27719
-
#852 Mmmhh -
#851 nagyon fasza! -
#850 Nekem tökmindegy, csak voltmár pár topik ahol 200+hsz flém keletkezett, mert ott volt a szavazás. -
#849 Mehetne Bannerba :) -
sublimaze #848 Oké. -
#847 Nem győzöm végigolvasni a hozzászólásokat. xD
-
#846 Loptam pár gifet!
-
#845 Sehol nem írtam hogy baj, sőt. -
#844 minek topik neki? legyen ide berakva -
#843 Felesleges ceremóniát csinálni a dolognak, az más kérdés hogy én szívesen rendezném a topik dolgait, és az is más hogy van már egy bevált HG akit mindenki ismer, ennyi. -
#842 Ha mégiscsak szeretnétek megtartani a szavazást, esetleg így meglehetne oldani... -
#841 De ez miért baj, hogy rá szavaznánk? :) Amióta van GTA 4 topc, "figyelem" mit csinál, és sztem a legjobb ember oda. Nem azt jelenti, hogy te nem lennél jó.. :) -
#840 rosszul hallod, de am #808
-
#839 ha san andreas -os lesz akkor nekem nem fog bejönni.. -
#838 ajj, már csinálom a szavazó topikot.xd -
#837 Ok, felesleges folytatni, a GTA IV hg teljesítményedre tekintettel mindenki rád fog szavazni, legyél te a hg, felesleges versenyeznünk. -
#836 jaa értem köszi.. -
#835 gta london-t is csinálhatnának :DD -
ldavid #834 Hollywood és Wine két egymás melletti "kerülete" Los Angeles-nek -
#833 Csak én hallom úgy,hogy a trailerben is Ray Liotta beszél? Beszarás Az nagyon oda ba*na ha ez igaz lenne! -
#832 amúgy szerintem konzolra előbb fog kijönni, mint a 4, mert cd galaxisnál is úgy van konzolokra elő lehet rendelni, de pc-re nem.. -
#831 GTA V in San Andreas
Lehetne GTA San Andreas II a neve.
Platformok: XBOX 360, Ps3, PC. Yeah PC :) -
#830 úgy értem, hogy csak ez kitaláció vagy 2 névből rakták össze?
egyik nem tudom mi a másik Hollywood?? -
#829 +1 -
sublimaze #828 Nem értem a kérdést. :D -
Ironman2 #827 Én rád szavazok! +1 -
#826 Na, csak nem nyertél..? :DD -
#825 Vinewood? az miből jön össze? :) -
Ironman2 #824 Ez a trailer már valószínü a pc-s változatból van -
ldavid #823 ha sokan akarják elvállalhatom a hg-t, de jobb lenne csinálni egy normális szavazást valami szavazógéppel -
#822 A Battlefieldel ellentétben ennek nem 4 órás single playere lesz, továbbá lesz multi is szintén, igaz a 2 játék nem egy kategória, de nem kérdés hogy a GTA V jobb lesz. -
#821 úgyám:D
-
#820 A GTA IV patchekkel se lett sokkal kisebb gépigényű, legalábbis a régi gépemen nem változott semmit az a 18-19 fps minimum graffon. :D A jelenlegi gépemen meg van mikor bizonyos helyeken, bizonyos időjárási feltételek közt lemegy akár 30 ig is az fps, igaz max graffon. -
1. Battlefield 3
2. Grand Theft Auto V
3. World of Tanks -
Ironman2 #818 Gyüjtögetéseket visszahozhatnák.Ez a galambkeresés idióta volt az előző részben -
#817 Reméljük. Sztorija viszont biztos jó lesz, 4. résznek is jó volt a története -
#816 nem lett volna olyan nagy gépigénye ha jól optimizálják, de a patch-ekkel már semmi probléma nincs vele, remélem ebből tanult a r* és nem mernek egy hasonló ótvar portot kiadni -
#815 A IV. résznek is nagy gépigénye volt. Bár pc-n nem próbáltam, jól volt optimalizálva? -
#814 akkor nem lesz nagy gépigénye :) -
#813 Csak az a szar, hogy beírom youtube keresőbe, gogy Gta V trailer és minden szart kiad, csak nem azt amit kéne. Persze ez nemsokára változik.