27719
-
#1133 Ja ezt a testreszabhatóságra reagálva írtam, meg hogy általában remélem odafigyelnek a belepakolt fegyverekre.
A felszerelés korlátozásra el tudnám képzelni, hogy az autóban tárolni pl dolgokat, ahol elég sok minden elférne (jármű válogatja), de magunkánál tényleg kevés dolgot hordhatnánk. :) -
#1132 most olvasom, tényleg jó. -
#1131 Az nekem nagyon tetszik a IV -ben hogy nem lehet nálad több 1000 lőszer, akár 200 gránát etc, hanem egy komolyabb lövöldözés után el kell menni bevásárolni. Ezt a megoldást várom az V -ben is, vagy akár egy nagyobb korlátozást is, hogy spórolásra terelje a játékost, próbáljon meg logikusan gyilkolni, és ne lőjön el a semmibe egy tárat. -
sublimaze #1130 Hát szerintem elég az, de nem is arról beszéltem, hanem, hogy ne lehessen nálunk egyszerre egy hadseregre való fegyver arzenál.
Nah igen, lehetne még lefaragni belőle... :) -
#1129 hát azért ott is elfére a kabát alatt egy rpg egy soti meg egy ak meg még sok minden :D -
#1128 Ja hát GTA IV egyik csúnyasága a kevés féle fegyver.
Remélem itt minimum annyi féle felszerelés lesz, mint SA-ban volt. :) -
sublimaze #1127 Bár az előző részekhez képest már a IV is meghúzta a nadrágszíjat a hordozható arzenál terén. :) -
sublimaze #1126 Lehetne valami komolyabb fegyver testreszabhatóság a játékban, + én azt sem bánnám, ha korlátozva lenne a felszerelés, így minden küldetés előtt a feladatnak megfelelően neked kéne átgondolni mi legyen nálad... :D -
#1125 ja és végre lesz hangtompító az új részben, ezt nagyon hiányoltam a 4-ből, hogy nem lehet csendben gyilkolászni -
sublimaze #1124 Nah igen... :D -
#1123 Szerintem azt leírnák, ha többi város is benne van és nem csak azt emelnék ki, hogy a környező vidék, hegyek, partok. -
#1122 ebben a videóban is mondják, hogy nagyon ismerős a trailer alatt a hang mert ő szinkronizálta tommy-t a ps2 verzióban?? (persze lehet félreértem, nem vagyok a toppon angolból) a ps2 verzióban más volt tommy hangja? -
sublimaze #1121 Már a IV-nek sincs sok köze az előző részekhez, szerintem ennek sem lesz sok... :) -
#1120 no problem -
sublimaze #1119 Húúú, bocs elnéztem... :DD -
morzsi555 #1118 Nincs kőbe vésve az, hogy hány évesek, mikor születtek és a rockstar szereti rebootolni a dolgaikat, lásd gta 4. -
#1117 Ja... nem, és így már értelmét veszti néhány dolog egyből, pl. a repülők, mert nem lehet a városok közt közlekedni mint a San Andreasban. -
#1116 hát nem tudom, attól hogy LS felé veszi az irányt simán ott lehet mellette SF és LV is... mivel sf-hez hasonló kikötő, és lv-hez hasonló homokos terület sincs máshol, így biztosan nem fogják santosba préselni az egészet :)
gtaplace-n a trailer elemezés pedig jó lett, lessétek meg :) -
#1115 egy szóval sem írtam ilyet hogy a vc 60-as az sa meg 70-es évek :D -
#1114 Addig amíg nincs normálisabb képanyag szerintem ez is megteszi, de aki tud készítsen jobbat! -
#1113 senkinek nem kell hinni csak a r*-nak a többi spekuláció, az IGN is terjeszti ezt a tommy-s faszságot azt lehet semmi nem igaz belőle -
#1112 perfect. -
sublimaze #1111 Én nem sértődtem meg, meg nem is vergődök mivel nem is nekem írtad. Nem kell ennyire komolyan venni a kiosztás szót, viszont nem is a főszereplők koráról volt szó, hanem azt mondtad, hogy a VC, SA a 60-as 70-es években játszódik, ami ránézésre látszik, hogy nem. VC 80-as évek, SA 90-es... :) Ettől függetlenül CJ és Tommy az V-ben már túl öregek lennének játszható karakternek(legalább is én nem szívesen játszanék 40 fölötti karakterrel). -
#1110 Tommy linkelt angol forrást is, ezekszerint nem volt igaz. -
#1109 Összedobtam gyorsan valami bannerszerűséget:
-
sublimaze #1108 Én nem bánom, csak jó nagy legyen... :D -
#1107 milyen kiosztás ember? közöltem egy tényt nem kell megsértődni és vergődni :D elnézést, hogy nem tudom, hány éves volt cj és tommy az előző játékokban, de látom te készültél
am meg tommy 35 körül lehetett a vice city meg a 80-as években játszódott azaz 65 körül van, cj meg 25-30 körül lehetett és a san andreas ugye 90es évek és 55-60 éves, szóval nemtudom a 80-90 hogy jött ki neked -
#1106 mint a GTA4-et:D -
#1105 Gyerekek... most mi az igazság ?
