19500

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
stark feels :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
That night, after the plates had been cleared, Robb carried Bran up to bed himself. Grey Wind led the way, and Summer came close behind. His brother was strong for his age, and Bran was as light as a bundle of rags, but the stairs were steep and dark, and Robb was breathing hard by the time they reached the top.
He put Bran into bed, covered him with blankets, and blew out the candle. For a time Robb sat beside him in the dark. Bran wanted to talk to him, but he did not know what to say. “We’ll find a horse for you, I promise,” Robb whispered at last.
“Are they ever coming back?” Bran asked him.
“Yes,” Robb said with such hope in his voice that Bran knew he was hearing his brother and not just Robb the Lord. “Mother will be home soon. Maybe we can ride out to meet her when she comes. Wouldn’t that surprise her, to see you ahorse?” Even in the dark room, Bran could feel his brother’s smile. “And afterward, we’ll ride north to see the Wall. We won’t even tell Jon we’re coming, we’ll just be there one day, you and me. It will be an adventure.”
“An adventure,” Bran repeated wistfully. He heard his brother sob. The room was so dark he could not see the tears on Robb’s face, so he reached out and found his hand. Their fingers twined together.
-
http://www.hbo.hu/series/tronok-harca/article/kifaggattak-george-r-r-martint-a-tronok-harca-iv-evadjarol_45061 -
-
10perce próbálok berakni egy képet de nem küldi el csak pörög a böngésző szarfostopic xd -
napi Sansa
-
napi sansa
-
napi sansa
-
sata75 #5685 ááá ne ezt most miért kellett?:)
leromboltál egy..., mind egy de leromboltad..:) -
A Rushban is nyomja, pontosabban nyomják ... -
Zenszkij #5683 Dredd bíróban jobban nézett ki :D. ;) -
Valamivel el kell ütni az időt 2014 tavaszáig. -
G_ArchAngel #5681 Amugy egy ilyen fantasy elemekkel fuszerezett kozepkori dramaban miert fontos az, hogy jo csaj legyen valaki?
Mindegyikuk jo szineszno szerintem es ez fontosabb, mint a szexualis vonzerejuk. -
MaRee #5680 Szerintem ez a nő kifejezetten csúnya, de hát ízlések és pofonok..
-
kislányok helyett inkább Lena Headey
-
azta, muffban is van egy :DD -
Zenszkij #5677
Érezném a tested!!!
-
Ok, de ahogy a sorozatban látjuk ott még inkább 16. Amúgy a testével semmi bajom, nekem az arca nem tetszik. Szerintem nem szép (de csúnyának se tartom), és van benne valami ellenszenves, bár a privát képein ez utóbbit annyira nem érzem. -
G_ArchAngel #5675 17 :P -
Baszki 16 évesen mi lógjon rajta? (figyelem, magas labda:) -
Zenszkij #5673 epicfail :D -
MaRee #5672 All time favorit nőci a sorozatból
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
jézusom....
Edmure nője azért jó volt
Roslin Frey - Alexandra Dowling
-
Zenszkij #5670 Ez még jobb :) -
Zenszkij #5669 And the winner is! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
G_ArchAngel #5667 -
G_ArchAngel #5664 Raadasul Sansa-nak jo alakja van, nem log a feneke, mint a Gyiklanynak. -
Női szemmel én is Sansára szavaznék, Daenerys hernyói nem jönnek be. :) -
bega82 #5662 Igen, nekem is nagyon tetszik, tök aranyos csaj, de egyszer már le lettem hurrogva, hogy nagy a homloka meg ilyenek... :D -
Aaaaa tééényleg!
-
Evoluti0N #5660 Én se vagyok igazán elájulva tőle. Dany viszont uhhhh...
-
Én se vagyok... -
akkor én benevezném robb stark csaját is... -
Ahogy a kommenteket olvasom úgy tűnik csak én nem vagyok elájulva Sansatól. -
Ez a csaj a szemöldökével is beszél. -
MaRee #5655 GoT-ban is lehetett látni. -
Sansa a legszebb sztem. -
G_ArchAngel #5653 Eleg ronda a melle, a Tudors-ban megmutatta sajnos. -
Itt a kép -
Én is Sansa-ra voksolok. :) Am Arya se csúnya, őt is simán elvinném pár körre.