Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MO-n nem fog megjelenni az 1. évad BR-en?
Az imént olvastam itt az SG-n,hogy DVD-n jön,de BR-rõl nem volt hír😞
Egyébként mi a tökömért nem képesek legalább feliratot biggyeszteni az extrákra a DVD-ken?

PSN ID:misi2mezei

akkor fordítva :-) De nekem hasonlít fõleg a mély része az elején
0:05tõl pár mp-ig

nekem bejön a Tudorok fõcímdala, de hasonlóságot nem véltem felfedezni. A tudorok 2007es tehát korábbi sorozat mint a trónok tehát, ha van is hasonlóság akkor a trónok hajaz a tudorokra, nem fordítva😊

Amugy a Tudorok c. sorozat fõcímdala csak nekem hajaz nagy a Trónok Harcára? 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

toysoldier
' A Trónok harca második évadának elsõ epizódja a The Noth Remembers címet kapta. '

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Hodor a legjobb 😄 😄 😄 Kár hogy õt kihagyták az elsõ évadból, remélem a másodikban sokkal nagyobb szerepet kap.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

szucsy89
need
MeoH

fuck mmo's..i.,

Jakuza001
Spring is coming

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

a.carkey

A medve nem játék.

szucsy89
😄DDD

szucsy89
‎"First lesson, stick em with the pointy end."

3k lájkot kapott, az emberek már kicsit várják 😄D
datango
a középsõ Bran?
nem vettem volna ki 😛

mascarun
Bran újra jár? 😮 xD

Kata
civilben is remélem felismeritek kik vannak a képen 😊

[/cserf][/fülünyúl]

toysoldier

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Narxis
loooool 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

datango
~ áprilisba lesz lefordítva a Dance with Dragons.

89
Kína bekebelezi a nyugatot?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

datango
mai nap, felkelek:
Olvasom a helyi portál híreit és...:

"Mit hoz 2012, a Sárkány éve?"

ilyen cikket találok... 😄 Gondolom tudjátok mi jutott egybõl eszembe😄

a.carkey
Egészségedre!

A medve nem játék.

Szerintem is, grat neki 😊 <#eljen>

tigeroo
Legjobb férfi mellékszereplõ egy tévésorozatban: Peter Dinklage

<#eljen> megérdemelte
Peter Dinklage a Golden Globe-ot is megkapta a Tronok Harcaert.<#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

tigeroo
a legelsõ képen egy klingon is megirigyelné azt a homlokot, nem is néztem a további linkeket 😄
a.carkey
Eva Green lehetett volna a megoldás, de õ "sikeresen" bevállalta az elmeszelt Camelotban Morgan szerepét. Kár érte, mert "Õ" lett volna tökéletes a szerepre.

A medve nem játék.

mascarun
A legjobb fogamzásgátlás akkor is a Drogó féle "ránézel a nõmre és én kiontom a beled" -módszerrel a legbiztosabb. 😊
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Shiwo
mondjuk a belterjesség is fõleg nagy üzemben "ütött vissza", mint ahogy az egyiptomi fáraók csinálták

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Vagy azt hogy õ sem éli túl. bár azért Pöcsarcú Királyfin kívül azért nem igazán látszik a belterjesség Lannister gyerekeken.
datango
Shiwo
mondjuk lehet a középkorban is megvoltak a módszerek a védekezésre, de gyanítom, hogy nem volt túl jó a hatásfokuk..a magzat-elhajtó löttyökkel meg tippem szerint erõsen azt kockáztatta egy nõ, hogy nem is lesz többet gyereke...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Igen, tényleg van benne ilyen.

Blacksheep333
Ebbe a fantasy világban van valami fogamzásgátló lötty.
Úgy emlékszem Holdtea -nak hívják, de nem vagyok benne biztos.
A sorozatban még nem kapott szerepet, de késõbb lesz jelentõsége.

Az operációs rendszeren is túl...

Már az ókorban is létezett fogamzásgátlás és bár ez fantasy világ, valamennyire a középkorhoz hasonlítható, amikor már a férfiak húztak magukra állati bélbõl készült óvszert.

Ami elsõre elég morbid: miközben Sir Robin tolta a ladyt, valójában lehet egy birka végbelében járatta a kardját...<#buck>

Hát igen... Abban az idõben Fogamzásgátlásnak azt a nagy darab marcona harcost hívták aki nem engedte királynõhöz a férfiakat vagy esetleg levágta a nemesebb testrészüket. 😊

Más lehetõség nem igen lehetett valamint ez a világ nem épen az a mágiával túltelített " Hé udvari varázsló adj valami löttyöt amitõl nem esek teherbe"

A genetikáról is max azt hihették hogy az az az ország ahol genetikok élnek, szóval a sok szõke "királyi sarj" sem volt feltûnõ. Bár én azért király helyében ( persze csak ha nem ittam volna szét az agyam ) elgondolkodtam volna hogy azért ez mégis fura. Az is bejátszhatott hogy király a sok lotyó mellett azért néha az arát is lekapta a 10 körmérõl szóval ez se volt túl feltûnõ. Ha mondjuk elmegy egy évre mulatni majd arra jön haza hogy gyereke született na azt már nehezen tudták volna kimagyarázni a tesók.
mascarun
Natasha inkább a Lénynek volt jó. 😊
Ott imádtam sok más férfitársamhoz hasonlóan!

Natasha tényleg jó 😊 Amúgy nekem Cersei nem tetszik, ez van. De viszont tényleg jól játssza a szerepét, jól áll neki a k*csög jellem 😊

Kivancsi lennek, hogy ki volt a castingon ezert a szerepert, de gondolom ez nem volt es soha nem is lesz publikus...

Kata
Alapból szerencsére nincs sunyi feje, de jól játsza a szerepét ez tény. 😊 Nekem sincs bajom a színésznõvel, kicsit szebben is sminkelhetnék, és a hajához világosíthatnák kicsit a szemöldökét is.

Szerintem még January Jones (Emma Frost az X-men elsõkben) és Natasha Henstridge (Bérgyilkos a szomszédom Cyntiája) sem lett volna rossz választás Cerseinek. 😊
January #1
January #2
January #3
Natasha #1
Natasha #2
Natasha #3

[/cserf][/fülünyúl]

max a novere lehet a pocsfejnek, nem az anyja😊

Blacksheep333

Az operációs rendszeren is túl...

szucsy89
LOOOL, innen ugrott be, hogy a 300 mellett honnan volt ilyen ismerõs, õ volt Connor néni is 😄
szucsy89
Szerintem meg pont, hogy eltalálták, az a tipikus számító sunyi feje van a sorozatban, de mindezek mellett sunázható is 😄D