Ez a cikk nem egy egész San Andreasról ír, hanem Los Santos és környékéről. És ez már hívatalos forrás, nem lesz itt se San Francisco, se Las Vegas, nem tudom ki linkelte de a tegnapi cikk egy kamu volt. -
sublimaze #1104 Am ha emlékszik még valaki az első gta-ben 8 játszható karakter volt, itt is fasza lenne... :D -
#1103 Persze hogy nem, ezért kapják meg a PC -sek a konzolosoknál később. -
morzsi555 #1102 http://www.rockstargames.com/newswire/article/19471/grand-theft-auto-v-official-announcement.html -
#1101 csak úgy látom, hogy semmi értelme bughalmazt kiadniuk PC-re... -
#1100 Valami forrást tudsz linkelni ? Csak mert volt itt már olyan hír is, hogy az egész San Andreas területén fog játszódni az V. -
sublimaze #1099 Még mindig 80-90, tudom a lényegen nem változtat, de ha már kiosztasz valakit akkor helytálló infót írj... :D -
morzsi555 #1098 "Los Santos városa felé veszi az irányt, beleértve az azt körülövező dombokat, vidéki területeket és tengerpartokat"
-
#1097 -
#1096 Nagy büszkeséggel jelentjük be, hogy a Grand Theft Auto V, immáron teljes fejlesztés alatt áll.
A sorozat alkotói, azaz a Rockstar North által fejlesztett, Grand Theft Auto V, Los Santos városa felé veszi az irányt, beleértve az azt körülövező dombokat, vidéki területeket és tengerpartokat, a Rockstar által eleddig fejlesztett legnagyobb, legambiciózusabb játékában.
Egy teljesen új irányzattal, mely a nyitott világ adta szabadságra, történetre, küldetésekre alapozott játékmenetre és az online többjátékos módra épül, a Grand Theft Auto V a mindenható dollár hajszolására fókuszál, egy újragondolt, jelenbeli Dél-Kaliforniában
-
#1095 Az autós fekán valóban látszik hogy nem CJ, de aki menekül az gyanús hogy az. Továbbá nem számít hogy ki lenne öreg ki nem, nem kötelező egy vén valakit megcsinálni a játékba, bőven elég ha úgy néz ki mint az öltönyös ipse, górénak perfect.
Az lenne a legjobb ha a régi karakterek visszatérnének, semmivel nem nyújtana többet egy új, eddig ismeretlen karakter, letolod vele az új küldetéseket azt annyi. Viszont ha a régi karakterek visszatérnének már lehet kavarni a sztorit alaposan. Engem nagyon érdekelne egy olyan sztori, ahol a szerepeket már a megszokott karakterek töltik ki, az előző GTA -k legtöbbször úgy végződtek hogy boldogan élnek míg meg nem halnak... naneee !! GTA V ! kapjanak új kihívásokat. -
#1094 örülnék azért, ha egyszerre jönne a konzolossal, érdekes a max payne 3-mat ki tudják adni mind a 3 platformra egyszerre...