5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#117 Szerintem használat arányosan kellene fizetni díjat, nekem az megérné.
Hétvégeken felmegyek akár éjszakákra is. Nem havi díj lenne, hanem napi vagy óradíj. Nekem is a meló és a suli az ami betett. Ha teszem azt megvehetnék előre x napot vagy órát, akkor azt lejátszom és ha elfogy, akkor kidob a szerver.
Az nekem nem tetszik, hogy pénzért áruljanak fegyvert, mert a gazdag hülyegyerek megveteti apuval a Messert, vagy a Tigris tankot és ott bénázik a fronton, meg löveti ki magát. Több kárt okoz mint hasznot.
A WoT-ban is az a baj, hogy pénzért kipörgetik a magasabb osztályú tankokat és nem tanulnak meg játszani velük. -
#116 Én imádtam, de sajnos nincs annyi időm, hogy előfizessek rá. Óriási csatákat játszottunk WWII Online-ba! -
Shad01 #115 Régen több évig aktív WWII online játékos voltam. A játék a maga nemében egyedülálló a realisztikusságával és a komplex játékmenetéve.
A legnagyobb baja, hogy az előfizetős volta miatt nem tudott jelentős játékosbázist szerezni. Azért hagytam abba, mert nem érte meg a heti 3-4 órányi játékért fenntartani az accountomat, mikor munka és családi okok miatt kevesebb időm jutott játékra.
Szerintem a mikrotranzakciós rendszer tudna ismét életet lehelni bele. Ha valaki csak repülni, vagy tankozni szeret, had vehesse meg az ahhoz tartozó prémium járművek használatának jogát, és amit úgy sem használna, azért ne kelljen fizetnie.
Az ingyenes játékosok tömege pedig mozgásban tudná tartani a játékot. -
#114 hol írtam az hogy bomba biznisz ? -
#113 Nos, azon felül hogy a WWII online seggét bevédted, pont arra nem válaszoltál, hogy miért is lenne bomba biznisz a dobozos játék+havidíj megoldás a F2P konkurencia ellenszelében.
Nekem sem feltétlen szimpatikus a 1 dollár 30 centes Tigris álcafestés az alap panzergrau helyett, de nem látom hogyan lenne képes máshogy megélni a piacon. -
#112 pedig a WWIIonline elég jó kis cucc csak már eljárt felette az idő .
az meg hogy nem hallottál felőle...nos ezzel inkább nem kérkednék a helyedben . :P
de van belőle trial , egy délutánt bőven megér. -
#111 He, mi van? Te jobban örültél volna ha egyszeri 10000 forintot + havi 4-5 ezer forintot legomboltak volna rólad? Plusz keleti front kiegészítő, afrikai kiegészítő darabja 8-10000 forint. Akkor bezzeg jobban menne a gyilkolódzás mi kulák uram?
Torz on borz: Na az a játék is világsiker lett a havidíjával. Még csak nem is hallottam a környezetemből olyat aki játszott volna vele, pedig nem vetem meg a háborús játékokat.
Egyébként meg az van, hogy a F2P játékok lassan de biztosan kezdik bedönteni a havidíjasakat(most épp az utolsó nagyágyú, az Old Reupublic kezd döglődni). Havidíjas megoldással a Heroes and Generals úgy labdába sem rúghat az MMOFPS piacon, hogy a többi új játék mint a Planetside 2, Tribes Ascend, Blacklight Retribution, Hawken, Firefall, Line of Defense, Ghost Recon Online, Battlefield P4F, kutyafüle szalámi, is mind ingyenesen játszhatóak.
Egyébként nem kell(előre) rettegni, a modellt még most alakítják ki, úgy hogy lehet szépen ötletelni a fórumukon hogy miből éljenek meg a fejlesztők, ha nem tetszik a magától értetődő fizetős op fegyver/jármű koncepciója, amitől a népek rettegni szoktak. -
#110 tekintve hogy hasonló mmo lövölde igazán csak 1 van ( WWII online ) lazán kérhettek volna érte pénzt. -
morzsi555 #109 Miért, ezért eredetileg pénzt akartak kérni? lol -
#108 Heroes & Generals will be Free2Play
We have decided to let Heroes & Generals be a Free2Play game. It’s our goal to create a well balanced and fair free2play model and we would really like to hear from all of you exactly what makes or breaks a good f2p system.
Ennyi. Részemről lezártam, így nem kell. -
#107 du. néztem pont.
egyre jobb lesz ez!
remélem kinövi magát -
#106 Ez kurva jónak tűnik:
Új videó, infók -
#105 Most voltam fent először. Sajos XP-n ótvar a grafika :( azért jót repülőztem! Sajnos win7 kell, hogy ne egy sötét izének lássam az ellenséges Sherman tankot :D -
Atesz91 #104 Oké, akkor várok :) -
#103 E-mailba fogsz kapni alfa kulcsot valamikor. Majd ha meg lesz, és lesz csata, csak be lépsz, és töltögeti le magához a cuccokat. -
Atesz91 #102 Sziasztok, regisztráltam a játékba, mi a teendő ezután, most volna csata, de nem tudok belépni, azt írja, hogy nincs visszajelzés a szervertől. Alfa kulcsot e-mailben küldenek vagy regisztráció után már lehet is menni?
Illetve milyen add-on kell hozzá, és azt hol lehet letölteni? -
#101 Azon egyszerű ok miatt, hogy a népek ne a félkész változat alapján ítéljék meg majd a kész játékot.
