19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#5930 A sorozatban való viselkedésük miatt is tűnhet vonzóbbnak egy-egy színésznő.
Az évek alatt megkedveljük,megszeretjük őket.Emlékezetes pillantásaikra örömmel gondolunk vissza.
Azt viszont adom,hogy ha az utcán szembe jönne bármelyikük hétköznapi szerelésben akkor simán elsétálnánk mellettük. -
G_ArchAngel #5929 Oke, bocs, tudom a szepseg (is) szubjektiv. Az en esetemben o nem egy kiugroan dekorativ holgy. Ennyi. -
Evoluti0N #5928 Kösz, hogy elmagyaráztad nekünk. Most már értem, hogy miért tartom szépnek Emilia Clarke-ot. -
G_ArchAngel #5927 -
#5926 -
#5925 Amúgy én ismerek valódi szőke nőket nem is egyet (sőt anyám is az, szőke kékszemű), így én azt tartom szőkének aki AZ. HA festi, de a saját eredeti hajszínéhez legközelebbi árnyalattal, akkor is még mindig szőke. Mindenki más, aki akár tízpercenként átfestegi bármi másra is akár, az nekem nem az. -
#5924 Fijjúg, fijjúg, valami kis spiritusz azé szorulhatott volna belétek-e! :D Valami, na! :D -
#5923 E má' a szőrszálnak a hasogatása-e! :D -
G_ArchAngel #5922 Ezt rajtad kivul ki allitotta? "JÉ ITT EGY TERMÉSZETES SZŐKE?"
-
#5921 messéjjé, nyitott vagyok és meggyőzhető -
G_ArchAngel #5920 -
#5919 Ha ti láttok egy ilyen természetelelenes színű hajjal egy nőt, akkor az róla a véleményetek, hogy JÉ ITT EGY TERMÉSZETES SZŐKE?! Főleg a sötét kefékkel a szeme felett...
Mer akkor Madonna is "szőke" volt fiatalabb korában a fekete szemöldökkével.
-
G_ArchAngel #5918 Fel sem erned, csak samlirol :D
-
G_ArchAngel #5917 Mibol mutassak, csak ugy az eletembol vagy sorozatbol? :D -
#5916 Vagy pedig azért gondoljuk őket jó nőnek, mert NEKÜNK tényleg azok (nyilván ki vannak sminkelve és a legelőnyösebb arcukat mutatják, de hát egy tv showban ez alap), valamint mi nem olyan szakmai szemmel nézzük a nőket mint te aki fotózza nap mint nap, engem nem érdekel hogy ennek nincsenek szép hosszú lábai amik a képeken jól mutatnak, amannak meg ferdék a mellei, ránézek és tetszik vagy nem. Mondjuk be is baszna ha tele lenne egy ilyen sorozat modell csajokkal, Brienne-t megnézném cicababaként! :D -
G_ArchAngel #5915 Akkor viszem a britet. 1 evre elzarom, aztan mikor 18 eves lesz, akkor megkostoljuk :D -
#5914 Lehet lógó a melle, de szép szemei vannak és el tudnám képzelni, ahogy felfelé néz
A skótot nem adom! -
G_ArchAngel #5913 Azert gondoljatok ezeket jo noknek, mert klasszikus ertelemben ebben a sorozatban nincs jo no. Sansa az egyetlen, aki tenyleg dekorativ, a tobbi max azert tunik annak, mert nincs tobb, akihez lehetne viszonyitani. (Ros volt meg szep talan).
-
#5912 Mehetne a bannerba egy szavazás "Melyik a legjobb csaj a sorozatban?" kérdéssel, tegyünk pontot ennek a végtelen vitának a végére mindörökre! :D -
#5911 Vinyo? nincs rá szükségem, le kell hogy hangoljalak,googelen szívesen keresek
Jaaa, jó nők? Őket is smink nélkül meg se ismernéd az utcán vagy ahogy szoktad mondani ugyan olyanok jönnek veled szembe....
Mutasd, mi neked a jó nő? Az, aki nem utcázik? -
#5910 A sorozatban azért elég szőke...
Btw ízlések és pofonok, sztem Emilia a legszebb nő ebben a sorozatban, még jó hogy nem mindenki egyforma csajokra bukik, akkor lennénk csak nagy bajban... :D -
G_ArchAngel #5909 a filmben, de kossel bele a pulcsiba is, nagymama... -
#5908 ez hol szőke??? -
G_ArchAngel #5907 gondolom van par a vinyodon, igy gyorsan elokapsz parat, privat videot a kis pajtasaidrol
nekem abbol van penzem, hogy jo nokkel toltom a napjaim, ez a szoke kis toltott galamb nem uti meg a mercet, sorry -
G_ArchAngel #5906 Jah, keress ra a nude kepeire, eleg 'lehangolo' -
#5905 igen
ezt még én is tudtam :D -
#5904 melyik a lógómellű, amelyik oldalt hordja a száját? -
#5903 neked akármilyen lányra írsz ez a válaszod szóval...
Mutassunk pasit? -
G_ArchAngel #5902 a skot es a barely legal johet, a logomellut megtarthatod :) -
G_ArchAngel #5901 az utcan eszre sem vennem... -
#5900 Inkább őket szeretném, akár egyszerre is
-
#5899 -
Evoluti0N #5898 Ezért a pokol tűzén fogsz égni mindörökké. -
#5897 Én már nagyon régóta mondom. -
Evoluti0N #5896 Smink nélküli, natúr kép. Ezek után mondja valaki, hogy nem szép.
-
G_ArchAngel #5895 a sminkesek, stylistok, fodraszok, fotosok, retoucherek pedig hozza sem tettek ehhez a kephez semmit, de nem am! -
bega82 #5894 Engem csupán 2 dolog gátolt meg abban, hogy jó focista legyek... a 2 lábam. :D -
#5893 Emilia egyre szebb
-
#5892 3 a magyar igazság :D
-
#5891 Itt: