert? LOL
Haat a plot eleg gyenge volt, nem tudom mert varok mindig Asimov szintu torteneteket de annyi lehetoseg lett volna benne. Igy olyan erzesem volt hogy csak mentem a tortenettel edes keves befolyasom volt akarmire is. Meg mintha feldobtak vona a labdat a PMC-vel meg minden de nem utottek le nem ertem. Es ha tudjak hogy nem akarnak tobet kihozni a tortenetbol akkor mert nem adnak tobb modd lehetoseget a story epiteshez. -
kisiku #6699 Igen tényleg elavult, mert nem frissítettem a játékhoz, de tényleg, amit ott összehordtam, az sokat segít.
A CV-t, ha kilövik a gyár mellől, akkor is vissza tudod rakni, csak kell venni egy újat.
Ja itt a link X-Rebirth magyar leírás
Megtalálod ott még zenéit is, ha pl kocsiban akarod hallgatni, mint én is tettem évekig... -
#6698 hát van mod ami kiszedi a cvt a gyár mellől ... :D -
#6697 Hja koszi a tanacsokat, na ennek a logikajat mar nem fogom megerteni, kb. mintha ott ragadna a komuves a gyarepulet mellett egy eletre pfff. Mar teleraktam dronokkal es a kovetkezo modul az gyorsan meg lett. Egynlore a plot foglal le de majd tervbe van veve Devries felviragoztatasa ha nem unok ra kozben, mondjuk az autopalyak cefet mod idegesitettek az elejen mostanra kb. azt mondhatom megbekeltem veluk. Ja Kisviku leirasa meg van azzal kezdtem majd meg egyszer atolvasom a gyaras reszet. -
#6696 A CV egy papír repülő tégla, pár darab egérriasztó légpuskával, nem kell vele harcolni, ritkán sérül, nem elsődleges cél pl. kalóztámadásnál. Ha már van egy modulod felépítve, felveszel egy védelmi tisztet, és hajókat (harci drónokat) rendelsz hozzá akik védik, járőröznek a gyár körül.
Minden gyár, állomás építéséhez új CV kell, ajánlott a kezdés előtt telepakolni alapanyagokkal, kb. 3-5 modulhoz elegendő cucc fér bele gyártól függően, legalább 25-30 építő drón is legyen rajta, és nem árt a gyár legénységét is előre toboroznod, magaddal vinni. -
#6695 Az állomások mondhatni modulárisak,viszont csak és kizárólag azok a modulok építhetőek rá,amik hozzá tartoznak,azt az architectnél meg tudod nézni. Állomásonként a hozzá tartozó különböző termelő modulok,rakterek,radar és védelem építhető. Nem tudsz másfajta állomást hozzá kapcsolni,pl egy solar array nem kapcsolható az urv forgehoz,ez két külön álló állomás,két külön építési pontra építhető csak.
A cvre ha rakál fegyvert akkor korlátozottan tud védekezni de sokat ne várj tőle,viszont egy teljesen felépített állomás komoly tűzerővel bír(persze itt is vannak állomások közötti különbségek).
Ha építesz hozzájuk lebegő fegyverplatformot(architect menüben kiválasztható,korlátozott számban)még durvább védelme lesz,ráadásul ez már nagy hajók elleni ágyúval is fel van szerelve.
Ajánlom Kisviku leírását,pár helyen már lehet hogy elavult de még mindig sok hasznos infóval bír.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.01.23. 11:58:41 -
#6694 Az igen es legalabb van olyan kozel az allomashoz hogy az megvedje egy tamadas alkalmaval? Vagy az az allomas resze?
Egyenlore meg a plot-ot viszem most lendultem at a URV Wharf epitesen kb. egesz hetvegen eltartott az epitkezes mert nem voltak dronok a hajon azt hittem befonom a hajam...
Ezutan ha epiteni akarok akkor az allomasok nem lesznek modularisak szal a most megepitett URV Wharf-ra pl. nem fogok tudni rahegeszteni egy solar farmot? -
#6693 Alap játékban nem lehet,az marad ott. Később ha megtámadják a gyárat és megsérül,a CV vel lehet megjavítani -
Kaziking #6692 Üdv !
Gyárépitéses kérdés:
Kész a gyár minden fel van rajta tuningolva, nem lehet tovább épiteni. A CV t ki lehet valahogy szabaditani (mert a szétlövésen kivül már mindent probáltam) hogy csináljon mást, is vagy minden gyárhoz kell 1 CV? -
Jóózsf István #6691 Nincs. Azt neked kell kisakkoznod, hogy hol tudod kényelmesen eltulajdonítani a mások javát. Ha mégis a békülést választod, akkor ne kezdj bele addig, amíg át nem jutsz a Lúré kapun!!!
Azt még meg kell említenem, hogy -20-ról viszonylag könnyen lehet békülni. -30-ról viszont nem arányosan, hanem hatványozottan nehezebb! -
#6690 hja mar csakkoltam, hivatalos forumon is azt javasoljak hogy batran kalozkodjon az ember
van erre jol bejaratott zona? -
#6689 A kutyaszorító helyzet megoldása az .xml szerkesztés (?), vagy a kutyaharapás szőrivel gyógymód, jelen esetben "háború", esetleg a nagy ívben való kerülés. Én anno harcoltam velük, egy degeszre pakolt PMC tepsi aranyat ér, alapanyag plusz a hajó, vagy az ára, tudod támogatni a szegényeket, és a repudat növelni DeVries-ben.
-
Jóózsf István #6688 A gyárak fegyverzete elég alapvető, hogy ne kelljen egy olyan rendszerben beszerezned, amibe hivatalosan még be sem teheted a lábad!
A Lúré kapu kicsivel utána aktiválódik, hogy befejezted az a gyárat.
Hogy a hivatalos kereskedőkre megéri-e várni? Nem tudom abban a szakaszban van-e értelme. Ha te be tudod szerezni a motyót, akkor inkább tedd azt. Bár ennek is meg van a veszélye, mivel ha jól sejdítem épp most rúgtad össze a port a PMC-vel.
Ez egy kutyaszorító helyzet, de mindannyian megoldottuk. Neked is sikerülni fog!
Amikor elkészült bármely gyártó modul és alkalmaztál is gazdasági igazgatót, Annak a rendelkezésére lehet (kell) bocsátani teherhajót, adsz neki zsebpénzt és utána végzi a dolgát! Persze ez nem ilyen egyszerű, de nem akarom előre lelőni a poénokat. Majd kérdezel!