27719
-
#1013 ETS/GTS-ben hol van ilyen?
-
#1012 Egy elég firss hozzászólás a GTTV oldalán!
-
#1011 bazmeg ez nem a gts ets meg hasonló idióta játék -
#1010 Hát valljuk be: Már így is túl sokat akarunk a játéktól. Nem? :)
-
#1009 komolyan mentsen meg az Isten az ilyen kommentektől -
#1008 Az nagyon jó lenne! Egy igazi nyugat-amerikai vasút több kisebb-nagyobb állomásokkal a városok között!
Ha valóban benne lesz, akkor megjelenés után min. 1 év után megjelenhet hozzá a MÁV vasút Mod. Eltudom képzelni! :D
-
#1007 komolyan mondom, rockstar helyében én beperelném az összeset, ami kamu dátumot rak ki, ez megtévesztés... -
#1006 Most érdemes előrendelni mert mire kijön kb 1000ft lesz egy font! -
#1005 ha ezt az oldalt betöltöd, akkor kapsz egy szimpla 5 vagy 6 csillagos körözést, mert valami illegális oldal ez, nem is volt annyira rejtett cucc.
Bár arra nem emlékszem, hogy miként lehetett volna előhözni a játékból anélkül, hogy hallottam/olvastam volna róla -
Blum #1004 +1 Én is díjaznám -
#1003 Szerintem lesz majd ilyen is, a San Andreasban lehetett. -
Annihilator100 #1002 Talán végre ebbe már lehet lesz felcsatolni pótkocsit kamionra. Az előző részből ezt hiányoltam. -
#1001 Utóbbi időben a legjobb trailer az tuti. -
#1000 TÉÉÉÉK -
#999 -
Ironman2 #998 Csak nehogy nedves maradjon a lepedő -
#997 elsőre leeshetett volna, hogy jelenkor, nézd már meg a kocsikat is... -
#996 Aszt hiszem ezzel a trailer-el fogok álmodni,Qurva sokszor megnéztem már! -
#995 kb ekkorra várható -
Blum #994 +fav -
#993 "ízetlen rendőrség cruiser"
google fordító rulz -
#992 Nem néztem fél órát a Youtubeot, ez idő alatt 2000 komment. :D Szerintem nincs az az ember aki ezt követni tudja, de a számok növekednek. Kíváncsi vagyok hogy lesz-e milliós a megtekintések száma ha befrissít a Youtube, mert mág mindig 301 -nél áll a számláló. :D -
#991 zavvin már előrendelhető :D
szerintük 1 év múlva jelenik meg november végén. -
#990 ez teljesen jó lenne :) -
sublimaze #989 Szerintem ennyire bárki letudja fordítani magának(googletranslate-el). :) -
#988 Én részben azért fejlesztettem év elején hogy tartsam a lépést a korral, részben pedig szintén azért amit írsz, hogy a GTA IV -et teljes pompájában tolhassam. Az elején megijesztett kicsit, mert 40 fps el szaggatott a játék, és mivel az fps megvolt, nem tudtam hogy mi lehet a gond. Azt mindent hagytam fullon, csak az árnyékot vettem le very highról higra és megjavult, látványbeli különbség nincs, a cél teljes mértékben teljesült.
