517
Probléma e a nagy kor különbség a \"szerelmes\" emberek életében?
  • Balumann
    Hmm ezekszerint mégis van egészségesebbnek tűnő kivétel xD
  • Balumann
    Nah a pedofilizmus meg a másik érdekes kérdés. Szerintem 13 év alatt van csak értelme pedofilizmusról beszélni (aki 3-7 éves gyerekkel fajtalankodik, az már abszolut az). 13 éves lány esetében meg nehezen tudom elképzelni, hogy 22-25 év fölötti pasival jöjjön össze.
    Az erőszak meg 100 éves korban is súlyosan bűntetendő kell legyen, akárcsak 13 éves kortól és 18 év fölött is (ha a 13 éves lány nem szeretné, és a 25 éves férfi erőlködik, az is erőszaknak minősíthető szerintem). ^^
  • IXEMGabeo
    tartalom és a búlvár mind1

nos, vajon az ismertség is elősegítheti ezt? tehát a 16 évvel idősebb pasi, csak ki akarja használni a helyzetet? mindenesetre megdöbbentő...
  • IXEMGabeo
    "Néha megfordul a fejemben, hogy jó lenne így hét közben is összejönni egy csajjal de akkora szemét nem vagyok, hogy megcsaljam a barátnőmet."

Ha becsületes és hűséges vagy, nem uralkodnak a rejtett vágyaid rajtad, kezedbe veszed a kontrollt akkor nem teszel ilyet...

az kemény, 47 éves bepróbálkozott? nem semmi...azt csodálom, hogy nem volt férjnél, szóval akkor van esély, csak erre voltam kíváncsi...
  • davidka003
    Egyszer tőlem megkérdezte egy csaj, hogy szex közben honnan tudja a pasi, hogy mikor kell elélveznie.
    16 éves volt. :)
  • davidka003
    "Az gáz, de, ha megértő picit, akkor ki kell, hogy tartson melletted..."

Ő kitart csak nekem kevés, hogy keveset vagyunk együtt.

"gondolom egyetemista korú vagy"

Igen

Szeretem meg minden de olyan rossz mikor látom a sok párt a fősulin és én meg csak szombaton látom a barátnőmet és olyan kevés az 1 héten. Találkozunk ugye szombaton és már este megint szomorú vagyok, hogy 1 hétig most megint semmi. Pedig megfogadtam, hogy soha nem lesz ilyen kapcsolatom ahol keveset vagyok a csajjal és mégis így alakult. :)
    Néha megfordul a fejemben, hogy jó lenne így hét közben is összejönni egy csajjal de akkora szemét nem vagyok, hogy megcsaljam a barátnőmet.

"Nálad nem volt olyan, hogy tetszett meg esetleg egy érett 30-on felüli nő?:) azért érdekes néha eljátszani a gondolattal mi lenne, ha... "

Volt már párszor ilyen. Vannak nagyon jól kinéző MILF-ek. Esetleg ha szabad lennék akkor kipróbálnám de ilyen idős csajnál nem mernék kezdeményezni és ahhoz meg nagyon nagy mák kell, hogy ő kezdeményezzen. Bár egyszer még 18 évesen bepróbálkozott egy 47 éves csaj de elhajtottam, mert ronda volt és öreg is. Max 30-35 évessel próbálnám ki.
  • IXEMGabeo
    "hát a fiú ugyan nem gazdag, de azért a tehetősebbek közé sorolható. a nő meg konkrétan televantömvemindenhol, mármint zöldhasúval."

el is mondtad a lényeget így már nem csodálom...
  • VRSDM
    ja, és a nő szedte fel a fiút :D
  • IXEMGabeo
    az a durva, hogy egy bizonyos életkor-életkor között már pedofilizmusnak számít
  • VRSDM
    a fiúnak szinte teljes mértékben ideálja volt a nő.
    a nő meg fogta magát és belezúgott a fiúba.
    fura de így volt. még most is keresi a társaságát stb. mikor rég nincs már semmi köztük...

szóval van ilyen, lehet a nő kapuzárásipánikban van aztán gondolta.
    anyagiak és igények...
    hát a fiú ugyan nem gazdag, de azért a tehetősebbek közé sorolható. a nő meg konkrétan televantömvemindenhol, mármint zöldhasúval.
    amúgy épp azért lett vége, mert a közös nyaralás okés, a közös lakás már érdekes volt amit a nőci bérelt, aztán jöttek csak a gyerekek.
    ott volt megállj! :D
  • IXEMGabeo
  • VRSDM
    aki meg felnőtt fejjel tinilányokat szeretne kúrálni azt csak sajnálni tudom.

tény-tény jók a mai kislányok :P de had ne tanítanom kelljen már a dolgokra, még magukat sem ismerik teljesen, értve a testükre a lelkükre. akkor hogy akarnék én tőlük akármit is ami túlmegy egy barátságon?
    ...
    nem tudom máshogy leírni
    ...
    /én nem akarok egy 15éves odúval szeretkezni
  • IXEMGabeo
    és hogy csinálta a barátod miféle módszerrel tudta elcsábítani?:O ez érdekelne, mert amúgy baromi ritka, elsősorban úgy érzem az anyagiak és az igények beleszólhatnak ebbe jócskán...úgy érzem egy idősebb nővel nehezebb összejönni, mint egy lánynak idősebb pasival..átgondoltam, de kérdezem én mi lehet ennek elsősorban az oka?
  • VRSDM
    "Nem célom hogy mindent megdugjak ami él es mozog."
    ...
    bizony... én sem szorítom magam ilyen csúf korlátok közé :D
  • Balumann
    XDD
  • Balumann
    Én látom problémának a nagyobb korkülönbségeket. 13-15 éves lányok könnyebben találnak szerintem olyan pasit, aki hasonló értékrendel bír, jobban vonzódik hozzájuk, komolyabb (és hosszabb távú) kapcsolatot szeretne, és intelligensebb is, jobban tisztában van a veszélyeivel, és nagyobb szabadsága is van az életben (pl. elmehet vele nyaralni akár, és ilyesmi).
    Ha apa fejjel kell gondolkodnom, ekkor a fiúról könnyebben meg lehet állapítani, hogy egyáltalán lesz-e valaki, vagy egy semmirekellő szexmániás szar alak. Egyébként az ilyenek ráadásul szerintem inkább az idősebb, jónagy mellű (és esetleg tapasztaltabb) csajokat keresik. Pont azért ugye, mert a fiatalabbak azért kevésbé bátrak egy kapcsolatban (részben maguk, részben pl. a szüleik miatt).

Az én szüleim már későn (30 év fölött) jöttek össze, 12 év van közöttük, mégis teljesen jó kapcsolatban élnek, szeretik egymást. Pedig mostmár majdnem 25 éve élnek együtt (és velem 20 éve :P).
  • IXEMGabeo
    Az gáz, de, ha megértő picit, akkor ki kell, hogy tartson melletted...gondolom egyetemista korú vagy

Nálad nem volt olyan, hogy tetszett meg esetleg egy érett 30-on felüli nő?:) azért érdekes néha eljátszani a gondolattal mi lenne, ha...
  • davidka003
    Playboy villa lányait nézd meg. Ott is 3 jó csaj van öreg csávóval. Nyilvánvaló, hogy a pénzért.
    Én nem ítélem el az ilyen lányokat. Ha ő kibírja, hogy egy ilyen vén f*sszal van akkor tényleg megérdemli a pénzt. Nincs ezzel nagy gond, mert a tata is boldog, hogy fiatal sunát dughat és a csaj is boldog, hogy van pénz amit elkölthet.
  • VRSDM
    van egy húsz éves barátom aki a nyáron egy 33éves nővel volt kapcsolatban.
    minden klaffolt ahogy az illett...
    szóval egy kor után már édesmindegy azthiszem.
  • davidka003
    Jó szűk lehetett. :P

