Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
egyáltalán nem csunya az a nõ, sõt!
és nagyon jol fogja szerintem tudni játszani a késöbbi a szerepeket, sokkal jobb a feladatra mint egy babaarcú szépség, akiröl nem lehetne elhinni hogy olyan amilyen...

<#wilting>

Lena Headey (38) rohadt szep no szvsz, arrol nem o tehet, hogy ilyen a sminkje, haja...

http://gaborszantai.co.uk/

tigeroo
hát igen nem az eredeti meme, azért még kevesebben értik

itte
Blacksheep333
Amúgy szerintem rossz színészt választottak Cersei szerepére. Fiatalabbnak és _sokkal_ szebbnek kellene lennie. :/

Az operációs rendszeren is túl...

Ez egy internetes meme.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Én mondjuk nem is értem. Ki az a f@szi az alsó képen?

Szerinted nem, ezer másik szerint igen. Ízlések és pofonok.

Sir Quno Jedi
Csak nem volt vicces már a kép sem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én nem ítélem el õket, egy POÉN képen felesleges vitatkozni. Nagyon is tisztában vagyok a kettõjük kapcsolatával, mindkettõjük életével, olvastam az összes könyvet. Csak egy kicsit fel akartam dobni a topikot, két ember fel is fogta, hogy ez egy vicc. Nem fogok ezen vitatkozni.

Sir Quno Jedi
Valszeg. elég kemény nevelést kaptak, plusz tudjuk hogy adták férjhez a nõvérét, meg milyen volt a férje vele. Namost ilyenor csak õ volt neki aki megvigasztalhatta, senkije sem volt rajta kívül. Ha fiúk lettek volna (mármint hetero srácok) akkor elementáris, holtig tartó barátság szövõdött volna köztük, de mivel különbözõ nemûek, így óhatatlanul a vigasztalásból elõbb-utóbb összeborulás lett. Afféle lövészárok szerelem. Onnan meg már nincs visszaút. Nyilván nem akartak közös gyereket sem, mert nem totál hülyék, de ugye a fogamzásgátlás még gyerekcipõben járt. A királyi családok amúgy is igen belterjesek voltak.

Én pusztán azért, mert "vérfertõztek", még nem ítélném el õket. Azért amit AMÚGY mûveltek, na azért már igen, bõven megérdemlik a halált.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem a tényt vitatta, hanem kifejtette az okát, választ adva a 'vicces' kép felvetésére, okostojás.

Ez akkor is csak vérfertõzés <#circling>

Sir Quno Jedi
Mer õt ismeri. Együtt nõttek fel, egymásra voltak és vannak is utalva, nagyon szoros a kötelék közöttük, bûneik is összekötik õket, cinkostársak, mint boniésklájd. Hasonlóan gonoszok, ambíciózusak és lelkiismeretlenek, olyanok mint két tojás. Gyakorlatilag a saját nõi megfelelõjébe szerelmes. Egy áltag nõvel nem tudna mit kezdeni és az sem tudna felnõni az õ "igényeihez" és elvárásaihoz.

Narxis
LOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szucsy89
😄DDD
Még egy vicces kép 😄

Viszont 😊

És lassan már a második évad is coming 😊

Kata
Christmas is coming... 😊
Boldog karácsonyt a topiklakóknak!

[/cserf][/fülünyúl]

Zenszkij
sok helyen olvastam, hogy gagyi lett, de azért egy erõpróbát megér, annyira nem lehet rossz

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

setuh
Áh értem...lehet, h gagyi lesz de mindenképp jó lesz kipróbálni G.R.R.Martin világát 😊.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Blacksheep333
Félreértettél. Te csinálod a történetet.
Kezded akármelyik háznál, fejleszted a karakteredet, interaktálsz, diplomáciába lépsz egyéb házakkal, vezeted a sereged stb.
Amolyan King Arthur, Mount & Blade, Heroesés Total War stílus RPG-vel karöltve.

setuh
Szerintem az nem gond,hogy nem külön történet van mert az lenne az igazán gagyi,mivel sose tudnának egy ilyen szinvonalú történetet kitalálni.Sose szerettem az olyan filmbõl készült játékokat amik teljesen külön storyra épülnek,szal sztem jó lesz ez 😄.

A stratégia is szörnyen gagyi lett ezt sem tûnik sokkal jobbnak. Nem értem GRRM miért adta el a jogokat egy ilyen huszadrangú kiadónak mint ez a Cyanide Studios legalább akkor már Bethesda-nak adta volna és akkor kapnánk egy rohadt jó szerepjátékot...

Blacksheep333
Videojáték trailer.
Elsõ ránézésre elég gagyi. Úgy lenne a jó, ha saját történetet élnénk meg a saga világában, nem újraélni a könyveket, az úgy elég kötött...

89
a rémfarkasokat meg be lehet fogni a szán elé xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

ToCsEk

<#law>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

mascarun
Az ilyen nyomorékokat nem lehet valahogy kitiltani?
Már majdnem mindegyik fórumon ott vannak!

mascarun
Na én is épp ezt akartam linkelni cikkestül! De így már felesleges!

Narxis
Kurva jó hangulata van, egybõl 3-szor néztem meg. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Blacksheep333
Nem jött össze a beszúrás, na mind1.
Hivatalos Teaser

Blacksheep333
.

tigeroo
arról már "kitárgyalták" hogy pixeles lesz normális méretben.
Ott van a fejlécben.

tigeroo
valami jó minõségû magyar nyelvû térképet tudtok linkelni? karácsonyi ajándéknak szeretném kinyomtattatni.
desigo
IMDb:

Season 2, Episode 1: Episode #2.1
Original Air Date—15 April 2012
Zenszkij
Van már hivatalos dátum, hogy mikor kezdik adni az HBO-n?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

tigeroo
végülis, most õ a következõ segítõ.
Vegig kell nezni, hogy melyik szinesz ismert leginkabb, mert ugye nemhiaba lett Sean 'Boromir' Bean az elso evad arca.
Szamomra szimpatikus huzas lenne az Emmy-dijas Peter Dinklage.

hát szerintem Margaery-nál fontosabb és népszerûbb karakter Davos, érdemesebb lenne vele reklámozni mint Margaery-vel.

Stannisszel fogják valószínûleg reklámozni, a teaserben is tõle volt az idézet.

A legfontosabb szereplõkkel (Tyrion, Daenerys, Jon, Arya), plusz ha van eszük, akkor az újak közül bevetik Stannist és Margaeryt.

Szerintem Dany esetleg Tyrion õk ketten a legnépszerûbbek

Láma!
igen

Kata
Csak typo. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

setuh
Az elsõ évad az elsõ könyvet mutatja be?

tigeroo
kíváncsi vagyok hogy a második évadot melyik szereplõvel fogják promózni
(ned helyett)
szucsy89
<#eljen>
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Láma!
nem Tirion, ugyanúgy Tyrion mint eredetiben. A neveket, ha nem jelentenek valamit (Pl. Havas) akkor eredetiben hagyta a fordító.

A forditasban 'Tirion'?
Mondjuk valahol ertheto, mert a magyar olvasokat megzavarna a T+y. (Tyrion Lannister)