Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Regards,
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://gaborszantai.co.uk/
Arya szál azért remélem most már beindul, Tyrion pedig a legnagyobb 😊
Bran meg mindjárt újjá fog születni?!! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Vagy valamirõl lemaradtam?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
fuck mmo's..i.,
Nah igen a homokos jelenetek engem is ki szoktak akasztani ha belebotlok pár kedvenc sorozatomnál...... :S
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Akiket jól megszerettettek velünk az elsõ évadban azok most alig szerepelnek.
Cserébe van egy csomó új ratyi karakter.
sux
fuck mmo's..i.,
Az operációs rendszeren is túl...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Sztem ezt gondold át mégegyszer 😄 engem spec a hányás kerülget minden ilyen jelenetnél 😄
Mivel a 2. kötetet csak az évad vége után fogom elkezdeni, így izgalmas minden rész, minden mondat után próbálom összerakni a szálakat, de elég nehéz. 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Armin & Ayu fan
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Talán mert õ írta?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Én azt nem értem, hogy ha Martin atyáskodik a sorozat felett, akkor miért enged bele ilyet???
Értemén hogy liberalizmus meg tolerancia de leszarom...kétlem, hogy bárki is kíváncsi lenne erre...fõleg azok akik ilyen kategóriájú filmeket néznek...
Ez a rész már jófféle volt, kezd felpörögni...jól megoldották a Tyrion féle besúgó-leleplezést is...kicsit sajnáltam, hogy Arya történetét megvágták, de sajnos csak így fér bele
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
+: a legjobb mágiarendszer, a legjobban kidolgozott világ, a legemlékezetesebb karakter (MC), sokrétû (és fordulatos) cselekmény, minden idõk legjobb csatajelenete (Dumai's Wells)
-:elmondani sem lehet (annyi van), már az elsõ oldalakon bõséges ízelítõt kapsz belõlük, utolsó könyvek gyengébbek, a legvégét Sanderson teljen tönkretette
R. Scott Bakker: érdekes, de zavaros történések jellemzik
+:nehéz letenni
-:könnyû letenni (olvass bele, megérted)
Patrick Rothfuss: ha szereted a potterkölköt, akkor ezt javaslom
+:fülszöveg
-:minden más 😊
Terry Goodkind: gyenge Jordan-klón, mindenütt gúnyolják az írót és a mûveit, ennek ellenére sok rajongója van
+:nincs
-:minden
Steven Erikson: mivel minden elõzetes koncepció nélkül írja könyveit, a végeredmény rendkívül zavaros, az elsõ négy könyv még ajánlható, a többi nem
+:ha szereted a díendít, itt felturbózva megkapod
-:végtelen mennyiségû egyforma karakter, sok üres "filozófia"
Brandon Sanderson: futószalagon gyártja könyveit (olyanok is), 13 év felett nehéz olvasni
+:akciójelenetek orrba-szájba
-:minden más
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Muszáj buzulni, mer az trendi.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hát egen, már a Spartacusban is fintorogva néztem az ilyen jelenteket, ezek szerint rákaptak a GoT készítõk is :/