Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Báz, csak beletekertem a harmadik részbe, hogy gyjó-e a filé, erre a szakállas pasi fexik a másik pucér pasin az ágyban... Murva anyukájukat má (ma sem ebédelek)...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

datango
köszönöm szépen a segítséget! :)
---
Ma már van S203 :-)

Nekem nagy kedvencem a "Terry Goodkind: The Sword of Truth" (Az Igazság Kardja) regények. Jobban fantasy, nehezebb olvasmány, kb 3x véresebb.
A regényciklus nem rég lett befejezve. Van magyarul is. 10 kötet, mindegyiknek más a címe, de kapcsolódik egymáshoz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szia.
Igen hasonló jö regény-ciklus pl. Steven Eriksson: a malazai bukottak regéje.
Fantasy a javából. Már 7 vagy 8 kötetnél tart magyarul. De azt hiszem, hogy az író már megírta mind a 10 kötetet, tehát sokkal termékenyebb ilyen szempontból mint Martin.
Itt is minden kötetnek más címe van.
Rengeteg jó regény van, attól függ, milyen érdekel. Ha ilyen stílusú ami fantasy, de azért mégsem annyira, akkor sajnos nem tudok segíteni, én fantasy rajongó vagyok :) De valaki biztos tud majd pár jó könyvet mondani.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

datango
elolvastam a negyedik kötetet... :( és most várom a 5. magyarosodását. addig vki valami más hasonló jó regényt tudna ajánlani ? :)

böröczk
Gyalázat.<#levele><#szomoru2>

Kumiho #2179

a.carkey
Ugyan már!

http://www.youtube.com/v/MUsYMiVkFVE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/0EZ4AzN37dY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

ToCsEk
"A tovább után megnézhetõ a harmadik rész promója, nyilván valamennyire spoileres. Nem túlzottan, de azért be lehet nagyjából lõni, hogy mely szálak kapnak majd kiemelt szerepet az epizódban."

http://www.youtube.com/v/nFOzk2h7YYc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Zomil
hm...én mindig igy dudolom...<#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

toysoldier
<#idiota>
http://www.youtube.com/v/REasBBiJm00&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Kis angol szóvicc <#idiota>

kár.
mondjuk tényleg jobb minõségûek a TV-bõl felvettek,de azért a GO-s is jó volt:D
igaz nekem kicsit mintha akadt volna néha.
asszem megnézem megint a másodikat HBO-ról felvéve.

PSN ID:misi2mezei

ForzaInter
nem is baj, ami az hbo-n megy le sokkal jobb minõségû

berendelték amúgy a 3. évadot

Yo, Bitch!

Zomil
Azt olvasom sok helyen, h a 2. rész is csak véletlenül került fel a hbogo-ra, és a többi rész már rendesen fog jönni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hbo Go most néztem nincs fent 3. rész.

itt az a kerdes h az nem e fake... mert a 2 resz mar reggel 5kor fent volt itt-ott a GO-s adás után. Ma meg eddig semmi

De mindjárt oda varázsolom a bannerba

volt egyáltalán a 3. rész HBO GO-n?

nem tölti a képet

LaliK

:)

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

<#eljen> Hirtelen Konstantinápoly jutott eszembe :)

Amúgy még nincs 3. rész a wirágboltban, estére remélem lesz. Pedig eldöntöttem hogy "élõbe" nézem simán az HBO-n, de nem bírom ki :D

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

reménykedjünk,hogy lesz:)
ha lesz azt mikor lehet megtudni/letölteni?:D( a 3. részre gondolok)

visszalapoztam közben, köszi :)

toysoldier

elvileg igen

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

hbo go-n ma lesz uuj rész?

böröczk
+1

Kumiho #2179

Andr0
Tony Stark

Armin & Ayu fan

desigo
Tyrion,Daenerys és Jon Snow a fav nálam...
mult hétvégén néztem meg újra az 1. évadot emlékeztetõül és lenne egy kérdésem.
van az a öreg szakállas õsz tanácstag.az miért színészkedik?
lesz majd valami jelentõsége?

