27719
-
#973 Az a patkára festett cucc a házeladós fickó előtt. -
#972 konzolon volt élsimitás, de végülis pécén is ráerőltethető a vga kontrol paneljéből -
#971 "Businesses"
Visszatérnek a fedőcégek.
-
#970 Ez a cikk szerintem továbbra is csak annyi, hogy San Andreasban vagyunk és ott, mert Los Santos és környéke már tuti, de hogy a többi város is lesz-e arról nincs szó, hacsaknem vki félreérti a cikket. Szerintem. Persze lehet nincs igazam, legyen úgy. :) -
#969 kmhhmm
-
#968 Azt én is remélem,mert már volt itt nálunk egy kisebb földrengés is!
Rossz előjel! -
-
#966 Hát konzolra kijöhet májusban akár, a PC-seknek még finomítanak a minőségen és kijön télen, de remélem még a világvége előtt ! -
Suffering #965
"Why did I move here? I guess it was the weather,
Or the, I don't know that thing, that magic,
You see it in the movies,
I wanted to retire from what I was doing,
You know, from that, that line of work,
Be a good guy for once, a family man,
So, I bought a big house, came here, put my feet up,
Thought I'd be a dad like all the other dad's,
My kids, will be like the kids on TV, we play ball and sit in the sun,
But, well, you know how it is."
The Protagonist
• The main character is alluded to be a career criminal of sorts, choosing to retire from a life of crime to reform himself.
• The ethnicity of the main character is unknown exactly, but he appears to be a light-skinned male of either Caucasian or Hispanic background.
• The time period is apparently present-day.
• It has been confirmed that the game takes place in San Andreas.
Places
• Confirmed areas in Los Santos include the Del Perro Freeway, Downtown district, East Los Santos, Little Seoul, the Los Puerta Freeway, Los Santos Bay, Muscle Sands, Pleasure Pier, Vespucci Beach, and Vinewood.
• Golf course
• Liquor Ace Grocery
• Mile High Club skyscraper/building complex
• Mount Chiliad
• Oil refinery
• Wind farm
Businesses
• 24/7
• Bugstar Pest Control (Putting the FU in fumigate/Call 1-999-BUGSTAR/BUG-'R'-US)
• Daily Globe News
• E-Cola
• FLEECA
• Pisswasser
• Pizza This
• Postal (We Aim Not To Lose It)
• STD Contractors
• Up-N-Atom Burgers (Once it pings, eat like Kings)
Confirmed Vehicles
• Bicycles
• Blimp, it is unknown whether they are interactively piloted.
• Buffalo
• Caddy
• Cognoscenti
• Convertibles. They may be interactive now.
• Crop Duster airplane.
• Emperor
• Futo
• Huntley
• Jet skis (Speedophile 2000).
• Landstalker
• Habanero
• Hydra(?) Fighter jet
• Mesa
• Phantom
• Phoenix
• Pinnacle
• Pony
• Seaplane
• Semi-trailers
• Serrano
• Shamal jet plane
• Surf board, unknown whether or not it is interactive.
• Rancher
• Rebla
• Tornado
• Unique license plates
• Vader
• Vapid police cruiser
Features
• Animals, including dogs and tangible birds.
• Bank/jewelry store is shown being robbed, possibly meaning a heist mission or activity.
• Basketball.
• Character enhancement (working out) maybe be back as a feature, as there is exercise equipment seen.
• Duffel bags return.
• House is shown being foreclosed, hinting real estate as a return or recession themes.
Weapons
• AK47 rifle equipped with a silencer.
• Gun customization is a strong possibility. -
Szabi1991 #964 akár nem lehetetlen.. de a rendszámokra október van írva, az autós játékokban gyakori hogy a megjelenés ideje a rendszám dátuma :D -
#963 Énsem, de reménykedjünk... -
sublimaze #962 Full HD-n nem akkora para szerintem... -
#961 http://au.ps3.ign.com/articles/121/1211341p1.html -
#960 Na ja de már a IV úgy kezdődik hogy nincs élsimítás. Pedig a trailereken ez fel se tűnt akkoriban, csak aztán kijött a játék. -
sublimaze #959 Én nem mondom ezt... Ha hozza IV színvonalát akkor szerintem teljesen jó lesz. -
#958 Egy érdekes spekuláció a megjelenési időpontról:
Release date will probably be 24/05
There are 2 clues, the first one is obvious.
