27719
-
Ironman2 #932 Nálam elfér a 2 TB-n!!!! -
#931 Ezen gondolkozok én is :D -
Robi546 #930 Azért nem muszáj 30 Gb méretnek lenni. :) A Crysis 2 is nagyon jó grafikával van és 7 Gb ha jól tudom, kevesebbet foglal mint a Crysis 1 :D -
sublimaze #929 Nem feltuningolt. Szerintem alapvetően újra lett tervezve mint az egész... A GTA IV Liberty City-je sem csak egy feltuningolt LC a GTA III-éhoz képest... -
#928 kabrió teteje motorikusan állítható :DDD
omg -
#927 mondjuk biztos.. -
#926 Asszem bekaksiztam! -
#925 Van hely, a méret manapság már sztem nem akadály. -
Ironman2 #924 Ja.Az kurva jó volt.Lehet hogy végigtolom ujra megint addig -
#923 vajon lehet majd vonattal is közlekedni a városok között?? :) -
Ironman2 #922 Az nagyon ütős lesz akkor.Mindenki azzal fog játszani.Gondolom lesz vagy 30 Gb a mérete -
#921 Akkor végül is egy "feltuningolt" San Andreas-t kapunk. Szép nagy lesz, már most látom -
Robi546 #920 Az biztos hogy az év játéka lesz (már ha 2012-ben adják ki :DD) -
#919 Engem is,nem sok híja má! -
xido #918 SA-ban imádtam bicajjal végigmenni a síneken ki a pusztán át a messzibe:) -
#917 Ha ilyen cseszett jó Los Angeles bemutatója, akkor milyen lesz a következő 2 trailer ??? Mert feltételezem hogy San Franciscot és Las Vegast is bemutatják. És hol vannak már a vonatok ??? ÁÁÁ engem elvisz a mentő ma este !! :DDDDDD -
sublimaze #916 Zsír! :) -
#915 jep jep. Év játéka....:D -
Robi546 #914 elhiszem, engem is rögtön ESC-et nyomtam. XDDDDD -
#913 omg akkor mekkora terület lesz b+??? -
#912 Jah!
+ még itt is!
-
#911 Arról a szívtől még mindig kiráz a hideg XD -
#910 -
#909 A Rockstar megerősítette, hogy a GTA V nem csak Los Santos-ban, hanem egész San Andreas állam összes városában fog játszódni (Los Santos, (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) és Las Venturas (Las Vegas)!!
/gtahungary.hu/ -
#908 hát remélem bele lehet majd ülni :) -
Robi546 #907 és ha majd kész lesz a játék akkor én az Easter Eggekre is kíváncsi leszek! :D Mint az IV-ben is a Heart of Liberty City! :D A Liberty City szíve már aki meg találta benne a Szabadság szobor belsejében volt egy szív és ki volt láncolva. :DDD -
#906 Ja, és visszatérnek a légi csaták, áá de várom már !! :D Imádom a többfunkciós játékokat !
-
#905 Jól láttad. -
#904 aham és vadászgép is lesz nem? ha jól láttam.. -
#903 -
#902 Golfos résznél jól látszik a léghajó. -
#901 Úgy legyen! -
#900 Pár napja volt egy Rockstar taggal valami interjú, és az mondta hogy a V betű azért olyan amilyen, mert köze van az amerikai 5 dollárhoz, továbbá része lesz majd az amerikai pénzügyi krízis kiparódizálásának. -
#899 Jó hír, hogy visszatérnek a repülők -
#898 aham tényleg látom bocsi.. :DDD -
sublimaze #897 Már a IV-ben is volt, itt már alap... :D -
Ironman2 #896 Még nincs -
#895 Jó hogy volt a trailerben is egy közelebbi videórészlet róla. :D -
#894 tuti lesz helikopter is..
-
#893 Egyébként megjelenésről van bármiféle infó is, hogy kb mire várható?