27719
  • kifli
    301 megtekintés csak youtubeon a hiv csatornájukon :S
  • tutituti
    Ehhez akkor annyit fűznék hozzá hogy nem egy nyilatkozat volt anno a Vc-ről hogy az ötletet a Miami vice-ból és a Scarface-ből merítették.Nos ezekben nagyjáből a drogkartell és a maffia hálozatról szólt mellette a csillogásról,nem pedig az akkori életről,mert86ban messze nem volt csillogás már Miamiban.
    Mis a san andreas a 90-es évek beli fekete filmeket vette alapul illetve parodizálta ki.A küldetések nagy része ezeknek a paródiája volt.
    Így formálták a történet köré a játékot.
    Emiatt mondtam amit mondtam.Inkább több köze van máshoz,mint a valósághoz.
  • ldavid
    a valóságban más a neve is ;)
  • Szabi1991
    első kép
  • Bronx South
  • tommygear
    reméljük az lesz a helyzet mint a gta 3 megjelenésekor, az akkoriban új gta 3 motor nagyon szarul ment mindnekinek, de a vice city-vel már nem voltak gondok
  • sublimaze
    Min nevetsz? Azon, hogy nem tudsz érvelni?
  • Szabi1991
    műhód szerint nemigazán így néz ki a valóságban :D

link
  • Rayden02
    Pár elég tetszetős kép!

• tutituti
    Értem.nevetek.
  • Bronx South
    Én is parázok pedig nem szar a gépem, csak a fejlesztésre szánandó lóvé másra kell általában. Na meg mire kijön a játék megint olyan lesz a helyzet mint a IV esetében, kb. 2 éves volt a gépem, azthittem frankó vagyok, csak éppen a játék szaggatott minimumon. Néztem nagyokat, azt vártam még 1, másfél évet ahoz hogy játszhassak. Ha GTA IV gépigény lesz akkor nem probléma.
  • tutituti
    az hegy lesz és nekem úgy tűnik hogy ez ott van ahol a gta:sa-ban az óriás kakas volt.
  • sublimaze
    Én nem véleményt írtam hanem tényeket a játék korábbi részeivel alátámasztva. Nem valószínű, hogy a rockstar ettől eltérne. A véleményem pedig az, hogy ez így jó. Elég ha félig fiktív, de attól auteintikus, hogy vannak valóságbeli asszociációk a játékban.
  • tommygear
    hát attól énis :\
  • Bronx South
    Ha Las Venturas (Vegas) -ra gondolsz akkor szerintem nem az, mert akkor a környező épületek nem stimmelnek. :)
  • tutituti
    Eltérő a véleményünk.Én le is zárnám a dolgot ebben a témában.
  • BoneDragon
    Én már csak a gépigénytől félek. Rockstar nem szeret optimalizálni.
  • sublimaze
    Nemtom, azért szerintem van egy kis különbség California nagyobb városai között... :)

Szerintem az hegy akar lenni... :D
  • Szabi1991
    hát nem egy panelház az biztos :DD
  • Bronx South
    Ja-ja, a IV -ben pl. 2001 Szept. 11 miatt nem lehet repülőt vezetni. Ezt valahol olvastam.
  • tommygear
    sztem is hasonlít kicsit, de a nigger aki fut tuti nem CJ
  • V43 1105
    Az hol piramis ? :o)
  • Malakai
    Szerintem is.
    Az pedig, hogy GTA3-VC-SA szerűen városneves részek jöjjenek, akkor kétlem, hogy San Andreas többi városát csinálnák meg, túl egyhangú lenne.
  • Szabi1991
    LA-ben van sivatag meg piramis ? :D
  • Bronx South
    Van hasonlóság, szerintem is az öltönyös csávó az Tommy Vercetti. Megunta biztos Floridát, unalmas lett. :D
  • sublimaze
    Nem értek egyet. A vice city akkor játszódott amikor tényleg izgalmas volt miami. A IV napjainkban játszódott(legalább is a 2000-es években) és benne is volt a terror-para, meg minden(sok köze van a valósághoz)... A III-mat meg a San Andreast azért említem külön, mert new york és a nyugati part elég régóta izgalmas helyszínnek bizonyulnak egy gengszter sztori szempontjából.
  • Büdös Bohóc
    amúgy olyan részletességgel, ahogy ezeket a városokat kidolgozzák én se tudom annyira nagyon elképzelni, igazad van
  • Bronx South
    Osztom
  • ldavid
    szerintem az túl nagy meló lenne egy DLC-ért, amiért ráadásul nem is kérhetnek annyit, mint egy teljes játékért
  • tutituti
    jaja,valami olyasmire gondoltam.csak pl. megnyitják Flint country-t vagy bone countryt esetleg las venturast.vagy nemtudom.
  • Büdös Bohóc
    miért he, tök jó lenne, egy egész játékot letolsz a mostani városon és hozzácsapják az új kiegészítő történetet mondjuk egy egész új várossal :)
  • Bronx South
    Nekem eddig erősebb az az elképzelés hogy lesz egy Los Santos mint központ, és körülötte egy nagyobb terület hegyekkel, mezőkkel, stb azt ennyi.
  • tutituti
    De azért érzed hogy játékbeli helyszínt és időt plusz körülményeket kell venni nem a valóságot.
    Mert akkor bizony az eddigi részek elég lapos történettel szolgálnának.
  • tommygear
    max úgy legyen dlc mint eddig, hogy kiadnak értelmes küldetetéseket mint a gay tony vagy a lost and damned
  • tutituti
    Ha nagy területet nyitnak meg és aránylag sok küldetést kapunk,esetleg így lesz új személy és új történetbeli szál,akkor tőlem mehet.
  • sublimaze
    Ez ott bukik el(mint korábban mondtam), hogy florida napjainkban dög unalom. 80-as években pedig meg már ugye eléggé VC copy lett volna...
  • tommygear
    rockstar nem aljasodna ilyen szintre, gta meggyalázása lenne
  • tutituti
    Na ez nem hülye feltevés!a dlc-s dologból biztos hasznot húznak.Én a multira leszek még kíváncsi.
  • Büdös Bohóc
    Na jó volt a trailer, van még bőven nyitott kérdés, pl a főszereplő személye :)

A helyszín meg tetszik, bár nem vágom most akkor hogy is van ez, mert Los Santoson kívül mást nem mutattak, DE voltak külső részek, ezek szerint valamennyi városon kívüli helyszín is lesz legalább

Van egy erős NAGYON ERŐS gyanúm, hogy a többi város DLCként még ezek után meg fog érkezni C:
  • Master91