The for sale sign and the 2405 written on the curb.
But the second one hasn't been mentioned I think.
The release date of the album with the trailer music on: 24 May 1968
Offcourse it's still speculation. But I think it's very plausible.
Forrás:Gtaforums. -
#957 Habár egy forrás nem ártana hozzá, mert a pcguru-n az updatet nem látom. :) -
sublimaze #956 Elférne az bluray-en, max kéne a töltőképernyő, de két LC méretű város közé befér az simán. Max x360-ra jönne 20 lemezen... :D -
#955 Tettem egy kérdőjelet, de már értem. Ha valami lehúzza majd a játékot minőségben, akkor a konzol majd megteszi... -
#954 AZ IGEN!
Brutálisnak ígérkezik így már. -
Robi546 #953 az jó lenne. :DDD -
#951 SA-ban nem volt! VC-ben igen -
#950 Jaja tényleg....meglehet állni a városos dolgokkal, reményekkel, mert a foskonzolok nembírnák el SA-t :DDD -
#949 A Vice Cityben volt töltőképernyő, a San Andreasban is(?), mert utóbbi közelebb van de valahogy már nem emlékszem ? :D -
xido #948 annyira azért ne,de egy Bioshock tipusú elsüllyedt városrész menő lenne:) -
sublimaze #947 konzol... -
#946 Kombájnt remélem nem hagyják ki belőle. Lehetne jó kis "húsdarálót" játszani, mint San Andreas-ban :D -
sublimaze #945 Azért sztem nincs akkora egy-egy város SA-ban mint a IV-ben LC. -
Robi546 #944 Az lehet. :D -
#943 Felőlem lehet egybe is az egész, memóriában eltárolja, max veszek még 4 gb ramot, fillérekért lehet már venni 4 meg 8 giga jó minőségű ramot. -
Ironman2 #942 San Andreasban belefért,akkor ebbe is belefog. -
#941 pl Atlantisz? -
sublimaze #940 Crysis 2 egy mezei fps, kicsit sem sandbox játék... Am ha egy-egy város(pl. los santos, san fierro) egyenként lesz akkor mint a IV-ben liberty city, akkor nekem belefér 1-1 város között a töltőképernyő, csak akkor gecinagy legyen a város! :DD -
xido #939 Mellesleg itt a sokadik rész...és azon gondolkodom,mióta bevezették,hogy úszni is lehet..miért nincs benne búváros feladat,kis víz alatti komolyabb világgal?:))) -
Ironman2 #938 Már eleve a repűlés miatt nem is lenne jó ha látnánk betöltőképernyőt -
#937 Óriási siker lenne, nembaszhatják el.. -
Robi546 #936 LoL! Ez nagyon nagy most találtam a neten:
GTA 4-ben van ilyen easter egg:
Kapd el a predatort!
A GTA IV-et egy saját ragadozó is fogságban tartja, mely gyerekekkel táplálkozik. Legalábbis az egyik, a játékban található szórakoztató portál szerint. Ezt a játékban a www.littlelacysurprisepageant.com -on érhetjük el. Mindenesetre nagyon szellemes.
lol. hatalmas XDD "gyerekekkel táplálkozik" :DD -
Ironman2 #935 De az betöltötte a pályarészeket.Azért már ne ám töltögessen majd ez is,mert beszarok akkor,Legyen benne az egész egy mapon.Az se akadály manapság -
#934 Azért tettem idézőjelbe azt a szót. Remélem tengerparti részről több kép lesz majd. Na meg szörfözésnek örülnék :D -
#933 Best of 2012 az biztos, extra ha jól optimalizálják is akkor garantált hogy veszik majd mint a cukrot PC -re is.