Bár mindenki más-más anyagi keretekkel rendelkezik, de én alapvetően úgy állok hozzá a dologhoz hogy ha valaki tudja hogy zsebből, akkor amikor kell nem tud perkálni, az kezdjen el gyűjteni előre. Van mindenkinek egy éve hogy összeszedje a játékra, és gépre valót, szerintem pont elég ahhoz hogy ha valaki a kedvenc, vagy nagyon várt játékával akar játszani. -
#987 san andreassal is addig vártam, hogy a 4 mellett/után már semmi kedvem befejezni :/ -
Ironman2 #986 Nem erőltettem,csak átmásoltam.DDDD -
#985 és attól már nem játszhatod végig a 4-et? -
#984 Google translate-t ne erőltessük :D -
#983 Google translate, ennyire futotta? >D -
#982 Hát igen,elpotyog ma pár béka! -
#981 nekem erőltetéssel és anélkül is ugyan ugy beesik az fps, pedig nincs szar gépem :/ anno nagy terv volt, hogy majd pécén, teljes pompájában végigtolom, de mire ujra gépet fejlesztek, már az 5. rész kiegjeit kell majd letolni .... -
Ironman2 #980 "Miért mozog itt? Azt hiszem, ez volt az időjárás,
Vagy, nem tudom, hogy a dolog, hogy a mágia,
Látod azt a filmeket,
Azt akartam, hogy visszavonul a mit csinálok,
Tudod, attól, hogy ezt a vonalat a munka,
Legyen egy jó srác egyszer, egy családos ember,
Így vettem egy nagy ház, idejött, tedd fel a lábam,
Gondoltam, egy apa, mint az összes többi apa,
A gyerekeim lesznek, mint a gyerekek a TV-ben, játszunk labdát, és ülnek a napon,
De, hát, tudod hogy van ez. "
A főszereplő
• A fő karakter utalt, hogy a karrier bűnöző fajta, úgy dönt, hogy visszavonul a élet bűncselekmény a reform maga.
• Az etnikum a főszereplő nem ismert pontosan, de úgy tűnik, hogy egy világos bőrű férfi vagy kaukázusi vagy spanyol háttérben.
Elhelyezkedés
• Az időszak látszólag a mai.
• Megerősítést nyert, hogy a játék zajlik San Andreas.
Helyek
• Megerősített területek Los Santos között a Del Perro Freeway, Downtown körzetben, Kelet-Los Santos, kis Szöul, a Los Puerta Freeway, Los Santos-öböl, Muscle Sands, Pleasure Pier, Vespucci Beach, és a Vinewood.
• Golfpálya
• Liquor Ace Üzlet
• Mile High Club felhőkarcoló / épületegyüttes
• Szerelje ezer darab
• Olajfinomító
• Wind farm
Vállalkozások
• 24 / 7
• Bugstar Pest Control (Elhelyezés az FU gázos / Call 1-999-BUGSTAR/BUG- "R'-USA)
• Napi Globe News
• E-Cola
• FLEECA
• Pisswasser
• Pizza Ez
• Postai (célunk, hogy ne veszítse el azt)
• STD vállalkozók
• Up-N-Atom Burgers (Amint ping, esznek, mint Kings)
Megerősített Járművek
• Kerékpár
• Blimp, nem lehet tudni, hogy azok interaktívan kipróbálták.
• Buffalo
• Caddy
• Cognoscenti
• Kabriók. Lehet, hogy az interaktív most.
• Crop Duster repülőgépen.
• császár
• Futó
• Huntley
• Jet sílécek (Speedophile 2000).
• Landstalker
• Habanero
• Hydra (?) Vadászgép
• Mesa
• Phantom
• Phoenix
• Pinnacle
• Pony
• Seaplane
• Félpótkocsik
• Serrano
• Shamal sugárhajtású repülőgép
• Surf tábla, ismeretes, hogy vagy nem interaktív.
• Rancher
• Rebla
• Tornado
• Egyedi rendszámok
• Vader
• ízetlen rendőrség cruiser
Jellemzők
• Állatok, beleértve a kutyákat és kézzelfogható madarak.
• Bank / ékszerüzlet látható, hogy kirabolják, esetleg jelenti a rablás küldetést vagy tevékenység.
• Kosárlabda.
• Karakter fejlesztése (kidolgozása) talán vissza, mint a jellemző, mivel a fizikai eszközök láthatók.
• Duffel táskák vissza.
• Ház látható, hogy kizárt, hint ingatlant visszatérés vagy a recesszió témákat.
Fegyverek
• AK47 puska felszerelt hangtompítóval.
• Gun testreszabási erős lehetőséget. -
Ironman2 #979 A béka évében jön -
#978 Május 24! -
#977 :D -
#976 Én már ráerőltettem, csak aztán ugrott vissza vagy 30-40 -et az fps és játszhatatlan lett a játék. Mindenesetre annyira nem vészes 10 perc alatt megszokja a szem. -
#975 és ebből milyen dátum jön ki? -
#974 Speedophile 2000