5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • grebber
    Béta kulcs: 9rhPxEhGXVkjnhif
  • szabii98
    igen igen ezt akartam mondani
  • nortzul
    illetve egy ügyes gyalogos röhögve a tank mellé megy és mágnes gránáttal ki vágja az amerikaiak másik tankja a sherman E8 akármi hosszú csövű de nem a firefly több pálya van csak 1 van ami túl gyakori A németeknél amúgy kubelwagen van
  • XenHai
    Lehet Amerikai tankkal is menni ha kiszeded belőle az embereket és elviszed.
  • szabii98
    Na írnék még pár sort:
    Német páncélozott járművek:
    eddig 2vel találkoztam, a StuG/StuH 42vel és a jól megszokott Tigrissel. Amerikai oldalon eddig csak M18 Hellcatot láttam(WoTból ismerhetitek)
    Könnyű velük a játék, átlag 3 lövés minden jármű .
    2 páncélököl van: a Panzerfaust és a Bazooka.
    A tankoknál a zoom a lényeg. Ha kintvagy a tank tetején, simán leszednek, de ha bent vagy, kb te vagy a király, csak vigyázni kell a páncélöklökkel és ellenséges tankokkal.
    Nincs külön jármű respawn az autókon ( Amiknál Jeep, németeknél a CoD:UOban látható jármű)és a bicikliken kívül. Tehát, Amerikai nem lehet német tankkal, és német sem amerikaival. Nem látni hogy melyik tankban ülnek és melyikben nem( ellenséges! ), így nincs az az ember, aki megközelítene egy ellenséges tankot szerintem.
    Én eddig 1 pályán voltam csak , lehet csak egy van, nem tudom. De van napszakváltás is , azt tudom, láttam. :D Jó a játék!
  • nortzul
    Lenne kedvetek tolni egyet?
  • szabii98
    egész nap van, már folyamatosan megállás nélkül
  • Fpocok
    Mostmár jó. Előbb login failed volt.
  • nortzul
    http://game.heroesandgenerals.com/ ide most léptembe amúgy ki meik nemzetnél tolja én a németeknél
  • Fpocok
    Engem nem enged be, bár lehet rossz a cím, régen voltam fenn... hova kell belogolni?
  • nortzul
    Engem igazából mindig beenged tehát szerintem már 0-24-ben megy
  • Mersant
    thx.
  • Fpocok
    Mikor lesznek fenn a szerverek? Hétvégén?
  • szabii98
    Szerintem változó, de most könnyebb bejutni
  • Mersant
    mennyi ido alatt szoktak kulcsot kuldeni?
  • XenHai
    küld el priviben a címet laptopon vagyok ezen nincs meg laptop meg nem hiszem ,hogy bírná.
  • szabii98
    Én is jönnék ha tudnék, csak
    -gyenge a netem
    -nembírom annyira a full grafot és lowon okádék..kéne egy medium
    -annyira nem jön át a játék..nemtudom..
  • nortzul
    xenhai esetleg majd feljöhetnél ts-re (HTO-s) tolni néhányat
  • XenHai
    Én amikor csak tudok tankozom nekm az tetszett de nagyon.
  • nortzul
    Az kár bár bevalom elégé rákockultam pl a legutóbbi finisben a csapataim ott harcoltak Londonban és elég sok minden megy már a mágneses gránát meg a mesterlövészkedés rohadt vicces
  • XenHai
    Csá nortzul én benne lennék csak a laptop nem bírja a nagy gépem meg tropa.
  • nortzul
    üdv emberek arra gondoltam mivel elégé csapat bázisú a játék össze kéne dobni egy ts csapatot és azon egyszerre tolni. Ki lenne benne?
  • XenHai
    és ne csússzanak át a pay to winbe.
  • szabii98
    na, egy öt percecskét felmentem magára a játék szerverre. Asszem ez böngészőből indítós lesz, mint a BFP4F. néhány észrevétel:
    Az embereknek hit pointja van(mint a legtöbb FPSben), fejre 1 lövés és hal,
    derék körül 2 is kellhet míg a legtöbb az 2 lövés és gránát volt. A grániba haltam bele.
    Fegyverek:
    Német oldalon vagyok, ezért a jól ismert Kar 98at próbáltam.
    A grafról:
    Mindent rakhatok maxra, de a minőségre vonatkozó dolognál nincs medium, a high akad, a low pedig irtó csúnya, mint ahogy előttem leírták sokan.
    De szerintem , eddigi próbálások után tuti hogy jó játék lesz, ha elkészül, csak ne legyen sok idióta. :D
    Bocs ha olyat írtam, amit már valaki tudott, lehet hogy van itt olyan kinek új az infó
  • szabii98
    reloggolni akartam, de most nem enged fel

szerk.:
    viszont azt elmesélhetnéd, hogy miből és hogyan vettél kasztot vagy akármit, mert eddig nekem nem akar sikerülni
  • s1lkforrent
    Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a 99,9%-os rendelkezésre állásukon javítottak jelentősen, hanem hogy már nem heti 1-2 x 2-4 óra az az idő amit el lehet a játékkal tölteni, hanem már bármikor fel lehet csatlakozni, kvázi mintha élesben menne.

