Korkülönbség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
halkan jegyzem meg, pl én úgy huszaséveimbe járok, de nem lenne ellenemre, ha bejönnék egy 40-es nõnek, ezt halálkomolyan mondom...engem nem érdekelne ilyen szempontból a kor, lenne állásom, akkor minden megoldható lenne😄
mondjuk anyám képét megnézném mit szólna hozzá jujj😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Igaz. 😄
Szerintem a pasik az egyetemista évek elmúltával kezdenek komolyodni és vágyni egy komoly kapcsolatra.
"Szóval valahogy nem tudok evvel egyetérteni😊"
Nem is kell egyetérteni, azért van a fórum, hogy megvitassuk a dolgokat kulturáltan. 😊
Nekem furcsa ha egy 15 éves jár egy 20 évessel de az õ dolguk, nekem aztán teljesen mindegy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Opel Movano 2.8DTi
sõt, ha azt veszed alapul, sok lány azért keresi a 30-as korosztályt (17-18 éves csajok is akár), pont ezért, mert érettebb pasit akarnak, akik mellett biztonságban érezhetik magukat, érettebbnek érzik magukat...Szóval valahogy nem tudok evvel egyetérteni😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hiába szeretsz bele egy fiatalabb csajba ha a szülei/barátai annyira ellenzik akkor tuti biztos, hogy nem lesz hosszú életû a kapcsolat.
Én ismerek olyant, hogy a lány 16 a pasi meg 32, szerintem ez undorító bár állításuk szerint jól megvannak.
Bár ismerek egy illetõt a pasijai és õ közte sosem volt 20 év a korkülönbség, azthiszem a viszonyuk 20 centinél sosem volt mélyebb, dehát õ mégcsak 17 éves.
Nem kell statisztika, semmi tudományos kimutatás, Te mit szólnál hozzá? ökörség egy téma, jön majd a sok érvelés vitázás, de legalább lesz mit olvasni.
Fiuknal mas a helyzet, akarhogyis, mi kemenyebbek vagyunk, es joval kevesebb az eselye annak, hogy erzelmek vezereljenek sztem...
Zárható<#kuss>#kuss>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
de mi lenne a helyzet, ha mondjuk fiad lenne és belezúgna egy 40-es nõbe? érdekel mindenfajta vélemény
Hogyan hathat ez bizonyos családokban? Vajon az apa nyugodt szívvel engedheti-e a lányát, hogy belemenjen akár egy 30-40, sõt 50 év közötti úriemberrel mélyebb viszonyba?
Milyen társadalmi vonzatai lesznek?
Erõsebb e vajon ez a fajta kötõdés az átlag párkapcsolatoknál?
Nos, mivel rengeteg kérdést fel lehetne tenni és nincs még ilyen topik nyitva. Várom a véleményeket a topik témájáról...