Dwarf Fortress

← ElőzőOldal 26 / 26

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, a játék mélysége nem feltétlen kellemes mindenkinek elsõ látásra 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Csak NetHack-et ismerem, de sok ez nekem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hát én úgy szoktam, hogy ilyen kis pondokat csapolok le elárasztás céljából, az a lényeg, hogy akkorára lõdd be, hogy csak lvl1 víz legyen mindenhol, mert lvl2-nél már áll a víz és nem fog felszáradni, ilyen folyóból floodgatel lecsapolós dolgokkal még nem nagyon kísérleteztem 😄

de mindenesetre én ált farmal kezdem az építkezést, hogy kaja tuti legyen, utána jöhet a carpenter, meg a mason, aztán a hálószobák, étkezõ, stb

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DarkHorSe
most delelott ujbol kezdtem egy jatekot 😄

6 torpevel kezdtem lett belole 16, tok jol ment a jatek csak nem tudtam kajat termelni

fold alatt akartam termelni valamit, megcsinaltam a farmokat de nem volt jo a talaj a magok szamara. Amit videot neztem ott egybol jo volt neki szoval nemigazan ertettem a dolgot. Utana gondoltam hogy el kellene arasztani a teruletet vizzel hatha ugy jo lesz utana. Megtortent a talaj jo is lett, de ezt az arasztasos dolgot nem ertem meg annyira. Mert kb mindent elontott a viz , utana meg nem tudtam elvezezni, kaja is pont elfogyott szoval johet a kovetkezo probalkozas

Swedish people are albino monkeys

a lenti barlangokba ne nagyon ás be eleinte, mert szívás lesz a vége, vagy ha mégis megtalálod õket akkor falazd vissza 😊

de én olyan 15 szintet szoktam kb leásni, addig még nem éred el a barlangokat, és az is bõven elég hely bármire 😄

<#eljen>
legjobb 😊

DarkHorSe
semennyit 😊

en dungeon crawl stone soupal jatszottam nagyon sokat foleg az online verzioval az nagyon jo, meg az Unreal worldel.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

bocs,hogy ide offolok, de amúgy te az incursion-nel mennyit játszottál?
szerinted milyen lett? dwarf fortress-be most valahogy nem akarok belekezdeni, majd ha kicsit több idõm lesz 😊

How much can you take,before you snap?

DarkHorSe
hat tenyleg nemtudom mi tortent 😄

elkezdtem jatszani, csinaltam par szobat, workshop stb, aztan lefele kedztem asni es egyszeruen mindenem eltunt, 6 torpebol maradt 2-3.

Nembaj, kezdek egy ujat meglatom meddig jutok most 😄

Utoljára gyakorlatilag bármekkora területet kiáshattál ha egy egységet meghagytál tartópillérként, de ez lehet azóta változott, jó ideje nem játszottam már.
Dzsini
jött egy vakond, és betemette 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DarkHorSe
letezik olyan hogy egy barlang amit kibanyasztam beomlik?

mert most egyszeruen mindenem eltunt 😄 a kozlemenyeknel annyi van hogy megjelent egy giant mole

Dzsini

bár mondjuk stimmel, egy csomó minden átfedésben van...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Zomil
Már van olyan progi is ami átrakja a pályát minecraft-ba 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
ez nem jó irányításhoz, csak egy nézeti kép, amit a lenti videó alapján alkot egy külsõ alkalmazás

a játékhoz továbbra is a teljes billentyûzetet oda-vissza be kell tanulni 😊 és elpusztulni háromszázhuszonnyolcezerszer

DarkHorSe
ez nagyon jonak nez ki, hetvegen kiprobalom 😄

Dzsini
amúgy van már egészen komoly grafikus "kliens" is hozzá Stonesense néven:

persze ez igazából csalás - a játék továbbra is a karakteres/egyszerû grafikás tileseten játszódik, csak a program lekéri az aktuális állapotokat és azokat rajzolja ki egy ilyen nézetben.

Dzsini
grafikafüggõknek nem ajánlott 😊

aki viszont _minden_ újrajátszáskor más és más környezetet, eseményeket, felépítést, követendõ stratégiát, világot akar látni, az próbálja ki a roguelike játékokat... van mászkálós, van dungeon crawler, van világszimulátor is.

Torzonborz
szerintem olvass kicsit jobban utána. a grafika nem nagy szám ez tény az AI viszont elég durva.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

JethroHUN
Ez játék? <#wilting>mikor csinálták 1980? floppyra ráfér ahogy látom xd

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Dzsini
a Fortressnek én sem nagyon álltam neki, de kisebb Roguelike-okkal nagyon szívesen szórakozok alkalmanként - az sem zavar, hogy a legtöbbször a képsor elsõ pár kockájával végzõdik a dolog 😊

Fresh Duke
Már vártam, hogy valaki topikot nyisson neki.

A heavy cost. I pay it gladly.

Zomil
Hát igen, egy fél élet alatt megtanulod, utána már élvezetes 😄
Amugy olvasni történeteket rola jópofa dolog, mert tényleg vicces dolgok történhetnek benne 😄
Legalábbis amiket olvastam rola.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
a kötelezõ:

pxxl
omg 😄 asszem ezt kihagynám 😄

All hail the double x!

Zomil
Én elkezdtem nézni 10perces tutorial videokat még kb. fél éve...aztán inkább hagytam a francba tul bonyolult 😄

DarkHorSe
Minden ami dwarf fortress, nemreg keztem el a jatekot. Johetne valami segitseg 😄

Par cikk meg video a jatekrol:

Adventure mode

Fortess mode

Ez egy tutorial, eleg jol meg lehet vele tanulni az alapokat.

← ElőzőOldal 26 / 26