27719
-
#1053 Ezért nem nagyon spekulálok :D -
#1052 Most egy évig kapjuk majd folyamatosan az infó cseppeket, mire kijön a játék minden főbb dolgot tudni fogunk majd. -
#1051 hát minden kiderül 1 év múlva :) -
euphoria a fizikáért felelős a játékban, RAGE futott a gta 4 alatt is -
#1049 Azt olvastam régebben hogy a Max Payne 3 a Rage 2.0 -át fogja használni, ami már egy csiszolt változat, és hogy a GTA V -is szintén azt fogja használni. De utólag olvastam Euphoria -át is, meg a wikin is írnak róla. -
#1048 A pletyka San Andreasról, és a több karakter irányításának a lehetőségéről, ugyanattól a névtelen forrástól származik, aki adta a Kotakunak az infókat, ez volt a legelső megerősített pletyka a játékkal kapcsolatban, és eddig az hogy San Andreas lesz a helyszín teljesült. És mivel az informátor azonos, 100% -ig biztos vagyok abban is hogy több karaktert lehet majd irányítani, és ezt valamennyire a trailer jellege is alátámassza. -
#1047 az euphoria motor teljesen más.
A Rage engine meg a játék motorja, a Rage mint az ID jateka meg az ID tech5 motort használja. na a végén már én is belekavarodok. :D -
#1046 Rage azaz ID Tech 5 motor GTA V alatt? WTF? Nem az Euprhoria motor lesz alatta, mint a IV-ben csak csiszolva?
Trailer alapján egy az egyben GTA IV motor! -
#1045 Rockstar Games Toronto -
#1044 felizgultam -
#1043 azért ezt a többkarakteres dolgot is kezeljük pletykaként egyenlőre :D -
#1042 valami pletyka ment arról, hogy a Leeds fogja, a pirosak azok kik is?? -
Blum #1041 Csak volt azon a nadrágon egy slicc :) -
xido #1040 csak tudnám hogy volt ez hihető,izgalmas és biztosíték kiverő teljes ruházatban imitálva:))) -
#1039 Azért egy újabb rejtett hot coffe mód nagyobbat ütne!
-
#1038 Vagy mint egy Star Wars Empire at war, hogy oda utazunk a bolygóra, azt Attack, csak itt negyedekre van fel osztva a map, nem? -
Suffering #1037 ebbe is lehet majd müfasszal csapkodni az embereket? meg ebbe hol van Professor Genky? -
xido #1036 SIMS és stratégiai játék lesz,Tommy ül az asztalnál ,előttünk lesz egy várostérkép és párhuzamos küldetések párhuzamos szereplőkkel -
#1035 Nekem még mindig az a elképzelésem hogy az öltönyös csávó az Tommy Vercetti, és elmondja a sztorit arról hogy befejezte előző munkáit Vice Cityben, változni akar tervezget, és ide költözött Los Santosba.
Majd a szövegelés valahol ott fejeződik be ahol az öltönyös csávó nézelődik, elmélkedik, pont mint ha ő mesélné a történetet. A szöveg befejező hangulatvétele is fontos, ide jött, változni akar, de még is cinikusan kezeli a család, és a gyerekek fogalmát.
Tehát a változásból tulajdon képpen nem lett/lesz semmi, fura is lenne ha nem jött volna közbe valami, és egy családapukát kéne irányítani.
Mindeközben a videó bemutat számos más karaktert is, hogy hogyan, és mit csinálnak Los Santosban és környékén. Ez nálam mind arra utal hogy az öltönyös ember (Vercetti) valami vezető szerepet fog betölteni a játékban, mint egy milliomos aki előző munkáiból magát megszedve, ide jött új befektetéseket keresve.
Szerintem ő lenne az a góré majd, aki összeköti az összes karaktert, de igazából még mindig nem tudtam teljesen elképzelni ezt a többkarakteres dolgot hogy hogyan, és nekünk kit is kéne majd irányítani.
Az is lehet hogy játék közben tudjuk majd váltogatni hogy mikor épp kivel akarunk játszani, és mindegyiknek meg lesz a külön sztorija, főküldetései az öltönyös ipsétől, továbbá mellék küldetések felhozatala. -
#1034 A gtaforums-on azt írták,hogy a rage motron csiszoltak,és még szerintem fognak is az elkövetkezendő időben,most már csak arra lennék kíváncsi hogy ki fogja eme szent grált portolni!
Leeds esetleg?
A North portolná az lenne a legjobb!
Viszont ők ne,könyörgöm!
-
#1033 hova húzzák még a gta 4-et a 2 dlc után? kit érdekel a szám ha kapunk egy isten játékot? egy jól bevált viszonylag új motort meg minek lecserélni? -
Suffering #1032 amugy vki rájött már, hogy ez mitől számozott rész? mert a gta-knak a számozott rész azt jelenti, hogy vmi forradalmi változás, grafikai motor csere stb... van. de itt nem nagyon látok ilyet. simán lehetet volna GTA IV: San Andreas a játék címe -
#1031 de hamegnézed a trailert eleve rájössz :) -
#1030 Pont ezt írtam az előbb!Pontosan! -
morzsi555 #1029 San andreas első trailerjében is csak los santos volt. -
#1028 Én szerintem a R* majd szépen odaadagolja a videókat várasonként szép sorjában, ugye most volt los santos,ezután majd jön a San fiero,meg a las venturas egy-egy videója! -
#1027 és lehet, hogy pl a gyerek fog majd bosszút állni a történet második felében és őt irányítjuk, ahogy említették is, hogy több irányítható karakter lesz :)
és tényleg ellentmondásos lehet pár bevágás, mintha tényleg akár több idősík lenne, de azt meg végleg kizártnak tartom, hogy ha egész san andreas benne lesz a játékban olyan részletességgel, mint a iv, hogy 2 külön idősíkon teljesen külön stílussal kidolgozott világ legyen külön autókkal... teljesen más reklámok ruházatok stb kellenének -
#1026 Akkor valamit félreolvastam itt. :) -
Hallássérült vagyok. :(
-
#1024 miért játszódna a múltban? ez a jelenkor -
#1023 szerintem többet dumál arról a trailerben, hogy a gyerekeivel mi lenne meg ő mit akarna, mint hogy csak egy szimpla álom lenne a részéről, akkor max 1 fél mondat erejéig említené a monológ, hogy "na majd ha lesz család meg gyerek", de igazad van azt konkrétan tényleg nem említi
de más dolgokat sem említ a hang és a kép sem, mégis megy a különféle összeesküvés elmélkedés :) -
#1022 Lehet hülyeséget mondok, de ha a múltban játszódik akkor nem a vice city-ben lévő csókának az apja dumál? -
#1021 http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=s3R73OUfsAo -
#1020 Lehet itt majd!
-
#1019 Azt se írta senki, hogy családja van. Tervezi az biztos, hogy gyerekei lesznek, de nem derül ki hogy sikerült e neki. -
#1018 Megint meg kellett néznem. 3x. Marha jó a zene hozzá ! -
#1017 ami egyébként a sok vájtfülűnek fel se tűnt az pont az, amiket elmagyaráz a fószer... minden szar képkockát végigpáztáztak, de arról senki se írt semmit, hogy érdekes módon most egy olyan embert fogunk irányítani, akinek családja van, mármint nem anyuka, nem unokatestvér... -
ldavid #1016 feliratos trailer, ha kell valakinek
-
#1015 hasonló szintű játékok amiket felvetettél most -
#1014 Megjárt! :DDDD