Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier

összefoglaló

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Japep

Hello.
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ez a 0. epizódja a második évadnak csak egy összefoglalás az elsõ évadról, vagy valami, amit még nem láthattunk?

Köszi elõre is. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

meg lehet próbálni inteligensebbnek beállítani ezt a sorozatot, és mivel egy sok kötetes könyvön alapul nyilván összetettebb is.

Én azt mondom ha a spartacus készítõinek adták volna a kivitelzést, lehet hogy a szobanövényeidnek is tetszene.
skinnyman
Nem tudom Joffrey-re vagy Jaime-re gondolsz, de részemrõl mehet mindkettõ :)

Regards,

csak én utálom egyre jobban ezt a kis szõke buzit?:D
remélem Deresben lesz karóra tûzve a feje...

PSN ID:misi2mezei

Blacksheep333
Olyan érzésem van, hogy túl sokat akartak markolni, de végül keveset fogtak. Köszönhetõen annak, hogy kitágult a játéktér, több szálon fog futni a sztori.
Stannis lehetett volna keményebb, illetve tekintélyt parancsolóbb.
Kezdhették volna úgy ahogy a könyvet. Áldozhattak volna több idõt Sárkánykõ és Stannis komorságára.
Valamint a farkas olyan gagyinak tûnt. Tényleg nagy, de lehetett volna testesebb is, olyan soványnak láttam. :D

Az operációs rendszeren is túl...

toysoldier
nem, ezen a héten ingyen meg lehet nézni

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

JethroHUN
Gondolom az HBO weboldalán, HBO GO-n is elõ kell fizetni, és csak úgy lehet megnézni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Zomil
Á iszonyatosan jo volt ujra látni a sorozatot :)
A szinészek meg eléggé megváltoztak :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ForzaInter
A Spartacus a Starz sorozata.

Yo, Bitch!

hál istennek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Vegre megnottek a 'kiskutyak':)

http://gaborszantai.co.uk/

Igen, ez kicsit osszetettebb, figyelni kell. A szobanovenyeimnek sem tetszik.

http://gaborszantai.co.uk/

dudusrac
Hát nálam nem jön be valamiért, megérte végigvári azt az 1 napot a semmiért<#falbav>

Zomil
HBO-n most kezdödik :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
valoban, mert annál jobb :)

toysoldier
akkor ne nézd...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

lassú, nem elég epic.
Ez könyvadaptáció, a Spartacus pedig az HBO saját gyártású sorozata volt. Köze nincs a kettõnek egymáshoz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Andr0
én olvastam a könyveket... nem rossz ez könyvben, a sorozat is kellemes de egy idõ után nem üt akkorát szerintem.
Lesz pár epic csata a 2. évadban amit azért várok (bár az elsõ évadból is kispórolták...)

Armin & Ayu fan

Hát nem egy Spartacus ez a sorozat...
Andr0
kellemes rész volt. nem kiemelkedõ, csak átlagos.

Armin & Ayu fan

dudusrac
Ja, oké, köszi, akkor majd 10-kor meglesem.

Zenszkij
csak a filmre lesz kódolatlan

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dudusrac
Sziasztok, lenne egy gyors kérdésem. Elvileg azt olvastam, hogy a DIGI-nél is kódolatlan lesz az HBO, de nekem az istenért sem akar bejönni. Most mégsem kódolatlan a DIGI-nél, vagy csak nálam nem akar bejönni?

Ha kibírod, akkor megérdemled, hogy egybe lásd az egészet. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Van már felirat egyébként.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Vááááágh, most megint várhatok egy hetet a következõ részig. Ugye a húsvét miatt nem lesz eltolva vagy ilyesmi?

toysoldier
nekem nagyon tetszett ez a rész, jó volt újra látni a szereplõket.
ettõl függetlenül 1-2 dolog nem tetszett, meg volt amit hiányoltam

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Victor1103
Nos megnéztem az elsõ részt. Jó volt, tetszett, de én szerintem most megvárom amíg teljesen leadják és majd utána nézem meg egyben.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Óvatosan a spoilerekkel warezosok <#ejnye1><#vigyor2>

Zomil
HBO elöször feliratosan adta majd ha jol emlékszem 1héttel késöbb jött a szinkronos rész

Na hát annyira hanyatt nem vágtam magam,de egy király bevezetõ rész volt ez szerintem, következõben már tuti lesz valami OMG

berczely
Szinkronos mindkettõ évad! :) Persze van eredeti nyelven is!

JethroHUN
Régen néztem már az elsõ évadot, nem emlékszem. Szinkronos volt vagy feliratos? A 2. évad az csak szinkronos nem? ha az HBO fogja adni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

még a 2. részhez is lehet a mai nap folyamán szerencsénk, ugyanis egy táblázat szerint HBO GO-s elõfizetõknek elsõ 2 részt adják ma!

skinnyman
WebDL változat mikor szokott lenni? A sima tévés 720p verziós nekem már szar ehhez :)

Regards,

Nem néztem eddig na, most reggel jutott eszembe :D De már kivárom az estét jó kis sörökkel pizzákkal :)

Jakuza001
Hogy te milyen lassu vagy. :PPP

Végre eljött a nagy nap :D

Amúgy wirágboltban már lehet kapni az elsõ részt :)

Game.of.Thrones.S02E01.HDTV.XviD-AFG

tudom.még akkor megtaláltam amikor kérdeztem csak nem találtam a hozzá való verziót,de aztán jó lett ahhoz is amit találtam.

PSN ID:misi2mezei

Zenszkij
ezen az HBO GO-n hogy adják majd be?

Steve Downie
ez a mu színvonal

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Láma!
felirat az S0200-hoz:

by halamita és csapata

jAsOn VoOrHeEs
Gondoltam, hogy az elsõ kommentelõ rögtön legyilkolja majd a poént...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Zenszkij
köszönjük április egy

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shiwo
ez egy kis ízelítõ, a színészek beszélnek az elsõ évadról, szerepükrõl, meg nagy általánosságban a második évadról (de nem tartalmaz több spoilert, mint az elõzetesek)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

skinnyman
Itteni idõ szerint csak hétfõn lesz gondolom? Mert valszeg kint nyomják elsején este.

Regards,

Steve Downie
Eljött a nagy nap. Sokat kellett rá várni, de látatlanban is sejthetõ, hogy megérte. GoT!!!!!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.