Egyébként nekem megy.
  • szabii98
    'szerverek már állandóan mennek'
    engem spec öt perce dobott le

szerk: most beengedett
  • s1lkforrent
    Igen vaskos a magyar közösség, az látszik.

Pedig a játék lassan bétához ér, a szerverek már állandóan mennek, működik a világtérkép, működik az erősítés alapú harcrendszer, működik a fizetős része a játéknak, maga a játékmenet is finomodik, azaz kezd ténylegesen összeálni a kép. Ha belehúznak, szvsz, év végére, de legkésőbb jövő év elejére teljes BF verő pompájában élvezhetjük.
  • szabii98
    állandóan server is running slowly-t kapok /:
  • szabii98
    Hali. ha minden igaz vasárnap lesz on a szerver, nem?
  • XenHai
    Én 64 bites win 7 nyomattam de ha maxon volt a graf eléggé szagatott.
  • Master91
    Hát én nekem XP-van, és szerintem azért okádék a grafikám. Lowon van, és nem tudom egyszerűen felvinni. Frissítve van a VGA, meg a framework-öm is...
  • XenHai
    Tegnap este sikerül ki próbálni a gamet! Ígéretes a játék szép grafika kiváló játékélmény szépen ki dolgozott járművek pályák fegyverhangok , nagy térképek rengeteg választható class.Viszont nagyon sok benne a bug minden téren és a játék eléggé szarul van optimalizálva.... De ha megjelenésig ezeket orvosolják és folyamatosa töltik fel tartalmakkal 1 nagyon jó játékot fogunk a kezünk közé kapni.
  • XenHai
    Igen van.
  • Torzonborz
    hm este lesz server ? lehet felnézek kicsit megsomni amcsi arcokat :D
  • XenHai
    Üdv ! Sikerült bejutnom alfára este lehet majd tolni teszt után írok majd róla véleményt.
  • dolorex
    Sziasztok!
    Lehet már tudni mikor jelenik meg a játék?
    Azt tudom ,hogy van már teszt lehetőség, ezzel kapcsolatban kérdeznék.Ha kérek kulcsot kb milyen hamar kapok?2-3 nap, hetek, esetleg hónapok múltán?Érdemes kérni?Van már annyi játékos ,hogy a nap bármely szakában lehet már jókat játszani?
    Köszönöm
  • Torzonborz
    A "lazán kérhettek volna érte pénzt" továbbra sem azt jelent hogy bomba biznisz hanem azt hogy nincs nagy konkurencia az adott kategóriában ( 2. vh ) ezért egy konszolidált P2P rendszer is egy alternatíva lehetett volna . Persze tény hogy a F2P sokkal nagyobb tömeget vonz csak aztán el ne csesszék .

WoTban van Löwe-m , jó kis pénzfarmoló gép , teljesen megérte a pénzét ( bár még olcsóbbért vettem mint ahogy most adják ), ráadásul amikor behozták akkor azért elég jó gép volt bár még most sem olyan rossz csak tetves lassú . :D
  • Shad01
    Azt le kell szögezni, a fejlesztők is pénzből élnek, olyan rendszer kell, ami biztosítja nekik a bevételt. Enélkül nem lesznek szerverek, nem lesznek fejlesztések, javítások.
    Az is logikus, aki pénzt áldoz a játékra, az szeretne is érte kapni valamit.
    Az a jó rendszer, ahol a fizetősök megkapják a maguk pl kényelmi előnyét, de az ingyenesek sem kerülnek jelentős hátrányba.
    Pl a tigris tank legyen prémium, de a szintén 88mm-es tankelhárító ágyú legyen ingyenes. A fizetős igy megvette a motorizáció luxusát az ingyenes meg kerítsem magának vontatót.
  • s1lkforrent
    Pwnd

Borz: "lazán kérhettek volna érte pénzt" Aztán oda lyukadnak ki mint amaz. Pontosabban oda se, mert 2001-ben még bőven elment a dolog, és az évek alatt meg kialakult egy rajongói bázis, de egy teljesen új címmel már bajosan boldogulnának ilyen közegben.

WoT-ban meg is érdemlik a Löwé-s janik, 50€ szép pénz egy virtuális tárgyért amit nem épp legyőzhetetlen, főleg nem újoncok kezében. World of Tanks egyébként tűrhetően van megcsinálva a F2P ügyileg, nem tökéletes, de a kazuárkodásra rendben van(aki meg rákattan az fizessen). Kb a tank osztályok feléig teljesen ingyenes a játék(max többet kell grindolni, és nem lehet egyszerre tucat tankod), utána kell ugyan a prémium a gazdaságos továbbmenetelhez(ez kb előfizetési díjnak felel meg, de nem állandóan kötelező, és lehet kevesebb napot is venni ahogy az embernek várhatóan ideje lesz), de a profibbak még azt is kibekkelhetik valameddig. A fizetős tankok teljesen kihagyhatóak, nem legyőzhetetlenek, nem borogatják meg olyan borzasztóan a játékegyensúlyt. Ami tényleg fizetős(kell a prémium, és a fizetős lőszer/javítás/extra cucc), az a legfelső szint, oda már feltétlen szükséges a költés. De a poén az, hogy már alacsonyabb szinten is egész jól el lehet lenni, és nekem speciel nagyon nincs kedvem szenvedni a háború utáni/kitalált vasakkal.