19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
MaRee #5565 Nocsak, a vén Tywin is ugyan olyan ember mint más, még pecázni is szeret, nem csak egész nap intrikázik :) Prycelle meg no comment :D -
#5564 -
#5563 -
Micsu #5562 linkeld be a tiéd akkor, mellettem jól állna ez a semmi extra is :P -
Zenszkij #5561 Mit esztek ezen a nőn? Semmi extra. Mekkora homloka van már! -
Evoluti0N #5560 Az első képen Emilia Clarke. Uhh. -
G_ArchAngel #5559 Bocs, Sophie Turner 175cm, szoval modellnek is megfelelne. -
G_ArchAngel #5558 A nagylatoszog es a szerencsetlen beallas, no meg a magassarku:
Sophie - 173cm
Kit - 178 cm
Gwendoline - 191 cm -
MaRee #5557 A 'zannyukat -
G_ArchAngel #5556 szegeny pici John Snow :/ -
#5555 -
#5554 -
#5553 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy Stannis az évad elején fogja majd el Asha-t, miközben ő Dreadfort felé hajózik, a fal felé tartó út közben. Így jönnének ki a legjobban (mondjuk látszik is, hogy a Deepwood Motte-s vonalat kihagyták). -
#5552 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!főleg, hogy Asha Stannis foglya lesz, Victarion pedig csatlakozik a Mereeni csatához. tehát remélem okosan intézik, el ne csesszék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet tényleg csak jegelik a Greyjoy témát, Euront szerintem biztos nem hagynák ki, Victarion meg PoV. így érdekes lesz a sorozat timeline.. -
#5551 Szerintem még egyszerűen nem jelentették be őket, elég sok színész hiányzik még, de a forgatás már javában megy (oké, nemrég kezdődött), szóval már tuti megvolt a casting.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akár az is lehet, hogy az egész királyválasztós móka elmarad, csak Balon megpusztul és Euron átveszi a helyét, vagy még ő sem. Asha meg úgyis a Keskeny-tengeren van, és lehet, hogy onnan keveredik majd el a Rabszolga-öbölbe. De ez már elég orcátlan módosítás lenne, szóval szerintem nem lépik meg. -
#5550 Brutális spoiler, sorry, csak az nézze, akit nem érdekelnek a spoilerek, ill. olvasta a könyveket...
[spoiler]A probléma ott kezdődik, hogy Balon Greyjoy a könyvek szerint már nem élhetne. Halálhíréről még Robb Stark is értesült, illetve arról, hogy Euron Greyjoy magának követeli a Tengerikő széket (Seastone chair), a Greyjoyok királyi trónusát Pyke-on.
Ugyebár a 3. évadban láttuk, hogy Stannis három nevet említ, mikor a királyi vérrel teli piócákat a tűzbe dobja (Robb Stark, Joffrey Baratheonn és Balon Greyjoy). Figyelembe véve a történéseket, feltehetően a 4. évad Joffrey esküvőjéről, és a Fal ostromáról fog szólni. Én nem vagyok biztos benne, hogy ebbe belekeverik már a Greyjoy témát is. Ha igen, akkor valóban hallani kellett volna már a Greyjoy castingot, akár Euron-t, akár Victarion-t. De egyikről se esett még szó. Akárhogy is nézem, ha az egyik karakter (Victarion) még valamennyire kiváltható is Ashával (de kétlem, hiszen nem tudná Draeneys-t elvenni feleségül. :P), akkor is ott van Euron karaktere, akire mindenképpen szükség lenne...
Már amennyiben követik a könyvet e tekintetben... -
#5549 olvastam valahol, hogy Ashával (sorozatban Yara) helyettesítik, mondjuk az elég sok gondot okozna.
könyv spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!következő évadban kéne lennie Balon halálának, a királyválasztásnak. az Euront, Victariont, Aeront játszó színészek meg sehol. vagy túl korai lenne?
-
#5548 Má' mé' ne lenne? -
#5547 aztakurva, Snow :D -
G_ArchAngel #5546 Valoszinuleg az elso evad elotti kasztingon :D -
#5545 ez a kép se ma készült:D -
#5544 decukíííííík -
G_ArchAngel #5543 -
Micsu #5542 -
#5541 Victarion benne se lesz a sorozatban? -
#5540 Ez de jó :D -
#5539 Gondolom, elfér itt uborkaszezonban... :D
-
bega82 #5538 -
#5537 -
#5536 lol -
#5535 -
#5534 http://comment.blog.hu/2013/07/29/a_nap_videoja_tywinn_lannister_vacsorat_ad
http://comment.blog.hu/2013/07/29/a_nap_galeriaja_tronok_harca_szereplok_macskakent -
Micsu #5533 az ok hogy nem tetszett a sorozat, de hogy rossz lenne a rendezés? hát max neked nem tetszik de rossznak nem nevezném -
#5532 Volt különbség:
Az első kötetet elolvastam és nagyon tetszett, az sorozat első évadát viszont képtelen voltam végignézni. Rossz a rendezés, 2-3 színész kivételével mind harmatgyenge.
Nem trollkodok, csak kijött:) Már itt sem vagyok:) -
#5531 Nézd meg Hodort jobban -
#5530 -
gombabácsi #5529 az első 3 könyv még értékelhető mint egy nagyon jó alapokra épített közepes ponyva
aztán azután totálisan átfordul az egész egy közepes ponyvába minden szempontból
de pont ezért imádja a nép :)
a film mint film sokkal jobb mint a regény mint regény -
#5528 2. kép, bran, jáááj -
#5527 szegény Kit
-
#5526 Leült a topik, ahogy egy szünetben kell, pár random jóság:
Ezeket csak linkben, mert nagyok:
http://e.pictureupload.us/17321973351f570178f117.jpg
http://e.pictureupload.us/139810937051f570501958c.jpg
http://e.pictureupload.us/174431752251f570559f9e3.png