Nekem valahogy a lövölde furcsán hat a játékban, hosszabb távon csak reménykedem hogy betalálok, mert semmi visszajelzés, hogy hova mennek a lövedékek, amelyek egyébként is nagyon nehézkesen "lassan" érnek célba, az engem találatokról sem tudok azonnal, szépen csöndben csökken az életerő, majd konyec. -
#100 zárt béta miatt nem szabad! a videót is törölni kell.
Sajna amíg nem nyílt addig hírzárlat van. -
#99 haverom rakta fel. Tényleg nem lehet? :O -
#98 Jaja, nagyon vicces. Alig várom, hogy befejezzék.
De ugye tudod, hogy nem szabad kirakni semmi képet, videót a játékról? -
#97 -
#96 először beloginoltam amikor megkaptam.bujkálok a tank elől,fele taxtúra gibás,megy a bugreport ezerrel.egy sráccal írjuk kinél mi a hiba.erre egy gyerek elteker bringával előttünk.na úgy 10 percig hangosan röhögtem a chatben is csak :D látszott mindenkitől.
amúgy remélem már jobb lett,mert akkor sokan akkora lagra panaszkodtak hogy én végiglibbentem a mapon és szarrálőttem mindenkit.hízott a májam mire jöttek a beírások hogy olyan lag van hogy mindeni szétakad.
Tehát holnap tuti leszek.jó lenne magyarokkal megdumálni mik a hibák ilyesmi. -
#95 2 hete van kulcsom, soha nem tudtam fel menni, mindig akkor vagyok csajomnál mikor a szervert benyomják...
Hallom van bicikli is -
#94 Once more we'll try to reach 1000 concurrent players in a huge Play Session TOMORROW (Saturday) at 19.00 UTC.
Asszem akkor holnap én is fellesek mennyit változott két béta óta.
Ha valaki csatlakozik akkor itt egyeztetünk nicknevet stb. -
#93 Ma tesztelhettem én is! :) Volt pár magyar is. -
#92 Server is down for maintenance
Please try again later
In the meantime, please visit the forum or read up on the game news.
The server stress-test today was successful! At 20.30 our servers crashed and the backend system simply gave up. More than 600 players had joined at that time and the system slowly became more and more unstable.
We're now licking our wounds and are analyzing the data collected from the test, so we can fix some bugs and set up a new play session. We'll make sure to let you know when a new play session will be held.
And to all who participated in the test: Thanks a gazillion - we owe you one!!!
Best
The Reto-Moto Team
-
HUmanHunter #91 "Dear Fine,
You have been selected to be Alpha-player for Heroes & Generals, and below you'll find an activation link to your Alpha-key.
Please read the following:
The purpose of inviting you as an Alpha-player is that we believe you're able to give us some very valuable feedback and at the same time understand the technical issues and hiccups we might have at this very early time in the development process.
The performance, graphics, physics and sound is still not optimized and far from final (as an example: some maps are currently not more than grey boxes). Furthermore there will be periods of time, where the servers are unavailable due to maintenance or crashes and you should also expect the servers from time to time to be more laggy than others. But please report any crash- or stability-bugs you may encounter.
If you choose to enter as an Alpha-player, we would prefer that you avoid posting screenshots and videos of Heroes & Generals in public. Outsiders might not possess the experience and insight you have and may not be able to see through the rough edges.
When you log in to the game you'll be met by a "Test of the Day Message" telling you the current test-focus. We strongly encourage you to only give us feedback and report in bugs concerning the current test-focus, but if you can't resist the urge to report in other bugs, or give us feedback on ther topics, feel free to do so.
To see how you submit bugs, go to this page.
" -
#90 Elvileg kéne neki. -
morzsi555 #89 Ez böngészőből fog elindulni? Nem kell semmilyen klienst letölteni? -
#88 30 perc és kezdődik egy "play session", -
#87 Nna sikerült nekem is kulcsot kapnom, és ráadásul ma is lesz elvileg egy nagyobb menet. Játssza még innen valaki?
Egyébként: biciklik? Uram atyám! Nem lehet valahogy géppuskát pakolni rá? -
#86 megvan minden.
tutituti:
neked mikor jó?:D -
#85 Ezt a linket adtam neki :)
Amúgy kell böngésző add-on az biztos és az telepíti majd a játékot. -
#84 na pl most van is szerver de 0 vs 0ban van.Ne is join-oltam csak most én bf3-azok:))
tehát van szeró csak üres.Érdemes egyeztetni itt és együtt felmenni. -
#83 mert ki van írva általában hogy mikor lövik fel a szervereket.Meg kell nézni és mittomén este 8-tól 11-ig van szerver.Nálam így volt.
de IDE irányít elvileg ha megvan az account létrehozás.
És lesem mindjárt mikor van szerver. -
#82 nekem SzirmosSzisza adott accot, de nem igazán tudom mit kéne csinálni..betölt a cucc és ennyi, bármire kattintok nemtörténik semmi..:S -
#81 Én az első alphánál jelen voltam.Nem rossz,de elég monoton volt,mert az enemy csapat sokszor csak sétálgatott álldogált.Így egy sráccal pikkpikk kipróbáltunk minden kasztot és még a bug reportra és a mapon való szétnézésre is volt idő.Nekem még mindig tetszik és látok benne fantáziát. -
#80 Biciklivel menni a frontra? Bitch please... -
#79 nekem jöhet :D -
#78 Köszi , már nem . Én is kaptam csak még nem próbáltam ki . :)