27719
-
Szabi1991 #812 ha kozolport akkor nemnagy, ha a konzol lesz a pc-s közepes graff akkor már erősebb masina fog kelleni... :)) -
sublimaze #811 PS3, X360. -
#810 Ha jól optimalizálnak, akkor kb GTA IV, ha elbaxák szokás szerint, akkor Paks. -
#809 Vajon milyen gépigényre lehet számítani majd? Legelső tengerparti kéokocka rögtön megfogott -
#808 am a Tommy-s témához annyit, hogy az a faszi inkább Ray Liotta-ra hasonlít aki Tommy szinkronhangja volt a vice city-ben :) úgyhogy gyanús a dolog :D
-
sublimaze #807 Nekem tetszik, hogy színesebb. Nem mesebeli egyébként, pont, hogy realisztikusabb a teltebb színek miatt, csak az emberek a filmek miatt hajlamosak azt mondani a fakóról, hogy az a realisztikus... :) -
Szabi1991 #806 random rendszám ?
GTASA ban is volt már :D -
jó ez a fű, minőségi.... viszont végre lesz talán random rendszám? bár ez a grafika nekem nagyon mesebeli, furcsa :( -
#804 Szerintem oda felesleges írni, ha a legtöbben ldavidot szeretnék.
Írjatok neki, ha nem fogadja el a HG jogót akk te leszel. D: -
Ironman2 #803 Amúgy fasza lett a trailer -
#802 Na mi legyen srácok, ki legyen a HG, szabii98 topikjába nem ír senki.
Nem tom mennyi esélyem van ha már bevált ldavid a GTAIV topikban, bár az utóbbi időben való hozzáállásom a játékhoz, és a topikhoz nekem is korrekt volt szerintem. Bár ahogy gondoljátok. -
#801 Most, hogy van Trailer, minden ökör tölti fel magának youtubera, hogy csinálja a nézettséget.. :DD -
#800 Ha adsz értékeket akkor felőlem okés..:D -
Ironman2 #799 Jól elbeszélgetsz magaddal kocsis mind az 5 alregeddel. -
Szabi1991 #798 a szélesség magasságok át kell írni... :D -
#797 igen tudom, remélem ez most is igylesz...:) -
#796 ez az eredeti script a rockstargames oldaláról, ilyen html kódban lehetett csak kiszedni..:D
szerk.:
de ha jobban megtudod oldani akkor okés. :) Am YT videót is lehet beszúrni, de kb 10 perc szóval hamar megoldható. -
Szabi1991 #795 a fekete rész mérete feleslegesen nagy ha videó mérete úgyse nő.. :D -
#794 +1 -
#793 ok, akkor ha másnak nincs ellenvetése legyen a te topikodban szavazás. -
#792 +1 -
#791 ldavid-ra szavazok látatlanban, tetszik ahogy hozzá ált a GTA 4-es topichoz is.. :) De tőlem.. :) -
#790 Ezt már a 4-ben megoldották azzal hogy kaptál egy sms-t hogy újra próbálod e a küldetést és kész kezdhetted is elölről nem kellett autókáznod és újra felvenni! -
#789 de akkor ne ezt a topikot offoljuk szét. mondjuk mehet az én topikomba a szavazás h kilegyen hg, már ha van ellenjelölt. -
#788 gta 4-ben se kellett előlről kezdeni az egész küldetést ha elcseszted -
#787 hát ha a topic többi 'lakójának' is megfelel, akkor lehet szólni a moderátornak. De lehet hg-t is választani.. -
#786 én csak attól félek , ami a san andreasba volt, a sok sok autozás, amikor elrontottál egy küldit, akkor ujra felvenni stbstb -
#785 Válasszunk HG -t is, és én magamat jelölöm. -
#784 Jöhet :) -
#783 mindent én se vehetek észre -
#782 Nem kicsit hasonlít egyrészt, tovább ne felejtsük el hogy van némi grafikai különbség. -
#781 Ez az elrendezés?
Logó látszódik és a tréler is kattintásra indítható.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
script:
<iframe src="http://www.rockstargames.com/videos/embed/8001" width="640" height="360" frameBorder="0" scrolling="no"></iframe>
-
#780 am meg #771 -
#779 Tommy-t 60 év körülire saccolják ha 2011ben játszódna.Legalább is ezt olvasom. -
ldavid #778 mert kicsit hasonlít, de tuti, nem az -
#777 Ez az.Ezért érdekes nekem ez a dolog. -
sublimaze #776 Pedig úgy sok érdekes csavart lehetne vinni a sztoriba és egy csomó minden csak a végén esne le... :) -
#775 Amúgy mért hiszi mindenki hogy az öltönyös csávó az Tommy?
-
#774 jah 90 előtt modern sport autók jetsky meg stb :D -
#773 Laza poénkodás gtaforum.com-on."Kanye West ül a Jet-ski-n?"