517
Probléma e a nagy kor különbség a \"szerelmes\" emberek életében?
-
#317 még mindig nem vágod miről beszéltünk neked, nem jól értelmezed a mondataimat...az enyémeket legalábbis félreérted. -
IXEMGabeo #316 ja olyan dolgok amiket azért a lelked mélyén nem felejtesz el...és főleg az a szar, ha nincs rá alapjuk, hogy megalázzanak téged...mocskosak az emberek abból a szempontból, ha vki kilóg vmilyen szinten a sorból máá rászállnak. Egyébként abban is biztos vagyok, hogy vmilyen szinten neked nehezebb életed lehetett, mint nekem én mint mondtam nem is panaszkodásból írtam ezt, csak még mindig nehezen fogadom el, hogy nincs megbecsülés, nem nagyon van tisztelet a másik ember iránt. Én hiányolom ezeket a dolgokat, és zavar, hogy túlzottan "piaci versennyben" liberalizmusban élünk, egy kicsi protekcionizmus nem ártana, máris változna az emberek mentalitása -
#315 Köcce...nem vok a bókokhoz szokva, de igen, akadt már aki hasonlóan gondolta... -
#314 Lenéztek...fú ne tudd meg ebből is mennyi jutott nekem az életem során, nem csak itt sg-n, meg más forumon, hanem a való világban...pff...össze nem tudnám neked szedni azt a rengeteg megaláztatást, amit gyerekként kaptam, mert dagi voltam, mert szeplős vok, mert nem voltam sose lányos, vagy a pasik...óóóóó...sok pasival volt dolgom életemben és majdnem mind szét is alázott ki így, ki úgy...na meg a meló...16éves koromtól idáig alázások hada gyűlt össze, na de ez van, ez is az élettel jár...én már szarok ezekre a dolgokra, jókat kell nevetni és ennyi... -
#313 Pff...na hát a munkahelyi stresszből nekem sincs hiány...sőőőt...hányszor m1ek be úgy melóba, hogy görcsbe van rándulva a gyomrom... -
#312 Hát én 16évesen már dolgoztam suli mellett, pont azért, hogy anyuéknak könnyebb l1en...és nem is fejeztem be egy sulimat se, mindet csak elkezdtem...épp ezért nem várom el a barátomtól, hogy ős is elkezdjen dolgozni, mert akkor sosem fogja befejezni a sulit, szerencsére, mint már írtam, nem kell albit fenntartanunk...szal tanulja csak ki a szakmáját rendesen, hogy később jól meg tudjon élni belőle, velem, vagy nélkülem, a lányeg, hogy ne b****a el a jövőjét miattam... -
IXEMGabeo #311 ugyanezt magyaráztam neki is, de minden szavamba belekötött... -
#310 Ne öregíts már...csak 24...amúgy nem akarom, hogy én írányítsam...írányítsa saját magát...meg én is saját magam, csak annyi, hogy l1en közös jövőnk... -
#309 Az már tervbe van...azért tanulja a szakmát, jó szakember lesz és akkor lesz miből megvalósítani, a saját meleg otthont... -
#308 igen, pont erre, sőt, én csak két hetet adnék neki -
IXEMGabeo #307 sal azt hiszi, hogy mindent azonnal meg tud az ember teremteni önerőből... -
#306 Na jó, de most mondjam, neki azt, hogy van egy éve, végezze el a sulit annyi idő alatt, ha lehet, ha nem, aztán csináljon nekem gyereket sűrgősen, vagy mire gondolsz? -
IXEMGabeo #305 amúgy szép vörös csajszi vagy, mondták már?:D -
IXEMGabeo #304 erről van szó:) semmi gond nincs ebbe, csak salsoulék nyomják, hogy már akkor kötelessége lenne a srácnak dolgozni tanulás mellett...sztem ez nem gáz, úgyis előbb utóbb évek múlva főllásba kerülhet, ha elvégzi a barátod a sulit. Feltéve, ha kap azonnal állást, ami egyre ritkább onnantól kezdve nem lesz gond... -
#303 De én nem tartom el őt...a szüleinél lakunk...azért ez elég nagy segítség, mert gondolj bele, ha mondjuk albiban laknánk...ahhoz elég szarul keresek, hogy 1edül tudjak fizetni egy albit, meg a kaja és mindent 2főre...azért gondolj bele ahhoz milyen fizetés kéne... -
#302 Hát...hazudnék, ha azt mondanám, nem szeretnék már saját házat, gyereket, családot, de miből!? Nem sürgetem, mert jobb nem lesz tőle, az iskolát gyorsabban nem tudja befejezni, ergo kénytelen vok várni...vagy kereshetnék mást, aki idősebb, de nem akarok, mert nekem ő kell...várni kell!? Ez van...akkor várok... -
#301 ezzel teljesen egyetértek én is és csak tanácsolni tudom mindenkinek, hogy ilyen tulajdonsággal vértezze fel magát, tényleg megéri! -
#300 köszi, hogy nem nekem kellett elmondanom :) -
#299 Egyben tévedsz. A munkához is minden nap készülnöd kell. Csak nem iskolai tananyagból. Mindig tudnod kell, mi az, ami ma trendinek számít, hogyan lehet elkerülni ennek csapdáit. De azt is, mikor menstruál a főnököd, bármilyen nemű. -
#298 valóban, nem könnyű
a szivatás addig szivatás, amíg annak veszed, annak éled meg
ha túllépsz, felülemelkedsz rajt és minden további nélkül el tudsz sétálni mellette úgy semmi gond nincs vele
de igaz, ez nem könnyű, nehéz elsajátítani, de nagyon megéri
-
#297 Off:
Értem Én amit mondasz, de valóságba átvinni elég nehéz, függetleniteni magad attól, hogy szivatnak a főnökeid, hát nemtom, nem túl jó érzés ez általában. De az igaz, hogy meg kell találni ami neked való, ha másként nem megy akkor saját vállalkozásban indulni. Mindenki a saját sorsának a kovácsa, az már szent igaz, más nem fogja helyettünk kikaparni a gesztenyét.
