Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A becsületes harcos, a kardozó amazon és a hûséges fattyú sztereotípiái. Felületes értsd klisé karakterek, kivétel a cinikus törpe, aki ordítóan szinesebb a többi figuránál. Nem véletlenül hoztam fel a Drótot. Ott az utolsó telepi négernek is karaktere volt, nem egyszerûen fekete-fehér.
Gyönyörû az a csaj, de ennek a kis ronda Asha Greyjoy-nak is van egy karakteres arca. :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A sorozat meg a legjobbak között van, amit eddig láttam. Az elsõ rész ugyan olyan érzést keltett bennem, mint anno az elsõ évadban. Nem nagyon történt semmi, azt se tudtam ki-kicsoda, de aztán szépen lassan magával ragadott a hangulat, az atmoszféra, minden. A könyvet majd az utolsó rész után kezdem el olvasni, csakúgy mint az elsõ évad esetében.
Hatalmas Tyrion karaktere, színészi játéka, minden... messze a legjobb szereplõ, bár nekem még Arya is nagy kedvencem. :)
Felületesen? Hát azért azt nem mondanám. Ahogy Ned Starkot, Arya Starokot vagy Jon Snow-ot bemutatták, az szerintem nagyon is átütõ, és igencsak lehetett hozzájuk kötõdni. Még az amúgy az elsõ rengényben sem túlsorjázott karakterek, mint Tywin Lannister is nagyon eltalált és korrekt képet sugároznak.
Szóval egyáltalán nem értek egyet...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
fuck mmo's..i.,
Ez egy ilyen könyv, ezt kell szeretni, amit leirtál egyáltalán nem a sorozat hibája, mivel a könyv pont ugyanilyen.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Game of Thrones nálam veri mindkettõt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem várom én el a teljességet. Eco: Rózsa neve c. mûvébõl készült film nem is akarta a késõ középkori filozófiát áthozni a könyvbõl, mert szinte lehetetlen is lenne. Itt is vagy jelentõsen nyesni kellett volna és kevesebb szálra nyitni, vagy a HBO-t kapacitálni a 20 részes évadra.
Követhetõ volt a történet, csak a felületesen ábrázolt szereplõk miatt számomra nem volt túl szórakoztató. Néha el kellett töprengenem, hogy na ez meg melyiknek az ivadéka.
MaRee
"Majd belejön a rendezõ" Inkább a forgatókönyvíróval van itt a baj.
Cef
"én nem éreztem a fõbb karaktereket felületesnek és hiányérzetem se volt"
Ezért is írtam, egy Drót vagy Deadwood után kicsit más szemmel nézek már sorozatot.
Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy olvassanak, mert egyszerûen letehetetlen, magával ragadó történet, ugyanakkor benne van, hogy a könyvek után kiábrándító lesz a sorozat :)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A Game of Thrones 1. évada felületesen bemutatott tengernyi figurát, ezért a törpén kívül szinte senkihez se lehet kötõdni, mert x feltûnik 2 percre, hogy aztán a következõ részben újabb 5 percig sodródjon élete fonala. Egy rajongónak vagy aki jól ismeri a könyv alapján a történetet lehet izgalmas, hogy megelevenednek az általa már elképzelt figurák, de annak aki a sorozat alapján akarja beleélni magát, nem túl szórakoztató. A 2. évad újabb és újabb szereplõket hoz be pótolva az elõzõleg elhalálozott szereplõgárdát, de ezzel is csak a túlzsúfoltságot erõsíti. Szó se róla, látványos, de sajnos eddig semmi több számomra.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
egyedül a rész vége nem tetszett..remélem amúgy a következõ részben már több szerepe lesz Danynek (:
könyvvel kapcsolatban kérdés:
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
fuck mmo's..i.,
Ghost-ot milyen komolyan megcsinálták. <#puszis>#puszis>
Kumiho #2179
Nem nagyon nõnek ezek a sárkányok.
Milyen húst esznek a kis finnyások?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
[/cserf][/fülünyúl]
Kumiho #2179
Jaime-vel nincs sok bajom.õ is köcsög,de azért valami van benne.
PSN ID:misi2mezei
Regards,
Most legalább már ismerjük a szereplõket (többségét) és ismerjük a konfliktust is.
Mindenesetre én maradéktalanul élveztem az évadnyitót.
<#taps>#taps>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
amúgy tényleg, szerintem is csak elrontották volna, néztem a Spartacust is...eléggé butácska az egész...fõleg a párbeszédek, olyankor sokszor sírni lett volna kedvem
na mindegy...langyin kezdõdik, legalábbis az elsõ évadhoz képest :)
Ja és kösz az infót skinny, nem vettem volna észre!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Az operációs rendszeren is túl...
... a Királyölõ, meg valahogy így (bocsi :D ):
Cerseit meg Õ játszotta volna.
A medve nem játék.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3