27719
  • Rayden02
    Mmmhh
  • tutituti
    nagyon fasza!
  • szabii98
    Nekem tökmindegy, csak voltmár pár topik ahol 200+hsz flém keletkezett, mert ott volt a szavazás.
  • RiCSi1234
    Mehetne Bannerba :)
  • sublimaze
    Oké.
  • wollnerd #847
    Nem győzöm végigolvasni a hozzászólásokat. xD
  • Rayden02
    Loptam pár gifet!

• Bronx South
    Sehol nem írtam hogy baj, sőt.
  • tommygear
    minek topik neki? legyen ide berakva
  • Bronx South
    Felesleges ceremóniát csinálni a dolognak, az más kérdés hogy én szívesen rendezném a topik dolgait, és az is más hogy van már egy bevált HG akit mindenki ismer, ennyi.
  • szabii98
    Ha mégiscsak szeretnétek megtartani a szavazást, esetleg így meglehetne oldani...
  • RiCSi1234
    De ez miért baj, hogy rá szavaznánk? :) Amióta van GTA 4 topc, "figyelem" mit csinál, és sztem a legjobb ember oda. Nem azt jelenti, hogy te nem lennél jó.. :)
  • tommygear
    rosszul hallod, de am #808
  • Krisztiam #839
    ha san andreas -os lesz akkor nekem nem fog bejönni..
  • szabii98
    ajj, már csinálom a szavazó topikot.xd
  • Bronx South
    Ok, felesleges folytatni, a GTA IV hg teljesítményedre tekintettel mindenki rád fog szavazni, legyél te a hg, felesleges versenyeznünk.
  • Krisztiam #836
    jaa értem köszi..
  • Krisztiam #835
    gta london-t is csinálhatnának :DD
  • ldavid
    Hollywood és Wine két egymás melletti "kerülete" Los Angeles-nek
  • Rayden02
    Csak én hallom úgy,hogy a trailerben is Ray Liotta beszél? Beszarás Az nagyon oda ba*na ha ez igaz lenne!
  • Krisztiam #832
    amúgy szerintem konzolra előbb fog kijönni, mint a 4, mert cd galaxisnál is úgy van konzolokra elő lehet rendelni, de pc-re nem..
  • vk90
    GTA V in San Andreas
    Lehetne GTA San Andreas II a neve.
    Platformok: XBOX 360, Ps3, PC. Yeah PC :)
  • Krisztiam #830
    úgy értem, hogy csak ez kitaláció vagy 2 névből rakták össze?
    egyik nem tudom mi a másik Hollywood??
  • RiCSi1234
    +1
  • sublimaze
    Nem értem a kérdést. :D
  • Ironman2
    Én rád szavazok! +1
  • RiCSi1234
    Na, csak nem nyertél..? :DD
  • Krisztiam #825
    Vinewood? az miből jön össze? :)
  • Ironman2
    Ez a trailer már valószínü a pc-s változatból van
  • ldavid
    ha sokan akarják elvállalhatom a hg-t, de jobb lenne csinálni egy normális szavazást valami szavazógéppel
  • Bronx South
    A Battlefieldel ellentétben ennek nem 4 órás single playere lesz, továbbá lesz multi is szintén, igaz a 2 játék nem egy kategória, de nem kérdés hogy a GTA V jobb lesz.
  • tutituti
    úgyám:D
  • Bronx South
    A GTA IV patchekkel se lett sokkal kisebb gépigényű, legalábbis a régi gépemen nem változott semmit az a 18-19 fps minimum graffon. :D A jelenlegi gépemen meg van mikor bizonyos helyeken, bizonyos időjárási feltételek közt lemegy akár 30 ig is az fps, igaz max graffon.
  • Rayden02

1. Battlefield 3
    2. Grand Theft Auto V
    3. World of Tanks
  • Ironman2
    Gyüjtögetéseket visszahozhatnák.Ez a galambkeresés idióta volt az előző részben
  • kem001
    Reméljük. Sztorija viszont biztos jó lesz, 4. résznek is jó volt a története
  • tommygear
    nem lett volna olyan nagy gépigénye ha jól optimizálják, de a patch-ekkel már semmi probléma nincs vele, remélem ebből tanult a r* és nem mernek egy hasonló ótvar portot kiadni
  • kem001
    A IV. résznek is nagy gépigénye volt. Bár pc-n nem próbáltam, jól volt optimalizálva?
  • tommygear
    akkor nem lesz nagy gépigénye :)
  • vk90
    Csak az a szar, hogy beírom youtube keresőbe, gogy Gta V trailer és minden szart kiad, csak nem azt amit kéne. Persze ez nemsokára változik.