#15: én is olyan voltam fiatalon is, hogy inkább próbáltam komoly kapcsolatot fenntartani de hát ez nem működik minden lánynál.
    Most van egy komoly kapcsolatom de hogy ez meddig tart nem tudom, mert most a suli miatt kb csak szombaton tudunk találkozni az meg nekem kevés. Szinte olyan mintha nem lenne senkim de megszerettem és nem lenne szívem szakítani vele.
  • IXEMGabeo
    kövi kérdésem: mi a helyzet pl. a szupergazdag tatákkal, akiknek már alig áll fel, a szívük bármely pillanatban leállhat, ugyanakkor mellettük van egy 30 éves "életre való bige"? Egyértelműnek tűnik, hogy a pénz motiválja ezeket a lányokat, mert az holtfix h nem szerelemből vannak az öreg tatákkal...
  • nagy hős
    ilyen volt nekem is,ugyanebben a korban de végül megdugtam.
  • IXEMGabeo
    én is pasiból vagyok és gyakorlatilag gyerekként is a normális kapcsolaton agyaltam..hazudnék, ha azt mondanám, hogy házasság és gyerek párti lennék, mert az abszolút nem, de pl nekem sosem az volt a célom, hogy megdöngessek valakit számomra ez nem annyira fontos, minthogy eldumálgassak és lelkitámaszt nyújtsak a másiknak, ha kell...

halkan jegyzem meg, pl én úgy huszaséveimbe járok, de nem lenne ellenemre, ha bejönnék egy 40-es nőnek, ezt halálkomolyan mondom...engem nem érdekelne ilyen szempontból a kor, lenne állásom, akkor minden megoldható lenne:D
    mondjuk anyám képét megnézném mit szólna hozzá jujj:D:D
  • davidka003
    "miért a 16 éves kamasz srác nem olyan?:D:D"

Igaz. :D
    Szerintem a pasik az egyetemista évek elmúltával kezdenek komolyodni és vágyni egy komoly kapcsolatra.

"Szóval valahogy nem tudok evvel egyetérteni:)"

Nem is kell egyetérteni, azért van a fórum, hogy megvitassuk a dolgokat kulturáltan. :)

Nekem furcsa ha egy 15 éves jár egy 20 évessel de az ő dolguk, nekem aztán teljesen mindegy.
  • tuzfal3
    Őszintén megvalva, 18vok és egy14 éves kiscsaj próbálkozott...Én megmondtam neki hogy fiatal,sem az ő sem áz én szüleim nem néznék jószemmel. Bele törődött,láttam rajta h szar neki de azért ez szerintem megérthető.Bár az elöttem szólóval nem teljesen értek egyet, mindenkinek más az értékrendje, én személyszerint a korombeliekhez vonzodom. Nem célom hogy mindent megdugjak ami él es mozog.
  • IXEMGabeo
    szerintem ez a téma eléggé kivesézhető, mivel többféle életkor, élethelyzet és alternatíva létezik...Ráadásul kerülhet ilyen szituba az ember...
  • IXEMGabeo
    miért a 16 éves kamasz srác nem olyan?:D:D

sőt, ha azt veszed alapul, sok lány azért keresi a 30-as korosztályt (17-18 éves csajok is akár), pont ezért, mert érettebb pasit akarnak, akik mellett biztonságban érezhetik magukat, érettebbnek érzik magukat...Szóval valahogy nem tudok evvel egyetérteni:)
  • davidka003
    Azért egy 15 éves lány még gyerek és mások az igényei mint egy 20 évesnek. Azért valljuk be a 20 pasik nagy része olyan, hogy csak megdugni akarja a fiatal naiv csajokat.
  • IXEMGabeo
    mai társadalomban azért már normálisnak számít, ha egy 15 éves lány jár egy 20 éves sráccal, én nem érzem gáznak, ha normálisan védekeznek és nem költöznek össze azonnal
  • davidka003
    Szerintem is max 4-5 év ami normális, tini korban még sok is, például egy 20 éves ne járjon egy 15 évessel.
    Hiába szeretsz bele egy fiatalabb csajba ha a szülei/barátai annyira ellenzik akkor tuti biztos, hogy nem lesz hosszú életű a kapcsolat.
    Én ismerek olyant, hogy a lány 16 a pasi meg 32, szerintem ez undorító bár állításuk szerint jól megvannak.
  • IXEMGabeo
    van olyan aki megengedi, belenyugszik, mert nem tud mit tenni a lány így is úgyis elszökik az illetővel...van ilyen, igaz, hogy ritka, de akad, azért...
  • DaemoonHunter
    Régebben talán még járta ez a dolog, pénzügyi dolgok miatt, bár akkor sem ilyen különbségekkel. Szerintem 4-5 év a max ami elfogadható, mármint nem jelent akkora gondolkodás/szemléletbeli különbséget.
    Bár ismerek egy illetőt a pasijai és ő közte sosem volt 20 év a korkülönbség, azthiszem a viszonyuk 20 centinél sosem volt mélyebb, dehát ő mégcsak 17 éves.
  • kastil
    hogy a faszba engedhetné már nyugodt szívvel a lányát egy akár 30-40-50 éves fazonnal mélyebb viszonyba?:D.

Nem kell statisztika, semmi tudományos kimutatás, Te mit szólnál hozzá? ökörség egy téma, jön majd a sok érvelés vitázás, de legalább lesz mit olvasni.

Fiuknal mas a helyzet, akarhogyis, mi kemenyebbek vagyunk, es joval kevesebb az eselye annak, hogy erzelmek vezereljenek sztem...
  • SigS
    Kit érdekel ha tetszik neki és szeretik egymást?
    Zárható
  • IXEMGabeo
    zsotek tudom mit írtál eltűnt a hsz-ed:O szíjat említetted
  • IXEMGabeo
    hűha:O lesznek itt még cifrább hsz-ek, de igen az aggodó apa szerepébe is bele kellene gondolni az embernek...igen ám, csak megette a fene, ha a lány emiatt boldogtalanná válik...bizonyos helyzetekben lehet engedni, az érem másik oldala azt mondja, ha az az idősebb ürge el tudja tartani, mert megvan a keresete és még tulajdonképpen nem is annyira vén korszakban van akkor a családalapítás is előtérbe kerülhet, ha az illető megbízható és tényleg őszintén szereti a nála jóval fiatalabb majdhogynem kamasz lányt...

de mi lenne a helyzet, ha mondjuk fiad lenne és belezúgna egy 40-es nőbe? érdekel mindenfajta vélemény
  • IXEMGabeo
    Bizonyára vannak olyan emberek, akiknek nem a korukhoz illő egyén tetszett meg, hanem mondjuk nála jóval idősebb személy az, akitől összerándult már a nyomra mikor meglátta, vagy éppen valakinél ez csak egy szeszély volt? úgymond apapótlás a lányoknál? a srácok közül pedig egyszerűen vannak, akik az érettebb nőkre buknak, mert egyszerűen eltér az életvitele és gondolkodásmódja a fiatal nőkétől? netán tapasztalatra vágyik az ifjonc?

Hogyan hathat ez bizonyos családokban? Vajon az apa nyugodt szívvel engedheti-e a lányát, hogy belemenjen akár egy 30-40, sőt 50 év közötti úriemberrel mélyebb viszonyba?
    Milyen társadalmi vonzatai lesznek?
    Erősebb e vajon ez a fajta kötődés az átlag párkapcsolatoknál?

Nos, mivel rengeteg kérdést fel lehetne tenni és nincs még ilyen topik nyitva. Várom a véleményeket a topik témájáról...