RatBaG
hodor <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

ForzaInter
Tyrion, Cersei, Jorah Mormont és Jon Snow.

Yo, Bitch!

Narxis
Nekem Jon a kedvencem, mintha magamat látnám a csatamezõkön.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tyrion, Robb és Jon a kedvencem. Jaimet és Joffrey-t ki nem állhatom :D

Narxis
<#taps>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

desigo
MeoH
Tyrion nagyon jo karakter, a szinesz pedig zsenialis
Joffrey egy pocs, mint karaktert nem csipem, de a szinesz ugyes, tenyleg utalni valo.
Arya es Jaime Lannister, ez a 2 karakter a kedvencem Tyrion mellett. DE birom Havas Jont, Samwellt is es persze a Verebet (bar ez inkabb a 4kotetet nezve van igy) . Ezeknel is jol eltalaltak a szineszeket szerintem.

fuck mmo's..i.,

szerintem genyó figurát könnyebb eljátszani, mint egy pozitív alakot.
Ettõl függetlenül nálam Tyrion a nyerõ :D Kedvenc figurám az egészbõl.

#2393,

De ez a sorozatban nem volt benne tudomásom szerint.

a.carkey
Tyrion, egyértelmûen. :D

Joff engem idegesít, hiába mondják mekkora genya, és a való életben meg mennyire nem.

Varys semmi extra.

Mindez, szerintem.

A medve nem játék.

Ghost:)

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
"Szerintetek melyik színész(ek) játssza a sorozatban a legjobban a szerepét, ki a kedvencetek?"

Ez egy hülye kérdés volt, legalábbis szerintem. :D

A medve nem játék.

Na egyébként hogy ne offoljuk szét a topikot könyves spoilerekkel, kérdés.

Szerintetek melyik színész(ek) játssza a sorozatban a legjobban a szerepét, ki a kedvencetek?

Szerintem mindenképp Joffrey az elsõ helyezett, tehetséges a srác, nehéz lehet egy ilyen kis tenyérbemászó patkányt eljátszani. Jól áll neki ez a tipikus 'genyó' szerep

Másik kedvencem Varys, szerintem is õ is nagyon jól játszik, még a hangját is jól hozzá igazítja a szerephez. Szerióntem amúgy jobban áll neki a kopaszság, élõben hosszú haja van és bajszos :D

Harmadik befutó pedig Tyrion, zseniális a pali! :D Megérdemelte azt az Emmy-díjat.

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintõ) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában tárgyalni.

QuippeR
amikor Ned öntudatlanul álmodik a húga haláláról, azt a részt érdemes olvasni párszor. nagyon-nagyon akarja, hogy megígérjen neki valamit. na vajon mit?

másrészt lépten-nyomon vannak utalások, hoy Lyanna nem Robertbe, hanem Rhaegarba volt szerelmes.

és érdemes elolvasni, hogy mit mond Ned Catelynnek, amikor Jon születésének körülményeirõl kérdezi:
“Never ask me about Jon,” he said, cold as ice. “He is my blood, and that is all you need to know.”

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

MeoH
3. kotetben. 362. es 363.oldal Es nem is helytallo nagyon, amirol beszeltunk :)

fuck mmo's..i.,

a.carkey
Biztos nem siették el, hisz még a Game of Thrones szöveg is csak a 4. kötetben hangzik el elõször. (Ha jól emlékszem, de megkeresni nem fogom. :D)

A medve nem játék.

a.carkey
Nem hinném, hisz még ott sem lõtték le. A sejtetés meg ott is nagyon langyos.

A medve nem játék.

a.carkey
Mert?

A medve nem játék.

böröczk
Mert a regény alapján jobb nõ is.
A filmben undorító, antinõ, elsõ ránézésre inkább férfi.
Attól mert férfias, még nem kéne úgy is kinéznie : D <#idiota>

Briennere-re, aki kíváncsi, nem akarok képet betenni, de Gwendoline Christie fogja játszani. Aki akarja, nézze meg, többinek meg meglepetés : D

Kumiho #2179