On: -
IXEMGabeo #296 nem fog érdekelni...ha végzem a dolgom rohadtul lepereg majd minden, végzek, bejárok mindennap, aztán go haza nem vagyok az a fajta, aki késik és nem jár be mindig szigorúan, már előre beértem mindig a suliba és ébresztőre mindig fel tudok kelni, 15 perc alatt elkészülök és már húzok is otthonról a suliba/adott esetben később majd a melóhelyre...
sőt melózni abból a szempontból jó lesz, hogy nem kell készülni másnapra semmiből nincs vizsga nyomás ez meg az, hogy nem mész át, hanem napról napra csinálod mondjuk ugyanazt a munkát...ez még a jövő titka, de fejezzük be, mert nem rólam szól a topik -
IXEMGabeo #295 "sokszor érzem azt, hogy megsértődsz azokon amiket mi írunk Neked, ez meg is lep meg nem is"
Nem sértődöm meg, csak én lepődök meg mennyire más szemléleteitek vannak és mennyire más világot képviseltek:D nagyon szeretem egyformának beállítani az embereket, ilyen vagyok...kevéssé szokom hozzá a változásokhoz, mondhatni konzervatív vagyok...egyébként van rá okom mivel világ életembe lenéztek egyesek és egyes HSZ-eknél én meg totális lenézést érzek, bizonyos Fórumozóktól...nem szeretem, ha hülyének néznek és kioktatnak. Vannak olyan dolgok biztosan amikről nem lehet fogalmam, de ne aggódj mert baromi gyorsan tanulok... -
IXEMGabeo #294 evvel nincs gond, tulajdonképpen arról volt csak szó és már leírtam korábban is, aki nem akar dolgozni, mert inkább tanulni akar, az nem megy el, nekem jó az, hogy amíg nem végzek el valami szakot addig nem fogok dolgozni max tanulok...nem nagy a "család" úgyhogy kivitelezhető bár néha szenvedünk...egyszerre csak egy dolgot csinálok és nem fogom magam a tanulás mellett leterhelni...ez van. kár volt ennyit koptatnod;) -
#293 Jó ha erre a nyomásra úgy is felkészül az ember, hogy hova tegye.
Mert attól, hogy felveszed semmit sem csinálsz jobban, és csak rámegy egészséged, életed.
Az emberre nehezedő nyomásból, csak annyi a valós nyomás, amit magára enged [hatni].
Így azokat a körülményeket amiket leírtál úgy is meg lehet élni, hogy az ember nem veszi magára a nyomást. És ettől még nem lesz felelőtlen, komolytalan stb. -
#292 Erről a nyomás dologról meg az jut eszembe,hogy jó ha előre felkészülsz ebből is. Munkahelyen általában nem kis nyomás éri az embert, nem olyasmi, mint az iskolában. Bár egyetemre nem jártam, azt mondják az se piskóta, de egy munkahely egészen más. Eleve a megélhetésed múlik általában rajta, ez már azért nem kis feszkó, ráadásként néha azzal "fenyegetnek" meg, hogy ha nem csinálod ezt vagy azt akkor ki vagy rúgva...jól hangzik mi? :)
Persze lehet találni nyugis melókat is, kevesebb stresszel, de ez a világ már csak ilyen, öl... :) -
#291 Nem elzárt világból jössz, hanem olyanban élsz ahol ilyenre még nem volt szükséged, vagyis nem éltél benne. Nekem (és persze sokan másoknak) már megadatott ez, saját bőrömön éreztem milyen ha egymás után jönnek a számlák :)
Ez jó is meg nem is, de még nem maradtál le semmiről, előbb-utóbb biztos Önálló életet fogsz élni és ezért jó erről beszélni, hogy felkészült legyél. Nekem is sokszor mondogatták szüleim, hogy majd meglátod, meg mai napig hallok hasonlókat :) Párra emlékszem is, de legtöbb saját élmény már.
