19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#5890 Én itt is szívesen látnám :D
-
MaRee #5889 Vagy az embiháj. -
#5888 CIA? :D -
Neoncsoves #5887 mindjárt kopog a CIA meg a TEK -
MaRee #5886 Semmi baj, max viszünk kloroformot a közönségtalálkozóra -
#5885 Énis pont igy jártam!:D -
#5884 PErsze, mert ők is azt hiszik hogy már 20-25 évesek, közben meg csak külsőleg :D -
#5883 szerintem semmi extra nincs ezekbe... -
MaRee #5882 Na nem baj, ha nektek nem kell, legalább több marad nekem -
#5881 szerintem huszonévesen (kezdettén) semmi izé nincs benne. am is az ilyen 17-18éves lányok is jobban buknak az 20-25 évesekre. -
#5880 photoshop csodákra képesXD -
#5879 amíg csak csorog a nyálad addig oké, nem?:D
-
MaRee #5878 Akkor nagyon sok férfi nem oké -
#5877 nekem a saját iránytűm mondja meg hogy ki gyerek.. rájuk nézek és gyerek mindkettő. Nem tudom hány éves vagy, de ha gimis vagy akkor azt mondom oké, de huszonéves fejjel erre csorgatni a nyálad szerintem nem oké :)
-
MaRee #5876 Tinédzserrel szexelni nem pedofília szerintem, Sansa is az (mármint a színész), és aki nem csinálná meg csak azért mert nincs 18, az hazudik -
#5875 Azt az adott ország törvényei határozzák meg ki gyerek? Nekem nem igazán tűnik gyereknek. -
#5874 gyerekekkel sexelni nem izlés dolga, ezt máshogy hívják... -
MaRee #5873 Ízlés dolga. -
#5872 ha 15 vagy akkor tolhatod is, 20 éves fejjel azért ez már meredek, nem? ... -
Hoz_Hun #5871 Hú, itt nem kicsit jobban néz ki mint a filmben. -
G_ArchAngel #5870 Valoszinuleg ezek a szinesznok egy magyar, MMORPG-n szocializalodott forumbetyarnak sok eselyt adnanak, amikor konnyeden valogathatnak One Direction, Justin Bieber es hasonlo seggfejek kozott is :D
De almodjuk azt, hogy az eletkor a legnagyobb akadaly. En is csak azert nem kerultem be a Forma 1-be, mert tul magas vagyok. Semmi mas akadalya nem lett volna :D -
#5869 akkor várom h jöjjön valami közönség találkozóra minél hamarabb :D -
MaRee #5868 Itthon meg egyébként is mehet a menet már 14-től legálisan -
#5867 pár nap ide vagy oda :D ha már 17 akkor nem sok kell a 18hoz :D -
#5866 nem mindegy? -
#5865 Elmult már amúgy 18?:D -
#5864 holy shit
-
#5863 -
MaRee #5862 Hát ezzel a hajjal meg se ismertem hirtelen, sokkal jobb mint a sorozatos Boney M frizura -
Evoluti0N #5861 Csodálom, hogy eddig senki se említette. Szép nő. -
Belkar #5860 Ha már a sorozatbeli csajoknál tartunk akkor Missandeit is érdemes megemlíteni.
Itt a többi -
Evoluti0N #5859 Bárkiről készülhet rossz kép. -
#5858 Ez már biztos? -
Micsu #5857 az új sarah connor :D -
#5856 Szép, csak nem vmi előnyös kép. -
Zenszkij #5855 hát nem szép... -
#5854 -
Belkar #5853 Igen ettől még biztos jó lesz a játék csak jobban örültem volna ha a könyves karakterek köszönnek vissza... -
#5852 akinek tetszett a TWD, annak kötelező a Wolf Among Us is.
nagyon várós lesz ez számomra -
#5851 Én bízok a Telltale games-ben, mióta végigjátszottam TWD-t, nem hiszem hogy rossz játékot tennének le az asztalra. :)