Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki látta már ezt az S02E00-t?
mi ez?van hozzá felirat és valami 20 perces.
az a baj,hogy a felirathoz való verziót nem találtam meg:S
(HDTV refill)

PSN ID:misi2mezei

LaliK
Én is ezt mondtam de már nézem 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Zomil
nehéz lesz kivárni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

szucsy89
Na ezt tuti nem nézem meg, 1 napot már csak kibírok. 😄
Azt hiszem egy ilyen endingel kis is békülnénk. Õ pöcsfelségének remélhetõleg majd kinéz valami hasonló vég az elkövetkezõ évadok folyamán. 😊
MeoH
Hat aprilisra igertek, de sztem abbol mar nem lesz semmi... A konyvek meg etalonok, akinekkicsit is tetszett a sorozat, annak kotelezo elolvasni.

fuck mmo's..i.,

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

toysoldier
ha minden igaz, akkor áprilisban
de már olvastam olyat is, hogy nyáron vagy év végén..

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Tényleg. Mikor jelenik meg az 5. könyv magyarul?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Min. 4x láttam össze-vissza elsõ évadot HBO-n, magyar, angol szinkronnal, aztán itt kérdeztem meg érdemes-e elolvasni, mondták, h igen.
Elolvastam mindegyik könyvet, és vmi isten, azóta én is fertõzöm vele az embereket...
Zomil
nekem a könyv elolvasása nélkül is a kedvencemmé vált, bár tény h utána elolvastam a könyvet is 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Láma!
valószínûleg azért dicsérték agyon IMDB-n és azért csalodtál kicsit, mert nem olvastad el hozzá a könyveket😊

a könyvek nélkül "csak" egy jó sorozat, de nem kiemelkedõ, hozzáolvasva viszont kiváló mind a film, mind a könyvek.

a kivételek táborát erõsíted 😄

Jim Morrison
Múlt héten (vagy 2 hete) agyon dicsérték nekem a sorit, hogy milyen jó és kezdjem el nézni. Meg is néztem az elsõ évadot tényleg nem rossz, tetszik ahogy több nagyobb szálon fut a sztori, bár kicsit csalódtam benne, mert az imdb n is sokat kapott. Azért majd megnézem a másodikat is, nem volt ez olyan rossz 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tegnap megvettem az elsõ évadot DVD-n. Egész pofás kivitel. Tetszik, hogy beletettek egy map-ot, meg ki kicsoda családfát. 😊
Még csak az elsõ részbe néztem bele, de szép a képe.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Daenerysre rá sem ismertem barna hajjal, fuuu sokkal szebb

Láma!
ehhez amúgy lesz felirat, vagy ne várjam?

a.carkey
*mármint a kommentekben

A medve nem játék.

a.carkey
"Szagértenek" keményen. 😄

A medve nem játék.

Narxis
ó 😮 aszittem kikerült valahogy az elsõ rész bár a 00-s számozás gyanús volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Steve Downie
Úgy látom felkerült a hivatalos YT oldalra is:

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Ez egy összefoglaló az elsõ évadból.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

skinnyman
Ez miez?

Regards,

Narxis
Game of Thrones S2E00 You Win or You Die 720p WEB-DL H264-P2P!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pontosan, én se a színészre, hanem a karakterre tettem a megjegyzést.
a.carkey
Az "apjának" akar(t) megfelelni. Minden tette ez irányba mutat, ezért is lett ekkora gecaj.

A medve nem játék.

Steve Downie
😄😄

MeoH
Az. De ez azt jelenti, hogy jo a szinesz. Epp ez a szerepe, utalatos kis suttyo 😊

fuck mmo's..i.,

De irritáló ez a kis geci királyfi.
Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
ha eredeti nyelven kezd el valaki nézni egy sorozatot, akkor utána a magyar szinkron tényleg nagyon szarnak fog tûnni. de aki alapból szinkronnal kezdi el az ahhoz szokik hozzá. azért annyira nem borzasztóak sorozatok meg filmek szinkronjai, csak hát persze eredeti nyelven minden jobb, és azt überelni nagyon nehéz.

Yo, Bitch!

Hát ez tényleg nem jó magyarul, mint általában semmilyen film 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Steve Downie
Egyetértek, így, hogy az egész évadot angolul néztem meg, kínszenvedés lenne átváltani magyarra. Sok ismerõsöm viszont szinkronosan kezdte el nézni, és õk azóta is arra esküdnek 😊

daenerys szinkronhangja mekkora shit... 😄 ez az egész film angolul a legjobb szerintem...

ToCsEk

<#szeret><#eljen>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Game of Thores: The Complete First Season 517,860 (Units this Week) $17,602,061 1

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Zomil
trailer legjobb pillanata mikor Tyrion megüti Joffrey-t 😄

Steve Downie
Jó lesz nagyon! <#eljen>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Andr0
így is értettük 😉 😄

Armin & Ayu fan

Éééés többszörös szóismétlés, de jó vagyok! <#wilting>

A 9gag-en az egyik GoT-os képnél az egyik agyhalott elárulta a hozzászólások között a széria egyik legnagyobb csavarját (legalábbis azt, hogy kik halnak majd meg). Legyetek óvatosak!

Láma!
a sárkányok nem azok a tipikusan gyorsnövésû lények <#wink>

Szolnokboy1
a 2. évadban lesznek nagy, tûzokádó sárkányok?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Shiwo
argh..beteg..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Andr0
ne xDDDD

Armin & Ayu fan