Sokszor érzem azt, hogy megsértődsz azokon amiket mi írunk Neked, ez meg is lep meg nem is. Tudom, hogy kioktatásnak veszed vagy hasonló "gyerekes" dolognak, de ezek nem azok, legalábbis tőlem nem. Ezt már többször elmondtam Neked, hogy tőlem ilyet nem fogsz hallani, csak segítséget. Lehet, hogy hülyeséget beszélek néha és Te is másként gondolsz dolgokat, mint Én vagy akárki más, de azt ne feledd, hogy meghallgatni másokat még nem kerül semmibe és akár tanulhatsz is belőle. Igaz ami igaz, a saját bőrén tanul legjobban az ember, de azért próbálkozom tovább Én is, ha már ilyen makacs fajta vagyok :D -
#290 Egy férfi tollából ... (Köszönet érte Trudinak :-)
Gini Papp, 2010. október 21., 15:45
Ahogy öregszem, egyre inkább a 40 feletti nőket értékelem.
Csak néhány példa, hogy miért:
...Egy 40 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy......megkérdezze: "Mire gondolsz, drágám?" Fütyül rá, mire gondolsz.
Ha egy 40 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.
Egy negyvenen túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja,ki ő, mi ő, mit akar és kitől. Kevés olyan 40 feletti nő akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel.
A nőknek 40 felett tartása van. Ritkán fordul elő, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják.
Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.
40 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek.
Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.
Egy negyvenen túli nőt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.
A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 4 0feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet. Úgyis mindig tudja.
Egy 40 feletti nőnek jól áll a tűzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról.
Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 40 feletti nő sokkal szexisebb, mint fiatalabb nőtársai.
Az idősebb nők egyenesek és őszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.
Igen, számtalan okból dicsőíthetjük a negyvenen túli nőket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 40 feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban,aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán. Hölgyeim, elnézést kérek érte.
És minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni", üzenem, hogy változnak az idők. Manapság a nők 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nők is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért... -
IXEMGabeo #289 hiába vigyorogsz, szándékosan szerettem volna lezárni a témát, mert feleslegesen kezdtünk el nem feltétlen a topikhoz illő dolgokat... -
#288 -
IXEMGabeo #287 akkor más világban élünk picit...szubjektív az egész. Úgy látszik tényleg elzárt világból jövök...ez van -
#286 Azért a mai világban már nem olyan könnyű egy fizuból kijönni, főleg ha albérletben laknak vagy hitel van a házon. Most tegyük fel ez a szitu. Akkor sajnos el kell menni dolgozni tanulás mellett, mert úgy kényelmesebben lehet kifizetni a számlákat...a tanulással nem nagyon, elvileg az is pénzbe kerül. Rengetegen csinálják ezt, egyetemisták, fősulisok nagy része dolgozik a suli mellett pont azért, hogy segítse szüleit vagy Önmagát az Élet kemény viharaiban. Az, hogy csak tanulsz még talán középsuliban elmegy, de magasabb szinten már nem nagyon, kivéve a kőgazdagokat, mert ugye nekik nem fáj annyira. Persze apuka anyuka ott is szokta hajtani a kicsi fiát, ha van eszük. -
#285 de ki mondta, hogy betegesen a munkára koncentráljon? -
IXEMGabeo #284 dolgozna, de azt ne ugy tegye, hogy betegesen csak a munkára koncentráljon...kell időszak lazításra... -
#283 nem korai...mi a barátnőmmel boldogan "álmodozunk" ilyesmikről :) -
#282 de miért nem dolgozna álmai valóra váltásán, miért nem ügyködne ezen nappal meg éjjel? -
#281 És én miről beszéltem? -
IXEMGabeo #280 inkább az előbbi... -
IXEMGabeo #279 ja és ami lemaradt így ez ilyen formában miért nem kivitelezhető? és miért folyna szét a víz te szted? -
IXEMGabeo #278 ilyen életkorban egy srác, mely tanul, összeáll egy huszonöt éves nővel, aki már dolgozott is, aki már tegyük fel egyedül él, vagy élt már korábban másik sráccal így van bőven tapasztalata el is tudja látni magát meg minden. Összeismerkedik, meg tetszik neki a nála picit fiatalabbik srác, aki még nem önálló túlzottan, még tanul, és max gyakorlaton tud dolgozni. Miért kéne/miért lenne kötelező ennek a 19 éves srácnak munkát vállalnia a tanulás mellett, ha mondjuk a lány tolerálja azt, hogy még tanuló és megvárja türelmesen, hogy a srác "életképes" legyen vagyis el tudja tartani majd...mivel tanul azon dolgozik tán, hogy jobb jövőjük legyen évek múlva. Addig miért ne szórakozhatnának egy picit közben? miért ne gondoljanak legalább 1-2 évig a konkrét céljaikra? ha a srác egyetemre ment, akkor az 4-5 év, ha belekalkuláljuk hogy utána állást kapott és onnantól már a 23-24 évessé érett srác munkaképes és még mindig 29 éves a barátnője, és mindketten nagyon jól el tudják magukat látni, és akkor mondhatnánk a csaj türelmes volt a sráccal és így megkapta jutalmát. Kapott cserébe egy saját maga által irányított srácot.