Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A regényciklus nem rég lett befejezve. Van magyarul is. 10 kötet, mindegyiknek más a címe, de kapcsolódik egymáshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Igen hasonló jö regény-ciklus pl. Steven Eriksson: a malazai bukottak regéje.
Fantasy a javából. Már 7 vagy 8 kötetnél tart magyarul. De azt hiszem, hogy az író már megírta mind a 10 kötetet, tehát sokkal termékenyebb ilyen szempontból mint Martin.
Itt is minden kötetnek más címe van.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A medve nem játék.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

mondjuk tényleg jobb minõségûek a TV-bõl felvettek,de azért a GO-s is jó volt:D
igaz nekem kicsit mintha akadt volna néha.
asszem megnézem megint a másodikat HBO-ról felvéve.
PSN ID:misi2mezei
berendelték amúgy a 3. évadot
Yo, Bitch!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De mindjárt oda varázsolom a bannerba
:)
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Amúgy még nincs 3. rész a wirágboltban, estére remélem lesz. Pedig eldöntöttem hogy "élõbe" nézem simán az HBO-n, de nem bírom ki :D
ha lesz azt mikor lehet megtudni/letölteni?:D( a 3. részre gondolok)
elvileg igen
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
van az a öreg szakállas õsz tanácstag.az miért színészkedik?
lesz majd valami jelentõsége?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Joffrey egy pocs, mint karaktert nem csipem, de a szinesz ugyes, tenyleg utalni valo.
Arya es Jaime Lannister, ez a 2 karakter a kedvencem Tyrion mellett. DE birom Havas Jont, Samwellt is es persze a Verebet (bar ez inkabb a 4kotetet nezve van igy) . Ezeknel is jol eltalaltak a szineszeket szerintem.
fuck mmo's..i.,
Ettõl függetlenül nálam Tyrion a nyerõ :D Kedvenc figurám az egészbõl.
#2393,
De ez a sorozatban nem volt benne tudomásom szerint.
Joff engem idegesít, hiába mondják mekkora genya, és a való életben meg mennyire nem.
Varys semmi extra.
Mindez, szerintem.
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
Ez egy hülye kérdés volt, legalábbis szerintem. :D
A medve nem játék.
Szerintetek melyik színész(ek) játssza a sorozatban a legjobban a szerepét, ki a kedvencetek?
Szerintem mindenképp Joffrey az elsõ helyezett, tehetséges a srác, nehéz lehet egy ilyen kis tenyérbemászó patkányt eljátszani. Jól áll neki ez a tipikus 'genyó' szerep
Másik kedvencem Varys, szerintem is õ is nagyon jól játszik, még a hangját is jól hozzá igazítja a szerephez. Szerióntem amúgy jobban áll neki a kopaszság, élõben hosszú haja van és bajszos :D
Harmadik befutó pedig Tyrion, zseniális a pali! :D Megérdemelte azt az Emmy-díjat.
legyetek szívesek az író topicjában tárgyalni.
másrészt lépten-nyomon vannak utalások, hoy Lyanna nem Robertbe, hanem Rhaegarba volt szerelmes.
és érdemes elolvasni, hogy mit mond Ned Catelynnek, amikor Jon születésének körülményeirõl kérdezi:
“Never ask me about Jon,” he said, cold as ice. “He is my blood, and that is all you need to know.”
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
fuck mmo's..i.,
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A filmben undorító, antinõ, elsõ ránézésre inkább férfi.
Attól mert férfias, még nem kéne úgy is kinéznie : D <#idiota>#idiota>
Briennere-re, aki kíváncsi, nem akarok képet betenni, de Gwendoline Christie fogja játszani. Aki akarja, nézze meg, többinek meg meglepetés : D
Kumiho #2179